- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
czundermák #93288 üzenetére
Melegszik a proci különben?
Ha nem sanszos valamelyik cpu power mosfet kinyiffant vagy az lehet még, hogy a bios chipnél nincs jó kontakt . -
Czo
addikt
válasz
czundermák #93273 üzenetére
Tudok kolcsonadni 1.5-os Willamettet, igaz 478-as, de az ezerszazalek, hogy a legkorabbi BIOS verzioval is megy benne.
-
envagyok
veterán
válasz
czundermák #93267 üzenetére
Biztosan támogatott procival próbáld először.
Nézd meg az első bios kiadás mit támogat.
Illetve 1 db rammal indítsd, próbálgatva összes slotba, ha nem megy, másik rammal, és próbáld agp helyett pci videókártyával.
(Mondjuk szerintem ezzel nem írtam neked újdonságot) -
Czo
addikt
válasz
czundermák #93267 üzenetére
Nekem volt a multban ilyen, illetve az utoda is, az most is megvan (TH7-II-RAID).
Az AUX csatlakozo opcionalis, mukodik nelkule is. Az pont azert jelent meg az ATX-ben, mert ha minden slotot telepakoltak kartyaval, es minden kartya kivette az elerheto maxot, akkor az minden esetben tobb volt 3.3v eseten, mint a teljes alaplapra atvitt 3.3v ossztjesitmenye. Ez a gond nem 2000-ben keletkezett, de ott volt ra eloszor megoldas. Kesobb kerult +4 tu az ATX dugora, az megtolta az atviheto teljesitmeny szintjet es az AUX dugo eltunt a szabvanybol.
Egyebkent fura, hogy a lapokon par evig volt csak, a tapokon is alig-alig, a 24 tus ATX pedig joval kesobb jott. A problema pedig vegig fennallt, mar az elso 5-6 PCI slotos alaplapoktol kezdve. -
envagyok
veterán
válasz
czundermák #93241 üzenetére
Én már vaterán és HA-n is szívtam teszteletlen cuccokkal.
És sajnos megjavítani se nagyon sikerülget őket.
Ha a javításra, szenvedésre ráfordított órák helyett más hasznos dolgot csinálnék, akkor simán kijönne a matek, hogy a teszteletlen 5000ft-os lutriára helyett olcsóbb egy 30-40000 Ft-os.
Mert ha nem tudod megjavítani, akkor az 5000ft vételár felett buktad a postát, a rászenvedett kb 8 óra kísérletezést, és teoretikusan kb 20000Ft-ot, és boldogságot sem kaptál, csak sz@pást.
De ha sikerül is megjavítani, akkor is már annyiba lesz így számolva, amennyiért már vehetsz hibátlan tesztelt cuccot. -
Czo
addikt
válasz
czundermák #93263 üzenetére
Ja, tudom, hogy az volt ott is (nekem is ilyen volt a P4 anno, illetve most is: D). Ezert kerdeztem, hogy az a hozzavalo-e, mert ha nem, es az a lap, ott mast var, akkor azzal is ki lehet csinalni.
-
envagyok
veterán
válasz
czundermák #93005 üzenetére
A p4 procik is ilyenek.
A 3ghz alattiakat fillérekért megveheted, a 3ghz-es 1-2 ezres, a 3.2-es már jóval drágább, a 3.4-es megint nagyságrenddel drágább, az extreme edition meg megfizethetetlen.De 775-nél is a core2duo-k 3ghz alatt foglalatvédőnek meg ingyen (a pentiumok, celeronok dettó) a q6xxx, 8xxx, és a 9550 alatti quadok pár ezresért, a QX9770 meg lassan már 6 számjegyű...
-
Vladi
nagyúr
válasz
czundermák #93005 üzenetére
Erre már én is rájöttem. még 2010 előtt, amikor p3asból élítettem letöltő gépet, akkor bementem egy használtpc-s boltba, hogy van -e még ilyen procuk. Az modnta a srác, hogy vagy 1,5 éve kidobott egy nagy doboznynit a kukába...
-
envagyok
veterán
válasz
czundermák #92930 üzenetére
Ha megyek arra, odaviszek egyet ha nem s.o.s.
-
Czo
addikt
válasz
czundermák #92930 üzenetére
A fizikai dimenziokra gondolsz? Ebben a Vogons-os threadben, a linkelt VLBUS20.PDF tartalmazza a fizikai specifikaciot. Azt mondja, hogy a VLB slot teljesen kozepen van a kartya vonalaval (ahogyan az ISA is) es az ISA utolso PIN-je pedig 0.5 inch-re van a VLB slot elso pinjetol. Azt is irja, hogy a VLB slot az egy az egyben egyezik az MCA csatlakozoval, azaz ezzel.
-
arn
félisten
válasz
czundermák #92835 üzenetére
A k6 is a hasonloan ergya chipsetek miatt bukott, a k7nel szerencsere kikuplalodtak addigra, mire olcsobb lett. Korszakbol nekem a bx nagy kedvenc volt, es a p3 is vagy felet fogyasztja hasonlo teljesitmeny mellett - ezert nem epitettem sose slot a konfigot. A p4 helyett viszont barmikor amdt valasztanek, de az mar egy masik tortenet
Az aureal vs live is kicsit hasonlo - az a3d okosabb technologia volt, mint az eax elso par verzioja, de tobb a gond a driverekkel, foleg ha tobb kartya van a gepben. Ha nagy atlagot huzok osszessegeben az eax tamogatottabb is, es nem veszitek tul sokat.
A milleniumos masina nalam ugy nez ki, hogy p3, bx, nvidia vga, live, gus.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Sajnos sosem volt saját BF6-osom, de volt hozzá szerencsém (10+ évig számtech boltos voltam, és előtte és utána is a falu számtech guruja és szerelője) szóval van tapasztalatom ezekkel. Nekem a BH6 és az ST6 volt a sztár de volt egy első szériás BD7 beta-m is ( az rendszerre, csak tesztelőknek adták ki --- sajnos megsütöttem
--- pedig ma mit érne akár csak neked --- btw a doboza megvan)
Egy NF7 még mindig kincset érne, ha lenne, mert ASUSos megfelelői megvannak, de az Athlon XP kiteljesedéséhez szerintem az kellene ... (valamit le kéne ellenőrizzek, amit még a topicban nem publikáltam, - mert még nem érett meg rá a helyzet - , de jó lenne ilyen extrém tuningot ott is tesztelni) -
Czo
addikt
válasz
Az nem a 686-os southbridge hibaja lesz? Erre volt BIOS javitas (nem segit, ha egy utolso senki volt a vendor, akitol az alaplapod van) majd a magarahagyott emberek kaptak javitast a 4in1-ben is.
Az ilyen fiaskok alapoztak meg a VIA jo hiret
-
KROK640
nagyúr
válasz
czundermák #92820 üzenetére
Akkoriban még a zöld és sárgás lapok voltak a divatosak. Kicsit később jött a fekete, az SB Live is erre az érára hajaz ugye.
(jó sok érdekes blogos írásod van)Ha létezne PowerLeap LGA2011 vagy AM3+ átalakító Slot1-re, a BF6-os Abit ráncolná a szemöldökét, majd hibátlanul bebootolna vele
-
arn
félisten
válasz
czundermák #92818 üzenetére
Az aureal2 nagyon jo tud lenni 3d hangban, ha vmi rendesen tamogatja, de osszessegeben a live problemamentesebb.
Ketfele nyakszinnel is kijottek, az egyik barnasabb, a masik zoldesebb.
-
envagyok
veterán
válasz
czundermák #92820 üzenetére
Van Slot-A nálam kék és zöld is a sárgán kívül, szóval megoldható, igaz utóbbi ritkább.
Sárga talán valami modernebb Aztech jöhet szóba.
[link] -
válasz
czundermák #92818 üzenetére
Az Aureal kártyák driverei a tűrhető kategóriába esnek, de ahol a játékot jól megírták A3D-re, ott tényleg nagy pluszt adnak. Az EAX 1.0 támogatásuk rendben van.
A DOS kompatibilitása és hangja DOS játékokban az SB Live-nak sokkal jobb.
Amennyire tudom, a legtöbb Aureal kártya vagy zöld, vagy kék.
Talán célszerű lenne alaplap-színt váltanod, egy zöld laphoz könnyebb keresni színben passzoló kártyákat.
Én amúgy pont az ellentétre mentem, a PIII-ban kb minden kártya eltérő színű nem csak egymástól, a laptól is. -
erer1000
őstag
válasz
czundermák #52134 üzenetére
én én én
<3
-
laskr99
addikt
válasz
czundermák #52134 üzenetére
Posta kb mennyi? Bp-i vagyok, honnan szerezted?
-
Ranagol_5
senior tag
válasz
czundermák #52070 üzenetére
Pont ilyen tippekre vartam.
775-ot en meg kihagynam, szerintem az meg "tul modern" attol fuggoen, hogy szerintem is mar megfer a topicban retorkent, de a 754 es a 939 az nagyon jo otlet, ambator felek Bacsist megkozeliteni sem tudjuk majd.
wPrime jo, nekem eszembe sem jutott.
Egyebkent nem lesz time limit. -
válasz
czundermák #47640 üzenetére
Ilyen van: [link]
PeachMan: Kinek mi csípődött be
Érdekes, hogy az 1200-est nem díjaztam sokáig, egy 600-at faragtam komplettre. Egy hetes szobafogságon voltam csütörtökig, ami alatt egész jól összebarátkoztunk. (Az Asszony persze nem díjazta az Amiga kirakodóvásárt...) Jobban elférnek a dolgok, mint a 600-ban és ugyanúgy egybe lehet pakolni.
Persze ezt tudja az 500-as is egy jó bővítővel, mint a HC508. Maga a koncepció szimpatikus. 50MHz-es 68000 (Érdekes koncepció a durván meghajtott 68000 a turbókon elterjedt megszokott 680[2-6]0 helyett.) A flashelhető KS ROM és a dupla CF jól jönne néha. Nem rossz alternatíva, kb 150EUR körüli az ára, ha jól láttam. Géppel együtt 70-80k körül megvehető.
Ha már mikrogépeknél tartunk: Nem tudod hol lehet TVC-hez SD kártya illesztőt szerezni? Vagy csak kérdezzem meg Szergelyt?
Vampire 1200-hoz HDMI kimenettel instant buy lenne. Azért beáldoznék pár gépet...
-
quailstorm
félisten
válasz
czundermák #32879 üzenetére
Mivel ez a driver uccsó a TNT2-höz is, ezért mondhatom, hogy szoptam már vele. De az más jellegű volt. DX6.1-es ugye a kártya, és DX7-es cuccoknál villódzott mint a fene, az 51-es driver meg nem.
Szóval ha valami ordas hiba van, arrafelé keresgélj. -
válasz
czundermák #32828 üzenetére
dehogyis, semmi kárt nem tud okozni.. max nem fog működni az SLI.. de még én is megtudtam csinálni szóval nem egy nagy dolog, tuti menni fog
-
dfdfdf
őstag
válasz
czundermák #27131 üzenetére
hatalmas hasító fejszével is könnyen szerelek HDD-t
zoltanz : végignézem
nagyon tetszetős vajon célkeresztet belehet kapcsolni?
-
válasz
czundermák #27080 üzenetére
Na ez hogy sikerült?
-
czundermák
aktív tag
válasz
czundermák #27006 üzenetére
Az alábbi hsz. minden szavát szeretném felülírni. Sikerült elindítani az 1400-as Tualatint mezei átalakítóban.
A napokban megpróbálok trükközni, hogy a slot kazetta foglalatán a megfelelő lábakat leragasztva megoldható-e a CPU berhelése nélkül életre kelteni benne. Annyi változna "elméletben", így semmi kárt nem okozok a processzornak, se az átalakítónak.
-
válasz
czundermák #27006 üzenetére
Asszem ilyent nem vállalok be, maradnak a Copperek.
-
válasz
czundermák #27000 üzenetére
1200-as Tua Celeron ami megy mezei átalakítóban : ha ezt nem is tudtam
, sima átalakítók vannak a BE6- okban nálam Copperekkel, kapásból megy benne a TuaCerka vagy kell valami trükk ?
-
Ádyka
őstag
válasz
czundermák #26985 üzenetére
Van egy olyan sanda gyanum, hogy néhány Abit BX között nem nagyon lesz teljesítménybeli különbség, azonos beállításokkal.
BF6 és BE6 II tök ugyanaz. A BH6 reviziók között csak 1/4 PCI osztás a legfontosabb különbség, és szerintem a BX6 sem fog nagyon eltérni. Max az SH6 fog kilógni valamilyen irányba. 66MHz FSB-n azonos időzítésekkel még az AH6 jó helyezést érhet el.
De attól még simán város a teszt sok képpel!!!! -
válasz
czundermák #26991 üzenetére
Van ilyen, a BE6- ok nekem is csak úgy jöttek, egyiket asszem ajándékba kaptam, másikat occsóért ajánlották. Ja nemigen veszem ki mert ilyen régi cuccoknál rendszerint szívás van vele, valami elállítódik vagy megpusztul, stb. Retur postázásnak is megvannak a veszélyei. Az egyik ráadásul a Voodoo2SLI- s drágaszágban van: [link]
(#26992) Ganz-[HUN] : mindegyik jó szerintem, az ALI nem komálja a GeForceokat, persze van aki azt mondja nála ment, de nálam rosált az NV az ALI- ban.
-
válasz
A SlotA gépen sztem maradjon a 98, az XP 512M rammal elég tetű. Nekem van 2 BE6- om is
-
Sanchez638
addikt
válasz
Mindkettő rendszer, egy rackban
-
válasz
czundermák #26952 üzenetére
Fentiekből nekem nagyon az jön le hogy a proci lábait kellene tisztogatni, illetve ha nem segít, akkor azzal van valami
-
válasz
czundermák #26952 üzenetére
Van egy ilyen lapom, 800-as viharmadárral tökéletesen működik...
-
Exian
addikt
válasz
czundermák #26593 üzenetére
Na, ha már szóba került a korhűség, szóval én is olyan videókártyákat keresek ezekbe a lapokba, amik időben korhűek, tehát olyanokat, amiket akkor belehetett könnyedén szerezni hozzájuk.
Sohasem játszottam, így sajnos nem tudom, hogy milyen kártyák voltak abban az időben, amikor ezek a lapok megjelentek.
-
válasz
czundermák #26586 üzenetére
Úgy van ahogy Yutani mondja, ha mindkettő alapórajelen van akkor kábé egykutya a 2, viszont a 9800 valószínű jobban húzható, habár a ramok ált. gyengébbek rajta, de a 256bites memvezérlő végett amúgy is a magórajel számít sokkal többet.
-
válasz
czundermák #26586 üzenetére
Kb az órajel különbség számít, feature-ben nem tud többet a 9800.
-
Ádyka
őstag
válasz
czundermák #26533 üzenetére
Nekem ilyen lett, de a noname átalakítóval nem indult el BX-ben.
-
válasz
Jól látom, 2 lábat lekaptál a procikról?
Az a furcsa, hogy azok vaklábaknak tűnnek nekem, vagyis ha így van, akár ott is maradhattak volna.
Tudom, a leírás mást mond, biztos én látom rosszul és nem vaklábak - neked mi a meglátásod élőben, közelről?
Meg jól látom, hogy a 2 proci közepéről is hiányzik 3-3 kis kütyü? Meg a jobb oldalin szintén hiányzik egy tesztpontnak látszó pötty meg egy csík.
Ezek hogy történtek? -
Sanchez638
addikt
válasz
Nekem is kéne ilyesmi gép, már megvan a 3x1gb sd ram alája
DD
-
Ádyka
őstag
válasz
czundermák #26531 üzenetére
Pontosan mit moddingoltál, hogy sikerült? Amit 26507 hsz-ben linkeltél?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
czundermák #26507 üzenetére
Szerintem igen mert a pinout ugyan az
-
válasz
czundermák #26489 üzenetére
P3-as/SS7-es lapoknál viszont útban lehetnek kondik a foglalat körül, ilyen szempontból univerzálisabb megoldás a Spire Wishperrock/Falconrock széria, ezek egészen halkak és a foglalatnál összeszűkülnek, a Titannak volt még hasonló megoldása D5TB néven talán, de ezen kissé hangosabb volt a venti, de le is lehet szabályozni P3-ashoz még úgy is bőségesen elég, vagy mivel szabvány 8 Cm-es a ventije, mehet rá egy 2000 rpm-es csendesebb példány is akár.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
czundermák #26489 üzenetére
ez 6x86-ost vinné? -
-
zotyesz66
őstag
válasz
czundermák #26278 üzenetére
Még egy link: Asus DIMM Riser.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Szerintem ez egy Intel MTH kártya. (az bizony!)
Viszont lehet, hogy csak i820-as chipsettel megy, az meg P!!!-as cucc. Nem volt valami sikerült dolog, de ezzel próbálták enyhíteni az RD RAM fiaskót, mármint, hogy milyen méregdrága volt. -
zoltanz
nagyúr
válasz
Ha tippelni kéne akkor registered ECC kártya.
Passz. -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
czundermák #25981 üzenetére
valahol volt egy, egy meghajtóval együtt, de ha jól emléxem már eladtam egy-két éve.
de megnézem neked. -
válasz
czundermák #25940 üzenetére
Korábban már linkeltem, nekem is innen van.
Jelentős megdöbbenést keltett már korábban is az ára -
válasz
czundermák #25938 üzenetére
Tesztkártyád nincs?
Érdekes lenne hogy mit mond. -
válasz
czundermák #25936 üzenetére
Nincs mit, jó kis gyűjtemény ez, más teljes lapok is rajta vannak ftp kivonatszerűen.
-
válasz
czundermák #25922 üzenetére
Tapasztalatom nincs vele, de a drivere itt megtalálható : [link]
És akkor neked is meg mindenkinek, itt az ftp főkönyvtára, aholis a driver és a mirrors könyvtárakban ha jól emlékszem 200GB retro driver található : [link]
Folyamatosan elérhető, minden megvan rajta nem kell a gagyizós, átvágós oldalakkal szívni. Elianda ( Vogons topik ) ftp- je. Én azért ha netán valamikor mégis megszüntetné, letöltöttem az egészet
-
válasz
czundermák #25902 üzenetére
rakhattsz bele 533-as FSB-s northwoodot is, értelemszerűen kisebb órajellel fog indulni, de azt némileg lehet korrigálni
az Asus P4T amúgy kb 120-125-ö s FSB-ket bír -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
czundermák #25899 üzenetére
Nincs mit.
-
válasz
czundermák #25899 üzenetére
Én 4615-ig jutottam el, igaz nem léggel
Léggel 4GHz körül volt a plafon, viszont amint sikerült tovább hűteni, szépen meglódult.. tehát nagyon fontos az alacsony hőmérséklet...
polírodz le ha nem sajnálod -
válasz
czundermák #25895 üzenetére
nagyon nehéz hűteni őket, és nem csak azért, mert több hőt termelnek, hanem mert ezeknél még nem volt olyan jó a hőátadás a mag és a kupak között, azaz polírozhatod, akkor sem fogod szoba hőmérsékletre hűteni...
De ha ettől eltekintünk, és brutkó mód tudod ennek ellenére hűteni, értsd 50-60fok között prime95-el terhelve, akkor igen, megcsíphető a 4GHz
Arra figyelj, hogy az Abit IC7-MAX3-nál a szűk keresztmetszet a FET-ek lesznek, túl fognak melegedni, OTES hűtés ide vagy oda -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
czundermák #25895 üzenetére
szedd ki a cmos elemez, süsd ki csavarhúzó végével a kondikat, és mosd meg folyékonyszappanos vízben, majd olyan melegebb helyen jópár nypig szárítsd. pl: szekrény teteje
-
válasz
czundermák #25670 üzenetére
hűha érdekes eredmények, hát köszönjük
Tovább megyek!
Próbáltam full low end HD5450-es kártyát is valami eccerűbb NF4-es S939-es lapban és naná hogy abban sem volt hajlandó képet adnipedig annak aztán elég hurka a fogyasztása
-
válasz
czundermák #25670 üzenetére
Véleményem szerint nem csak attól függ a dolog hogy milyen a hardver kialakítása.
Illetve sok esetben attól egyáltalán nem függ.
Sok esetben kizárólag a bios miatt nem megy egy lapban pl. egy hd5xxx, mint anno nálam is ez volt a gond. Hivatalos bios ami megoldaná a gondot nem volt (máig nincs is hivatalosan ilyen bios), de az asrock fejlesztők mégis írtak egyet és közkinccsé tették. -
válasz
czundermák #25520 üzenetére
Ha forró a kondi akkor lehet hogy szerencséd van, a cseréjével megoldódhat a gond.
Ha cserélni nem tudod, és kiforrasaztani sem, megoldás lehet (kéretik nem szörnyülködni) hogy "lehajtod" a lapról - vagyis oldalra elhajlítva letéped a lábairól.
Ha ez volt a zárlatos (erre utal hogy forró), ezáltal megszűnik a zárlat, és akár el is indulhat a lap.
Persze lehet hogy nem indul így sem, mert kell oda az a kondi, de egy próbát megér.
A kondit meg tedd el, az értéke miatt, a későbbi pótlás végett.
Illetve ha jársz felém, kicserélem neked. -
Ádyka
őstag
válasz
czundermák #25520 üzenetére
Gyors bekapcs után rámérnék a kondira, mos már biztos nagyobb a fesz rajta, mint ami a kondira van írva.
Valszeg a FET-tel együtt az is csere.
Nekem az egyik BF6-omon kéne cserélgetni párat próbaképpen, hátha megjavul. Vagyis ad életjelet, csak sokat küld a procikra.
Nem is tudom ezeket a FET-eket leszedni/felrakni. -
Ádyka
őstag
válasz
czundermák #25518 üzenetére
A "nagy" kondi alatti FET lehet a hunyó?
11x100-as P3, vagy celeron?
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
czundermák #24705 üzenetére
Leguccsó bios van fent?
-
válasz
czundermák #24697 üzenetére
Szép lap!
Nekem szürkébe volt 2 soltek lapom a hozzá passzoló szürke mx400-al, nem nagy szám, ez a fehér sokkal szebb!
Jól látom az egy ref Geforce2 ultra, már csak azért is raknék bele valami csúcs videókártyát. PCIe-AGP átalakítóval 290x-et, 3x1gb sd ramot, 4 vincsis raid0-t, felhúzva benne 1.4S 2ghz-re vagy tovább és mehet a krájszisz maxon.
-
válasz
czundermák #24697 üzenetére
Nagyon szép lap ez a FehérHolló.
-
válasz
czundermák #23771 üzenetére
Szép szett, működnek is a lapok?
-
peti_s
addikt
válasz
czundermák #19068 üzenetére
Ezek még Föld körüli pályára is beállnak ha elindulnak.
-
snake1977
őstag
válasz
czundermák #19065 üzenetére
Ezen leírás szerint 20MBps a sebessége, [link] azt viszont nem tudom a maxtorod mennyi tudhat.
Elérésben biztosan gyorsabb a magas rpm miatt a scsi, de átvitelre..passz. -
válasz
czundermák #18470 üzenetére
Szép darab
-
czundermák
aktív tag
válasz
czundermák #17229 üzenetére
Lejött a cuccos, egész pontosan 11,7Gb a mérete.
-
válasz
czundermák #17211 üzenetére
Gratuálok ehhez a ritka cucchoz!
Azért lehet rajta Radeon Mobility 9700, mert azokban az időkben (meg később is) az volt a divat, hogy a csúcs mobil GPU-k bár elnevezésben megegyeztek az aktuális desktop GPU-kkal, de valójában az eggyel alacsonyabb kategóriát alkalmazták átnevezéssel. Az R300-at nem lehetett a fogyasztása miatt laptopba tenni, de mivel a 9700 volt a desktop csúcs, így a mobil vonalon legerősebb, asztalon 9600-nak megfelelő GPU-t nevezték 9700-nak.
Remélem, érhető, ami le akartam írni... -
válasz
czundermák #17215 üzenetére
lehet feelingből volt rajta a víz
-
zoltanz
nagyúr
válasz
64 vagy 128 bites a ram rajta?
Ezekről a Jetway dolgokról mesélhetnél még miket találtál?
-
válasz
szerencsétlen elég fatengelyesen néz ki így
-
válasz
Jó kis dög!
Egy komoly hűtővel biztos meg lehet küldeni. -
válasz
czundermák #17200 üzenetére
Látom a képeiden a gyűjtögető életmódot
Az a két kártya 2x3 zöld hűtővel + összekötve
Voodoo?, a nyákterv nem a szokványos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Renault, Dacia topik
- Mercedes topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest