- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #102055 üzenetére
Ezért jó a modern ház, beforgatott HDD/SSD öblökkel, nagyon sok elfér. A legújabbak meg azért nem jók, mert egyrészt nincs 5.25 az optikának, valamint a kábelmenedzsment oldalra mennek a háttértárak, ott meg hőgutát kanak - gyakori panasz. NAS- al meg vigyázni kell amúgyis, érdemes a preformat NTFS- re, azt látja a Linux is. Ha meghibásodik a tok, kiveszik a HDD- t hogy lementsék PC- re, de nem látja a NAS formátumot - xopás.
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #102046 üzenetére
Én inkább a "kisebbekből" (2 vagy 4 tera) vennék még, legalább kevesebb adat veszik el egyszerre, ha elhalálozik egy lemez. Nem feltétlenül értek egyet háztáji használathoz a mai óriási kapacitású merevlemezekkel, de persze mindenkinek szíve joga annyi adatot tárolni egy helyen, amennyit csak szeretne.
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #102005 üzenetére
Úúú, a Chokito, a kedvenc csokim volt!
Nálam a Maxtor nagyon rég elvágta magát, Samsungokkal és 1 kivételével Seagate-ekkel volt jó tapasztalatom eddig. Az az egy Seagate a 7200.12 volt, ebben a tesztben különösen ajánlott plecsnivel végzett. Nálam fél év alatt 300+ bad sector lett rajta.
-
sidi
aktív tag
válasz
KROK640 #101955 üzenetére
Kár, pedig érdekesen hangzik
Az én autóim egy fokozatban törnek, a második viszont lepattan az elsőről, asszem levideóztam pár éve, majd megkeresem.Lehet érdemes lenne valami HDMI-re átalakítót szerezni, biztos akad olyasmi.
Nekem is el van téve a C64 dobozokba és azok pedig szekrények tetejére.
A gép miért is döglött volna meg? Mondjuk érdemes belenézni mielőtt bekapcsolod, az enyém rendben van, tápot is ellenőriztem.
500 floppy lemez az tényleg nem semmi...
Floppyk gond nélkül olvashatóak, látom jól vannak tárolva. Sőt még a kazetta is olvasható, bár nekem csak kis programokra vált be, játékokra nem, valahogy azt nem olvassa vissza. -
sidi
aktív tag
válasz
KROK640 #101948 üzenetére
Jók is azok, nekem még a Frogger és a Jupiter Lander volt a kedvencem.
A gépet újpesti rádióamatőr börzén vettem, Joystick nem volt hozzá, de morze jeladó viszont igen, amit leginkább a Choplifter játékhoz használtunk, mivel így gyorsabban és többet lehetett lőni.
Erről írtam korábban Régi Gépterem: C64 blogomban, na most frissíthetem képekkelA legyőzhetetlen sakk program pedig ilyen cartridge-n volt: [link] [link]
Gondolom azért van benne 2 ROM mert anno ritka volt a nagyobb méretű. -
-
Czo
addikt
válasz
KROK640 #101846 üzenetére
Lefotoztam delutan a jegeskavet.
-
Fücsök007
őstag
válasz
KROK640 #101841 üzenetére
4GB-nál több ram eleve csak WS/szerver AGP-s lapokban megy, többnyire van mellé PCI-X csatlakozó is, ott volt értelme anno 4GB fölé menni 2 procimaggal és 4 szállal.
Retró gépnél még a Gallatin magos P4 mellé sem raknék 2X1GB minőségi ramnál többet, értelmetlen játékhoz. -
válasz
KROK640 #101809 üzenetére
A CRT-d másodpercenként 85 alkalommal rajzolja ki a képet a képernyőre, minden kirajzolás után az ágyúzott foszfor kialszik. Az LCD monitor viszont folyamatosan bekapcsolva tartja a pixeleket, csak a tartalmát frissíti 60 alkalommal másodpercenként. Ahogy DarthSun írja, ami nem változik, az érintetlen marad akárhány ciklusig is, folyamatosan ugyanazt a színt mutatja.
-
válasz
KROK640 #101809 üzenetére
Nem mérettől függ, hanem a monitorban alkalmazott foszfor perzisztenciájától. Ha rövid, akkor vibrálni fog 75Hz-en is, ha hosszú, akkor lehet hogy még 65-ön sem. Ehhez még hozzáadódik, hogy emberenként eltér a küszöb ahol látni kezded.
Az LCD egyáltalán nem vibrál, tök mindegy hány Hz. Ami abban vibrálni tud, pl hogyha pvm-es háttérvilágítást alkalmaztak igénytelenül, akkor másodpercenként villan x alkalommal a led strip, ami elég bosszantó, mert a CRT egyik hátrányát hozták be vele.
Szerencsére gyorsan megszabadultak ettől amennyire tudom. -
jokeph
nagyúr
-
válasz
KROK640 #101786 üzenetére
Oh ez mind normális jelenség.
A manual 30 percet ír az enyémnél a bemelegedésre, ennyi idő után lesz jó a képe a gyár szerint.
A kikapcsoláskori kattanást is bírom, hangosan köszön el.
A Diamondtronjaimnál (igaz azok kicsik, 19-esek) viszont azonnal jó a kép, nem kell várni. -
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #101707 üzenetére
Lefuttattam a tesztet 1-es szorzóval (440 MHz, cl4), 18128 pont lett az eredmény. Jelenleg a biztosan ismert értékek ezek 220-as fsb-n, 3,3 GHz cpu órajellel:
440 MHz (1×), cl4 ram: 18128 pont
586 MHz (1,33×), cl4 ram: 18605 pont
733 MHz (1,66×), cl5 ram: 18483 pont
733 MHz (1,66×), cl4 ram: 18711 pontAz órajel és az időzítés is számít, ez jól látszik, de végképp nem tudom, hogy az 17510 pont milyen beállításokkal lett.
A szoftverkörnyezet nem változott, minden driver ugyanaz.
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #101704 üzenetére
Gondolkodtam, mi lehetett, arra jutottam, hogy az első mérésnél 3,3-on vissza lehetett osztva a ram 1-es szorzóra 1.33 helyett. Estefelé mérek úgy egyet, ha az első méréshez közeli értéket ad, akkor ez lehetett a helyzet. Sose tuningoltam korábban, most "tanulgatom", szóval lehet, hogy benézgem.
A következő az Athlon XP lesz, van egy 2500+ és egy 2800+ Bartonom. Ennek a sorozatszámos dolognak hol lehet utánanézni?
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
KROK640 #101621 üzenetére
Hááát, nem igérek semmit mert kupleráj van. Nem akarom egyenlőre annyira megbontani. CPU-Z nem ír ki sorozatszámot? De át lettem verve, azt mondták pentium van benne
#101622ityam nekem meglepő volt hogy ALI chipsetje van. Socket 7 lapomhoz volt olyan. Aztán eltűntek.
"Ekkor az nvidia felvásárolta őket." Áh, akkor értem miért.
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #101598 üzenetére
Nem is kellett volna pedig újabbra cserélnie feltétlenül. Van 3. generációs mobil i3-am (Intel NUC 2. generáció), teljesen használható Win 10-zel. Van napira 1. gen. mobil i5 Linux-szal, teljesen naprakész, szintén teljesen használható... Nagyon sajnálom, ha valaki idáig jut, és most nem a gépére gondolok.
Annó 512-es DDR1-em volt 478-ban 2 darab, 462-ben szintén, végül 939-ben 4 darab az egyikben, 2 a másikban. Most van 4db 1 gigásom, jól jött volna annak idején. Kéne megint valami klassz 939-es, ha már a ddr1/S775 projekt nem jött össze. Az ahhoz szerzett P4 630 most egy ddr2-es, i945-ös lapban van, jól elbíbelődök vele. Életemben először tuningoltam is!
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #101574 üzenetére
Konkrétan mit csinál a Turionos laptoppal? Az ilyen Pentium Dual core kategória, nem? A saját korában is kevés volt bele az 1 giga ram... Jó, tesz rá XP-t, Office 2003-at, el tud vele bíbelődni, de netre már nem érdemes kiengedni. Nem is tudom, érdemes-e eladni, kb 3 zsemle és 20 deka parizer lehet az értéke, nem az fogja kihúzni a helyzetből...
-
-
-
-
-
-
Ry0K3N
senior tag
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
KROK640 #101222 üzenetére
Én azért játszogatok vele ezt azt de leginkább az ember ideje a kevés mint minden másra manapság. (khömm steam backlog khömm)
Én egy C2D 6750-at használok 8600GTS társaságában kora XP és majd később Win 7 játékokhoz. Az egyik mag le van tiltva kompatbilitási okok miatt. Tervezem majd lecserélni egy 750TI-re a GTS-t azt hiszem ahhoz még volt teljes XP támogatás meg rohadt olcsón kap az ember egyet plusz nem kell neki táp csati. -
arn
félisten
válasz
KROK640 #101241 üzenetére
Vegulis az is egy strategia, ha az ember az adott korhoz mongy egy ket evvel kesobbi atlagos gepet epit, ez a 90es evekben jo esellyel jobb volt mint az adott kor top gepe.
Csak ha szigoruan nezzuk, sok jatekhoz nincs igazan szukseg retro gepre, a hwes resze igy meg sok hurt nem penget meg bennem, atlagos gepeim regen is voltak. De ez megint a ki mire elvez kategoria, engem orommel tolt el, ha vmi csucsmasinat hasznalhatok. Erdekesebb megepiteni is oket, es komoly kihivas az alkatreszeket osszevadaszgatni.
-
-
arn
félisten
válasz
KROK640 #101238 üzenetére
Atlagos gepeket a mai napig gombokert lehet epiteni, csak kerdes, hogy miert szivatod magad ezzel. A k6 amugy nem volt egy erogep, egy celeron leverte win alatt ha fpurol volt szo. Ha vmi nosztalgia sajat gep utanepites meg megertem, de amugy?
A ram vinyo mennyiseg is magazinok, visszaemlekezes alapjan van, a tipusok is akkor letezo tipusok. Ha tehetnem meg a floppybol korhut tennek bele, de keves floppymrol tudom, hogy kb mikori.
-
válasz
KROK640 #101230 üzenetére
Ja-ja, a maga korában csak vágyakozás nálam is, aztán retróként meg hirtelen rámborult a kánaán, de érdekesség hogy a modern retró driverekkel, minden kisimult, ami anno problémás volt, fokozatosan tapasztaltam, rájöttem hogy anno 90+% problematika, amit a korabeli kiforratlan driverek okoztak, mára a múlté, sok profi retrókedvelő megírta a megfelelő mai drivereket, a korabeli vasakhoz, eszerint a naptárazós retró a múlté. aki nem halad a korral...csak a xopás marad...
-
-
válasz
KROK640 #101106 üzenetére
Az RDRAM után azért jött először az SDRAM a Netburst uarchoz, mert valami licensz miatt egy ideig még nem adhatott ki az Intel DDR-es platformot. Amikor pedig igen, jött a i845 single channel DDR-rel, majd a megváltó i865/i875 páros. Emlékszem, mert az intelesek nagyon várták a DDR-t, mi meg AMD-vel már minden további nélkül használtuk is.
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #101123 üzenetére
Egyelőre csak egy kártya a cél, aztán ha felbukkan valahol egy CF képes izgalmas alaplap, akkor kerítek mellé még egyet. Igazából egy ilyen projekthez kapcsolódó kutatás során jutottam el az RX460-ig. Sajnos az nem jött össze, pedig...
50€-ért volt egy Asus Rampage III Gene i7-950-nel és 2×8GB rammal. Elkezdtem agyalni, hogy kell-e ez nekem, elkezdtem CF képes értelmes vga-kat keresgélni, meg kitalálni, hogy mire is használnám, milyen Xeont érdemes bele vadászni. Vasárnap találtam a hirdetést, csütörtökön léptem kapcsolatba az eladóval, de már nem volt meg...
A 4. gen-be jó lett volna a 2×8 giga ram, ebbe meg tettem volna 6×4 gigát (4×4 van most a 4. gen-ben, van még 1 ugyanolyan modulom, meg 1 más gyártótól ugyanolyan tulajdonságokkal bíró) és a 2×RX460 CF-et... Ilyen jó lehetőség biztos nem lesz még egy
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #101118 üzenetére
Elég lesz a középkategória is nekem, főleg hogy tényleg tartaléknak szánom, meg régebbi cuccokkal játszadozni.
Másrészt a retroban engem kevésbé érdekel a csúcstermékek bepótolása, egy eddig kimaradt dolgot viszont nagyon szeretnék, ez pedig a multigpu. Még ha nem is hozza ugyanazt a teljesítményt egy RX460 CF mint egy RX480 magában, jobban vágyok a Crossfire-re, ugyanabból a büdzséből inkább 2 RX460-at vennék. -
válasz
KROK640 #101115 üzenetére
A 1060-nál variáltak a feldolgozókkal is. Legtöbb esetben nem szokás belenyúlni mert pont ugyan úgy kijön 192bit a 3-ra és 6-ra is. De volt belőle 5Gb-os verzió nyesett ramsávszéllel. [link] (meg ugye a Quadro P2000 is ezeknek rokona az jobban meg volt nyesve)
A 6Gb-osból volt többféle sebességű rammal. -
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #101105 üzenetére
Jó volt, bizony. Már a 4770 is nagyon jó volt, az AM3-ba szerettem volna a 3850-et rá cserélni, de végül kihúztam még egy évet, és a Lynnfieldre váltással együtt lett az 5770. Egy Sapphire Vapor-X volt, semmi baj nem volt vele. Külföldre költözés miatt kellett mennie, tudtam, hogy nem lesz prioritás a játék, a többire meg elég a 4350 is.
A 210 az egyetlen vga-m, ami nincs gépben, másik gépből tudok én is erősebbhez nyúlni, ha az RX6650XT makacskodna. A Lynnfieldben ott az R7 250, a 4. gen-ben a 1050Ti. Tervezek venni még egy RX460-at vagy esetleg RX560-at még tartaléknak.
-
válasz
KROK640 #101111 üzenetére
Milyen érdekes hogy 6 vramnak van hely és 4 van rajta. Talán a 970-essel osztozott, illetve az oem 960-as volt még 3Gb-os.
Ja a 970-esnél volt az elcseszedt ramvezérlés. 3584 MB + 512 MB 224 Bit + 32 Bit [link]660Ti volt még ilyen öszvér azaz 2Gb és 3Gb-os is volt belőle, nekem az utóbbihoz volt szerencsém és szerettem (Giga Windforce volt 3 ventis [link]).
-
válasz
KROK640 #101108 üzenetére
Illetve pontosítok, GTX960-asból kétféle volt, a régi GM204 (amit megkapott a 970 és 980-as is) nem tud vp9-et. Az újabb kiadású GTX960-as már GM206 na az tudja már.
GM200 sem tudja (980Ti és TitanX(M))
GM206-ba került elsőnek. (quadro m2000 is ilyen de a többi M-es nagyobb quadro nem tudja)
GPU-Z-ben megnézheted, ha GM206-osod van akkor tudja.
Illetve létezik 750ti is GM206-al de nem jellemző. Van pár elcseszedt kártya ami nem tudja és nagyobb számú pl GT1030 GK107 -
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #101108 üzenetére
Bár amint mérséklődtek a VGA árak, az RTX 3060 12GB mellett jött egy RX 570 8GB is, hogyha ne adj isten megint kitör valami cripto láz vagy bármi ami felveri a VGA-k árát, akkor legalább legyen valami olyan alternatívám is, ami legalább 8GB-os.
Azzal azért még mai játékok is elmennek FHDben úgy ahogy használhatóan, a GTX950 meg már 2020-ban is komoly bajban volt az újabb címek futtatásával, több játék el sem indult rajta. -
válasz
KROK640 #101105 üzenetére
Nekem sokkal később modern időkben a mobil GPU-ként volt az 5770 és szerintem rohadt jó volt a maga korában azaz a 2010-es játékokat vitte. (Ati FirePRO M7820) Bacsisnak adtam el azt a notit, a legjobb notim volt amit valaha vettem és vissza is sírom kicsit. [link]
GTX950 azt már tudott VP9-et gyorsítani (youtube), a 960-as pedig nem tudott. Tartaléknak jó kártya. Szóval többet ér a 950-es mint a 960-as ha használni is akarod játékon kívül.
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #101101 üzenetére
A sor 5770 -> 4350 -> 7870 volt
Az 5770-et el kellett adjam, de még esélytelen volt újabbat vennem. Akkoriban ez a 4350 volt a tartalék kártyám. Nem volt igp-m, szóval kellett is. Most is ez a helyzet, sem a Lynnfieldben, sem a B550/Ryzen 5 5600 gépben nincs igp-m, ezért őrizgetem a 210-es Nvidiát. Képet ad, van dsub, dvi és hdmi is rajta, szóval a semminél pont jobb. A 4350 akkoriban (2012.) jobb volt, mint a 210 most, legalább a videolejátszásban tudott segíteni, nem erőből kellett filmet lejátszania a gépnek. Játékra persze az is alkalmalan volt. Februárban adtam el az 5770-et, valamikor ősszel vettem aztán a 7870-et. Nem túlzok, hogy megváltás volt.
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #101094 üzenetére
Nálam csak P55/i5 760/8GB ram mellett szolgált HD4350 az 5770 és a 7870 között pár hónapig. Az legalább akkoriban elavult nem volt még annyira, csak nagyon alsóházas. Filmezni jó volt, de a játék nem nagyon volt, még az aknakeresőt is kétszer meggondoltam.
Most is van egy Nvidia 210-em, ha nagyon kell, van mihez nyúlni.
-
jokeph
nagyúr
válasz
KROK640 #101093 üzenetére
Acorp 6BX81 i440BX, PII Pentium Deschutes 450 MHZ SLOT1 100 MHZ FSB (eredetileg 400-as valamilyen Cerka volt benne, 66 MHZ FSB), 64+256MB SD 100 RAM, GeForce 2 GTS 32 MB (eredetileg S3 Savage 4 8 MB AGP), Samsung 80 GB ATA HDD + 9 GB/18GB IBM DNES SCSI UW68 HDD (eredetileg 10 GB Seagate Barracuda).
2001 nyara - 2003 nov. között így ment, hamar feltupíroztam.
CD-t faján írtam (SCSI Matsushita CD-R volt benne+IDE LG CD-R), mehetett közbe nyugodtan a winamp simán pl.
Játékokat amikkel nyomtam, nagyon vitte (Star Wars 1 Racer, StarCraft 1+BW, Pandora's BOX, WarCraft 3 a végén), még az utolsó fél évben LAN partizni is voltam vele.#101094KROK640: nem-nem, pár hónapig nyomattam a HD6850-el, DX9-ben bő dupláját hozta az UHD 770-nek is, és szépen ment medium/high-on a gémem.
-
envagyok
veterán
válasz
KROK640 #101052 üzenetére
Mindkét lapot ezer éve hajkurászom, csak nem láttam a fától az erdőt
Az első képen egy intel CC820 alaplap van.
Intel 820 (Camino) chipset, ami eredetileg rdrammal jött ki, de volt akkor mindenféle keverés kavarás visszahívás, sztán egy mth (memory translator hub)-os verzió jött ki, ami a Camino chipsetet sdrammal kötötte össze.
Sose láttam ilyet ráadásul Slot1A 2. Képen szintén i820 camino épp rdrammal, és ISA csatlskozóval.
Elvileg ezek voltak a p3-as időszak nagyágyúi, 133mhz fsb, 4x agp, rdram
-
-
envagyok
veterán
válasz
KROK640 #100995 üzenetére
i7-965 975 980x 990x
2008-2011 közötti csúcsprocik.
Nem semmi, hogy két és fél évig kitartott az x58 platform.
Igaz 2011 elején már a mainstream vonalon odacsapott az i7-2600k, igaz nem 6 magos mint a 990x, viszont erősebb ipc-vel játékra jobb volt.
A pro vonalon év végén jött meg a válasz rá, az i7-3960x, ami 6/12 mahos volt és 4 csatornás memóriakezeléssel vitte a pálmát.
i7-965-el, és meg kell néznem, i7-975 vagy i7-980x-el , és i7-3970x-el van összerakva pc-m, de prociból megvan a teljes sor. -
válasz
KROK640 #100993 üzenetére
Van ott minden, mint a bucsuban. A próbaállomásom jobb sarka jut eszembe, nemrég kicsit rendszereztem, de sokminden kint maradt, ha elrakom, akkor megint keresgetni kell.
Quadro style aktívan ment, pont MasterDeeJay- től kaptam a QFX3500(7900GS) kártyámat, amivel flexelni szoktam. -
-
-
-
válasz
KROK640 #100818 üzenetére
A Tualatinra és a nem korhű 266-os 256MB-ra reflektáltam.
De közben leesett, hogy ez két külön konfigra értendő. Bocsi, összeolvastam!Másik, javítom magam, 2001-ben az AthlonXP1700+ gépem még szintén 2x128MB RAM-mal volt.(ez még igazolná az eredeti gondolatmenetet, de..)
Wikin megnéztem mi volt az ügy az nforce2-vel, és mondom nem stimmel az év..Vagyis a következő fejlesztésemnek kellett lennie, 2002-ben, amire írtam a pénzkidobást, már 1900+ TbredA procival, a többi stimmel.
-
-
válasz
KROK640 #100818 üzenetére
Best buy volt akkoriban a socketA athlon. Én 2000+-os palominot vettem kezdetnek (aztán 2600+MP), messze olcsóbban mint az akkori P4-ek. Aztán Barton mag is tartolt rendesen a későbbi időkben. Abit Nf7-lap meg kifjezetten jó volt.
Igaz voltak nagyon dzsunka socketA lapok, de p4-eshez is volt horror SD rammal.
pl:
478-as Celeronok, Sis chipset, SD ram, 64bites butított kártyák (9200Se, MX4xx-ekből a nonamek...)
Aztán jöttek az A64-ek, igaz a s939 igen drága volt...core2 korszakban meg megfordult a kocka, az első gen phenomok kifejezetten szarok voltak. (nekem már a javított 9550-es volt [link]) Meg ugye a korai pentium m-ek (core elődök) is messze jobbak voltak a notis amd megoldásoknál.Szóval Athlon XP jó vétel volt, normális lappal persze, mellé meg valami nem buta kártya bőven jó volt játszani.
-
válasz
KROK640 #100762 üzenetére
Ebben tévedsz.
1600+ AthlonXP-vel DDR400 512MB RAM-om volt 2001-ben.
...tegyük hozzá, ez volt életem legértelmetlenebb, legnagyobb pénzpazarlása amit valaha elkövettem a PC-vel kapcsolatban.Előtte Slot-A Athlon 600-ban 2x 128MB SD133 RAM-om volt 99-ben.
...Ez csak a második helyre fér fel -
válasz
KROK640 #100761 üzenetére
Jött a privát, nekem a szintén "hanyattesés székkel együtt" kategória volt. Lényegében akkor a gyűjtemény csak kb 2millát ért, ma nemtom mennyi. Láttam hogy bizonyos ES procik 1000$ körüli áron cseréltek gazdát, igen ritkák ma már. Pld az iDragon, meg ilyesmik, ráadásul működnek is, blogban az eredményeik.
-
válasz
KROK640 #100732 üzenetére
Nálam 50CPU az 50 gépben. 950 meg fiókban, ja, a 600 meg csak jött hirtelen, mikor anno kilépett a PH- ról egy profi kollégánk, írtam neki hogy a S3 SPi versenyben, amelyik procijával versenyeztem, megvehetném-e, aztán visszaírt hogy menjek az egész gyűjteményéért, odaadja ingyen, mert engem ítélt a legfanatikusabb retrózónak.
-
-
válasz
KROK640 #100715 üzenetére
Mocsok drága volt anno, de megnyugtatásul mondom nekem sem lett volna lóvé rá akkor, meg még a nagy, sima P4- re sem. Retróként jött ajándékba 600+ db procival együtt, így lett a meglévőkkel 763 db, mely mára pont 1000 db- ra bővült, itt meg is álltam, ennyi talán elég lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged