Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Fücsök007 #102263 üzenetére

    Így van, ráadásul a HDD azért eléggé sérülékeny. Persze nekem is vannak eltéve, de egy lemez teljesen más.
    Egyébként én 1TB alatti HDD-t csak kettőt tartok retrora, az összes többi kiment már rég. De mostmár SSDvel is itt tartok van 1db 120GB-os még, egy 480-as azonfelül csak 1TB+ -osok vannak.
    Ezt a stream/felhő mániát én sem értem, amellett h sosem lesz olyan gyors mint lemezről, vagy HDD-ről, elég ha bármi miatt megszakad a net, és az ember meg van lőve. (A Vodafone ezt velem nagyon megtanította, évekig volt állandóan megszakadós, most félóráig most 20 percig most 3 napig nincs netem "élményeim", úgyhogy én már egy hosszabb YT videót is a HDD-mről nézek). Arról nem is beszélve, hogy ami fizikailag "kint" van, azt egy külső szolgáltató akármikor letörölheti, láttunk erre már hivatalos fizetős streaming szolgáltatóknál is példát. Sőt, árat is emelhet egyoldalúan.
    A megtorpanás meg szerintem egyrészt abban rejlik, hogy a nagy HDD-k ára nemigazán csökken sajnos, másrészt mert az emberek szándékosan a streaming felé vannak terelve :(

    #102260 Pikari : A régi laptop HDD-k is kérnek mind tápot, és sata kábelt, vagy a külső házban szerelgeti/cserélgetni kell őket, esetleg mindet külön külsőházba rakni (4-5000ft db-ja, kicsit visszás egy 2000ft-os 10+ éves laptop winyóra). Ráadásul sérülékenységre mind HDD osztályt képvisel.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák