Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz frescho #102237 üzenetére

    Úgyértettem az ugyanolyan jónak számított, hogy ugyanúgy menni fog rajta a játék is, amit '94-ben adtak ki rá (pl Midnight resistance).

    Egyébként (most lehet nevetni) először PC-nél is azt hittem, hogy egyben vannak vagyis :
    mondjuk a 386-oshoz tartozik 4MB memória XY fajta VGAval, a 486-oshoz már 8MB memória XY2 VGAval. Eleinte még a HDD-t is fix elemnek tekintettem, de leghamarabb arról tudtam, hogy cserélhető. Csak valamikor később jöttem rá, hogy az, hogy 286, 386, 486 (SX, DX) nem egy-egy fix kiépítést jelentenek, hanem csak magát a CPU-t, és a VGA, RAM, hangkártya HDD szabadon cserélhető benne.

    "Ez viszont már teljesen mást jelent és át tudom érezni." -- :)

    Theszaloniki? Az szép, csak mostmár nagyon tele van turistákkal. (gondolom akkor is ez volt) Pátra meg sokkal jobban néz ki, a körülölelő hegyek nagyon hangulatos várost takarnak.
    Én Cipruson éltem egy ideig, szóval ezt meg én érzem át bőven, hogy milyen lehetett ott hosszabb ideig tartózkodni. Nem gondoltam volna, hogy valaki más is beszél rajtam kívül görögül a topicban :Y Igaz nekem "falusi görög"öm van, és az is rozsdás nagyon, írni nem is tudok :( de pár dologra még emlékszem. Arra elég, hogy random csajokat mai napig lenyűgözzek vele :D
    hazaút nekem is érdekes volt, mert délután még a tengerben fürödtem 30+ fokban, majd MO-n szakadó esőben és 5 fokban éjszaka szálltam ki a gépből, ráadásul BP másik végére kellett elhaladjak haverhoz. Napokig majd megfagytam, kis testem beállt addigra a mediterrán időkre és fura volt a magyar késő ősz.
    De ha már érdekes hazautak, akkor most, legutóbb Ausztriából is érdekesen keveredtem haza egy VW Tarsnporterrel (egy hippi busszal), Ausztriában kétszer eltévedtünk, egyszer megdöglött az első világítás és az út szélén kellett megcsinálni, hogy Tata és Tatabánya között valami sötét erdei utakon egy órát barangoljunk mire visszatalálunk a helyes irányba, majd Pesten egy gyors villámivaszatot beiktatva, az éjszaka közepén átszelve az ország másik felét reggel fél 5-re hazaérjek. Ennek örömére benyomtam a gépet és elkezdtem játszani XD
    De a lebombázott dunai hidak se semmik.

    A Celeron aranykor cikkedet olvastam régebben, és tényleg az volt.

    Kalinichta (vagy kalimera ha már reggel olvasod)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák