Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Pikari #102257 üzenetére

    ODA lehet, hogy mehet IDE winyóval, de IDE UGYAN NEM :D
    Az Athlon XP még kezeli, de az előző 4th genes gép sem már. Tehát maximum az oldtimer tuningossal tudnám lementeni :D
    DVD-t, CD-t hozhat bátran, van ugyanis az operative működő gépemben egy DVD író (mai napig nem szeretem az ODD nélküli házakat), sőt néha magam is írok DVD-t, és nem kicsit meglepő módon sokszor olyasmit amit rohadt nehéz lenne újra összeszedni (mp3-akat) vagy olyasmit amit le akarok törölni, mert kell a helye, de szeretném, hogy megmaradjon. Ebből kiindulva, nekem még nagyon sokáig lesz DVD meghajtóm, pláne, hogy a nagyüzemi felhőzéssel kapcsolatban nagyon komoly fentartásaim vannak.
    Nem tartom magamat informatikusnak, pláne itt a faluban nem, de ha valaki ideállít és megfizeti, akkor lesznek adatai. Elmagyarázom neki szépen, hogy miért.
    ugyanakkor bármilyen SATA HDDvel SSDvel idejöhet, dokkolóval fogadom.
    (M2 SSD-t nem, de ha azon tartotta a fontos adatait akkor így járt. Legalább nem épít egy db M2 SSD van a gépben semmi más - konfigot, bár pont ez a fajta felhőzik a leghamarabb és fizeti ki évente egy 6-8TB-os HDD árát arra, hogy következő évben is fizetnie kelljen, és ha nem tud, se adat, se eszköz. Pontosabban M2 SSD-re is van megoldásom, de azt meg kell fizetnie, méghozzá előre).
    Ami pedig itt van a fiókba (C64-es cartridge) az vagy nem beépíthető, vagy be van építve. :)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák