Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    válasz KROK640 #102244 üzenetére

    Geia sou! El sem tudom ma már képzelni, hogy miként tudtam vizsgázni görögül :) A tudásom mára kimerül pár köszönésben, udvariassági formulában, alapvetően tudok rendelni-vásárolni. Passzív tudásban kicsit több maradt, megértem az étlapot és sikerrel vettem egy kis szigeten az autó bérlést is. Ez utóbbinál vicces volt, hogy felfogtam, hogy mit vakerál végtelen sebességre kapcsolva a nő, de válaszolni már csak tőmondatokban tudtam. Mondjuk azt is úgy fogtam fel, hogy pár szót megértettem, néhányat kikövetkeztettem, a lusta sógorát meg visszatérően szapulta aki éppen elvitte az egyik autót mosni. :D

    Hazafelé a komp olyan viharba került, hogy az orvosin kötöttem ki. Mire elértem a magyar határra 30 centi hóban autókáztam. A határőrök rendesek voltak behívtak a bódéjukba, kb. 2 órát vártam, hogy átengedjenek, mert kint egy balesetnél elveszett az útlevelem. Mire átértem bezárt a másik oldali benzinkút, Keszthelyre éppen hogy csak begurultam.

    De a C64-et is fejleszteni kellett. Amikor először lett, akkor szinte minden ment magnóval, aztán már turbó betöltővel, még kicsit később már floppy is kellett. szerk: Czo már leírta :)

    [ Szerkesztve ]

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák