- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Dinter #46445 üzenetére
1-2-4 darab modullal kéne próbálnod, de semmi képen sem 3-l.
Továbbá az sem árt, ha a megfelelő modulokat használsz, nem keverve az egy oldalast a két oldalassal.
Próbáld ki a 4 gigás modult az "A2" foglalatban, és teszteld le, aztán a 2 darab 2 gigás modult "A2-B2" slotban.
Szerintem jók lesznek azok a modulok egyébként.
-
amd7870
tag
válasz
Dinter #28739 üzenetére
igen egy 1éves orion pif22DLED 1920x1080 HD felbontással rendelkező TV, csak az útóbbi 2hónapban használom, a gépemhez, de sose tv-ztem vele....egyszer bekapcsolva hagytam a lámpát a tv mellett és a tetején egy 5centi egy nagyon picit megolvadt, de nem feltűnő, a doboza lomtalanitáskor kilett dobva pár hete viszont a garipapir sztem még megvan...45.000ft-ért vettem, és 30-35K forint között szeretném eladni...
az RTL klub a TV2 és a földfelsztiní csatornákat mind fogja, köztük a M1 meg a Duna TV hd-ban is...
a bemenetei:
1HDMI
1VGA
1tv kábel
1USB
1ilyen nagy üres rész ahova belehet dugni valamit :/ -
Alister71
nagyúr
válasz
Dinter #28281 üzenetére
Hát erre neked kell rájönnöd, mert látatlanban senki nem fogja tudni megmondani.
De 1 javaslat: nézd meg, hogy melyik ramnak a legnagyobb az időzítése. Autón ne hagyj semmit, tedd manuálra a ram szorzót is és mássz bele az időzítésekbe, és állítsd be a legnagyobbat. Ezután a 2 egyformát tedd a fekete slottokba, a 4 gigásat pedig közéjük a kékbe.
A 2 gigás modulok esélyesen elmennek 8-8-8-21-en is, míg a 4 gigásnak jó esetben is kell a 9-9-9-24, 1333-as ramoknál is.(#28284) Dinter: tedd be először magába a 4 gigásat, és úgy állítsd be. Ha megvan, akkor próbáld a többit is beletenni. Írd már le pontosan milyen rakok?
-
-
Jim76
aktív tag
válasz
Dinter #27725 üzenetére
Nagyon sok helyen láthatsz ilyet, sokszor a vga a szűk keresztmetszet. Valójában egy jó FX4170 bátran elvisz egy 7850/7870-et vagy egy GTX660-at is. Kollégám gyíhárom 2120-asa 60-70% fölé nem megy bf3 alatt, míg az asus gtx660 90-99%-on teker. Itt tartunk... úgy érdemes gondolkodni, hogy azonosnak gondolt teljesítménykategóriában az egyel olcsóbb cpu-t és az egyel drágább vga-t érdemes venni ugyanannyi pénzből. A cpu jó eséllyel sose lesz kevés játszani, a vga annál inkább.
-
mackosajt
addikt
válasz
Dinter #27718 üzenetére
Tuningra, pici kiegészítéssel elmegy. Ez a pici kiegészítés pedig lehet egy 4 cm-es venti a VRM bordák fölé, vagy egy jó szellőzésű ház.
Ebben az esetben még használható FX-6xxx procikhoz, lásd Jim bácsi, és társai.
FX-8xxx procikhoz már felejtősebb tuningra. Saját tapasztalatból mondom.Ha nem vagy "finnyás", aprón vannak jó alapok, relatív olcsón.
De ha egy bejáratott Extreme4-hez ragaszkodsz, tudnék egyet ajánlani, ami eladó lehet.
-
miresz
veterán
válasz
Dinter #27718 üzenetére
Asus M5A97 EVO R2.0 Én ezt ajánlom,~ annyi mint a Asrock 970 Extreme 4.
-
ViZion
félisten
válasz
Dinter #27693 üzenetére
Akkor azt kellene eldönteni, h mi a cél most, és a jövőben. Illetve,h mennyit szánsz rá. Ha játszani szeretnél, akkor alaplap + proci és egy használt VGA, amit lecserélhetsz bármikor, használt VGA (pl HD5xxx) már olcsó, nem sokat fogsz bukni fél év múlva, mikor cseréled.
Ha szűk a keret és nem feltétlenül a legújabb játékokat szeretnéd 2 monitoron, akkor érdemes lehet FM2 konfigokban gondolkozni is.
Milyen felbontáson játszol? Hajlandó vagy-e kompromisszumra? Nekem a gépemen szépen futkos a Far Cry 3 is, igaz nem fHD, de 7770 is viszi lazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest