- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
válasz
radi8tor #33996 üzenetére
a topik nyitása óta ez megy. aki FX-et vesz, átvált helyi lokálpatriótába, aztán hetente betéved egy Inteles az e-péniszt lóbálva. elkezdődik a net összes AMD és Intel manipulált tesztjeinek felkutatása. ez hozzátartozik a fórumélethez.
értem én, hogy moderálni kell, de akkor tényleg a nagyon nemidevaló offokat. mert pl. a lap- és hűtővásárlás teljesen elfér itt is.
-
válasz
radi8tor #33996 üzenetére
Az FX-nel pont a processzor "massaga" miatt fontos az alatta levo deszka. Vagy ha az gyenge, akkor lehet buveszkedni, ahogy mar tobbszor bekerult a topicba, de az meg nem a kezdo felhasznaloknak valo. Szoval a topic targyahoz hozzatartozik a megfelelo lap.
Alternativa: Az osszefoglaloba nem lehetne felvenni egy rovid leirast, hogy miert nem ajanlottak az olcso lapok, mik az ajanlottak es akkor arra lehetne mutogatni a vitakat elkerulve?
-
mackosajt
addikt
válasz
radi8tor #33975 üzenetére
Anno saját részre kértem segítséget általános, gépösszerakós témában.
Köszönöm, de azóta rá kellett jönnöm, hogy a procik saját topikjában talán jobban tudják, mit érdemes venni az adott procihoz. Jobb az, ha a terméket használóktól kérdez az ember, és nem "szakértőktől", majd utána kesereg, mint páran, köztük én is, amikor a 970 ext4 lap nem igazán viselte el az FX-8xxx-eket.
Ezért kérdezem meg itt. -
lee56
őstag
válasz
radi8tor #8950 üzenetére
Én sehogy, márcsak két okból kifolyólag se, 1. nincs FX procim, 2. nem tuningolok
Csak arra próbáltam célozni hogy ilyet már láthattunk, mikor kijöttek az első Bulldozeres FX-ek, akkor is ment a tuningcsúcsdöntögetés(#8952) szunya1 : Ez már igaz, mire kihasználnák a programok, addigra elavul a Bulldozer, de ez általánosságban is igaz szokott lenni ebben a bizniszben, az IT már csak ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest