-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
On the CPU side, they sported an FX 8350 CPU, which has 8 cores and runs at 4 GHz, paired with 12 GB of DDR3 RAM.
On the graphics card side, the gaming rigs featured dual Radeon HD 7970 graphics cards in Crossfire setup. Those cards retail for $1,000 a piece, and feature 6 GB RAM each.
Annyira nem emlékeztem rosszul azért.
-
stratova
veterán
Akkor meg mi a bánatos rigófüttyért nem jó neked, hogy kilövöd az APM-et és felrántod biosban az órajelet szorzóemeléssel és annyi fesszel amennyit megkíván?
Egyébként ha van olyan opciója a biosodnak letilthatók egyes magok "one core per unit" vagy ehhez hasonló beállítással. Ezzel a lapod és a hűtés terhelése csökken, magasabb órajelet érhetsz el mint 4/8-as beállítással (ez lenne a 4/4). De elvileg több magot vagy teljes modult is letilthatsz a biosban, ha erre van ott lehetőséged. -
stratova
veterán
Van mód a TDP-kereten belüli tuningra saját turbo Core értékek megadásával. Ez ugyan korlátozza a tuningot, de a hőtermelést is. Bár amilyen alkatrészeid vannak, nem igazán értem, ha gyári hűtéssel hajtod FX-et.
Ga fórumtárs hozott létre saját Turbo Core profilt AmdMsrTweaker (magához a tuninghoz) és PScheck (monitorozáshoz) használatával.
-
Peaceliker
addikt
Köszi, épp azt csináltam.
Most kapott még 0,025 öt...spúr vagyok, mert különben melegszik(#32249) miklosss2012
Bíztam benne, hogy nem, stabilitás teszt alatt (aida) nem volt baja, 12 percet nyomtam...tegnap crysis alatt sem volt baja
Szal csak pötyögtem a szerencsétlen chromban oszt csá...azelőtt, meg idle-ben nyekk......na majd kiderül
-
Buci21
addikt
a másodikból az EVO ajánlott ha jól emlékszem.
meg erre mondják, h jó, ugye srácok? -
Trebron09
őstag
Nem tudtam kihagyni..
-
Beast007
aktív tag
Úgy van jelenleg de nekem 90 fokkal el van forgatva az alaplap a házban így ami nektek a gép háta lenne nekem az a teteje. A H70 radiátorán is így volt (kifele fújta a házból a meleg levegőt) és 4-5 fokot buktam miatta. Viszont ha megfordítanám akkor káosz lenne a ház belsejében. Marad így amíg nem jön a 3. Vetni azzal remélem nyerek pár fokot.
-
Hafy75
aktív tag
Scythe Zipang 815g
-
ViZion
félisten
Neked is azt mondhatom, h ram időzítéseket is nézd át, hajlamos sz@rul beállítani.
Időzítésekhez a legnagyobb segítség a gyári adatok... ha nincs tuningolva a ram, akkor arra kell állítani. CPU-Z SPD oldalon írja, vagy az asus M5 lapok biosában is meglesheted. Alaposabb irományokat linkeltem valakinek korábban a topikban, vissza kellene olvasni, pár hete volt. -
ViZion
félisten
Alaplapod topikjában van részletes segítség a beállításokhoz, nézd meg ott.
wukodlak: Ohhh... nincs vmi titkosítás beállítva? Pl. Truecrypt-nél is raw-nak látja a lemezt, de nem az. Formázással minden megy a levesbe, szal. akkor legyen mentésed, az a biztos. Az AHCI-re kapcsolástól ez nem lehet, az adatokat látnia kellene. Bootloj linux live USB-vel és ellenőrizd mi van. Sztem ott bitlocker vagy truecrypt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest