- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
Sziasztok!
Akinek esetleg FX 9370-van és jártas a témában az tudna nekem segíteni a következő problémában?
Van egy ASUS Crosshair V formula Z lapom egy FX 9370-el amin CoolerMaster Nepton 240m vízhűtés van, namost eddig ezt a procit 4,9 en járattam és terhelés közben max 52-54 fokra melegedett fel.
Most,hogy egy picit melegebb lett az idő észrevettem ,hogy 65-70 fokig is felszökött a hőmérséklet, hozzá kell tenni, hogy havonta kifújom sűrített levegővel a gépet a hűtőbordákat is. Pasztázva akkor volt mikor össze lett rakva 2015 novemberben.
Most kénytelen voltam levenni alap órajelre a procit így alapjáraton 34 fok terhelés alatt pedig 52-54.
Valakinek esetleg ötlet,hogy tudnám lehűteni még jobban vagy valami egyéb?
A hűtést úgy raktam össze, hogy a ventik a gépház tetején vannak kilógva így kintről szívják a hideg levegőt a hűtőre.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kerékpársportok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest