- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz hackeeeee #45976 üzenetére
No nekem meg a bordán van egy 5-ös venti és langyi olyan 30-33 fokos van az aida64-nek 2.85.2419beta ez mutatja az aux-ot is nem csak az északi hidat mint "alaplap hő" UD3-ommal sokat vacakoltam miatta és az tűz forró volt, ventitrá dobtam és stabilabb lett márcsak ezt tudom mondani. Az UD5-re is tettem minden további nélkül. probát megér az hogy pedig van a házadnak szellőzése az egy dolog a sarkokban nem szellőzik úgy mint a ház közepén sőt van úy hgy ott ragada hő. nekem egy thermaltake házam van az alján egy 8as venti és egy 12 venti elöl egy 12es oldalt egy 12es hátul is van egy 12es a ház tetején egy 14es és egy 12es Cpu hűtő ninja 3 rev b azon is van egy 12es és mégis kellet aza fránya 5ös venti a bordára.
AUX a VRM hőjét mutatja. ja és azóta vagy 5-10fokkal hüvösebb a VRM.
[ Szerkesztve ]
Anyadeszka & kulcsdeszka szimuláló MásFélKegyElmű ZKHT.﷼
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest