Hirdetés
- Netfone
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
Na képek magukért beszélnek!A proci megakaszthatatlan, 2 1080p video ment egy időben és egy youtube videó + 1 videó konvertálás.Az anyag 25 gigás mpeg volt, kb így is 1 óra 5 perc alatt végzett.Hőmérséklet 62-65 között alakult.A 6000-es x2-sem 6-8 órát írt ki és mellette már nem maradt erő semmire.
Na azt egyébként nem tudom, hogy az kb. 60 Watt fogyasztás amit az asus progi kiír az valós-e.Viszont gyanúsan meleg levegőt tolt ki.Csak azt akarom mondani, hogy egy 60 wattos izzó nem fűt ennyire, bár lehet tévedek...lehet csinálok egy lámpával egy ventis tesztet.Annyi zavart, hogy az órajel 5 másodpercenként 4Gz-ről 3.4-re esett vissza.Nem tudom, hogy ez a tdp miatt volt-e vagy a cool-n-quiet miatt.Jól tudom, hogy ha a proci túllépi a megengedett wattot akkor visszaveszi a tdp-t, órajelet/fogyasztást?
Az meg, hogy egy i3/i5Ii7 proci 15 percel hamarabb konvertál, azért az árért az intel d@gja fel magának a cpu-ját!
Milka 78:
Én úgy gondoltam az EVO már elég lesz, remélem 7 év után sem pukkannak ki a kondik.
Most különben én sem tudok tuningolni az 500Wattos Chieftec megadta magát, ciripel benne valami, nagyobb terhelésnél leáll vagy nem bír elindulni.És most egy 400Wattosról(MS industrial) üzemel a bullom.Ez szörnyű veszek egy fullos konfigot oszt a táp meg beszarik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Netfone
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic V2 - origami
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen digitális videókamerát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest