- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
mcwolf79 #3120 üzenetére
Itt jön képbe az a bizonyos DX10-teljesítmény. Ha Valaki pl. a Crysis-ra vesz kártyát és az alatt gyorsabb lesz azonos áron az ATI, akkor biztos hogy azt veszi meg. 2-3K különbségnél csak a szimpátia fog dönteni. Ha viszont már lesz 10K a két kártya között, akkor egyértelműen az olcsóbb éri meg.
Mod: másnak is ilyen lassú az AMD oldala? A letöltés (Ruby Demo) 14-17K-val megy...
[Szerkesztve] -
laci666
senior tag
válasz
mcwolf79 #3107 üzenetére
Hát én nem értek egyet veled.
Mint tudott a vga piacon a középkatban van a nagy pénz,és ott akárhogy nézzük az Ati áll jobban(1950Pro/XT,1650Xt és társai)
Az Nvidia új középkategóriás kártyája (8500.8600 és társai )sehol sincsenek az Atihoz képest (Direct10 ide vagy oda.),bár atinak még nincsen piacon az új direct10 kártyái.
Úgy hogy a lé középkatban van csúcs kártyát meg nem mindenki vesz.
Meg amúgy is az Nvidia sem viheti le csúcs kártyák árát nagyon lefele,mert akkor nem venné a közép kategóriát senki ezt meg ők se akarják.
Most 320-as 8800GTS olyan 60-65K max a 640-es 70-80K, esetleg ezt leviszik 60-ra de akkor a 320-ast hova( esetleg 40-50k-ra)? és akkor a 8600GTS-röl nem is beszéltem persze a 256bites-re gondolnék. Azt se adhatják kurva olcsón mivel drágább a gyártása mint a 128 bitesé.
Elég faramuci a helyzet per pill. mert még az Ati középkategória árait se tudjuk.
Hát ennyit akartam lehet rosszul gondolom,de remélem nem. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
mcwolf79 #2827 üzenetére
Nana, driver bugokért meg 3DMark-ra optimalizálásért nem kell messze mennie az nVidiának sem (sőt), az hogy te csak találni akartál magadnak casus bellit az ATi gyűlöletére, az a te bajod.
Komplikato: Ebben lehet hogy annak is szerepe van, hogy több mint fél éve nem jött ki ForceWare XP-re...
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
mcwolf79 #2827 üzenetére
''Egyszer volt R9600 XT-m,de kb. 2 hónapot tanyázott a gépemben,mert meguntam a driverek BUGjait.Akkor Nálam leszerepelt az AMD/ATI,elég volt belőle.''
Valahányszor ilyen szomorú történeteket olvasok, mindíg felmerül bennem, hogy nekem vajh miért NEM jöttek elő ilyen bugok az elmúlt 5 évben, mióta ATI kártyáim vannak?
Nekem speciálisat adnak az eladók, vagy mi?
''Azóta volt 6800 GT-m,7600 GT-m, 7900 GT-m,sosem volt velük ilyen driver-probléma.''
Hát igen, még szerencse, hogy mostanában (elmúlt egy év) nem volt szívás egyik ForceWare szériával sem GF7, GF8 vonalon. Nem bugzott egyik játék sem, nem csesződött el a HW video gyorsítás, stb.
És milyen faja lett most a GF6-7 támogatás is, ugye. -
Komplikato
veterán
válasz
mcwolf79 #2479 üzenetére
Nem tudom AMD-nél mit és hogyan szoktak, de Intel is legalább 6 hónappal a hivatalos bejelentés/bevezetés elött már gyártja a procikat, ezért lehetett a fél Xtremsystemnek már 2006 április-májusban Kensfield procija. Ha AMD a kitűzött időre ki akarja őket adni, akkor esedékes, hogy lassan már gyártani kezdje.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest