- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti
senior tag
lecseréltem egy melóhelyről leselejtezett kis lapos PCre, hihetetlen teljesítmény ugrás (torrent, tvheadend, smb, wireguard stb). A zyxel cucc szuper jó volt ár/érték arányban ha értettél hozzá és rászántál sok időt... De eljárt felette az idő, az smbv1 meg a szutyok hálózat kezelésre már nincs bocsánat...
-
SunMount3r
nagyúr
Honnan szedted le? Itt van a hivatalos (32bit-es kell), nem fizetős (sose volt) és nem kér semmiféle reg-et. X-Plore-al PC-ről betallózva (SMB megosztás) simán telepítheted.
-
Fifi
őstag
Mi is jártunk így, azóta nem történt ilyen. Kop-kop.
-
Spec
őstag
Köszi, de sajnos nálam nem működött a megoldásod. Feltettem az Amazon Prime appot a telómra, bejelentkeztem, és ugyanúgy travel mód van rajta. Utána még a GPS-t is bekapcsoltam hátha az kell neki, de ugyanaz. Utána beléptem a Fire TV stickre, és ott is travel mód van továbbra is. Nagyjából semmit nem enged elindítani, nincs semmi amit meg tudnék nézni, mindenre azt írja hogy "geographic restrictions" miatt nem elérhető a tartalom, meg ezt a 9912-es hibakódot. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest