-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az érdekes, hogy ebből : Amazon Fire TV Stick Max Gen2 (B0BTFCP86M) asztali multimédia lejátszó vásárlás, olcsó Amazon Fire TV Stick Max Gen2 (B0BTFCP86M) árak, multimédia lejátszó akciók csak egy helyen van (ez van nekem is).
Amazon Fire TV Stick 4K Gen 2 2023 (B0BTFWFRWN) asztali multimédia lejátszó vásárlás, olcsó Amazon Fire TV Stick 4K Gen 2 2023 (B0BTFWFRWN) árak, multimédia lejátszó akciók
Viszont 10 helyen is van készlet.Az Amazon Fire TV Stick két említett verziója között a fő különbségek a következők:
Wi-Fi támogatás: A B0BTFWFRWN verzió támogatja a Wi-Fi 6E technológiát, amely gyorsabb és stabilabb kapcsolatot biztosít, míg a B0BTFCP86M verzió csak Wi-Fi 6 kompatibilis.
Teljesítmény: A B0BTFCP86M verzió a "Max" jelzőt viseli, ami azt jelenti, hogy erősebb hardverrel rendelkezik, például nagyobb memóriával (2 GB) és gyorsabb processzorral, mint a B0BTFWFRWN verzió.
Ár: A B0BTFCP86M általában drágább, mivel fejlettebb funkciókat kínál.
Támogatott formátumok: Mindkét eszköz támogatja a 4K Ultra HD felbontást, de a B0BTFCP86M verzió további kodekeket és formátumokat is kezelhet. -
A számlára veszem részt nem azért írtam, mert cégként vásárolnám, magánszemélyként vásároltam volna. Bár van vállalkozásom, de az ilyesmit magánszemélyként szoktam vásárolni.
Viszont ha megmakkan mennyi a garancia rá? Mert itt az általam linkelt oldalon 24 hónapot vállalnak mellékelnek hozzá. Bár kicsi az esélye, hogy elromoljon, de akkor küldöm a cégnek, aztán gariztatják, vagy cserélik, és úgy gariztatják. -
ASUS RT-AX86S routerem van, szóval a WiFi6-ot szeretném kihasználni, az csak a MAX privilégiuma, még az új Google cucc is WiFi 5-ös csak:
Kivégezte a Chromecasteket a Google - PROHARDVER! Életmód hír
Ami ugye még meg sem jelent...
A másik, hogy ha nem jön be boltból vásárolva van 14 napos elállás, és 24 hónapos garancia, valamint nevemre szóló számla is.
Találtam is egy helyet ahol kapható:
Media-Shop - információk, árak, árösszehasonlítás (arukereso.hu)
A kisebbik:
Amazon Fire TV Stick 4K új - Médi@-shop webáruház (media-shop.hu)
A nagyobbik:
Amazon Fire TV Stick 4K Max (2nd gen.) - Médi@-shop webáruhá (media-shop.hu) -
Danecay
addikt
Tudna esetleg valaki egy linket adni support-hoz, ahol megírhatom mi a gondom, mert mindenhol csak hivatkozások hivatkoznak egymásra, és max. telefonszámokat találok amiket hívni lehetne, de nem hogy németül, de még angolul sem beszélek sajnos olyan szinten, hogy el tudjam magyarázni mi a problémám, leírni, némi internetes segítséggel viszont eléggé jó le tudnám szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest