- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuFFo
tag
válasz
SunMount3r #10136 üzenetére
Köszönöm, megnézem a hétvégén
-
zichie
senior tag
válasz
SunMount3r #10133 üzenetére
A TV2 play legnagyobb felbontása 720p, alapból ilyen. Nincs DRM, így nem kell hozzá "Input stream adaptive".
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #10132 üzenetére
Bocs, elírtam: TV2 Play Prémium-ra gondoltam. De most látom, hogy megy Kodi kiegészítővel. Abban érdemes bekapcsolni az "Input stream adaptive"-ot, vagy valami mást? A legmagasabb választható felbontás nálam a 720p, vagy ez alapból ilyen, nincs 1080p/1080i?
-
trance89
őstag
válasz
SunMount3r #10121 üzenetére
App data es cache torles csodakra kepes.
Nalam 4db sticken van hasznalva es sehol sincs vele problema -
blakey
titán
válasz
Pedig a X-Plore rendben van Stick-en is, Android TV-n is, mindenhol azt használom és megjegyzik a felhasználómat.
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
Minden androidos eszközömön x-prole van, soha nem volt gondom vele.
Adományoztam is a fejlesztőnek, a legjobb ilyen típusú app. -
mikrofon
veterán
válasz
Én xplore-t használok. Távirányítóval jól irányítható és rendben működik.
-
válasz
SunMount3r #10115 üzenetére
Ahogy írták semmi gondot nem okoz. Arra figyelj hogy több frissítést fog egymás után jönni, végig kell mindegyiket kattintgatni (vagy otthagyod éjjelre).
-
trance89
őstag
válasz
SunMount3r #10115 üzenetére
Nem csinál semmi gondot, factory reseteltem már 1.gen 4k, 2.gen 4k és 1.gen maxot is és semmi probléma nem volt. Ez nem egy kínai droidos dzsunka box.
Az átalakító teljesen mindegy milyen mint ahogy előttem is írták, vagy működik vagy nem -
oszy
veterán
válasz
SunMount3r #10111 üzenetére
-
válasz
SunMount3r #10113 üzenetére
Gyári visszaállítás volt már azon a Sticken?
-
mikrofon
veterán
válasz
SunMount3r #10111 üzenetére
Miért lenne az átalakító a lényeg?
Jelen esetben az átalakítónak csak geometriai átalakítás a funkciója, azaz hogy fizikailag be tud dugni a konnektorba.
Lényeg az hogy az adapter az gyári amazon így biztos tudja azt amire a stick-nek igénye van. -
gyűrű
Topikgazda
válasz
SunMount3r #10098 üzenetére
Igen biztosan, nekem is van egy tartalék is.
-
válasz
SunMount3r #10098 üzenetére
Persze.
-
válasz
SunMount3r #10092 üzenetére
Egészen pontosan:
-
nfsu17
veterán
válasz
SunMount3r #10088 üzenetére
Sokat nem látni belőle, de az látszik, hogy más, mint a tied.
-
válasz
SunMount3r #10084 üzenetére
Oké, három. Ebből egynél már beigazolódott, hogy nem eredeti adaptert használ, a másik kettőnél nem tudom mi a helyzet. Itt igazából csak azért érdekes a dolog, mert nem pontosan ugyanolyan értéket tud az adapter, és lehet ennek is valami különleges szabvány kell, mint pl PD a Samsungoknál, kicsi pöcök Xiaomi TurboCharge-nál bár ott azért lényegesen magasabb az áramerősség. Ezt csak példának írtam. Azt persze sajnálatosnak tartom, hogy már itt is megjelent a töltőt nem adnak mellé trend, eMAG-nő is sok ilyen Amazon Fire TV Stick van.
-
nfsu17
veterán
válasz
SunMount3r #10068 üzenetére
Igen, ezt is próbáltam.
Volt hogy tényleg jó lett tőle.
Erre írtam múltkor, hogy volt amikor szépen ment.
Aztán átlépek YT-ba és akkor meg az nem lesz jó.
Aztán indítom a kodit és az nem jó. Aztán ha bezárom, indítom, lehet jó.
Nem létfontosságú ez a stick, ha az lenne, már rég visszaküldtem volna. Legrosszabb műszaki beruházásom volt az elmúlt 15 évben.
Ami azért vicc, mert nem is volt sok...és majdnem a legolcsóbb is volt ezek közül -
nfsu17
veterán
válasz
SunMount3r #10065 üzenetére
Us plugos igen..
Felőlem 44 hz is lehetne a menü, az sem érdekelne, ha vált frekit arra, amire kell.
Na a váltás megtörténik, csak 10-ből 8x döcög minden frekin.
Fórumtag az amlogic topikban írta, hogy ő meg CE boxon tapasztal akadást 25 fps-en, bármire állítja, pedig jónak kellene lennie.
Nálam is jónak kellene lennie, mégsem az.
Még majd anyám tévéjén kipróbálom, aztán elengedem ezt a sticket -
blakey
titán
válasz
SunMount3r #10065 üzenetére
A legtöbb lejátszón 59,94 Hz a kiválasztott, gyakorlatilag megegyezik a 60Hz-cel. Nálam is minden eszközön (kivéve coreELEC) ez állítódik be, ettől még megfelelően vált 60Hz-re, amikor szükséges.
-
válasz
SunMount3r #10062 üzenetére
Javítás: én is az általad linkeltről szedtem le, csak amikor másodjára a Google-be beírtam azt már nem a Galaxy-ról hanem az iPad-ről, és ott ezt dobta
-
válasz
SunMount3r #10060 üzenetére
APK-ból, innen: https://yuliskov.github.io/
Aztán Easy Fire Tools .al Sideload-dal toltam fel. -
blakey
titán
válasz
SunMount3r #10051 üzenetére
Van AFR, jól működik.
-
nfsu17
veterán
válasz
SunMount3r #10047 üzenetére
A developer tools appal nézd meg.
Mondom hogy sok tévé nem tudja kiírni hogy 59.94 hz-en megy (60-at ír), de attól még 59.94 en működik -
blakey
titán
válasz
SunMount3r #10040 üzenetére
De nem értem, hogy sokan azt írják nekik teljesen jó, pedig ők is ezt a verziót használják
. - … ugyanazt a verziót, ugyanazon az eszközön, ugyanazokkal a beállításokkal, ugyanolyan megjelenítővel, illetve a "szemük is pontosan ugyanúgy érzékeny". Te sem gondolod komolyan, hogy nincs esély arra, hogy egyeseknél másképp viselkedjen, vagy épp észre sem veszik az adott hibát, stb. -
nfsu17
veterán
válasz
SunMount3r #10042 üzenetére
Ezt a beállítások menü, felbontásnál írja
https://www.aftvnews.com/explanation-of-the-new-frame-rate-matching-feature-on-the-amazon-fire-tv/ -
nfsu17
veterán
válasz
SunMount3r #10040 üzenetére
Hát ha 'auto' van a felbontás, akkor ő maga állítja be...és ő 59.94-et állít.
Így van AFR. Vált is frekit. De tök mindegy, mert 10-ből 9x így sem jó, valamiért végig döcög..hiába egyezik a freki a videóval.
De ha én 1080p50-re átrakom, akkor nincs többé AFR. Ezt írja is jobb oldalt, hogy csak 'auto' módban működik.
CE alatt meg minden módban mindenhogy jó -
blakey
titán
válasz
SunMount3r #10037 üzenetére
Próbálkozz a Nightly-kkal, Mavennel.
-
nfsu17
veterán
válasz
SunMount3r #10035 üzenetére
Azért van azon, mert ő erre állítja be magát auto.
Amint manual bármi mást állítok be, a match framerate megszűnik létezni.
Amúgy az 59.94 (amit a tévék 60-nak írnak) az NTSC (29.97) kétszerese, amit az amcsik használnak.
Kodi 21.2, vagy 20.5, nekem tök mindegy, egyik sem jó.
Smarttube sem, szvsz nem app specifikus.
Bár kétségtelen egyik app sem appstore-os, hanem 'felhekkelt' -
blakey
titán
válasz
SunMount3r #10035 üzenetére
Milyen Kodit használsz? Sajnos egyes kiadásoknál akadozásokat lehet észrevenni, Android és CE alatt is. Keress olyan verziót, amivel nem tapasztalod, a legfrissebbeknél nem tapasztalok ilyet.
-
Gardaai
senior tag
válasz
SunMount3r #10021 üzenetére
Nekem folyamatosan akadozik a 4K Max Gen2 40+Mbps anyagoknál (ezért keresek valami alternatívát). Ugyanezzel a programmal szoktam nézni és olyan appok is futnak a háttérben amiket sosem nyitottam meg pl. Crunchyroll, mégis folyton visszajön.
Egyébként nem hinném, hogy ez a probléma, mert a memória és a tárhely nincs fullon, tehát a hardver lehet gyenge.. vagy nem tudom. Hetente nem szeretném újratelepíteni, mert olvastam hogy az megoldja, de idővel ugyanígy belassul. -
zichie
senior tag
válasz
SunMount3r #10015 üzenetére
Igen, régebbire. Nekem olyan van. Kodi alatt megy az AFR gond nélkül, Prime Video és SmartTube is tudja, de a Netflix az nem. Az újabbakon gondolom a Netflix is tudja.
-
oszy
veterán
válasz
SunMount3r #10010 üzenetére
Nem a tudása. A működése.
Nekem van a nappaliban.
-
válasz
SunMount3r #10010 üzenetére
Há' van rajta almás logó!
-
oszy
veterán
válasz
SunMount3r #10008 üzenetére
Az Apple TV 4K után!
-
Danecay
addikt
válasz
SunMount3r #9991 üzenetére
Igen, az a nem túl nagy 2200 Ft-os különbség inkább a MAX javára billenti a mérleget, különösen, hogy egyébként is a MAX az olcsóbb
-
lorcsi
veterán
válasz
SunMount3r #9957 üzenetére
A fire stick app reszenel kerestem ra
majd megnezem ezt a tallozast is, de ez a nova is eleg jo
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #9944 üzenetére
Most annyit csináltam, hogy bezártam a Kodi-t, a Stick beállításaiban átraktam a HDR-t "Always On"-ról "Adaptive"-ra, újra elindítottam a Kodi-t és ott kikapcsoltam a HDR10+-t és DV-t és utána a kérdéses videó egyáltalán nem szaggatott. Nem hiszem, hogy a HDR kikapcsolása miatt jött rendbe, mert ez eleve egy SDR videó. Két dologra tudok akkor gondolni:
1. A Kodi túl rég óta futott a héttérben és valamiért, valami "beragadt", vagy túl sok erőforrást evett és a Kodi újraindítása megoldotta.
2. Túlmelegszik a Stick egy bizonyos idő után, amikor pl. videó lejátszás van?Amikor láttam a reccenésket az már a videó vége fele volt kb. 40 perc után (amit nem láttam, mert csak akkor mentem be a szobába). Most meg csak úgy belenéztem pár percig.
Tapasztalt már valaki hasonlót?
-
hpeti2
aktív tag
válasz
SunMount3r #9922 üzenetére
Vagy csak letöltöd a downloaderrel az apkt és feltelepíted. Nálam eddig mindig működött. Beraktam a linket a oedvencek közé még pötyögni sem kell a távval.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #9878 üzenetére
Jól jönne egy mintafájl, megnézném egy 1080p-s HDR kijelzőn.
-
válasz
SunMount3r #9876 üzenetére
A BT.2020 csak a színpalettát definiálja. Nincs köze a HDR-hez. Inkább a 4K-hoz tartozik.
Mit tartalmaz az "eredeti" anyag. Például a VLC megmondja. -
gyűrű
Topikgazda
válasz
SunMount3r #9850 üzenetére
Mi nincs odaírva?
Így kezdődik:
Kodi telepítése a belső tárhelyre teljes fájlhozzáféréssel
Komolyan tiszta feleslegesnek érzem azt a sok sok órát amit eltöltöttem a megírásával.. -
gyűrű
Topikgazda
válasz
SunMount3r #9848 üzenetére
Itt van pedig..
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
SunMount3r #9846 üzenetére
Régebben volt rá megoldás, nem tudom most megy-e még,
az összefoglaló tartalmazza.
Ha nem, akkor is működik a data mappa áthelyezése látható helyre. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #9845 üzenetére
No ezt megoldottam a Kodi-val, de csak jó lenne azért, ha az X-Plore is látna minden mappát a Stick-en.
Másik kérdés: A Kodi-ban kell valamit átállítani, hogy egy HDR-es videó tényleg HDR-ben "menjen ki"?
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
SunMount3r #9843 üzenetére
1 itt
2. CEC=t nem használok sehol, azt nem tudom..
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #9840 üzenetére
Kábelt ki kell próbálni, elvileg nem lehet probléma. Nálam nem volt gond a 1,5m-ressel.
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
SunMount3r #9840 üzenetére
Nyugodtan próbáld.
Ha nem jó, akkor használd amit szeretnél. 🙂 -
blakey
titán
válasz
SunMount3r #9838 üzenetére
smb és nfs adatrész kb. 512kb
- 128kbGyorsítótár kb. 200Mb
- 64 MBRead faktor 10
- Adaptive
Ezekkel hibátlanul működik a legnagyobb bitrátájú anyag is.
Minél nagyobb értéket adsz meg, annál több erőforrást igényel. -
wjoe
tag
válasz
SunMount3r #9802 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod a sticket a hangrendszerbe dugni. Nálam kényszerűségből így van, mert a TV-ből nem megy vissza a HD hang a soundbar-ba.
-
Danecay
addikt
válasz
SunMount3r #9802 üzenetére
Elképzelhető, bár most 170Mbps-ot mértem, ami megfelel a kábelen mért sebeségnek. Kb. ilyen gyors a netem, ráadásul hosszabbító nélkül, vízszintesen van bedugva a stick a TV-be, a router pedig a szomszéd szobában, kb. a TV képernyőével szemben, tehát mindenképpen útban kell, hogy legyen a TV fém hátulja. Amennyiben nálad ez műanyag, úgy nem hiszem, hogy nagyban befolyásolná a wifit, de megpróbálhatod, HDMI hosszabbító vásárlása előtt úgy forgatni a TV-ta routerhez képest, hogy ez biztosan kizárható, vagy megerősítő legyen. Esetleg próbáld meg újraindítani a sticket, úgy emlékszem, hogy nálam volt, hogy segített.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #9798 üzenetére
Egy Asus RT-AC55U a Router-em, nem hiszem, hogy ez olyan gyenge lenne.
- nem is egy "erőmű". Esetleg próbálj ki egy AX1800U, AX53U-t.Esetleg nincs a legideálisabb helyen, node kinél van ott?
- pl. aki Mesh hálózatot épít, annak ideális helyen van, nálam is az van, pont ezért lett így kialakítva, hogy ne legyenek vételi és sebességgel kacsolatos gondok.És már írtam, hogy ez "lépcsőházas" Wi-Fi vadászat -
Wifi6, Wifi6E router ezt is megoldja, de egy olcsóbb Mesh is., pl. 2 db AX1800U-val kevesebb problémád adódna. -
blakey
titán
válasz
SunMount3r #9796 üzenetére
…kb. 160Mbit jön össze, tehát azért a Stick biztos "lehetne" gyorsabb.
- Esetleg a hálózatod nem túl "acélos". Nálam a 10 éves TV-k is 300 Mbps körüli sebességre képesek. -
gyűrű
Topikgazda
válasz
SunMount3r #9783 üzenetére
Van hozzá egy adapter, abba dugd bele és akkor lógni fog.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #9781 üzenetére
Nálam a 4K max hozza a 400 Mbps-t, egyáltalán nem rossz cucc. A router a másik szobában van, kb 1,5 m és egy 30 cm-es tégla fal van közöttük.
-
solti
senior tag
válasz
SunMount3r #9783 üzenetére
erősítőbe van dugva a stick és meg tudtam oldani hogy függőleges maradjon (falnak támasztva) . Nálam komolyan romlik az átvitel ha eldől oldalra.
Egy speed testet megérhet másnál is a történet.. -
gyűrű
Topikgazda
válasz
SunMount3r #9781 üzenetére
Nálam másik helyiségben van a router,
kb. 8m. 1 fal.
Ilyen a wifi és az usb modem speed test. -
blakey
titán
válasz
SunMount3r #9775 üzenetére
Próbáltam ezzel a Speed Test-el
- A sebességet úgy is tudod ellenőrizni, hogy Settings/Network majd kiválasztod a megfelelő SSID-t és futtatsz (Play) egy sebességtesztet. -
redjam
csendes tag
válasz
SunMount3r #9744 üzenetére
ez esetleg: Amazon Fire TV Stick 4K (3. Gen) – 2024
valójában csak 2023 -asnem max, de a különbség csekély, ebben a videóban egymás mellett mutatja be a srác:
Most Powerful Fire TV Stick 4K MAX (2ND GEN) (2023) - Impressive Perfomanceés itt látod, hogy kinézetre miből lehet beazonosítani: How to identify which model, year, generation Amazon Fire TV, Stick, Cube, Edition you have – Updated July 2024 | AFTVnews
-
trance89
őstag
válasz
SunMount3r #9748 üzenetére
Tudtommal ugyanazt tudja ezen a téren, nekem is csak sima lejátszóként van használva eleinte kodival de nemrég áttértem vimu-ra. Nekem sokkal jobban bejön illetve a Hisense tv-men a dv anyagokat ia jobban kezeli mint a kodi
-
trance89
őstag
válasz
SunMount3r #9746 üzenetére
Nincs a sima 4k 2gen-el semmi baj, valójában alig tud kevesebbet mint a max, nekem is az van mert sokkal olcsóbban hozzájutottam fél éve kb. Pontosan ugyanazt tudja mint a max gen1. Mindenki a max 2gen-t hajtja, tök feleslegesen ha az olcsóbbik 4k is bőven megteszi
-
zoltan6
addikt
válasz
SunMount3r #9744 üzenetére
Ez kell neked [link] mehet rá a 4 ezres kupon is ami 20 felett érvényes. Emailben szoktak küldeni ha már vásároltál. Ha még nem,azt hiszem új regisztrációnál is adnak valami kupont.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #9743 üzenetére
Hoppsz, most látom csak hogy ezek csak a sima 4K verzió, nem pedig a 4K Max. 4K Max-ot itt nem is találtam...
-
kenicsab
tag
válasz
SunMount3r #9741 üzenetére
Szia!
Ettől #9695 olvass vissza, ott van néhány link!
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
SunMount3r #9683 üzenetére
Tedd át neki egy másik dugaljba amit nem lát, vagy nem ér el.
Az összes modern tv és AndroidTV box készenlétre van tervezve. Ilyenkor frissítenek bizonyos dolgokat.
Haza is vágható az egész, de az adapter biztos hamarabb tönkremegy. -
válasz
SunMount3r #9683 üzenetére
Az OLED tévék esetében külön "előny" az éjszakai kihúzogatás. Éjjelente lefutna egy kijelző "regeneráló" program, ami megakadályozza a kijelző gyors és nagyon látható degradációját.
Amúgy van egy ultimátum hatású érv az elektorszmoggal kapcsolatban. Éjszakára a vezetékeket is ki kellene húzni a falból. Különben semmit sem ér az áramtalanítás.
-
oszy
veterán
válasz
SunMount3r #9681 üzenetére
Értem!
Ha ő így akarja, akkor hagyd. Nem tudsz mit csinálni, ha nem hallgat rád.
-
embe
nagyúr
válasz
SunMount3r #9654 üzenetére
Jajjj! Mert néztem a német mailboxos címre sem listázta, sehogyan sem. Akkor ez az oka.
Köszi a választ! -
zseko
veterán
válasz
SunMount3r #9650 üzenetére
Értem ezt, csak hiába van rengeteg, ha bejelentkezés után máris 13e fölött van rögtön az összes szóbajöhető
mint ahogy írtam is. 20e-ért meg már kapok itthon és azon garantált a garancia.
Valószínű hogy túl sokat vásároltam az elmúlt két hónapban az alin és emiatt 'emelkedtek' az árakMajd visszanézek rájuk pár hónap múlva, egyelőre úgyse lényeg.
-
divan
őstag
válasz
SunMount3r #9650 üzenetére
Azért én vigyáznék a noname ilyen eszközökkel. Nekem kettő is volt, ami 1-2 hónap után már nem működött. Aztán vettem egy Baseust (ugyan némileg drágábban, mint a noname-k), azóta is azt használom.
-
Zaji
őstag
válasz
SunMount3r #9579 üzenetére
Köszönöm.
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
SunMount3r #9507 üzenetére
Szerintem is hagyjuk. 2=3 szor nagyobb lehet azt aláírom. Csak ne írd máskor hogy a tényeket írod.. 🙂
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
SunMount3r #9505 üzenetére
Azért közel sem a tizede. 50=70 a bdrip, a Netflix 18 körül megy, a Disney és a Max meg volt ahol 22=24 is. Ráadásul H265, a bd meg h264.
-
válasz
SunMount3r #9502 üzenetére
Az Amazon változó tömörítési arányt használ.
A saját eszközei esetében magasabb a bitráta, mint a más gyártók eszközein, amire csak az app települ. Van hátránya is a dolognak.
Az Amazon saját eszközein a menüben vannak reklámok. A többieknél nincs.Az teljesen egyértelmű hogy a felhasznált sávszélesség korlátozott minden stream szolgáltató esetében. De magasabb, mint a TV szolgáltatók, például a Sky esetében. A Digi-hez hasonlítva klasszisokkal jobb.
-
válasz
SunMount3r #9500 üzenetére
Ja, viszont jó adatforgalmat generál.
-
válasz
SunMount3r #9470 üzenetére
Mivel nem forgalmazható, nem vásárolható az Amazontól.
Ettől függetlenül más viszonteladóknál még elérhető lehet.Az új 4K generáció már úton van, csak ki kell várni.
-
válasz
SunMount3r #9377 üzenetére
Lényegében most kerültek velünk egy csónakba. A környező európai országokból berendelhetik, lesznek majd vállalkozások alapítva erre szerintem. 😆
Amúgy az vicces, hogy nálunk sosem jelent meg hivatalosan, miközben itt árulhatná szabadon. Oké, csak 9,9 millióan vagyunk, és az sem osztrák életszínvonalon.
Mivel az Amazon Prime Video elérhető Magyarországon, úgy nem is értettem benne a logikát. Oké, korszerű okostévén natívan ott van az app. Az én 4K-s tévémen is, de ahol okosítóra van szükség, és nézni akarja , azt a konkurensek karjaiba adja ajándékba. -
válasz
SunMount3r #9354 üzenetére
Bocs, nem pontosítottam, személyes vásárlásra / baráti-rokoni segítségre gondoltam, nem netes rendelésre.
-
blakey
titán
válasz
Vagy ott is a
- mailboxde.commailbox.de-re gondolsz? -
válasz
Online nem szállítanak Magyarországra. Márcsak azért sem, mert nem utaznak szürke importban, és vannak magyar leányvállalataik, ők sem forgalmaznak Amazon termékeket.
-
mikrofon
veterán
válasz
SunMount3r #9331 üzenetére
Elolvastad a kereset is? Ennek nem lesz ilyen kimenetele ami megszüntetné ezt az eszközt.
Ha valaminek ilyen hatása lesz, az max. Az, hogy Amazon szakítani akar az AndroidTV-vel és saját teljesen zárt szoftvert fejleszt....
Amúgy meg ha van ilyen eszközöd és megszűnne a gyártása, a tiéd akkor is működik tovább, mert nem veheti el a használati jogot tőled csak úgy.... Hiszen az is jogsértő lenne... -
gyűrű
Topikgazda
válasz
SunMount3r #9331 üzenetére
A nokia valami kis szir-sz.r kínai vagy indiai cég lett.
Gondolod hogy mert a világ egyik legnagyobb tech cégével még nem tudott megegyezni, valami szabadalmi vita miatt, ami épp a prime video-t is érinheti, ezért az Amazon leáll az eszközei gyártásával?Megsúgom, nem fog.
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
SunMount3r #9325 üzenetére
Milyen mizéria?
Ebből nem derül ki, hogy mire gondolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged