Hirdetés
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
A sticken hiába jó a wifi, érdemesebb kábeles adapterrel használni, az sokkal stabilabb .
Ha nagyon bejönne a cucc, akkor az lenne, de szerintem most nem áldozok rá többet.
Az interlaced videót nem tudom, nem használok olyat.
Működik az. Legalábbis amit próbáltam. Mondjuk 1-2 indításig. Aztán nem. Aztán megint jó.
Hangerő szabályozási gondom sose volt, igaz én nem használok már optikai csatlakozást.
Nekem most ez jutott, de mint írtam, minden más hdmi eszközöm (boxok) gond nélkül állítják a hangerőt a saját eszközükön.
Egy esetben nem tudom a tévén állítani a hangot, ha a soundbaron szól a tévé hangja, ha pl a tévé beépített DVB-C/T tunerjéről nézek adást. Ebben az esetben a tévé távja csak a tévé hangszóróját állítja (amit ugye nem akarok hallani...ezért 0-ra veszem le), és ekkor a soundbar távjával lehet csak állítani.
Amint valami "hdmi eszköz" kerül a láncba, az ottani állítással állítódik a hangerő is.
Kivéve a FS-el.
Hieronymus
https://www.amazon.nl/-/en/MAGNAT-Sounddeck-400-BTX-black/dp/B00GEXG3LMha megfelelő kompatibilis beállítást lehet találni a Stick beállításaiban.
Próbáltam manual hozzáadni a FS menüjében a soundbart, de nem ismeri fel.
Manual lehet infrakódot rendelni hozzá.
Még azzal futok egy kört.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Robotporszívók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Projektor topic
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest