Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz *Ropi* #24759 üzenetére

    Elég rég AMD VGA-m van, nem volt vele gond. Ha volt is, az játékokban, de sokszor csak elég volt korábbi verziót felrakni, amíg jött a javítás. Még úgy 5 éve volt pár drivere, ami felülírta a szintén AMD-s AHCI drivert, csak az én chipsetemet az nem támogatta, nekem a legacy kellett. Rájöttem, h ott nem fain, AHCI elől pipa ki, kész. Havonta kiadott driverek miatt lett ez az urban legend, h rosszak, és volt pár játék, ahol gondok voltak (12.9 -nél), illetve erre vulkánra váltáskor is volt hiszti, de köv. hónapban már jó lett.

    nV is patcheli szorgosan, csak a játékokhoz kiadott frissítésre hivatkozik, jobb a marketingje. De ott meg telepíteni kell a gaming appot, létrehoz egy felhasználót, etc... nem szerettem, átmenetileg volt tavaly nV karim fél évig. De amúgy mindkettővel elégedett vagyok, komoly para sehol nem volt. Az a winfos betegsége, h VGA cserénél DDU-t kell tolni, mert nem szedi le rendesen.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák