- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz *Ropi* #24759 üzenetére
Elég rég AMD VGA-m van, nem volt vele gond. Ha volt is, az játékokban, de sokszor csak elég volt korábbi verziót felrakni, amíg jött a javítás. Még úgy 5 éve volt pár drivere, ami felülírta a szintén AMD-s AHCI drivert, csak az én chipsetemet az nem támogatta, nekem a legacy kellett. Rájöttem, h ott nem fain, AHCI elől pipa ki, kész. Havonta kiadott driverek miatt lett ez az urban legend, h rosszak, és volt pár játék, ahol gondok voltak (12.9 -nél), illetve erre vulkánra váltáskor is volt hiszti, de köv. hónapban már jó lett.
nV is patcheli szorgosan, csak a játékokhoz kiadott frissítésre hivatkozik, jobb a marketingje. De ott meg telepíteni kell a gaming appot, létrehoz egy felhasználót, etc... nem szerettem, átmenetileg volt tavaly nV karim fél évig. De amúgy mindkettővel elégedett vagyok, komoly para sehol nem volt. Az a winfos betegsége, h VGA cserénél DDU-t kell tolni, mert nem szedi le rendesen.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Retró játékok eladóak
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest