- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Yettel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaara01
tag
PS CC 2017-em van. Ebből a videóból, ami 9 MB
szerkesztettem annyit, hogy a magasságát visszavettem 555-re, majd rendereltem. Csinált egy közel 120 MB-os videót.
Ezek a beállításaim. (alap) [link]Hogy tudom 10 mega körülire visszaszorítani a videót?
-
BonFire
veterán
Nem mindegy a verziószám, hány bites a rendszer stb. Ha két tökegyforma rendszeren tökegyforma szofverváltozat esetében az egyiken ugyanaz a fájl nem nyitható meg, akkor lehet fejet vakarni, mert akkor bármi más okozhatja a meghiúsult megnyitást. A környezet például, vagy a folyamatok.
Ha pedig eltérő verzió van fenn a két gépen, akkor érdemes arra cserélni, amelyikkel működik. Egyébként nagy valószínűséggel sérült a fájl, csak az egyik Reader tudja javítani, a másik meg nem.
-
mad1
veterán
Bocsi nem találtam élő acrobat reader forumot.
[link]
Ezt miért csinálja,az 1ik gépen jó míg a másikon ezt az üzit kapom.
Köszi -
*Ropi*
félisten
Szia!
Ha bekukkantottál volna a topikösszefoglalóba, akkor megspóroltad volna magadnak annak a hozzászólásnak a megírását, ugyanis a topikösszefoglaló 2. bekezdése az, hogy
"Minden egyéb, nem Photoshop specifikus kérdést, kérést, munkamegbízást a Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topikban kérünk feltenni (grafikai munka, retusálás kérés, „Mit szóltok hozzá?” típusú véleményezés stb...)."
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
tikshow #25185 üzenetére
Köszönöm az úgymond "rendszerrel való" szólást. Nemtudom mi bajod van vele, de nem erre számítottam egy normális emberi forumon. Ezt használom és slussz passz nem játszok semmivel vele csak dolgozok rajta. Pár ilyen kép miatt nemfogok feltenni mást.
Képpel kapcsolatban:
Köszönöm a tippet megpróbálom hátha sikerül, e téren tényleg nem vagyok rakéta fizikus.[U]ViZion:
Amúgy van már rá jópár játék natívan -
beci
őstag
Sziasztok.
Nekem egy kérdésem,kérésem lenne a hozzáértő photoshoppal szerkesztőkhöz.
Lenne egy kisebb motoros klubunk,és szeretnénk egy logót magunknak,amit polora is tudnánk nyomtatni.Elkepzeles van,de hozzá való tudás nincs.😊
Lenne valaki aki egy Köszönömért ezt megcsinálná?
Elnézést,ha nem ide való az írásom.
Szép estét. -
ViZion
félisten
válasz
tikshow #25185 üzenetére
lol... a linuxon akadsz ki? Sorolni lehetne, h miben járt előrébb a linux, miket nyúlt le a winfos (alkalmazásbolt, kereső, h csak a lényegesebbeket említsem...) és mennyivel kényelmesebb, testreszabhatóbb, vírusmentes, etc. Viszont directX nincs meg játék. OS X-en is dolgoztam, winre kellett váltani, többen sírunk azóta is miatta. Alkalmazás nem válaszol, intéző működése megállt, rejtett frissítések, amik többet ártanak, mint használnak, a rengeteg "hasznos" háttérfolyamat, etc... maradjunk annyiban, h win is jó, ha nincs más vagy kell játékok vagy spéci progik miatt.
-
tikshow
addikt
válasz
Mtbsrác #25184 üzenetére
Nem tudom, hogy miért szivatod magadat 2017-ben Linuxszal, de lépjünk ezen túl.
Gimpet megnyitod, fogsz egy ecsetet, beállítod, hogy jó nagy legyen, legyen elmosott a széle, adsz neki egy színt, és nyomsz jó nagy pöttyöt a kép egyik sarkára, megváltoztatod a színét és nyomsz egy másik a másik sarkába. Az ecset áttetszőségét lehet variálni, illetve ha külön rétegre rakod az mégjobb.
Nem egy rakéta fizika, de ha nem kötelező - miért is lenne az - akkor Linuxról átmehetnél valamilyen használhatóbb rendszerre.
-
Mtbsrác
senior tag
Üdv!
Nemtudom hogy jó helyen érdeklődök de talán tudtok segíteni.
Egy olyat kérdeznék hogy ez milyen programmal vagy effektel van készítve? Soundcloud.com oldal borító képein látni ilyeneket és nagyon tetszik, s szeretnék ilyet. Oldalról bevilágítson az a szín és a fejen is látszódjék a kontúr.
Linux Mint-et használok úgyhogy sztem kilőve a photoshop ill nem is értek hozzá de talán van rá egyszerü módszer is.Példa:
KATTKöszönöm a helpet!
-
Vesa
veterán
válasz
*Ropi* #25181 üzenetére
Nekem felment gond nélkül de köszönjük az infót, hasznos lehet!
Az mondjuk epic fail egy ekkora cégtől, hogy ilyen hibával adják ki a frissítést. És sajnos a nyomorult 150% UI scale-t megint nem sikerült implementalni, igy továbbra is vagy kifolyik a szemem WQHD-ben 100%-kon, vagy nem férek el 1monitoron a 200%-kal.arról meg már álmodni sem merek, hogy valaha custom scale-t kapunk ajándékba...khmmm, izé, jóhavipézé.
-
*Ropi*
félisten
válasz
randras_83 #25180 üzenetére
Hát persze.
Most pl. fél napom erre ment el, hogy ezt kikísérletezzem (a neten nincs rá megoldás):
Figyelem, akinek 1607 hibával nem települ a PS CC 2018 ezt kell tennie:
1 - VS Revo Uninstallerrel (vagy más registry pucolóval) kigyomlálja az Adobe Creative Cloud-ot a gépéről, de csak azt! Revo Uninstaller "erőszakos eltávolítás"-ban mappa kijelölése: C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\ - majd a megjelenő listában az ACC-t (Adobe Creative Cloud)-ot kell kiválasztani, különben lesöpör vele együtt minden más Adobe terméket is! Eltávolításnál válasszuk a "speciális" keresési módot, hogy minden registry bejegyzést megtaláljon! Pár fájlt nem fog tudni törölni, azokat majd a következő rendszerindításnál leszedi.
2 - Ha megvan, indítsd újra a gépet!
3 - Miután újraindult, telepítheted először a Lightroomot ---> GOTO 1 ---> GOTO 2 ---> majd harmadikként a Photoshopot is, ha szükséged van rá.
Ha ezek után a PS 0xc000007b hibával nem indul, azon még dolgozom (de ha jól tévedek a Microsoft Visual Studio dll fájljai kavarnak be - msvcrt.dll, stb...).
-
ALFA
senior tag
De, én 2d-ben vagyok otthon, két vonalzó+körző+radír környezetben dolgozgatok 5H, HB és 2B ceruzakészlettel.
Akkor ebbe inkább nem megyek bele, megpróbálom majd szines ceruzákkal megoldani, és majd fénymásoltatni. Messze gyorsabb, mint nekiállni megtanulni a ps kezelését...
-
*Ropi*
félisten
válasz
BonFire #25173 üzenetére
Ezt írtam az LR / PS gépigényéről (a Lightroom topik összefoglalójához).
-
BonFire
veterán
Már nem én vagyok a topikgazda, így a szerkesztésbe nincs beleszólásom. Amúgy is jobb lenne neki külön topik, mert ha beleírsz egy konfigot az összefoglalóba (amit úgysem olvas el senkit, tapasztaltból mondom), akkor az rövid időn belül elavul. Tehát újra és újra meg fogják kérdezni, és aki ezzel kapcsolaban nagyon képben van, az már inkább hardveres emberke. Engem pl sose igazán érdekelt a konfigom. Mondhatnám, hogy egy 2012-es AMD vason fut az enyém, 8 Giga Rammal egy 120 gigás SSD-n, scratch disk meg a vinyón van és pusszantás. Van benne egy rém olcsó VGA, ami csak arra jó, hogy bármilyen képet megjelenítsen a gép, mert alaplapi VGA nincs benne.
Na most ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez a konfig az ideális, hanem azt, hogy az én felhasználásaimnak eleget tesz. Még nem éreztem egyszer sem úgy, hogy valamilyen okból ne lenne elegendő. A másik felhasználó meg lehet, hogy kevesli az i7-es procit meg a hiperszuper VGA-t meg a 128 Giga ramot. Szóval amúgy sem lehet egy olyan objektív állítást tenni, hogy X hardver megfelelő X-1 pedig nem.
-
general
addikt
azokat kérdezném, akik már frissítettek a PS 2018-ra a napokban:
tapasztaltok olyan bug-ot, hogy a Brush eszközt használva egy picike magenta színű pont van az ecset körének közepén folyamatosan, és ahogyan festek, satírozok nyomva tartva a gombot, ez így vonallá válik. rohadtul idegesítő, sőt zavaró, alig tudok így dolgozni!!
mi a franc ez??egészen véletlenül azonnal meg is találtam a megoldást, valamilyen új fícsör, a Smoothing bekapcsolt állapotát jelzi. Brush Settingsnél kikapcsolható. majd megnézem később, mi is ez.
-
Vesa
veterán
Erre a PS nem a legjobb választás, hacsak nem 2D top view módon szeretnéd megvalósítani. Ha igen, akkor szerintem legegyszerűbb kész assetek felhasználásával megcsinalni. Letoltesz ilyen kész felső nézetes elemeket (fák, bokrok, térkő elemek stb.), és rétegenként bele Lego-zod ahova kell. Az egész alá meg teszel egy füves alap textúrát amit kimaszkolsz ott ahol nem kell.. Telek/épület határvonalakat meg egyszerűen berajzolod.
De en a helyedben leszednék valami egyszerű kerttervező programot.
-
ALFA
senior tag
Úgy tűnik, PS-ben kell egy kerttervet megcsinálnom, mert alapvető igény van arra, hogy a sövény és a kacskaringós kavicsos sétány anyagszerűen legyen ábrázolva.
Papíron megrajzolom és beszkennelem a rajzot, valaki segítene, hogyan tovább? -
Vesa
veterán
válasz
Kisherceg85 #25165 üzenetére
De, hogy valaszt is kapj a kérdésedre, nem nyúlsz vele mellé!
Ez a konfig megfelelő, de a 16GB RAM-hoz ragaszkodj!
BonFire
Esetleg megfontolandó lehet, hogy az összefoglalóba kerüljön bele egy hardveres rész. Ha van rá igény, megírom a hétvégén es felteheted. Utána már csak hivatkozni kell rá, ha valaki érdeklődik. -
ALFA
senior tag
Az összefoglalóban a "PS - Alapanyagok" szekció linkek többsége halott vagy már más a témája.
-
BonFire
veterán
Lassan nem ártana nyitni egy "Milyen konfigot vegyek Photoshophoz?" című topikot, amiben van egy összefoglaló azzal, amit már milliószor leírtak/leírtunk, mert ez annyira off, és van amikor napokon keresztül ez a konfigvéleményezés téma pörög. Aztán állandóan jön az értesítő az új hsz-ről, és folyton csak ezt olvasom, aminek köze nincs a Photoshophoz.
Egy olyan konfig, amit általános felhasználásra, netovább játékra IS veszel, az meg fog felelni Ps-re is. Legyetek szívesek használni a topik keresőjét, mert rettentően unalmas ez a sok offolás, és sok kérdésetek már meg lett válaszolva számtalanszor!
-
Kisherceg85
tag
Sziasztok,
Ezzel a konfigurációval mennyire nyúlnék mellé, ha hobby szinten fotózok és szeretném használni a PS Lr párost?
Gyártó: Dell • Processzor típus: Intel® Core™ i7 Processzor Quad Core • Számozás: 7700HQ • Memória méret: 8GB (+8 GB-ot kértem bele) • Merevlemez méret: 1TB + Kértem egy Samsung 960 EVO NVME - 250GB - M.2 SSD-t, a gyári ami benne van, az 500MB/s körül van az olvasás/írás, ennek meg 3000 az olvasás 1500 az írás.) • Videokártya típusa: GeForce GTX 1050 Ti • Kijelző méret: 15.6 • Felbontás: 1920 x 1080 • Tipus: Full HD LED / matt • Operációs rendszer: Windows 10 • Garancia időtartam: 3 év • Szin: Fekete
-
BonFire
veterán
válasz
Primary92 #25162 üzenetére
Általában a Ctrl+klikk az előnézeti kis képre a réteg palettán kijelölést csinál. Ezt a kijelölést bővítheted, ha lenyomva tartod a Ctrl-t, plusz lenyomod a Shiftet is, és kattintasz a másik alakzat előnézeti képére. Shift+Ctrl nyomva tartva szépen végigkattintod a kicsike kis thumbnaileket. Akkor lesz egy olyan kijelölésed, ami az összes alakzatot tartalmazza.
-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Csináltam egy montázst, ahol a képek külön rétegen vannak, amelyek átfedésben vannak. Hogyan lehetne a rétegeket croppolni pontosan úgy, hogy csak a látható részek maradjanak meg? Nincsenek átmenetek, vagy áttetsző képek, meg hasonlók, szóval igazából a fölötte lévő rétegek által lefedett területet kellene levágni.
Van erre valami egyszerű metódus, ami legalább segít valamennyit (mondjuk a felette lévő réteghez tapad a kijelölés) ebben, mert 50+ réteg van. -
-
Vesa
veterán
válasz
HoTaZo #25157 üzenetére
Ez inkább csak egy amolyan "legyünk valamivel ott is jelen" típusú erőlködés az Adobe részéről. Nem lehet annyira lebutítani a PS-t, hogy egy mobil eszközön jól működjön, mert sem a rettentően gyér hardver nem elég neki, sem a fapados szoftverkörnyezet. Androidon ez a dolog halott, már akkor sem értettem mit is akarnak, amikor bejelentették...
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van egy többrétegű .psd fájlom, melyet androidos telefonon szerettem volna kezelni vagy legalább megnézni, erre találtam egy psd viewer alkalmazást, mely még megnyitni sem volt képes.
Bennem van a hiba, mert nem feltételeztem, hogy a PS-nek van droidos változata, aztán arra is rátaláltam. Természetesen ez már simán megjeleníti.
Viszont nem látom, hogy a rétegeket külön is lehetne szerkeszteni. Valóban csak jobb képszerkesztők tulajdonságaival vértezték fel vagy elkerüli valami a figyelmem? -
TBMC
addikt
valaki találkozott már hasonlóval?
ha fut a Photoshop, egy idő után mouse flickering lesz, mindeaddig míg be nem zárom a PSt.
újranyitva, megint OK egy ideig, majd szintén elkezdi...volt ps reinstall, osx reinstall, de az imacemen is csinálja..
(komplett cc előfizetésem van)
-
Ala
tag
válasz
Fotonhámozó #25144 üzenetére
Szóval az appok nyelvének kiválasztását a cc app beállítási között lehet átállítani (ablak jobb felső sarkában lévő függőleges 3 pont-> preferences... -> Creative Cloud-> app language), és onnantól a kért nyelven települnek a programok, ha pedig magyarul vannak már telepítve progik, akkor egy újratelepítés után minden megoldódik. Köszönet [ Rayyy] kollégának.
-
KION3524
tag
válasz
Redpaladin #25146 üzenetére
Nem lehet hogy integrált grafikus kártyával indul el a photoshop? Ezt jobb klikk az ikonra, majd Futtatás grafikus processzorral menüpontban tudod megnézni, vagy a Photoshop/Settings/Performance résznél.
-
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Az a különös problémám van,hogy eddig tökéletesen működő photoshop CC 2017 elkezdett szaggatni és rohadtul lelassult.
Pedig eddig kifogástalan volt és egyik pillanatról a másikra fullra belassult a rendszer... tehát egérmutatóval egyik pontról a másikra mennék és szaggatásokkal, kihagyásokkal teszi meg pl.Mit tudnék ez ellen tenni?
A gép hardverével nem lehet gond az biztos! 7700 HQ, 16gb memória, SSD
-
BonFire
veterán
-
Vesa
veterán
"Magyarul nem megy szégyen szemre"
Miért lenne szégyen szemre? Magam részéről képtelen vagyok magyarul használni...nem csak a PS-t, semmi mást sem. Meglátom, hogy "mégse", meg "varázsló", és a falra mászok.
Még egyetlen DTP studióban sem láttam magyar nyelvű szoftvereket... -
*Ropi*
félisten
válasz
Fotonhámozó #25140 üzenetére
Párhuzamos univerzumok: ugyanezt írtam le 6 órája FB-on valakinek.
-
Ala
tag
válasz
BonFire #25137 üzenetére
Nem, frissítettem, és magyar lett a felhasználói felület. Ha jól emlékszem, akkor az előzőnél megvolt a nyelvi csomag hozzá. Amúgy angolul szeretném használni. Magyarul nem megy szégyen szemre, de mentségemre szolgáljon, hogy úgy érzem a fordítás nem szakemberek bevonásával történik.
-
BonFire
veterán
-
Ala
tag
Hogyan érdemes magyarra változtatni a menürendszert? Kinek milyen alternatívája van rá?
-
*Ropi*
félisten
Várjatok a legújabb CC frissítéssel! Többeknek szanaszéjjel fagyott a LR és a PS is, főként a Wacom táblások panaszkodnak, hogy durván laggol a kurzor, meg Win 10-en elállítódtak a gombkiosztások (bár ez lehet az aktuális Win 10 frissítés hülyesége is).
-
G.F.
aktív tag
A Photoshop 2017 telepítése után (Scratch disk a D:-n) egy-egy használat után a gyökér teli van ilyen könyvtárakkal:
TEMPzxpsign011d807af60e2af3
TEMPzxpsign1aab32988532f797...stb.Ez zavaró. Mit nem állítottam be rendesen?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Toll eszközzel, rajzoltam egy formát, melyet szeretnék kijelöléssé alakítani. Ez, hogyan lehetséges?
-
Vesa
veterán
válasz
Graphics #25123 üzenetére
60% kedvezménnyel... (20USD az összes Adobe szoftver/hó)
-
Graphics
Jómunkásember
Lehet nem teljesen ide való a kérdés, de hátha.
Oktatási céllal lehet vásárolni PS-t?
Tervezek egy kisebb szakkört indítani multimédia jelleggel / PS, Audition, videóvágás / és ehhez kellene oktatási célú szoftvereket beszerezni.
-
Jag
senior tag
Hello,
Lehet ámátőr' a kérdés, de muszáj a PS-nek is az SSD-n lennie, vagy elég ha a nyersanyag, meg a cache-van ott?
-
Vesa
veterán
Nem reklám, csak példának hozom fel...Én egy ilyesmit vennék+kérnék a sráctól még 16GB RAM-ot, Kis alkuval 150-160k-ból megvan a gép, házzal, brutál táppal, egy 8magos/16szálas Xeonnal és 1 év garral. A maradék pénzből pedig vehetsz egy 1050 Ti-t és egy SSD-t. Egy ilyen cucc a világból kimegy, ezek eleve grafikára tervezett ipari minőségű workstationok.
De ha szétnézel aprón, találhatsz HP z620-at is, vagy más WS-eket is ki lehet fogni igen jó feltételekkel.
Használt gépek, de ha garral adják akkor megfontolandó szerintem. -
Nikla
tag
válasz
ViZion #25108 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Sem AE, sem PPro nem cél most. Eladás sem, lépcsőzetesen frissítjük a gépeket, nincs időm (sajnos) folyamatosan csinálni
a régi gépek meg mennek rokonságban szülőknek, gyerekeknek - itt meg nem a pénzt nézzük
ok de a 1050ti 8ft-al olcsóbb mint a 1060, vagyis nem vagyunk előrébb balanszolásban.
a ram pedig horror drága
Sajnos a 250-300-as keretből még ebből a "kis gagyiból" se nagyon fér be a 32gb..
Ha valakinek van jó számítógép shop tippje azt is szívesen veszem - netán ha van ismerős ..
Eddig 10 helyről kértünk árajánlatot, de ahogy nézem összelegózás lesz a vége, mert itt hol ez 10e-olcsóbb, hol ott az 20-al.. -
ViZion
félisten
síma 1050 csak 2 GB ram és harmatos. 1050Ti 4 GB-ot nézz inkább. Quadro biztos jó, de eladni nehéz lesz, árban meg horror. Ramból is nézhetsz combosabbat, ha tuningos a lap. Eladhatóbb lesz a 3000-es és alig kerül többe, addig meg gyorsabb is, ha csak 2800-ig húzod, akkor is (OK, ez %-ban nem sok, de nah... árban sem).
Jah, írták is.
-
Nikla
tag
válasz
*Ropi* #25100 üzenetére
Ropi, Vesa, Vizion: Köszönöm
Ami most eszembe jutott az egy kis quadro? - van a Quadronak gyakorlati előnye ezen a szinten?
PNY Quadro P600 2GB GDDR5 128bit PCIe (VCQP600DVI-PB) - kb GTX 1060 alsóházzal egy árban van
(bár lehet egy ZOTAC GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 192bit PCIe sokkal erősebb, +1gb ram, szélesebb bus)1050 és 1060 közt pedig most még jobban el vagyok veszve.. a 1050 4gb olcsóbb egy 15-el de csak 128bit-es, de szintetikus teszteken ~50%al gyengébb is
CPU: eddig egy 7700K volt a terv, de ahogy nézem egy i5 7600k ( 20e el olcsóbb) cserébe ~10% a teszt diff
Köszi
Az eddigi terv:
i5-7600k - mert akkor már húzunk rajta egy kicsit ha a mhz-et szereti a ps
ASUS 1151 Z170-P
Team Group Elite 16GB DDR4 2400MHz TED416G2400C1601 (ez lehet *2 vagy még egy 250es SSD)
HD3 Seagate BarraCuda 2TB 4Kn
SSD Samsung 960 Evo 250GB NVMe
FSP Raider S 550
COOL-CPU Arctic Freezer i32
GTX 1050 2gb 128bitPudget Systems nevű cégről mi a vélemény? elég sok PS gép benchmarjuk van
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Olyan fontot keresek aminek a nagy E betűje egy C hajaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Crypto Trade
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest