- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayyy
senior tag
válasz BonFire #22294 üzenetére
tikshow
BonFireÉrtem én, hogy tömörített, de RGB színtérről beszélünk. Mindhárom csatornának lehet 256 értéke, tehát egy szín ezek bármilyen kombinációjából összeállhat...elvileg. Ezek után nekem nem logikus, hogy jpg-ben hogy nem létezhet a következő szín: 79-45-127. Eddig bármilyen trükkel próbáltam kimenteni, a 45-ből 46 lett.
[ Szerkesztve ]
Minden a legnagyobb render!
-
nagyúr
válasz marilllyo #22297 üzenetére
"belseje" kiterítve balról jobbra
99mm (képen inside center panel):100mm 98mm"külseje" kiterítve balról jobbra
(képen fold in panel):98mm 100mm (képen front panel):99mm
képen:
front panel 99mm
inside center panel 100mm
fold in panel 98mm[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
marilllyo
veterán
Srácok. Brossúrát kell csinálnom. Tudom nem ps rá a legalkalmasabb de meg lehet oldani benne. Már kérdeztem egy hasonlót de újabb kérdés merült fel. A4-es trifold brossúra. Nem harmonikás hanem egybehajtós. Mivel egybehajtós a középső részre mennyit pluszt számoljak rá? Mivel abba belehajtasz egy másik oldalt annak pár mm -mel nagyobbnak kéne lennie.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
BonFire
veterán
A JPEG tömörítés bizonyos színeket elhajigál. Nincs meg a tizenhétmillió szín. Csinálj csak egy szép, finom gradientet, és mentsd ki jpegbe. Majd sírj. CMYK-ba még a monitor sem tudja lekezelni a túl finom árnyalatokat.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
Rayyy
senior tag
Ahhoz mit szóltok, hogy CC nem képes egy egyszínű flekket psd-ből jpg-be színhelyesen kimenteni? Akármit csinálok, az RGB értékeknél valamelyik 1-gyel megváltozik. Vicc.
Minden a legnagyobb render!
-
BonFire
veterán
válasz Jinxb1rd #22286 üzenetére
Az ügyfél mindent jobban tud. A margó az a távolság a papír szélétől, amit azért alkalmazunk, hogy a szöveg és a környezeti elemek a tekintet számára jobban elkülönüljenek egymástól. Egy óriásplakáton is lehet például egészen kicsi szöveg, óriási margókkal. Annál figyelemfelhívóbb.
A kifutót meg levágják. Az a méreten kívüli rész. egy 90×54 mm-es kártya esetében nem szükséges 3-3 mm kifutó, de 1 legyen pluszba. Az Illustrator amúgy is piros kerettel jelzi a kifutót, amivel mutatja, hogy az ott elhelyezkedő elemek valószínűleg nem lesznek láthatóak.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
gyulank
addikt
Auditionban a kevés memória általi művelet megszakítást hogy lehet kiküszöbölni? Ahogy rákerestem, 16GB memóriás i7 procis gépeken is kiírja, így nem gondolom, hogy tényleg az a baja.
Meg ha mégis, akkor mennyi kéne, és miért kell annyi?ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
BonFire
veterán
-
general
addikt
klónozó, ecset, stb presethez lehet shortcut-ot rendelni? konkrét ecsetfejre gondolok, tehát pl. 20% opacitás, 20% flow, 0% hardnesss, méret stb. tehát nem profilt ecsetkészlettel, csak egyfélét, hogy utána a Wacom gyorsgombjához rendeljem. jó lenne 3 ecset, hogy gyorsítson.
keresem egy ideje a lehetőséget, gondoltam megkérdem, keressem-e tovább, vagy nem lehet.. :-)(ha lehet, ne az legyen a válasz, hogy keresd tovább... )
[ Szerkesztve ]
-
BonFire
veterán
válasz Jinxb1rd #22281 üzenetére
Olyan nincs, hogy vágási margó, csak Vágási Margit volt, Vágási Feri alkoholista édesanyja a Szomszédokban.
A margót nem vágjuk le, de van 3-3 mm kifutó, ami csak akkor érdekes, ha olyan szín vagy háttérgrafika van, amely kilóg a kártyáról. Ekkor kell csak a kifutó. És a nyomda a pontos méretnél fogja levágni. Arra kell ügyelni, hogy a kifutóra már lényeges infó ne kerüljön, mert az le lesz vágva.
Az ügyféltől meg kérdezd meg a névjegytartója méreteit, mert van európai szabvány és amerikai szabvány, meg van minden szabványra fittyet hányó íbéjes kínai névjegytartó is. És a méretnél nyugodtan tervezhetsz 1-1 mm-rel kisebbet, mert ha sok van benne, akkor sem fér bele a tartóba. Nem fogja lemérni vonalzóval, mekkora.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Névjegykártyánál meg mindennél úgy kell szerkeszteni, hogy például ha van szabványméret (9x5) akkor még erre megy rá pluszban a 3mm vágási margó, nem?
Csak mert egy ügyfél nyűszít, hogy nem fér bele a tokjukba a névjegykártya.
We are only Stardust...
-
törölt tag
válasz acsati #22279 üzenetére
Ha mindegyiket akarod, akkor simán legfelülre létrehozol egy Adjustment Layer-t.
Ha csak bizonyos rétegeket akarsz módosítani, akkor először egy csoportba rendezed őket (kijelölöd őket, majd ctrl+G), ezután a csoport fölé teszel egy Adjustment Layer-t, majd ezen létrehozol egy vágómaszkot (Layer palettán jobb felül a legördülő menüből "Create clipping mask", vagy alt+ctrl+G).[ Szerkesztve ]
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy több réteg tartalmának a színét, hogyan tudnám egyszerre megváltoztatni?
-
Jinxb1rd
addikt
Frissíteni akarom a Windows rendszeremet Win7-ről Win8.1-re. Ami van nekem Adobe szoftverem, annak a dobozán nincs feltüntetve, hogy kompatibilis a Win8-cal.
Kompatibilis? Nem tudja valaki véletlenül?
We are only Stardust...
-
BonFire
veterán
válasz AssAssynn #22269 üzenetére
Meg kell verni az olyan embert, aki a dátumbélyegzőt bekapcsolva hagyja a gépen!
Nem is tudom, mi a frászért nem hagyják ki ezt a fícsört a modern digitális gépekből, amikor a metaadatokban úgyis rajta van a készítés időpontja. A képet meg csak elbassza.
-
AssAssynn
őstag
Sspot ; jhos910: Köszönöm szépen! Közben akadt egy lelkes segítőm is - hála Istennek.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Üdv mindenkinek!
Tudom, ez a téma nem erről szól, de megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
A lényeg, hogy egyik barátommal fényképeket készítettünk ebben a jó időben, s némely annyira jól sikerült, hogy szeretném másra is felhasználni (nyomtatás/facebook). A baj csak az, hogy amikor megláttam őket gépen, akkor szembesültem vele, hogy sajnos a képre rányomta a gép az dátumot is.
Abba szeretném a segítségeteket kérni, hogy ezt utólag lelehet valahogyan szedni? Nekem nincs PS-em, de ha valakinek beleférne az idejébe egy kis segítség, azért nagyon-nagyon hálás lennék!"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Brossúrát kéne csinálnom. Tudom, hogy nem feltétlenül a PS a legmegfelelőbb program rá de nyilván meg lehet benne oldani. Egy A4-es lap lesz 3 részre hajtogatva. Van valami amire oda kell figyelnem a tervezésnél vagy simán csak osszam fel 3 részre és kész. Igazából arra gondolok, hogy a hajtásoknál rá kell e számolnom pár milimétert?!
-
*Ropi*
félisten
válasz INTELligent #22257 üzenetére
*.pf2 fájlokat keress!
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
INTELligent
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy csak én nem vagyok képes megtalálni a neten (vagy rosszul keresek rá), de hol találom meg a kimentett Camera Raw Preseteket? Mert ki akarom menteni adathordozóra, de valahogy eddig nem jött össze.
Köszi a válaszokat előre is!
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
mexel
veterán
válasz ViZion #22255 üzenetére
Nincs időm nagyon, de úgy néz ki sikerült. Ha nem is túl szépen, de látható az eredmény. ( RealWorldPaint-al megcsináltam) Kivágtam a tetőt, arra rátettem a letöltött zsindelyek képeit majd visszatettem a képre. Így nagyjából látszik az eredmény. Ennyi kb elég is volt hogy lássam melyik szín fog kelleni.
-
-
mexel
veterán
Sziasztok! Nem éppen photoshop kérdés, de talán itt kapok gyorsan segítséget. Abszolút nem vagyok jártas képszerkesztésben, de most szükségem lenne arra hogy szerkesszek valami. Valami olyan progit keresek ( lehetőleg magyart) amivel meg tudom egyszerűen azt csinálni, hogy egy fotón egy ház tetejére beillesszek különböző cserép illetve zsindely mintákat, mintha az a tető lenne rajta.
Gimpet próbáltam de nem boldogulok, nem tudom mit és hogyan kellene. Tud valaki ötletet adni akár priviben is? Sajnos kevés időm van erre és nagyon fontos lenne, hogy dönteni tudjak hogy mit tegyek a házra. -
BonFire
veterán
válasz spyduck #22248 üzenetére
Itt van:
Olyan betűm nincs, de ez amúgy is sokkal szebb! Ügyeljetek rá, hogy a fejlécben a kép alatt HTML-ben is ott legyen kijelölhetően és másolhatóan a szöveg, kereső- és mobilbarátság miatt.
-
BonFire
veterán
válasz Orionk #22246 üzenetére
Eleve érthetetlen, miért színezték ki Photoshopban, ha Illustratorban megrajzolták a körvonalakat? Nincs rajta olyan kitöltés, amit Illustratorban ne lehetne megcsinálni A ballon fölé kell egy gradientes opacity mask és meg van oldva a fényfolt. A szalagok (egyébként rendkívül gusztustalan színátmenete) pedig Blend eszközzel csinálható meg.
A betűk gyalázatosan el vannak torzítva, nekem az egészről a „gáz” ugrott be. Ez nem logó, hanem illusztráció, annak is naiv művészet.
Illustratorban töltsd ki a körvonalakat. Kitt-katt megvan.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Most csinálgatjuk ezt a weboldalt. A problémánk az, hogy én egyáltalán nem értek hozzá, aki pedig csinálja a weboldalt csak a programozáshoz ért, így a "music band"-et nem bírjuk átírni "Taylorband"-re. Tudna nekem valaki segíteni?
-
Jinxb1rd
addikt
Noh, én is segítséget kérnék, hátha jártas valaki a témában. Van egy sárgás képem azt retusálom, minden meg van már csinálva rajta, de nem tudom a sárgás színt eltűntetni róla. Color balance-val próbálgatom, de tökéletes eredményt szeretnék, nem létezik erre valami gépi funkciós cucc, ami ezt meg tudja oldani.
Olyan is jó lenne, mint ami a raw képeknél van, hogy lehet a melegséget állítani.
We are only Stardust...
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Egy kis segítséget kérnék szépen.
Egy klubnak elkészült a logója kb. fél éve. Úgy készült, hogy a körvonalakat Illustratorban megrajzolták, hogy vektoros legyen és ezután PS-ben színezték ki.
A PS fájl módosult olyan mértékben, hogy a logón a különböző rétegeken levő alakzatok helyzete meg lett változtatva.Jelenleg a klub pólókat szeretne csinálni és egyszínű szita nyomtatással készülnének és ehhez tudomásom szerint egy egyszínű vektoros ábrát kellene leadni, amit már lehetne a pólóra nyomtatni.
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom "átszerkeszteni", vagyis elmenteni úgy a logót, hogy egyszínű(fekete-fehér) legyen és a vektoros körvonalak jók legyenek.
köszi szépen
-
BonFire
veterán
válasz aldebaran #22236 üzenetére
De tökmindegy hány dpi, csak meglegyen a kért 2100 képpont! Az fix. 300 dpi-ben 7” az 2100, 96-ban csak 672! De lehet 96-os felbontás is 2100, csak az akkor centiben nagyobb.
-
BonFire
veterán
Hagyjuk már a dpi-t a picsába, mert önmagában semmit nem jelent! Mekkorába akarja kinyomtatni (hányszor hány cm?), és a kép hányszor hány képpont? (Ez olyan, mintha megkérdeznéd, hogy 3 g só elég-e az ételbe? Mennyibe és milyen ételbe?)
Viszonyítani úgy lehet, ami a képernyőn 10 cm, azt nyomtatásban kábé fele méretben láthatod viszont jó minőségben. Ennyi. Lehet 72 dpi-s is a kép, ha közben 3644×2748 (10 Mpixel), vagy még több, akkor jó eséllyel nagyban is ki lehet nyomtatni.
300 dpi 7”-on az 2100 pixel széles. Ennyi legyen, de ne felskálázással! Az eredeti, nagy felbontású kép kell nyomtatáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok. Fontos lenne a valasz, igy ha nem haragszotok meg, itt is feltennem, mert szerintem itt is tudnak nekem segiteni. Udv
Sziasztok,
Egyik ismerosomnek lenne szuksege segitsegre. En nem ertek hozza, igy nem tudtam valaszolni a kerdesere.
A lenyeg, hogy vannak kepek amiket ki akarnak majd nyomtatni de az elozetesen elkeszitett kepek dpi erteke nem ut meg egy szintet ezert nagyobb, 300dpi-s erteku kepet kertek tole. Ezt valaki -elmeletileg- megcsinalta neki, de nem biztos benne, hogy tenyleg jol is csinaltak-e meg. Most 96x96dpi-t ir, es nem tudja ezt a kervenyezett 300dpi-s ertekhez kapcsolni.Szummazva:
- adott par kep de nyomtatashoz kicsi volt a meretuk
- a "nyomda" kerte tole, hogy "they are of very low resolution: only 96 dpi. Would it be possible for you to please output them at a resolution of 300 dpi at print size (at least 7” wide)?"
- Valaki dolgozott a kepeken es csinalt veluk valamit, de az ismerosom nem ert hozza es nem tudja megmondani, hogy az uj kepek mar megfeleloek-e, vagy sem.
- O a tulajdonsagait tudta a kepeknek megnezni ahol 96x96dpi-t ir.Kepeket most nem linkelek, mert nem tudom, hogy publikusak-e, ha esetleg a valaszhoz kene a kep, akkor majd rakerdezek. Kerdes: a 96x96dpi megfelel a 300dpi-s nyomdai kepsurusegnek?
Udv
-
nagyúr
Sziasztok
Valaki rendelkezne egy kis szabadidővel, mert nekem teljesen kínai a photoshop, és lenne itt egy régi képeslap ami még valamikor az 1900-as évek elejéből való, és az idő már kifogott rajta.
Ezen kellene kicsit retusálni, hogy fotópapírra ki tudjam utána nyomtatni.
Ez lenne a kép:Természetesen ha valaki megcsinálná azt honorálnám is akár, és olyan minőségben szkennelném be amilyenbe kéri.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
jhos910
senior tag
Nemtom ki hogy van vele, de nekem ez új.
-
aldebaran
őstag
Így jár, aki hülyeséget kér : [link]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
BonFire
veterán
válasz Zola007 #22206 üzenetére
Így is lehet…
Mindössze egy zseblámpa és egy GoPro TimeLapse üzemmódban kellett hozzá. A lámpát összevissza helyezgettem, majd a fényképsorozatból kiválasztottam a legjobban sikerültet. Aztán színtelenítés, curves, Exposure, meg egy kis belemaszkolás fekete háttérbe.
A te linkelt fotódon annyi a különbség hogy az előtér totál sötét, és az alany háta mögött van kurvára bevilágítva. Ezért oldalt az arcára jut némi élfény (díszítőfény). Jobb, ha ilyen képhez van megfelelő háttér, lámpa, és egy fotós, aki beállítja, mert önfotóból nehéz ilyet kihozni.
-
pikszel
addikt
válasz tata93 #22225 üzenetére
Szia!
Ctrl+t > Distort > belövöd a perspektívát és ez már fog rajta mosni annyit, hogy nem kell sokat szöszölni vele. Esetleg némi vetett árnyék kézzel festve.Persze lehet finomítani:
csillanás > gradient
torzítás > liquify
mélység > blur tool
zaj > noise[ Szerkesztve ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
tata93
tag
Sziasztok!
Olyan dolgot szeretnék csinálni photoshoppal, hogy van egy képem, amit fényképezőgéppel készítettem. De nincs rajta egy elem, ami rajta kellett volna, hogy legyen. Jelen esetben ez egy A4-es méretű plakát. Ezt hogyan tudnám normálisan, élethűen rávarázsolni a képre?(Értek a photoshophoz eléggé, rá is tudom tenni ezt a kicsi képet a fotóra, csak az én szemem látja, hogy nem annyira élethű, és a szakik is egyből észrevennék. Csupán a nem szakértőknek nem tűnik fel az odamásolás.)
Erre nem tudtok valami módszert, vagy valami tutorialt, akár angolul? Utánakerestem volna én magam, de nem tudom ezt hogyan, milyen elnevezéssel keressem meg?Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
BonFire
veterán
válasz ViZion #22222 üzenetére
Én mindig őrzök egy másolatot lockolt és láthatatlan rétegen a szövegből. Aztán van úgy, hogy évek múltán veszem elő, és reklamál, hogy ez a font is, meg az is hiányzik neki. És a kórság tudja már, hová kallódott az idők folyamán egy-egy betűtípus.
-
ViZion
félisten
válasz marilllyo #22221 üzenetére
Mert ha görbíted és rámentesz, akkor bacchatod, ha módosítani szeretnéd. Szal. görbítgetés előtt rétegmásolat sem árt. Vagy exportáláskor jelöld be és kész, szvsz is az a biztos.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
marilllyo
veterán
(#22220) jhos910 : Miért jobb? Ha megkérdezhetem.
Na azért kicsit megpörgött a topic pár hsz erejéig.
Szívesen kérdezek ám még hülyeségeket.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Hvala..
-
ViZion
félisten
...ötletnek jó, de ettől a görbítés az a Type to curves, tehát BonFire megoldása a jó, a többi csak félmegoldás.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Met
nagyúr
válasz BonFire #22215 üzenetére
Jó, akkor leírom a harmadik lehetőséget is rasterize layer
Ha nyomdába küldi az anyagot akkor már nagyítgatni nem fog rajta, de kell egy mentés a pdf export előttről is hogy ha valamit javítani kell akkor ne oboázzon hogy újra be kell írni mindent.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
marilllyo
veterán
Ha a nyomdász srác azt mondja, hogy ha egyedi betűtípust használtam akkor "görbítsem ki a szöveget" és úgy mentsem ki PDF-be. Mire gondolt "kigörbítés" alatt?
-
*Ropi*
félisten
válasz berzerker83 #22211 üzenetére
Két gépre lehet telepíteni egyszerre, de nem használhatók egyszerre. Megadod a számlaszámod az Adobe-nak és a bankodtól vonják euróban a megfelelő váltási rátával.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
berzerker83
csendes tag
Remélem nem teljesen off.
A céges Ps-em updatejét rám bízták, ehhez kérnék segítséget, mert nincs supportos kolléga. Még csak éppen átfutottam az adobe oldalát, de már most van pár kérdésem. CS5 Ps-ről kellene CC-re átállnom, plusz lenne még mellé egy Ai is. Elvileg ha régebbi progiról váltok (most keresem a papírjait), akkor olcsóbb valamivel. Ez vonatkozik az Ai-ra is? Ha a régiprogis kedvezményt használom, akkor annak maradnia kell a gépemen, vagy mehet át egy másikra? Valahol olvastam, hogy a CC licensz két gépen használható. Ez tényleg van, és ha igen, akkor futhat a két progi egy időben, vagy azt vigyem haza az otthoni gépemre? Valamint az előfizetésnél csak eurós opciót láttam, ehhez külön erre képes account kell, vagy ez milyen módon működik?
Éjsötét vagyok ezekhez a dolgokhoz, remélem kapok egy kis segítséget. Előre is köszönöm! -
ViZion
félisten
válasz Zola007 #22209 üzenetére
OK, akkor ahogy én csinálnám:
grayscale, kivágás, kijelölés, új réteg fekete kitöltés, halványítom, h az eredetit lássam és puha ecsettel maszkolnám róla a csúcsfényeket, majd vissza sötétítem amíg tetszik, esetleg multiply-re próbálni, vagy más összhatásra, ahol kijön alóla az alakzat.Lehetne sztem tresholdal vagy a lightness csúszkákkal is játszani, de a csúcsfényeket akkor is rá kell rakni, csúszkával nem lenne ilyen.
-
Zola007
veterán
válasz BalanceR #22207 üzenetére
természetesen kész képből ilyesmit kihozni
különben a fotós fórumba írtam volna, nem a PS-beMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Valaki tudna segíteni, hogy ilyen sziluett képet hogyan tudok készíteni?:
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BonFire
veterán
válasz *Ropi* #22201 üzenetére
Fazekas lesz az… Farkas Laci inkább főz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- GTA V Premium Online Edition
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest