- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDMA
tag
Én néztem a Scret Lab irodai szék márkáját a Neue Chair-t is, de egyrészt ebben sincs szinkron mechanika, másrészt sehol sem lehet kipróbálni. [link]
A visszaküldési feltételek pedig nem igazán vevőbarátak. Ha nem szereled össze (??), akkor csak a szállítási költséget bukod, de ha használt, akkor 20%-ot levesznek átvizsgálás címen és a szállítási ktg-et is bukod. Tehát egy próba akár 150 Eurba is kerülhet. Azt köszi nem.
Én nagyon csalódott vagyok a kínálattal kapcsolatban.
Még a 300+-os kategóriában is lötyögő, össze-vissza csúszkáló kartámaszok vannak; olcsó, bakelit hatású alkatrészek a támlában, amik pár év alatt elrepednek vagy kikopnak majd. Nincs állítható deréktámasz vagy csak egy irányban és már a bemutató terméknek sincs tartása. Nekidőlsz és elforog onnan, ahova bepattintottad.
Ma voltam pl. az antares bemutató teremben és még a zászlóshajó ergohuman szék [link] is ilyen alap hiányosságokkal van tele.
Tényleg csak a Hermann Millert érdemes megvenni? Miért nem tudja senki lemásolni végre valamilyen értelmes minőségben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- OTP Bank topic
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Xbox tulajok OFF topicja
- GTA V
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest