Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
az európai Haworth shopban 990 helyett most csak 850 eur a Fern
-
=HG=
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Ez itt neked?
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
galervin93
üzenetére
EZ pl. legalább tartós is lenne, nem úgy mint a jysk-es cuccok.
-
galervin93
addikt
Üdv!
Keresnék egyszerű, olcsó textil széket. Csak hogy mennyire nincsenek nagy igényeim, jelzi, hogy besétáltam egy Jyskbe, és ez a szék nekem tökéletesen megfelelne... ...csak éppen a közelben sehol sincs, rendelésre azt mondták, még a több hetes várakozás ellenére is bizonytalan az érkezése... (Áruházi készletek pedig sok helyen félrevezetőek, sok helyen írja hogy van, és nincs is, saját tapasztalat és ÜFSZ saját bevallása szerint szerint is.) Szóval a lényeg, hogy valami ehhez hasonló, teljes egészében textil gurulós széket keresek. Nem lenne naponta használva, csak heti néhány óra böngészés, ügyintézés, teszvesz az asztali gépen. -
Zsombor99
csendes tag
Tapasztalatomat osztom meg.
Yisk gamer székem van fekete-szürke színben tavaly karácsony óta, olcsó ugyan, de nem ajánlom, mert időnként minimumról feljebb emelkedik a gázlift és ilyenkor a karral kell visszaengedni. Tulajdonképpen az irodai és a gamer székek közötti átmenetnek tekinthető, olcsó anyaghasználat jellemzi. -
K_A
újonc
Sziasztok !
Ismeri valaki a Kinnarps székeket? [link] Számomra fontos lenne a fejtámla is, és a fotók alapján úgy nézem ezen maximálisan állítgatható a fejtámla, vagyis nem dísznek van ott, mint sok ergonomikus széken. És az egyéb paraméterei is jónak néznek ki.
Köszi, ha bárki tud mondani valamit róla. -
Paquitos
újonc
Sziasztok,
Pár oldallal visszabb olvastam és megtaláltam ezt a posztot. Ma elmentem én is ebbe az üzletbe és vettem magamnak én is egy Mirra-t. Amikor én voltam, legalább még 5 fekete és 5 fehér volt, ha esetleg másnak is érdekes lehet ez.
Menjetek elég kp-val és lehet még egy jó széketek jó áron
https://mobelkunst.hu/termek/herman-miller-mirra-1-irodaszek/
Azt viszont meg tudom erősíteni, hogy egy alapos takarítás ráfér a székekre.
Remélem segíthettem másnak is, én elégedett vagyok. -
varix
csendes tag
Sziasztok!
Ma jártam a Multibútorban. Úgy mentem oda, hogy valószínűleg egy [Haworth Very Task] székkel megyek haza, de végül egy [Steelcase Reply] vásárlása után távoztam, ami engem is kissé meglepett, már csak a jelentős árkülönbség miatt is.Mindkét széket hasonlóan kényemesnek éreztem egy pár perces ülőpróba után, azért esett végülis a Steelcase-re a választás, mert a kemény háttámla nekem személy szerint komfortosabbnak érződött.
A Haworth egyébként ergonómiailag többet tud, a karfáját nem csak le-fel lehet állítani, hanem minden irányba, valamint az ülőlapja is állítható előre-hátra. Ezek a funkciók az irodai székemben is jelen vannak, de soha nem használtam még őket, így tudom, hogy (egyelőre) nem lesz rájuk szükségem.Nagyjából 9 órája ülök a székben pár perces megszakításokkal, egyelőre meg vagyok elégedve a választásommal.
A Multibútort pedig tudom ajánlani mindenkinek, nagyon ritkán vásárolok használtan bármit is, de ez egy rendkívül pozitív élmény volt számomra. Az ügyvezető hölgy fogadott, nagyon kedves volt, minden kérdésemre szívesen válaszolt, kedélyesen elbeszélgettünk az élet egyéb témáiról is. Egyáltalán nem akart rábeszélni a drágább székre, amit szintén pozitívumként éltem meg.
(Ez nem egy reklám és [sajnos] nem kapok semmit a bolt dícsérete miatt
. Csak a személyes tapasztalataim és élményem szerettem volna megosztani, hátha segít valakinek.) -
rAY.BAN
tag
Steelcase Leap v2, 3D knit, fejtámla nélkül: 1319 EUR
Steelcase Leap v2, standard knit, fejtámlával: 1388 EURViszont a Leap-nek a 150kg a maximuma, ez nem azt jelenti, hogy itt még kényelmes is marad. Létezik Leap Plus ami jó 230kg-ig, de az már 1m HUF.
Nekem jelenleg egy Control 24 székem van, az 160kg-ig jó és nagyon strapabíró, viszont kényelemben nem tudom mennyire felelne meg. Árban 270k HUF körül van most újonnan ha minden igaz.
-
maxximeggy
csendes tag
Sziasztok,
gamer széket keresek 60k körül, (180cm/80kg). Igen olvastam a véleményeket róla, de egy 7 éves jysk-es széket váltana (https://jysk.hu/dolgozoszoba/irodaszekek/irodaszek-nimtofte-fekete-textilbor), ennél minden előrelépést jelent és nincsenek nagy igényeim (ha már ez a sz..r is 7 éves
), de ennél többet nem szeretnék rááldozni. Ebben az árkategóriában van ajánlott, textil anyagú? Írtátok, hogy a műbőr és társai felejtősek.
Köszi. -
vizoo
csendes tag
Sziasztok,
szék vásárlása előtt állok és komoly tanácsra, javaslatra lenne szükségem.
Próbáltam vissza is olvasni a topikban, de kicsit kaotikus így első ránézésre a sok off-topikkal és "vitával"
185 cm vagyok és jelenleg 150 kg (ez a jelenleg tervek szerint csökkenni fog, de nem tudom milyen gyorsan és mennyire...
)Heti 3 napot vagyok HO-ban és játszom is, így vannak napok, amikor akár 12-13 órát is eltöltök a székben (jelenleg is igyekszem 1-2 óránként felállni és kicsit sétálni, megmozgatni a végtagjaim). Egy 75 cm magas asztalnál ülök. A jelenlegi székem ülőfelülete 50 cm mély és kb. 53 cm széles. Ennél kisebb valószínűleg már nem lenne kényelmes.
A pénzügyi részében viszonylag rugalmasabb vagyok az átlagnál, egészen 300k Forintig hajlandó vagyok elmenni, amennyiben az valóban indokolt/megéri. Hosszú távra keresek megoldást.
Tudom, hogy sem a székben töltött idő, sem a súlyom nem egészséges, de jelenleg ez a kiinduló állapot.
Azért extra hálám, ha olyan javaslatot kapok, amit ki is tudok próbálni. Pest megyén belül bárhová elmegyek érte
Köszönöm előre is mindenkinek, remélem tudtok segíteni.
-
Veron
addikt
Van valakinek sejtése a következő Haworth akció időpontjáról?
Tudjátok esetleg egy, az online shopban 1000 euróért kínált széket mennyiért lehet megvásárolni a magyar forgalmazónál? Cégre vásárlás miatt kérdezem és az online shopban nincs ilyen opció (plusz más színben kellene). -
Tizen sok éves markusomról elkezdett lemállani a bőr.
Van már bármi más versenyképes termék ennek az árában? 80k körül. Vagy mi a következő szint, ami eggyel jobb netán?
2m/100kg-hoz. -
djnice
veterán
Erről a székről van valakinek tapasztalata?
HO-ba kellene 8-9 óra gép előtt.
[link] -
Veron
addikt
Természetesen a Markus csak egy példa volt, de vannak állíható kartámaszos székek 100 alatt és a Markus felett.
"Egy párnától pedig nem fogsz "dinamikusan" ülni. Ezt hívják kókány megoldásnak."
Miért nem? No offense, tényleg érdekel. Elvileg a párnák ezért vannak."Sokszor leírtam már, ha neked is meg kell járnod a fizikoterápiát, gyógytornát, hónapokig majd beszarni minden mozdulatnál, akkor azt mondod majd hogy igazam volt. Amit most megspórolsz egy normális széken, majd az orvosnak fizeted ki."
Igen ez világos. A kérdés az, hogy az extra árat a tartósságot vagy a ergonómia miatt fizeted ki? Az előző gondolatkísérlet ezt hivatott modellezni. -
LLKobe
Topikgazda
Hol hibázik a következő gondolatmenet?
Szinte mindenhol.Veszek egy nem hulladék széket, mondjuk Markust és ráteszek egy ülőpárnát a dinamikus ülés érdekében.
A markus csak 1,5 lépésre van a hulladéktól. Egy párnától pedig nem fogsz "dinamikusan" ülni. Ezt hívják kókány megoldásnak.Világos, hogy nem tartanak az örökkévalóságig, de ergonomikus és olcsó megoldás
Egy szék, amin nem állítható a kartámasz magassága, nálam rögtön minden csak nem ergonomikus. Az egyik legfontosabb funkció, különben rövid távon fájni fognak a lapockáid / vállaid, / nyakad / hátad.Már kínomban mindenféle széket megnéztem neten. HM, Haworth, Spinalis, Merryfair/unique, de egyik sem tetszik ár-érték arányban.
Úgy érted drágák. Igen azok. De egyszer kell megvenni, és sok évre kényelmes és tartós széket kapsz. Sokszor leírtam már, ha neked is meg kell járnod a fizikoterápiát, gyógytornát, hónapokig majd beszarni minden mozdulatnál, akkor azt mondod majd hogy igazam volt. Amit most megspórolsz egy normális széken, majd az orvosnak fizeted ki. -
Veron
addikt
Hol hibázik a következő gondolatmenet?
Veszek egy nem hulladék széket, mondjuk Markust és ráteszek egy ülőpárnát a dinamikus ülés érdekében. Plusz felvértezem a setupot egy állva is használható asztallal.
Világos, hogy nem tartanak az örökkévalóságig, de ergonomikus és olcsó megoldás. Vagy tévedek?Már kínomban mindenféle széket megnéztem neten. HM, Haworth, Spinalis, Merryfair/unique, de egyik sem tetszik ár-érték arányban.
-
-
Gabró
tag
válasz
WOLF1stein
üzenetére
Én sem. Irodában fejtámlás székem van, de gondolkodás nélkül cserélném egy kényelmesebb háttámlásra.
-
LLKobe
Topikgazda
A classicban ültél? Ez nem a remastered.
Nem én remasteredben ültem, de nagyjából ugyanaz.És mitől jobb szék az Aeron?
Nekem bejött hogy nem lehetett hülyén ülni benne, mert hajlamos vagyok rá.Fura, hogy ezek a classicok 15 éves darabok és még mindig ilyen áron mennek.
Az infláció elszállása előtt ezek is 150k körül mentek...#9565 WOLF1stein: Nem. Volt fejtámlás székem, használtam is a fejtámlát, de miután lecseréltem 2 nap után elfelejtettem, és azóta se jutott eszembe hogy hiányozna.
-
Antibá
tag
Sziasztok!
Szék keresőben vagyok.
Ezt a széket próbálta már valaki?
ERGOHUMAN II ELITE
Állítólag a normál ERGOHUMAN erősített, áttolgozott változata. -
Veron
addikt
Melyik tűnik jobb ajánlatnak 260k körül, amennyiben mindkettő komfortos?
Reburbished Aeron classic vagy
Új Zody -
Pulykahuszár
csendes tag
Sziasztok, új széket keresek 30-100 ezer között. Hétköznap 2-3 órát, hétvégenként kicsit többet ülnék benne. 188 cm, 80 kg vagyok. IKEA-ban néztem a Markus-t, lehet elmegyek kipróbálni. Ti mit tudtok esetleg még ajánlani?
-
Veron
addikt
Azt vettem észre, hogy az állítható deréktámasz mélysége idővel elállítódik. 1-2 nap után állítani kell rajta. Valakinek volt már hasonló problémája, és tudta házilag ovosolni?
-
mrviceguy
tag
válasz
Rhino666
üzenetére
Amiket leírtam, azok tények, nem vélemény, google a barátod. Persze lehet vele vitatkozni vele empirikus tapasztalat alapján, attól még a bőrcsomagos ötös bmw-dben a műszerfal borítás műbőrből van (mert a bőr a hetven fokos fekete autóban a tűző nyári napon úgy vágja le magáról a ragasztót és hullámosodik fel, hogy öröm nézni, szemben a kémiai kötéssel odaolvasztott műbőrrel) és a Mazda sem fogja az ülései oldalát bőrből csinálni.
De ha nem hiszed, fogj egy kis bőrápoló krémet, és kend be az ülésedet, majd kenj rá egy kis adagot a műszerfal
szélvédő alatti bőrére, és nézd meg, melyik mennyi idő alatt szívja be. (Utána majd nedves törlővel tudod eltüntetni a fényességet a műszerfalról) -
LLKobe
Topikgazda
válasz
rAY.BAN
üzenetére
1. Aki gamer széket keres itt, általában 50k-t szeretne költeni, de semmiképp sem 350-et. Vagy aki annyit költ, remélhetőleg van annyi esze hogy nem gamert vesz.
2. Hol találok erről a székről hosszú távú tapasztalatokat? Ahol tapasztalatokkal bizonyítják hogy fél-1 év után se esik szét? Ennélkül lutri.
-
rAY.BAN
tag
Találtam egy Jolly Jokert ha a jövőben valaki Gamer szék ajánlást kér, ezt lehet neki küldeni:
ASUS ROG Destrier Ergo SL400
https://www.youtube.com/watch?v=4HsFVwqw0mYÁrukeresőn van 2db 345k HUF körül.
-
Rhino666
addikt
válasz
mrviceguy
üzenetére
Azt azert megneznem hogy milyen mubor nezne ki igy 6 ev es 300.000 km utan:
Vagy melyik mubor nezne ki igy 13 ev es 400.000 km utan:
Az "UV allo" mubor igy nez ki 3 ev utan:
Valodi bor kanape, szinten 3 ev utan:
Pedig sut ra a nap rendesen, ahogy a kepen is latszik.

Ezerszer jobban birja az UV-t (is) a valodi bor mint barmilyen fajta mubor.
-
=HG=
addikt
Én is szék keresgélőben vagyok és ma voltam itt széket próbálni a WAU2 nekem nagyon szűknek bizonyult.. Javaslom neked a SAMURAI SL-3 VEZETŐI IRODAI SZÉK, valamint a UNIQUE MAJOR 24 ÓRÁS IRODAI SZÉK kipróbálását. Árban/kényelemben még a UNIQUE DEAL ERGONOMIKUS IRODAI SZÉK is egész jó volt.. Nyilván tartósságról csak feltételezésem van, de egész tartósnak tűnnek...Még keresgélek azért én is...
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni, de nem egyszerű.
80kg 187 cm vagyok napi 1-2-3 óra játék havi egy két nap (9-10 óra) HO-ra keresek széket. A keret 100k körül, ha nagyon best buy akkor max 150.
Ki mit ajánl? -
mrviceguy
tag
válasz
motown5l
üzenetére
Jaja, főleg a színes bőr esetén, ahol ha esetleg kicsit sérült a fényezés (a felső, vízzáró felület), vagy odafolyik a varráshoz, és az beszívja, és szép nagy, kiszedhetetlen folt keletkezik rajta (tapasztalat) - ezzel szemben a szövetet kiteszed a napra, hagyod megszáradni, majd megkínálod egy kis kárpittisztító habbal, utána egy porszívózás, és olyan, mintha új lenne. (szintén tapasztalat).
-
Kbali
nagyúr
válasz
motown5l
üzenetére
Kocsiban ilyen tevékenységeket nem végünk és akkor nincs baj (legfeljebb sima víz)

Én is most szenvedek a székemmel - egy XXL Lutz-os cuccot vettem az év elején: mér kiültem az ülőlapot (pedig azóta fogytam 15 kilót, csak 85 vagyok), nyikorog a támla, a görgő sosem görgött - nem látatlanban vettem, kipróbáltam, kényelmes volt. Gondolkodom a garanciában visszaküldésen.
-
mrviceguy
tag
Bocs, de ez nem igaz, a legtöbb bőrnek titulált ülés a mercikben és bmw-kben nem bőr, hanem szintetikus bőr (ez a pár millás extra) már vagy 10 éve. Rendes bőrt csak a drágább bőrcsomaggal kapsz (ez az öt+ millás extra), ami ritka itthon, mint a fehér holló. Szakavatatlan ember nem mondja meg a különbséget, ezért keverni is szokták - pl műszerfal borítás a bőrcsomagos autóknál szinte mindig szintetikus, mert a rendes bőr nem szereti az UV-t és az extrém hőhatásokat, de ugyanígy igaz mondjuk a Mazdák bőrcsomagjánál az, hogy az ülés külső felületét, ami sokat találkozik beszálláskor a farmerrel, szintetikus bőrből csinálják, mert ahhoz keveset ér a bőröd, de sokkal jobban bírja a strapát kezelés nélkül. Ma már a Porsche-kban is megjelent a szintetikus bőr, ők a vegán bőr marketingdumával próbálják meg védeni a mundér becsületét, de nyilván ez is bullshit, csak jobban eladható ma, ugyanúgy, mint tíz éve a norvég nyers marhabőr volt, aminek azért tökéletes a felülete, mert nem csípik a böglyök...
-
LLKobe
Topikgazda
Szerintem semmi gond nincs ezzel,
Ez csak te vagy, hál istennek. Ha valaki segítségért jön ide, akkor igyekszünk tapasztalatok alapján ajánlani bármit is, hogy valamire alapozva legyen az ajánlás. Ha csak random ráböknénk valamire egy webshopban az nem segítség, azt bárki meg tudja csinálni.az mennyivel jobb hogy te minden kérdésre bedobod a multibutoron található Steelcase vagy Haworth székeket?
Sokkal. Azok kipróbált, tartós, minőségi székek. Abban sajna van igazság hogy szinte mindig a multibutor jön elő, de az a helyzet hogy a használtpiac is le van rabolva. Akárcsak fél évvel ezelőtt még sok jó minőségű használt cucc volt hardveraprón, jófogáson, marketplace-en, ez jelenleg kb. nulla. Amilyen szar most gazdasági helyzet, mindent megvettek mielőtt a duplájába kerülne, és bár minden ajánlás előtt végignézek mindent, végül általában a multibutor marad. Pedig semmiféle százalékot nem kapok tőlük
Az a SIHOO szék 100 alatt, 90-ért de még 100-ért is nagyon jó, nem igazán értem miért kell egyből lehúzni,
1.: Mire alapozod hogy nagyon jó? Nulla tapasztalatod van vele.
2.: Lehúzni? Nem szokásom lehúzni semmit, amivel nincs személyes tapasztalatom. Egy széket húztam le eddig összesen (WAU2) amit én vettem, és szar volt. Minden másról leírom, hogy ránézésre mi az ami probléma lehet. Lásd:Elég rákeresni a székre és látni fogod az értékeléseket.
A tesztek jók, csak az a baj hogy a legtöbb vadiúj állapotában teszteli a székeket, a tartósságról nem esik szó, ami egy szék esetében meghatározó szempont.Nem rosszból írom ezt, de akármikor feljövök ide, kb. ezek mennek csak:
- leszólunk minden széket ami nem legalább 150 ezer Ft
Nettó kamu. Sok embernek ajánlottam a Steelcase Reply-t pl. 50k-ért. És még sok mást is, amíg volt kínálat.- minden szék szar ami gamer és minden szék szar ami nem Steelcase vagy Haworth vagy Herman Miller
Igen, minden gamer szék szarabb mint egy normális irodai szék. Ez tény.
És nem nem minden szar ami nem márkás, DE a márkás székekről van tapasztalatunk, tudjuk hogy tartós és minőségi.Így nehéz megismerni más székeket egyébként és talán jó áron hozzá is jutni valamihez ha ennyire megy a gatekeeping....
És ismét:Illetve még egy dolgot említenék: már ne is haragudj, no offense, de te idejöttél fél éve tanácsért, mi adtunk. Azóta sem vettél semmit, tehát a tapasztalatod azóta is arra az egy székre korlátozódik amid van, mégis megkérdőjelezel mindent amit írok, és tanácsokat osztogatsz másoknak, mire is alapozva?
Nyilván nem szentírás amit mondunk, nem parancsokat osztogatunk hanem tanácsokat / meglátásokat, az alapján amit hosszú évek alatt sok szék használata után tapasztaltunk. -
Lokids
addikt
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy a gamer székeket okkal szóljuk le.
Még a legjobb (Secretlab evo) is elmarad ergonómiailag egy árban hasonló irodai széktől.
A minden szék szar ami nem... Ez nyilván nem igaz, de ezek a márkák azok amiket látatlanban is lehet ajánlani, mert 90%-ban jó lesz. -
Misogi
aktív tag
Szerintem semmi gond nincs ezzel, az mennyivel jobb hogy te minden kérdésre bedobod a multibutoron található Steelcase vagy Haworth székeket? Értem hogy a legjobb márkák székek tekintetében, de ez miben jobb annál ha mondjuk valaki ajánl egy másik széket, jelen esetben a SIHOO-t, ami mellesleg nemzetközileg is nagyon jó értékeléseket kapott és nem méregdrága?
Azzal hogy minden ilyen ajánlásra így reagálsz, csak azt fogod elérni hogy itt semmi mást nem lehet már ajánlani csak multibutor-ról Steelcase-t vagy Haworth-t.

Az a SIHOO szék 100 alatt, 90-ért de még 100-ért is nagyon jó, nem igazán értem miért kell egyből lehúzni, te ültél már esetleg benne vagy mi alapján mondod hogy nem jó? Elég rákeresni a székre és látni fogod az értékeléseket. Itt van egy pl.: [link]
Nem rosszból írom ezt, de akármikor feljövök ide, kb. ezek mennek csak:
- leszólunk minden széket ami nem legalább 150 ezer Ft
- minden szék szar ami gamer és minden szék szar ami nem Steelcase vagy Haworth vagy Herman MillerÍgy nehéz megismerni más székeket egyébként és talán jó áron hozzá is jutni valamihez ha ennyire megy a gatekeeping....
just my two cents.
-
Pesten van bármi lehetőség székek kipróbálására?
Jelenleg egy WAU2-t használok (3 éve), de kicsinek érzem a 190 centimhez, nem elég kényelmes. Szívesen leváltanám, de teljesen tanácstalan vagyok az utódot illetően és nem szeretnék ismét beleugrani látatlanban egy nagyobb kiadásba.
Mostanában egy szövet Razer Iskur XL-el szemezgetek csak félek, hogy visszalépés lenne bizonyos tekintetben. Ezzel a székkel esetleg van valakinek tapasztalata?
Milyen úton lenne érdemes elindulni?
Árban nem feltétlen van felső határ, inkább az ár/érték arány lenne a fontos. -
LLKobe
Topikgazda
Még annyit hozzátennék, hogy természetesen vehetsz ami csak tetszik. Annyi, hogy amit mi ajánlunk az biztos hogy ergonómiailag jó, és a tartóssága is rendben van.
Ez nem azt jelenti hogy másik szék nem lehet jó, maximum arról még nincs tapasztalat.
Azt viszont továbbra is fenntartom, hogy szerintem olyan széket ne vegyél amit előtte nem próbáltál ki. Valamint lehetőség szerint kerüld a műbőrt. -
LLKobe
Topikgazda
válasz
Zimmi91
üzenetére
Az a helyzet hogy a magasságod és a súlyod miatt eléggé leszűkül a kínálat, és ami lenne az is Pesten. Ez jó lenne, de a kereteden is felül van, meg Pesten is. Ezen minden IS állítható, és jópár évig nincs vele gond. Ha 15-20 centivel alacsonyabb lennél könnyű lenne többet is ajánlani

Merre laksz? -
Zimmi91
addikt
Itt a közelbe végigpróbáltam mindent, Pestre nem akarok csak ezért felutazni, 3 évig nyúztam egy gagyi Kikas széket, teljesen megfelelt mindaddig amíg a műbőr nem kezdett el foszlani rajta, most kitoltam 100kra a határt, mert amúgy is drága már minden, szal a gagyi is 50nél kezdődik.
Ajánlj párat ami szerinted megfelelő lehet és ránézek!
-
LLKobe
Topikgazda
mondjuk annyiért, én egy percet nem gondolkoznék tovább
Ezek a legjobb tanácsok, amikor úgy mondod valakinek hogy vegye meg, hogy nem csak hogy még nem ültél benne, de még csak nem is láttad élőben. Teszed mindezt egy teljesen más fizikai paraméterekkel rendelkező embernek. Szerintem hagynod kéne a tanácsadást olyanoknak akik legalább nagyjából tudják is miről beszélnek.
#9518 Zimmi91: Ezzel a súllyal és magassággal látatlanba megvenni egy széket butaság.
Illetve csak hajrá, de így felesleges tanácsot kérni itt, ha egyáltalán nem veszed figyelembe.
Ilyen magassághoz csak olyan széket szabadna venni amin az ülésmélység, a deréktámasz magassága, és lehetőleg még a háttámla magassága is állítható. De a döntés szabad, azt veszel amit szeretnél. Csak ne az legyen a vége hogy be kell majd magadnak is mesélned hogy jó ez, csak hát nem az. Ebben az esetben az impulzusvásárlás nem feltétlen kifizetődő. -
Zimmi91
addikt
Na majd privátban írj pár sort róla ha megjött és összeszerelted
Addig várok a rendeléssel, délelőtt már 2szer majdnem rányomtam
német raktárrol jönne az eredeti, találtam hozzá 12%os kupont így 82e forintra jön ki, ha azt mondod okés akkor, jövőhét elején megrendelem én is 
-
dgabro
tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Én végülis megrendeltem tegnap a webshop-ból amit linkeltem.
Pontosan ezért, mert a garancia kezelés talán jobb lesz és gyorsabban meg is érkezik (egyébként ez is egy román cég, onnan is küldik, nincs magyar raktár). Én beáldoztam rá ezt a plusz pénzt, és így már fel is adták, holnap már hozza is a DPD futár.
Aztán remélem inkább bukom ezt a plusz 30ezret, és nem is lesz szükség garanciális ügyintézésre soha

-
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
motown5l
üzenetére
170 kg ig bír.
Bármilyen székre olyan számot hazudnak amilyet akarnak.
Azt is írják hogy 2m-es magasságig. Ültess bele egy 2m-es embert, úgy hogy ülésmélység nem állítható, háttámla magasság és deréktámasz semmilyen módon nem állítható, és kérdezd meg a véleményét 1 hét után.De írjak, a forilumba hogy fél év után is úgy néz ki mint ha új, lenne.
Fél év után minden széknek úgy kell kinézni mintha új lenne, mert kb új is.
Térjünk vissza a témára 1,5-2 év múlva, főleg a műbőr részekre
Nem leszólni akarlak, csak a marketing szövegekkel dobálózni butaság, általában a valóságtartalmuk csekély, de ezt gondolom te is tudod.
-
-
Zimmi91
addikt
Szia, most nézegetem a székeket és ez a SIHOO M57 jónak néz ki, jókat is írnak róla, méretek alapján is jó lehet nekem. A rendes official oldalról 92e forintra jön ki szállítással együtt, amit te linkeltél az elején 119e ft. Garanciáztatás szempontból megérhet +30e forintot, hogy magyar shoppból rendelem?!

-
-
motown5l
senior tag
Hello. Hát nem töroltem a megrendelesem. Ma érkezett meg a szék. Akcióba vettem meg. Hatalmas dobozba jött. Jó, nehéz szék.majd ha össze rakom, készítek róla képet, és.megosztom a véleményemet róla. 15 kiló körül, van a szék. Úgyhogy elég masszív, lehet. Az anyagara azt írtak, hogy bmw és a Mercedes ulesenyagot használták hozzá..
-
mrviceguy
tag
válasz
Krisztianby
üzenetére
Nekem nagyon bejött a Steelcase Please v2 195 centivel, kicsit drágább használtan, de megéri a difit. Visszább találsz linket is hozzá. Teljesen testreszabható, és tökéletesen támasztja a derekadat dőlés közben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Autós topik
- Máris tesztelhető az Xbox mód a Windows 11-hez
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 1 / 2
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennyit sehogy se ér, ez már bőven egy használt aeron kategória, amit tuti meg sem közelít.