Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
aktív tag
Erről vélemény? [link]
Én alapvetően semmiképpen sem vennék gamer széket, de erről olvastam és ez egész jó típus, jó áron.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
zmilaner
üzenetére
Valahogy toldd még meg egy 20assal, és lesz egy frankó széked.
-
zmilaner
tag
Sziasztok!
Homeoffice + gaming, átlagosan napi 6 óra a székben plusz heti szinten még 2-3x 2 óra esti játék. 185cm 75kg-hoz keresek széket.
Tiszta sor, hogy 100k-ból nem lesz prémium kategória (sőt), de efölé nem szívesen mennék. Nemrég egy Mark Adler Manager 3.9 került elém, ára alapján gondolom ló..sz de van esetleg a márkával valakinek tapasztalata? Köszi!
-
ahim13
csendes tag
Köszi a választ!
Azt esetleg tudod, hogy a második szériás mennyi körül mozog? Az EU-s webshopot néztem eddig és ott még mindig csak az első széria van fent. (legalábbis nem vettem észre hogy fel lenne tüntetve a 2. gen)
Használtan ezeket jofogás/marketplace és hasonlókon érdemes keresni vagy vannak konkrétabb oldalak ahol nagyobb eséllyel talál az ember ilyen széket? -
Gabesz87
veterán
5,5 éves fiúnknak vennénk egy rendes (az első) széket íróasztalhoz. IKEA-ban gondoltunk szétnézni majd, kipróbálni párat. Amiket így online kinéztem: Flintan (van karfás és anélküli), LÅNGFJÄLL (ugyanez magasabb háttámlával), vagy a HATTEFJÄLL, de ennyit már nem adnánk ki ha nem muszáj. Esetleg van valakinek tapasztalata ezekkel? A gyerek amúgy 130cm.
-
LLKobe
Topikgazda
#8681 Ferenc874 Menj be a Haworth bemutatótermébe, és próbálj ki egy Fern-t. Nem hinném hogy nagyon csalódnál benne.
#8682 ahim13 Az első szériás Zody már kifutott termék (Zody classic néven futott már asszem). Szerintem ott max a második szériásat lehet kipróbálni. Ugyanígy újonnan csak az új verziót tudod megvenni, első szériásat max használtan.
#8684 ezmiezez Sokszor volt itt róla szó. Nem egy nagy szám, de napi pár órás használatra jó lehet, és sok a gari rá. Ha munkára vagy sok ülésre kell, akkor komolyabbat néznék, de az többe fog kerülni (a legolcsóbb is kb. a duplájába).
-
ezmiezez
csendes tag
Sziasztok!
Ikea JÄRVFJÄLLET-et vett valaki mostanában? Mik a tapasztalatok?
-
ahim13
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Haworth Zody-val szemezgetek, tudja valaki, hogy ezt ki lehet-e próbálni itt: Haworth Budapest [link]
Illetve hogy meg is lehet-e venni itthon vagy csak online store-ból lehet rendelni azt az egy pre-config verziót? -
Ferenc874
csendes tag
Hello, széket keresek napi 10-12 óra üléshez, a Herman Miller Embody-t néztem, de akkora a választék, hogy nem tudom miket vegyek még számításba. Tud valaki ajánlani esetleg vagy jó lehet ez a Herman Miller? A fejtámla hiánya nem lesz gond? Jelenleg egy IKEA Markus-om van.
-
Ispy
nagyúr
Én kipróbáltam, nekem annyira nem tetszett, de ez már egyéni preferencia, nekem az összes ikás szék olyan kispórolták belőle az anyagot érzést keltett, de a markusnál jobb szerintem, főleg ha akciósan meg tudod venni. Sajnos ez egy ilyen vakrepülés, mert a hosszútávú tapasztalatokat 10 perc ücsörgés nem helyettesíti.
-
grigo
őstag
Ugyanezen gondolkodom. A gond, hogy én 87/125 hobbit méretemre minden kockázatos. De szarabbat venni is drága, meg nem elég jót venni is drága, horror drágát venni is drága és arra sincs garancia, hogy az jó lesz.
Szerintem marad ez a JÄRVFJÄLLET. Vagy mégsem
Plusz ha nézek egy használt steelcase-t már nem úgy van hogy elugrok érte és megnézem. Egy kisebb út is összejön 10ezres üzemanyagköltséggel és akkor lehet hogy egy trágya amit néztem. -
mrviceguy
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Próbálj ki egy használt please V2-őt, és instant megtérés lesz

-
Misogi
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jelenleg én is Markus-t használok, viszont nem rég kezdtem el dolgozni teljesen remote és kéne valami komolyabb. Azért fordultam ehhez a topikhoz.
-
-
Ispy
nagyúr
Sokan bele sem gondolnak, de ha a 70k-ból lekapod az áfát, a kisker hasznát, az importőr hasznát, a gyár hasznát, a szállítási, tárolási, szerelési költséget, akkor mennyi marad? 20k? Na ebben a 20k-ban kell benne lennie a szerkezetnek, a szívacsnak, a borításnak, meg minden bizbasznak. Meg lehet venni? Meg. Mennyit lehet vele tervezni? 1-3 év, szerencse függvényében. És még az sem biztos, hogy ez az 1-3 év kényelmes lesz. Szóval tessék élőben is beleülni mindig.
-
Ispy
nagyúr
-
Misogi
aktív tag
IKEA Family-vel 69 990 Ft, annyit bőven megér. Én IKEA Markus-t használtam, home-office melóhoz, napi 8-10 órát ültem benne. Az első 3 évben nagyon jó volt, utána már éreztem hogy kezd megfáradni.
Valószínűleg ez a JÄRVFJÄLLET jobb mint a Markus, szóval szerintem 70 ezret bőven megér, már csak a 10 év gari miatt is.
Persze, ilyen árban már van esély arra hogy kifogj egy használt steelcase / haworth széket, de ha új kell, akkor ez megérős lehet. Gamer széket ne vegyél szerintem, azok nem az ergonómiára és kényelemre lettek tervezve.
-
mdk01
addikt
Ezt találtam egyelőre a hozzászólások között és szimpatikus volt. A gamer székekre nem kerestem rá, csak a JÄRVFJÄLLET-re .
Mitől gamer szék a gamer szék, ránézésre nekem egy kényelmes széknek tűnik. Egy rendes gamer is ül legalább ennyit a székben naponta úgy gondolom, tehát elvileg annak is jónak kell lennie, de tényleg nem tudom.
Sosem kellett a témába beleásnom magam, de nem úszom meg úgy néz ki.
-
hcs57
addikt
válasz
mikasa77
üzenetére
Én inkább ezt venném: https://www.huzaro.pl/pl/p/Fotel-Biurowy-MARK-ADLER-EXPERT-8.5/249
-
-
mdk01
addikt
Sziasztok, korábban olvastam, hogy az IKEA Markus irodai széke ár/érték arányban ajánlott.
Érdeklődnék, hogy akinek JÄRVFJÄLLET széke van annak mi a véleménye róla, mert nekem ez utóbbi jobbnak tűnik és olcsóbb(bár most mintha akciós lenne)
Köszönöm -
mikasa77
csendes tag
Nem ragaszkodom a Gamer vonalhoz,az Ikeás is jó lehet! Köszönöm!
-
mikasa77
csendes tag
Jogos!Elnézést..új vagyok erre,nézd el!
Szóval 170 magas,110kg.Napi pár órára lenne használva gép vagy tv előtt. https://www.huzaro.pl/pl/p/Fotel-Gamingowy-HUZARO-FORCE-7.5-Black-Mesh/138 -->ez lenne.A csicsa nem izgat,inkább a stabilitás. Időtállóság.Max 100k a keret. -
LLKobe
Topikgazda
válasz
mikasa77
üzenetére
Esetleg egy linket meg árat bedobhattál volna. Amúgy itt az általános vélemény az hogy ha sokat ülsz benne akkor inkább egy (esetleg használt / felújított) irodai széket jobban megéri venni mint gamert, ergonómiai szempontból sokkal jobbak, ha nem is olyan csicsásak kinézetre.
De nem írtad le mire kéne, mik a méreteid, mennyit ülnél benne naponta, mennyi a keret, így nehéz véleményt mondani.
-
mikasa77
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy Huzaro Force Black 7.5 Mesh széket.Érdekelne,hogy van-e valakinek tapasztalata (márka netán tipus) vagy csak véleménye,hogy megéri-esetleg hasonó árban van-e valami más alternatíva?Küszi a válaszokat előre is! Üdv!
-
hrabanc
tag
válasz
Ryan_Sanchez
üzenetére
Köszi!
-
Merigyuk
csendes újonc
válasz
mrviceguy
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Az a baj amúgy , hogy alig lehet találni használt jó minőségű széket, jofogás, marketplace, illetve az említett üzlet...és ezeken összesen együttvéve alig van. Az üzletben vmiert jobban bìzok, mint hogy magánszemélytől vásároljak, illetve van aki azt írta azért adja el, mert nagyon jó árban talált jobb széket ...de hol találta 🤣?
-
mrviceguy
tag
-
Merigyuk
csendes újonc
Ebben a videóban és ugyanennek a videó keszìtőnek a Mira 2 bemutató videójában is elmondják, hogy a kartámlák csak arra szolgálnak, hogy ki és be szálljunk a székbe...ezt elég furcsán fogadtam. Erről mik a vélemények? Én úgy gondoltam, hogy a kartámlára támasztva a kezem vagy helyezve ezzel pihentetve és nem lógatva tudok egeret , billentyűzetet használni, de akkor ez káros ezek szerint ?
https://youtu.be/BlBou8ksYrE
-
hrabanc
tag
Hátha valakinek érdekes lesz...
Hosszú idő után rászántam magam egy minőségi irodai forgószék beszerzésére.
Eddig 25-40 eFt-os székeim voltak, mondanom sem kell, hogy milyen minőségűek.
189/115-ös paramétereimhez és napi 8 órás ülő munkához kerestem széket.
Először az OfficePlázában néztem meg több új széket. Nagyon tetszett a Unique Ergotech típus. Jól testreszabható, sok beállítási lehetőséggel nagyon kényelmes volt. Olvasgattam itt a fórumon és többen is ajánlottátok a minőségi használt darabokat.
Ezért átmentem a Multibútorhoz és a végén is a Haworth Very Task-ra esett a választásom. Nem új darab, de használatnak nyoma sincs rajta, esetleg a lábcsillagon van egy-két minimális használati nyom. Az ülőfelület kellőképpen kemény, a mechanika nem nyikorog, nem nyöszörög. A háttámla bizonyos pozíciókban nyomhatja a lapockát, de bőven van annyi állítási lehetőség, hogy ez ne jelentsen problémát. Jól testreszabható, kényelmes. Remélem, hogy egy-két év múlva is ezt fogom mondani. Mielőtt bármilyen széket veszel, mindenképp próbálj ki többet is, ne sajnáld rá az időt. Mindkét fentebb említett üzletet ajánlom. -
-
Misogi
aktív tag
Köszi a választ, aha néztem ezeket. Szerintem az lesz a terv hogy nézem a használtpiacot és megpróbálok lőni egy Steelcase vagy egy Haworth széket.
Alapvetően amúgy semmi bajom az IKEA Markus-ommal, csak egy ideje fáj a hátam. Bár lehet azért mert egy lassan 15 éves ágyat használok és nincs benne semmi tartóerő...Lehet először azt cserélem.
-
Misogi
aktív tag
Sziasztok,
Pár éve használom az IKEA Markus-om, az elején nagyon jó volt, de már kezd kicsit elfáradni szegény. Szeretnék venni széket a közeljövőben, 100 ezer Ft-ig. Használt is szóba jöhet. Itthonról dolgozom, szóval valamilyen ergonomikus történet kellene.
Köszi!
-
Ispy
nagyúr
-
mrviceguy
tag
válasz
Merigyuk
üzenetére
Ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezem, Zody nem nyer, mert nyomja a lapockámat. Please-t próbáltam, szépen méretre lehet állítani, azzal nem lesz baj, szerintem az egy jó választás. Ha használtat nézel, akkor a gumi csatlakozót, amit a támlát köti össze a tartóval ellenörizd alaposan, mert nekem az volt megszakadva, de csak akkor látszott, ha beleültem.
Én végül egy Haworth Fern mellett döntöttem, és egyáltalán nem bántam meg. -
LLKobe
Topikgazda
válasz
keshudioo
üzenetére
Az a baj hogy ebből semmi derül ki, max a súlyhatár, amúgy csak száraz adatok.
A Please-nek magas a háttámlája, és még a háttámla magassága is állítható, így valószínűleg egy magas ember is magára tudja állítani. -
LLKobe
Topikgazda
válasz
Merigyuk
üzenetére
Igen, 120 kilóig adták meg, de magasságot nem adnak meg, mert magadra tudod állítani a széket. Tehát ez ilyen one size fits all.
Pl. a Herman Miller Aeron-ból van 3 különböző méret, ott meg van adva melyik kinek ajánlott.Megint csak azt tudom mondani ki kell próbálni. Elvileg jó kell hogy legyen neked is.
-
Merigyuk
csendes újonc
Próbáltam keresni hivatalos információkat súlyról és magasságról, de nem igazán találtam (Steelcase Please súlya 120 ig elvileg bìrja ennyit tudtam meg)... nézelődök még, ha esetleg tudja valaki, hogy hol lehet rálelni pontos infókra azt megköszönném. Illetve más alternatívát is szívesen fogadok. Köszi szépen!
-
Merigyuk
csendes újonc
Sziasztok! Olvastam a sok hozzászólást, nagyon hasznosnak találtam őket, segítséget szeretnék kérni szék vásárláshoz. Előző héten vettem egy Nooblechairs Epic gamer széket , de kicsinek bizonyult (195cm magas vagyok és kb 115 kg), ma vitte vissza a futár. Miután ez nem felelt meg jobban bele ástam magam a szék választásba és a részletekbe (sok videót is megnéztem, amit csak találtam szinte). Láttam, hogy a magas emberek nehezen találnak megfelelő széket. Úgy állok jelenleg, hogy inkább egy irodai széket vennék home office-ban dolgozom napi 8 órát. Maximum 200 ezret költenék rá, láttam , hogy többször is ajánlottátok Pesten az egyik használt, felújított székeket áruló üzlete és elmondásaitok és más videókban látottak alapján is nagyon megtetszett a Zody és a Steelcase Please is. A Pesten lévő használt székek az említett 2 típusú árban ìgy bele is férne, de az a kérdésem, hogy a magasság miatt a Zody és a Please szerintetek megfelelne vagy sem ? Vagy ha tudtok hasonló jó minőséget ilyen árral, akkor azokat is szívesen fogadom. Tudom ki kell próbálni, de Szegeden lakom és ha nincs esély se rá magasság miatt, akkor nem utaznék csak ezért Pestre. Köszönöm szépen!
-
Rhino666
addikt
Műbőr = ipari hulladék, akárminek hazudják (textilbőr, vegán bőr, öko bőr, mesterséges bőr, eco bőr, PU-bőr, ekológikus bőr, szintetikus bőr, bőrutánzat, rostbőr stb.). Kényelmetlen és 2-3 év alatt rongyosra szakad aztán mehet a kukába. Még a textil is ezerszer jobb, az legalább 10 évet kibír.
Ja és a k*rva anyjukat a marketingeseknek, kb. lehetetlen valódi bőr termékeket találni amiért tele van f*sva a piac ezekkel a trágyákkal, legyen az forgószék, fotel, kanapé, ágytámla, akármi...

-
JayZ
tag
Sziasztok, heti 4 nap homeoffice + alkalmi kockulásra milyen széket ajánlotok?
Olyan 182 cm/108kg vagyok, szal kB 180/110. Gamer meg ilyen bőr műbőr rettenet nem játszik.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most iszok egy kávét inkább!
Ötletem sincsen.