- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Megneztem az oldalt, nem elerheto egy sem, nem lehet rendelni.
Egy telefon?Én is vidéki vagyok.
És igen, kocsikáztam bő fél napot székért pestre meg vissza. Háromszor.Tudom hogy te lényegesen messzebb laksz, de a te elvárásaiddal esélytelen lesz széket venni.
Nem tudsz elmenni, nem tudod kipróbálni, drága a szállítás, stb.Nem kritizálni akarlak, csak ez ebben a formában esélytelen lesz.
Jelen gazdasági helyzetben eleve nehéz jó széket venni értelmes áron, de ha még az is elvárás hogy fillérekért vigyék ki neked olyan messzire, hát ez nem fog összejönni.Ha egy építő jellegű ötletet elfogadsz, amennyiben tényleg venni akarsz: telefonáld körbe pesten az összes boltot ahol érdekes szék van, szervezd le egy napra hogy mindbe be tudj menni megnézni. Majd keress egy ismerőst / havert akinek kocsija van, kifizeted neki a bengát meg sósperecet, és elmentek egy tripre. Ennél olcsóbban nem lehet megúszni a szállítást.
Persze te tudod, várhatod a sült galambot, csak nem fog jönni.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Misogi
aktív tag
Megneztem az oldalt, nem elerheto egy sem, nem lehet rendelni.
Mellesleg, igen, fel eve keresek szeket. Igen, olyat szeretnek amit kihoznak videkre, nem +50 ezer forintos szallitasi koltseggel. Elhiszem hogy pestikent kenyelmes lemenni kiprobalni minden letezo szeket, illetve hazakocsikazni a szekeddel, de sajnos nem mindenki pesti. Ez mar volt tema, nem is akarom ismetelni magam.
Videkikent az interneten kaphato szekek 99%-at nem tudod kiprobalni, se hazahozni. Gondolom nem fogsz minden heten utazni 250km-t oda meg 250km-t vissza ha esetleg felbukkan egy ujabb szek.
-
-
zdna
csendes tag
Ez gyorsan megoldódott. Véletlenül belebotlottam egy X kerületi üzlet (mobelkunst) weboldalába, ahová elmentem és vettem is egy széket. [link]
Herman Miller Mirra 1. a korábban megnézett 150 e Ft helyett 95 e volt, és nincs annyira leharcolva. Van még nekik több darab.
A székek koszosak, porosak, de mitán áttöröltem az enyémet, teljesen vállalható:
-
zdna
csendes tag
Értem, azért is kérdeztem hogy van e valakinek hosszútávú tapasztalata.
Közben megnéztem a Haworth Very Task -et majd félórávalk ésőbb Herman Miller Aeron, és Mirra -t.
A Task háttámlája nekem rövid.
Az Aeron nagyon jó de 270.
A Mirra meglepően jó volt, a támlája is kényelmes. Szerkezetileg egyben volt, de olyan általános lelakottság érzete volt hogy én így biztos nem raknám be a lakásba. -
LLKobe
veterán
Az a helyzet hogy hiába nézed meg újonnan kiállítva, úgy a legtöbb szép és jó.
Csak éppen fél-1 év után szétnyúlik a huzat, recseg-ropog a szerkezet, stb.Azért ajánlunk itt inkább használt márkás székeket, mert azokkal van tapasztalat tartósság szempontjából. És általában kiderül hogy azok nem véletlenül kerülnek 2-3-4-500K-ba újonnan, mert (nyilván a vastag haszon mellett) van bennük anyag, tartósak.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
mrviceguy
tag
Pedig az alza saját márkás cuccai általában elég jók, két 100wh-s 60 wattot leadó power bankom van tőlük, mágneses usb c töltőkábelből vagy egy tucat, és egy monitor/laptop tartókarom. MIndegyik napi használatban, mindegyik problémamentes - pedig arányaiban olcsók voltak...
-
Lokids
addikt
-
rAY.BAN
tag
válasz Rhino666 #9380 üzenetére
Kegyetlen kínszenvedés árán de nálam 2 hét alatt megoldódott a dolog. Nagy szerencsém votl, de végül elértem a Haworth EU Support részleg vezetőjét valahogy, onnan már sínen volt a dolog. Viszont végig kellett mennem összesen 8 email címem, 4 hotline számon meg vagy 6 emberen... végülis kaptam teljesen refundot és megerősítették mikor elvitték, hogy igen a karfa az enyémen valszeg gyárihibás volt.
Viszont el lettem Fern-telenedve >> most megpróbálok egy Gesture-t levadászni vhogy.
-
example92
csendes tag
Sziasztok,
Forgószék alkatrészek beszerzésében tudna valaki segíteni? akár egy jó weboldal, akár egy kontakt... bármit szívesen fogadok.
US 104 fekete forgószékhez keresek balos karfát fekete színben.
Ilyen székről lenne szó.
Akár külfödlről, akár hazai kereskedőtől is jó.
Köszönöm. -
Lokids
addikt
válasz motown5l #9375 üzenetére
HA mindenképp ilyen stílusú széket szeretnél, akkor inkább vegyél arenaracer, vagy noblechair széket. Van magyar gari. Nem állítom, hogy szar lenne amit rendelsz, vagy a két márka amit ide írtam bármivel is jobb lenne. De legalább nem amazonon keresztül kell intézned a garit, ha gond van.
És hosszútávú ülésre pedig itt az ergonomikus székeket (~irodai) preferáljuk. Persze azokból is a minőségit - akár használtan.
Ez utóbbit nem a sznobság miatt, hanem mert képtelenség bármely székre is azt mondani, hogy "na AZ jó". De a jobb márkákkal nehezebb mellélőni.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
motown5l
senior tag
Számítógéphez vettem. Mivel az, előző székem nagyon, kényelmetlen volt. olyan 40-50 körül volt az, ára . És recseg ropog és a fehér része be sargult 2ev után. Oldalra billeg már. A mostanit 120 körül vettem meg.145 rol van akciozva. Hosszú távra szeretnék széket. 176 cm vagyok és 92 kg
[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy van e valakinek tapasztalata az "Anda Dark Demon Dragon Pro Gaming" székkel kapcsolatban. Semmi leírást nem találok magyar oldalakon. Van, it esetleg olyan közöttek aki már hallott róla? Esetleg valami tapasztalat? Szívesen megoszthatna velem. Mivel vásároltam egyet. De csak augusztus elején érkezik meg. Ha esetleg nem valami jó, akkor még volna időm vissza mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Pedig ez tok olyan, mintha nem lenne meghúzva valami és azért lötyög. De persze, ha nem tudtad orvosolni, akkor vidd vissza. Nyilván nem teljesen feszesnek kell lennie, mert akkor meg a surlódás nyírná ki, de ez túlzásnak tűnik.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Veron
addikt
Na leszereltem az ülőlapot, szemügyre vettem a mechanikát, megpróbáltam orvosolni a dolgot... Sikertelenül.
Tegye fel a kezét, aki szerint ez a lötyögés normális és ne vigyem vissza!
[link][ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Ablakos
őstag
Létezik olyan szék, amelyik forgós, állítható magasság stb, de nem gurulós, hanem valamilyen fix talpon áll?
-
Veron
addikt
köszi a visszajelzést. korrekt volt a kiszolgálás, és azóta is normális hangnemben levelezünk.
abban egyetértünk, hogy kényelmes a szék.
esetleg az ülőlapot nem nézted? van egy kis verzikális kotyogása, de lehet csak a tilt funkció miatt van és minden példányos megtalálható."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Lavar
aktív tag
Nekem ma sikerült kimenni oda, volt egy darab kirakva bemutatóban, azon nem vettem észre a nálad előjött problémád, cseréltesd ki, van még 7 db raktáron az oldal szerint. Egyébként baromi jó szék, kipróbáltam, csak nem fér bele most a keretembe.
Kedves, korrekt úr fogadott, rákérdeztem a garira meg a visszavételre, adnak egy évet azt mondta, meg ugyanúgy vissza lehet vinni 14 napig ha valakinek nem jönne be, és sokan élnek is vele, mivel 15 perc alatt nem jön elő, hogy valami kényelmes lesz-e otthon is.
A szállítás macera meg kicsit drága is, jobb ha érte tud menni az ember kocsival.A Steelcase Reply miatt mentem, az új kárpittal árult darab, nem csak annyi, hogy új és tisztább a szövet, hanem kicsit puhább is, mint az eredeti, azok nagyon durva szövetből vannak, amik elvileg ezért nagyon tartósak is. Nem is láttam, hogy sérült lenne, viszont én itthon, mivel nincs videocall legtöbbször póló nélkül flangálok, vagyis a bőröm érintkezik a székkel, nekem ezért számít, hogy milyen az anyag.
Mondjuk le tudnám takarni a háttámlát, de az sem az igazi.Szóval ez a durva szövet nem tetszett, illetve lehetne az ülőpárna puhább az én ízlésemnek, de kétségkívül kényelmes darab és nem láttam, hogy le lennének lakva.
A karfa volt koszos, de az letörölhető szerintem, a szöveten nem láttam foltokat, azokon, amik ki voltak rakva.
175 cm-el a legmagasabbra kellett raknom a háttámlát, így volt kényelmes a derekamnak.
Több darab (színű) Steelcaset lehet próbálni, egyiknél se éreztem, hogy gond lenne műszakilag.Nehéz döntés mert elnéztem officeplazaba is, ott ilyen ár körül az Unique Esta-t találtam, ami ülőpárnában sokkal kényelmesebb volt a steelcasenél, a karfája is jobb volt, viszont az anyaghasználat/tartósság meg gondolom a közelében nincs. Mindenesetre én ezt ma megrendeltem, ha a két éves gari időt kibírja, nekem jó lesz, mert addigra szeretnék egy magas kategóriás széket venni.
Ha viszont ebben is fájdalmaim lesznek, akkor veszek egyet a Steelcase-ből, de nem a felújított kárpitosból, hanem az akciósból és teszek rá egy ilyen huzatot, hogy beférjen a büdzsébe.[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Akit érdekel a történet utóélete: A szivacs nem rúgta ki magát teljesen, lehet kissé jobb a helyzet. Viszont így nem tetszik, ezért felvettem a kapcsolatot a multibúrorral és valószínúleg visszaviszem a széket.
-
rAY.BAN
tag
válasz karoly1600 #9356 üzenetére
-
Lavar
aktív tag
Szerdán visszavittem ikeába a markust, sajnos nekem sokakkal ellentétben nem vált be, pedig nagyon szerettem volna. Emeltem az asztal magasságán, hogy beférjen, puhítottam a deréktámaszon, de mind hiába. Jó lett volna ennyiből megúszni egy strapa széket, de szétgyilkolta a derekam meg a vállam. Már vissza is utalták a pénzt, az ügyfélszolgálaton is tök korrektek voltak, megnézték, hogy minden alkatrész megvan-e és ennyi.
Viszont az előző székem meg eladtam közben, úgyhogy most egy konyhai fenyő étkezőn ülök jobb híján, ami borzalom, szóval a héten megpróbálok elmenni Újpestre megnézni a steelcaset, csak sajnos nagyon nem esik útba. Meg akkor már officeplázába is bemegyek körbenézni.[ Szerkesztve ]
-
karoly1600
újonc
Steelcase-ről nem olvastam sok jót amazon reviewkban. Az sem baj ha kicsit meghaladja a keretemet, csak akkor legyen tényleg megérős.
Mindig megéri!
-
karoly1600
újonc
Sziasztok! 178cm és 63kg vagyok, milyen széket ajánlanátok átlag napi 8-10 óra használatra? Jöhet mesh/textil anyag szempontjából, többit annyira nem preferálom. Keret olyan 60-70k körülbelül. Jelenlegi székem valami noname hulladék de a gázrugó leenged még az én súlyom alatt is, illetve rendkívül kényelmetlen több óra játék után, így úgy gondolom már érett a váltás. Előre is köszönöm a segítséget!
Mindig megéri!
-
Misogi
aktív tag
válasz Watto1991 #9350 üzenetére
IKEA oldalán elérhető minden adat:
Tesztelve: 110 kg
Szélesség: 62 cm
Mélység: 60 cmMinimális magasság: 129 cm
Maximális magasság: 140 cmÜlőfelület szélessége: 53 cm
Ülésmélység: 47 cm
Minimális ülésmagasság: 46 cm
Maximális ülésmagasság: 57 cmVagyis 47 cm az ülőfelület hossza.
-
Watto1991
senior tag
Akinek Ikeás Markus széke van, le tudná mérni az ülőfelület hosszát? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
Első körben ez ugrott be, mert itt tudom, hogy vannak kitéve székek, vakon nem akarom megrendelni sehonnan, hogy nem próbáltam ki. Megnézem ezeket aztán majd kiderül
Valami mindenképpen kell, mert a mostani után kb minden kiszállásnál porszívózhatok" Just remember Manchester is RED! "
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
3-4 éves mobelixes székem cserélném, már mindenhol is foszlik róla a műbőr nagyon idegesítő. Győrben lakom így valamit innen kéne, hogy kitudjam próbálni.
Jyskbe találtam 2db széket Billum vagy Asperup . Ma délután megyek kipróbálom őket ha kivannak téve. 190 centi és 110 kiló körül vagyok. Napi 4-5 óra használatra kellene." Just remember Manchester is RED! "
-
LLKobe
veterán
válasz phoenix1989 #9342 üzenetére
Mondjuk 40k-ért sok értelmeset nem lehet kapni semmelyik vonalon. Ha egy kicsit még hozzátennél kijönne egy jó minőségű használt ergonomikus irodai szék.
-
Lokids
addikt
Azt mégsem mondhatjuk az embereknek, hogy amíg nincs 1500$-ja addig üljön a földön.
Van akik éveket ülnek gamer székben és kényelmesnek találják. Miért? Mert még bőven formában vannak.
Szóval mondhatnánk azt is, hogy ha nincs sok pénze az embernek vegyen ami tetszik neki és talán nem esik szét 1 éven belül. De nyilván valamilyen szinten preferált a minőségibb "nevesebb" darab.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
LLKobe
veterán
válasz phoenix1989 #9336 üzenetére
Ha hosszú órákat ülsz, inkább gondold át a gamer szék dolgot.
-
LLKobe
veterán
Nem az a baj, hogy belinkeled, hanem kvázi vakon kijelented, hogy ez lesz a tuti....ez bátor.
Linkeld hol írtam ezt. Vagy azt hogy muszáj ezt vennie. Azt viszont ezerszer mondtam hogy semmit se vegyen senki amíg nem próbálta ki.
-
Ispy
veterán
válasz phoenix1989 #9336 üzenetére
Jó kérdés.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
phoenix1989
őstag
Sziasztok! Milyen széket ajánlanátok 40k ig? Valami gamer szék kellene. Fekete fehér vagy sima fekete. Esetleg sima fehér. Hosszú órákat ülök gép előtt. Előre is köszi.
-
Ispy
veterán
Ja hát igen, én inkább nem ajánlok olyat, amit nem láttam legalább élőben. Persze nem vagyunk egyformák.
Nem az a baj, hogy belinkeled, hanem kvázi vakon kijelented, hogy ez lesz a tuti....ez bátor.
Az hogy mire van pénze az embernek...nos itt mindenki 20 évre akarja megvenni álmai székét 50k-ért amiben 120 kilósan ülni fog napi 10 órát. Persze mondhatjuk, vagy inkább hazudhatjuk, hogy ez kivitelezhető. Én inkább azt tanácsolom, hogy inkább várjon vele akkor 3-4-5 hónapot...attól, hogy ez steelcase, attól még pont annyit tud, mint a 20k-s tárgyalós székek, csak max nem esik szét 1 év után.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
LLKobe
veterán
#9329 rAY.BAN: Azzal gondolom mindenki tisztában van hogy ennyi pénzért budget kategóriás cuccot kap csak, de ha olyan olcsó cuccot vesz ami nem hullik szét 1-2 év alatt, akkor már nyert ügye van. Ez alapján ajánlom.
#9330 Ispy: Itt egy ideje a legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni, ingyen, amihez talán inkább hozzátenned kéne mint kritizálni. Azt nagyon könnyű.
#933 lezso6: Ahogy mondod.
#9333 Ispy:
Vagy inkább kerüljön kicsit többe és ne legyen fapad.
Van amire vágysz, és van amit meg tudsz venni. Mi azért kérdezzük mindig a keretet, hogy ahhoz ajánljunk.
-
Ispy
veterán
-
Veron
addikt
Csak Beruháztam egy használt Very taskra. Kiválasztottam egy szép darabot, még maradt 2 raktáron.
Ahogy egymásba voltak forgatva a másik szék háttámla kerete egy csíkban megnyomta az ülőlapot. Azt állították kirúgja magát, egyelőre ezt várom."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
LLKobe
veterán
válasz XXszabi25XX #9323 üzenetére
Ennyiért EZ bajnok áron van.
-
Ispy
veterán
válasz XXszabi25XX #9323 üzenetére
A megfejtés: ami 6 éve 50k volt, az most nem 70k...legyen inkább 100-120. Ennyivel ment azóta előre Magyarország.
Gémer vonalon régen is max a toptop volt ajánlható, de azok árban ma már erősen el vannak szállva.
Ha eddig is jó volt az, ami van, ki kell nézni egy hasonlót és kész. Gondolom a budget nem fog a duplájára nőni hirtelen. Aztán lesz, ami lesz.
[ Szerkesztve ]
-
XXszabi25XX
csendes tag
Hali!
Megpróbálom a lehetetlent
6 évig bírta az 50 ezres gamer székem. Mostanra teljesen szétment.
70 ezer körül keresnék új széket.
Viszont nem tudom mit vegyek mert itt azt olvasom,hogy ennyiért és amúgy is szarok a gamer székek, ennyiért menjek ikeába viszont arra meg azt írjátok 2-3 évig bírja akkor mégse feltétlen szarok a gamer székek? nekem nem 2-3 évig bírta a "gamer" és voltam 120 kiló isMost 83 vagyok, háttámla fejpárna nem szükséges, csak annyi hogy hátra tudjak dőlni és a lábamat felrani az asztalra Köszi
-
rAY.BAN
tag
Sziasztok,
próbálta már valaki felvenni a kapcsolatot a Haworth support-al?
- Írtam email-t -> nem válaszolnak már 5 napja
- Hívtam a magyar forgalmazót -> nem veszi fel senki
- Hívtam a számlán lévő embert -> foglalt
- Hívtam az EU számot -> foglalt
- Hívtam a US számot -> foglaltJó az a 12 év garancia, de kitörölheted vele kb ha nem tudod érvényesíteni...
-
Veron
addikt
válasz PR0JECTNR56 #9316 üzenetére
Köszönöm.
Ahogy nézem az adott szék mk1-es lehet, ami 2005 előttre datálható. Viszont refurbished, azaz a karfa, mesh (a keret is talán?), a lábcsillag újrafújva, szerkezet tisztítva.
Egyetlen dolog miatt választanám a remastered verziót, az a kissé előrébb döntött pozíció, mert a classicban egy vízszintesenebben ültem, mint szeretném."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
PR0JECTNR56
addikt
Én.
Vannak különbségek, de alapvetően mindkettő remek szék. Összességében a Remastered variánst preferálom a következő szempontok miatt:
- a mesh kellemesebb érzetű, mint az Aeron Classic esetében (ugyanaz az anyag, de a feszítés metódusa más, a Remastered előnyére)
- a szék egyensúlyozása teljesen más érzetű, ebben szerintem a Remastered egyértelműen jobb
- nagyobb súly és magasságkompatibilitás (kicsit más formájú ülő és hátlap, illetve teljesen eltérő gerinctámasz a Classichoz képest, ez szubjektív kinek melyik tetszik jobban)
- a szék beállításai jobbak, mint az Aeron Classic esetében (kivéve az infinite tilt funkciót, amely a Remastered esetében 3 lépcsős lehet csak)Az Aeron Classic-al szemben egyébként az egyetlen igazán fontos negatívum az lehet, ha a kinézett szék nagyon korai szériából van, mert akkor az ülőlap műanyagkerete hajlamos idővel elrepedni a súlyod alatt, a későbbi Classic szériákat már eleve megerősített ülőlap kerettel szállították.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Van itt olyan, aki remastered és classic Aeront is próbált? Van szignifikáns különbség? Most derült ki számomra, hogy a tegnap megtekintett Aeron még az MK1 classic, ez levon bármit a használati értékéből?
-
Champipi
aktív tag
Érdekes megfigyelést tettem:
"A hálós háttámlájú szék nekem nem jó, még akkor sem, ha Ikea Marcus szerűen van benne egy kis gerinctámasz lumbáris szakaszon."
Na és azért nem jó, mint rájöttem, mert nekem egy fix háttámla kell deréktájon, aminek neki tudom préselni a derekam, és akkor viszonylag egyenes csíkban emelkedik felfelé a gerincem.
Ha hálós a háttámla, akkor csak belesüpped a teljes hátam.
Végülis nekem olyan kéne, mint az Ikea ALEFJÄLL, amin egy sima merev szivacs van deréknál és semmi több. Miért ez a legdrágább Ikeában is? Mert lehet ez még a legjobb? Nekem ez a feltevésem!
Még van a Beliani-nál is ennek az Ikea ALEFJÄLLnak az olcsóbb utánzata, PAWNEE néven, de gondolom gagyibb lehet....
Mi a véleményetek a teljes hátas bepunnyadás helyetti csak deréknál támasztás elméletemről?
-
Beantech
aktív tag
Csak infó akinek esetleg szüksége van rá de a Markus éppen akciós az ikea-ban.
Júliusban 50 ezer 75 helyett. [link] -
fadam91
kezdő
válasz rAY.BAN #9311 üzenetére
Egyetértek, Fern egy 30%os akcióba érdekelt volna nagyon mint ami most is volt mert úgy ég, szeruen túl value, de akkor az ha lesz is meg csak az alap verzióra vonatkozik majd =/
Embodyrol már lemondtam igazából, pont azért amit te is írtál. Ha kifogasolhatatlan lenne kifizetnem érte ezt a pénzt de igy hogy a karfa alig állítható és am is tularazott így nemtudom meg, keresem az igazit[ Szerkesztve ]
-
rAY.BAN
tag
válasz fadam91 #9310 üzenetére
Hogy őszinte legyek ennyit a Fern szerintem nem ér. Az alap verzió sztem max 350k-t ér meg, a fullos (fejtámla, digital knit, +/- lumbar) meg kb 450k-t.
Igen, az egyik magyar forgalmazónál 600k HUF bruttó pont a sima Embody, a Logitech-es verzió - ami elvileg jobb - az 716k HUF. Itt is felmerülhet a kérdés, hogy megér-e ennyit, de olyanom nincs és még nem is ültem benne, ezért erről én nem tudok nyilatkozni. Viszont több tesztet is néztem róla, és az sem tökéletes ám - karfát szidták többen is.
-
rAY.BAN
tag
válasz fadam91 #9308 üzenetére
A magyarországi forgalmazónál tudsz olyat összerakni amit akarsz, de amit leírtál az kb 600k HUF körül lesz, minimum.
Digital knit + lumbar az a Haworth oldala szerint kb 1560$, ami mai áron 546k HUF. Ehhez jön hozzá az áfa különbözet, ami ha jól tudom 17%, (US = 10%) a végösszeg úgy 638k HUF, plusz amit még a magyar forgalmazó erre rátesz. De kérdezd meg őket. -
fadam91
kezdő
Azt megtudja mondani valaki, hogy https://shopping.haworth.com/ innen miért nem lehet úgy Fernt rendelni, hogy bármilyen módon testreszabjam? Digital knites lumbar supportost szeretnék, de nem tiszta hogy tudnék hozzajutni így.
-
Veron
addikt
válasz rAY.BAN #9303 üzenetére
Köszi.
Refurbished Aeron, nem remastered.
Megnéztem mindkét széket, kényelmesnek tűnt 20-25 perc alatt... Bár ennyi idő alatt az Ikeasok is annak tűntek.Az Aeron nagyon masszivnak tűnt és kicsit kopottabbnak is ( nyilván). Maga a mesh koncepció tetszik, nem vágta a keret a lábam és az is szimpi, Hogy inkább szürke mintsem fekete. Talán az én ízlésemnek egy kissé túl hátradőlt a default pozíció esa karfa sem állítható olyan sokféleképpen..
A Fern majdnem makulátlan állapotú, fél éves. Jobban testreszabhatónak éreztem pl. A 4D karfa miatt. A szivacsozás nagyon kényelmes volt. Sajnos ez viszont teljesen fekete és a deréktámasz is lehetne erőteljesebb (lumbar support nélküli kivitel).
Ezek mellett ott van még a használt Very task, új Wau kicsit (~70e ft) olcsóbban. Ezek mellé állítható asztalt is vennék, ha már olcsóbbak.
És van még akciós új Zody a Haworth oldaláról az Aeron es Fern árszintjén.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Többen is kérdezték milyen mesh széket vegyenek.
Nekik ajánlom ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=wju0Q242w_wIf you chase two rabbits you will lose them both.
-
rAY.BAN
tag
Fern tulajdonosként én azt mondanám, hogy igen, de legyen meg a garancia papír. Illetve üléspróba során próbáld ki több magasságba is. Nekem konkrétan kényelmetlen ha nem a legalacsonyabb szint körül van, pedig már a legmagasabb állásban is leér a talpam teljesen és 90°-os szöget zár be lábam, ahogy az a nagy könyvbe meg van írva, mégse jó úgy...
Munkahelyen én ültem pár évig a régebbi Aeron-ba, én szerettem nagyon. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy a Remastered-hez ez hogy viszonyul, de egy próbát az is mindenképp megér.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Ez tényleg nehéz kérdés, tekintve hogy ez 2 a világ 3 legjobb székéből.
Én a helyedben a legmarkánsabb különbség mentén döntenék, ami az, hogy az Aeront úgy tervezték hogy csakis egyenesen lehet kényelmesen ülni benne, ellenben a Fern-nek pont az a lényege hogy mozoghatsz benne szabadon, a háttámla követi a mozgásod, és az ülőlapon is mozgolódhatsz, mert az Aeron-al ellentétben itt nincs perem kétoldalt.Te tudod hogy hogy szeretsz ülni, mennyire fészkelődsz.
Illetve ha a Fern pár hónapos arra még jó sok hivatalos gari kell hogy legyen, az is egy szempont, de az előbb említett mindenképp fontosabb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Filmvilág
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...