- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
TheProb #7377 üzenetére
Arról pl fingom sincs, hogy az ülőlap hogyan szedhető le a teleszkópról.
Feljebb volt erről szó ha rákeresel, tudom, mert én kérdeztem rá. Az is lehet ha neten keresel a szétszedésre hamarabb találsz választ. Mondjuk én nem feltétlenül kezdeném el szétkalapálni a széktől a teleszkópot, nehogy belekössenek. Persze ha a saját dobozába kérik vissza, nincs mese, akkor elvileg ha nem teljesen hülyék fel kell fogniuk, hogy akkor neked a teleszkóptól az ülőlapot el kell választani. -
Dicker
őstag
válasz
TheProb #7367 üzenetére
Amiről képet tettél be korábban? Elvileg jó esély van rá, hogy a következő is ilyen lesz a csomagolás közbeni nyomódás miatt. Másnak is volt ilyen. Vagy kézi gőzölő, vagy valami vasalással egyengette ki itt.
Ugye, ahogy nyomja valami keményebb alkatrész a szövetet, úgy nyúlik, így meg vissza tud húzódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest