Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tukolp
aktív tag
okés, akkor esetleg mi lenne nekem a legjobb, mondjuk akkor lehet kereke meg teleszkópja is, bár teleszkóp az már sztem tényleg nem kell, vagy msot így ha a külön "kérelmeimtől" eltekintünk és nyitott fejjel állunk a kérdés elé, mi lenne a legjobb megoldás nekem? De műbőr tényleg ne legyen

-
bepken
veterán
fura konklúzió következik:
a bal oldal nálam ezek szerint jobban terhelődik vagy nem tudom... lényeg, hogy a két csavart természetesen minimálisan tudtam csak meghúzni (értelmes keretek közt maradva) - szóval nem tudom mitől, de azt vettem észre, hogy azon az oldalon van egy kis "üres járat", ami miatt a fém konzol(?) és a PU közötti mocorgásnak a hangját hallottam.
ha az ujjam bedugom oda és "leszorítom" kicsit a műbőrt, akkor az pont elég, hogy a kettő ne érintkezzen, így én egyszerűen - talán kicsit parasztosan - odagyömöszöltem egy papírzsepit.
egyelőre úgy tűnik, hogy problem solved
aztán majd meglátjuk... remélem tényleg, hogy ez nem előjele semmi rosszabb. -
BigBear
senior tag
Ez nem is rossz, bár ez a konkrét típus járt nálam (és pár kollégánál), nem bírta... Pedig elvileg 150-es, de nem bírt sokat 80 kiló alatt sem. Nem is a gázrugó, a a mechanika meg a szövet volt problémás.
Mondjuk ha belegondolok, a mostani melós székemnél is (ugyan volt gond 1x gázrugóval is) a mechanika hullott el előbb, meg a műanyag habosított karfa porlott el.
-
DarkKnight41
csendes tag
Ja igazad van, ezt egy kicsit benéztem.
Szerintetek az az 1 centi elég ahhoz, hogy levegye a súlypontot a combomról és rendesen leérjen a talpam? Bár mondjuk ezt így látatlanban lehetetlen megmondani tudom, de azért bízom benne, mert a lábam így is leért azért Craftsmanon, de annyira pont nem, hogy a súlyom is tudjam rendesen tartani, ezért kapta az egészet a combom.
Nagyon remélem hogy az az 1 centi is azért sokat számít.. -
user26
senior tag
Sziasztok!
@Sidi, ha jól értem neked ilyen volt/van: [link] , több széket nézegettem a napokban, de valahogy mindig vissza-vissza tértem az általad linkelthez.
Többek között, mert számomra egyszerű, letisztul, és ami meggyőzőenhat, hogy a háttámasz része masszív, erősnek tűnik.
Erre gondolok:
Tudnál, vagy tudnátok ilyen hasonló széket ajánlani, 120kg -ig ?
Köszi! -
Pszihonaranc
senior tag
A magas ár sem zárja ki a silány minőséget. És attól még hogy az ember ül rajta 20 percet egy boltban, abból sem derül ki, hogy jó lesz - e maximum annyi hogy szörnyű, vagy nem.
Szerintem nyugodtan szét lehet nézni olcsónak nem nevezhető, inkább mérsékelt árkategóriában. Ha a szék kényelmes csak rövid az élettartama, anyagilag lehet racionálisabb döntés, mint egy 2-3-4x annyiba kerülő.
Nem a srác igényeire küldöm a hálósat, hanem a többi fórumtárséra.
-
Pszihonaranc
senior tag
Igazából Storno mindkettő, mert most jutott eszembe, hogy fórum társnak 120kg+ szék kellene, ezekhez meg 110kg teherbírás van feltüntetve.
Más: Német eBayen találtam hálós székeket, kB egy kaptafára mennek, de ilyen 99-148€-s áron értelmes alternatíva lehet annak, aki nem szeretne vagyont költeni erre. Postázzák is hozzánk kB 17 euróért. Van 150kg teherbírású is köztük. Karfás, fejtámlás, stb.
Ha valakit érdekel, linkelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Hobby rádiós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Fedora Linux
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

majd holnap napvilágban szépen átnézem akkor

LLKobe