- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kris69
csendes tag
válasz
sanya53 #2831 üzenetére
Utazás előtt érdemes egy telefonos kört tenned, hogy a neked tetsző székek tényleg ki vannak-e állítva, mert pl. Office Plazanál lehet olyan, hogy egy cég kikéri a bemutató darabok közül pont azokat 1-2 napra, amiket meg szeretnél nézni, a többi céget nem tudom, gondolom az eresnél konstans a választék.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
sanya53 #2828 üzenetére
én erősen javaslok egy bp-i utat, ha a környéken, ahol laksz, nincs elérhető közelségben olyan bolt, ahol ki tudod próbálni a székeket. Én is felutaztam emiatt (pécsi vagyok), pedig én csak ~100k körül szánok rá. (mondjuk én alapvetően nehezen döntök, 2x voltam bp-en, ebből egyszer csak emiatt, illetve itt Pécsett is egyszer már voltam az egyetlen normális székekkel rendelkező boltban).
BP-en ha nagyon sokat akarsz próbálgatni akkor is 5-6óra alatt le tudod nyomni a irodabutik->Pannon theta->RS bútor->Office plaza "kört"
Nincs annál jobb/pontosabb teszt/vélemény, mint, amit saját magad alkotsz... ez nagyon egyéni dolog, hogy számodra mi a legjobb, én nem szeretek "vakon" ilyen összeget költeni (de mondom: én nehéz eset vagyok, ha vásárolni akarok valamit)
emagra: nekem x2 lotus jó volt nagyon (177cm vagyok), amúgy x5 vagy x4, ha biztosra mennél, h állítható legyen. (x5-t azonnal venném, ha lehetne ülésmélység állítással kérni, vagy a Lexington-t (nem emagra), ha lenne szövet ülőlap verzió)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
sanya53 #2826 üzenetére
hmmm... ami "jelentős" különbség az ülőfelület oldaláról az, hogy picit kisebb, (keskenyebb, előre-hátra is kisebb a táv, alacsonyabb is), ergó a v2 az alacsonyabb embereknek való.
az hogy a karfa állításának milyen mechanikája van vagy épp a lábcsillag milyen vagy hogy 1 vagy több kar használatos bizonyos állításokra stb ez szvsz nem befolyásol semmilyen ergonómiai dolgot (ahogy a méret sem, kivétel persze, ha valakinek túl szűk a szék... de kényelem szempontjából így, ha megfelelőek az emberenk a szék dimenziói meg leht ítélni, bármelyikben is ülsz szvsz)
Az összehasonlítást egyébként egy guglikeresés kidobja azonnal (én is régebben kíváncsi voltam rá, így rákerestem anno és megnéztem a videót, ez alapján mondtam, hogy nincs jelentős különbség):Hogy a deréltámasz mennyire állítható... nem tudod befolyásolni a keménységét, hogy mennyire épüljön bele a hátadba és hogy pontosan hol helyezkedjen el a egész háttámlán a "támasz" rész (magassága fixen mozog együtt az egész háttámlával. Én ezt nem mondanám árához képest jól állíthatónak, ennyit tud egy normálisabb 70-80k-s szék is, így ennyiért szvsz ez kevés. Persze, ha valakinek épp jó a keménysége, akkor jó lehet (nekem ez miatt nem felelt meg ilyen szempontból), de ott van pl az Emagra X2 Lotus, amely fix keménységű, fix magasságú deréktámasszal rendelkezik, nekem pont jó helyen van, jó "keménységgel" ~65kért.
Az anyaghasználatával kapcsolatban pedig nézz körbe amazon/ebay stb értékeléek között. (ha visszakeresel egyébként topikban legalább, akkor láthatod, hogy ezt írtam anno is, amikor kipróbáltam...)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
sanya53 #2823 üzenetére
én az officeplazaban lévő ergohuman-t próbáltam, nem tudom az v1 vgy v2, de ha jól tudom az ülő-/hátlap megegyezik. Nekem gyenge volt a deréktámasz+nem igazán állíthatható, amely 8szvsz) főleg az árához képest "vicces". Emellett az anyaghasználata sem tűnt olyannak, amiért számomra indokolt az árszabása. A próbálgatás alatt a hasonló kialakítású, de fele annyiba kerülő székek is tudtak annyit (persze ebből hosszútávú következtetéseket nem lehet levonni)
-
jozsi252
veterán
válasz
sanya53 #2792 üzenetére
Amikor vettem, kb onnantól jött be hogy 2 év garit vállal a a Pixel is nem csak 1 évet. Előtte azért gondolkoztam rajta sokáig mert közel 100k volt és 1 év gar hát nem túl biztató, de akkoriba változott a gari 2 évre aztán utána már minden gondolkodás nélkül megvettem.
Deréktámaszt nem használom mert túl kényelmetlen, viszont a nyaktámasz nagyon jó.
Külön jó hogy lehet állítani a karfa magasságát mert IKEA MALM asztalom van, és a karfa legfelső állásába pont kényelmesen tartja az alkarom szóval hibátlan ebből a szempontból is. -
jozsi252
veterán
válasz
sanya53 #2790 üzenetére
Ha nekem szólt a kérdés akkor erről van szó - http://pixel.hu/akracing-player-zold-fekete.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest