- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
IRON STORM
őstag
válasz
Vertigo18 #4367 üzenetére
Igen ez a nem mindegy, amikor valaki tesz érte. Viszont erre szolgálati idő kellene hogy rámenjen nem pedig a szabadidőm. Természetesen én is járok kondizni, futni, a saját szabadidőm terhére. És ez bassza a csőröm de kurvára. Elvárják hogy megfelelj majd a fizikai felmérőn stb, de hogy időt adjon rá.. áhh
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Vertigo18 #4289 üzenetére
Megkérdeztem hogy elfogadnád, mivel már tapasztaltam hogy igenis nálatok elfogadják, sőt szemét módon megjegyzik : de ketten vagyunk
Van egy mondás: Aki kurvának áll ne csodálkozzon hogy megb***ák. Nem értem miért siránkozol hogy szidnak, a rendőrökről a nagytöbbségnek megvan a véleménye.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Vertigo18 #4282 üzenetére
Ne foglalkozz vele, nem az a lényeg mit mond hanem, hogy ki mondja és mondhatni tőle ez súlytalan.
Ha valaki böfög akkor max annyit reagálok ,hogy egészségedre, de tartalmat nem keresek mögötte ha még oly nyilvánvaló is az aktuális kultúrkörnyezetben a neveltetési probléma. -
Csakénvagyok
őstag
válasz
Vertigo18 #4232 üzenetére
De a Deákigazolványnak örülsz?
-
-
Róth
aktív tag
válasz
Vertigo18 #4177 üzenetére
"Mert még egy emberre lehet ezt mondani, meg ráfogni, hogy őrült, de szerintem hat esetében már nem igazán hihető!"
Ez nagyon ütős. Kár, hogy nem én írtam a sztorit. El tudok képzelni olyan rasszista társaságot, amely egy idő után elhatározza, hogy akcióba lép. Na de kit utálnak a rasszisták annyira, hogy a saját életüket (életfogyt) is képesek kockáztatni a megölésükért? A rasszisták elsöprő többsége magától értetődő célpontot választana: bűnöző vagy közutálatnak örvendő személyt. A nem normális (beteg) rasszista már viselkedhet érthetetlen módon, de olyan nincs, hogy ilyenből 4-6 darab összejön belőle egy országban, egy városban, egy csapatban.
-
Anal
tag
válasz
Vertigo18 #4176 üzenetére
Nincs hát, de mondhatod nekik hiába..... de nem is különösebben zavarnak minket szerintem...
Engem pl nem bánt meg senki ilyen "ÁVH"s dumákkal mert ő még akkor sehol sem volt, meg én sem még nem tudhatja mi volt az....
Írogassa csak majd csak lesz belőle PH Jómunkásember!
-
Vandit.
addikt
válasz
Vertigo18 #4150 üzenetére
aha. Ezek szerint csak a rendőrök számítanak autentikus forrásnak ez ügyben... Csak ők értenek ehhez és csak ők tapasztalják.
Nekem éppen elég az, hogy tudom, évi többszáz mrd megy el rájuk ún. "integrácó" címszóval és ennek tetejében még a törvények felett is álllnak...
A rossz tapasztalatról ne is szóljak...
-
DdavidHero89
csendes tag
válasz
Vertigo18 #4150 üzenetére
Úgy látom iwiwen szakember skálán te 6-ost kaptál az 5-ből!
A helyzet az hogy borsodban élek és a nagyszüleim faluja hát... egy életet ledolgoztak ennek köszönhetően szart se ér a házuk. Attól rettegnek mikor törnek be hozzájuk, garázdaság, tolvajlás nem téma és a legjobb nincs kihez fordulniuk. Ezt nem csak hallom hanem tapasztalom 4 éve elnyúlták a biciklimet csak úgy, belénk kötöttek csak úgy, genyóznak csak úgy és a legjobb rendőrök nem tesznek semmit csak úgy, mert a póráz rövid.
Nem értem Magyarországon kinek éri meg ennyire pártolni őket, de még egy ilyen hülye ország nincsMég egyszer ne mondja nekem senki, hogy többet tud a dolgokról! Mikor félve megy el az ember egyedül egy horda mellett nehogy belekössenek, vagy egy csaj szinte szalad tőlük mert alányúlnak és azt nem szeretné stb... Parkolni nem mindenhol érdemes mert vagy a jel tűnik ela kocsiról vagy a kulcs karcolja végig! De itt nem lehet tenni semmit mert a külföldi okoskodók meg tutu... lehetne csak akarni kellene!
-
a Csabibácsi
csendes tag
válasz
Vertigo18 #4146 üzenetére
Mozgalmat mióta lehet feloszlatni?
Másik dolog hogy szerintem, hogy a hatalom pontosan látja hogy nem a magyar gárda az ellenség, hanem ők! Minden értelmes ember látja hogy a cigányokat a hatalom juttatta a mostani szerepkörébe az elmúlt 20 év alatt.
Ami most Magyarországon folyik az a hatalom tudatos átmentése(már amennyire az lehetséges), és minél több pénz lenyúlása bizonyos emberek számára. Ez az én véleményem.
Ja és ne feledjük, EZ a párt AZ a párt.... -
a Csabibácsi
csendes tag
válasz
Vertigo18 #4143 üzenetére
Szerintem ha a rendőr elvtársakat 20 éve szétzavarják, most nem itt állnánk se mi se ti(mert nekem senki ne mondja hogy nem a fejétől bűzlik a hal).
A tilos dolgokról meg annyit hogy én úgy tudom hogy egy mozgalomban mindenki magánszemélyként vesz részt, olyan ruhában amilyenben csak akar, hogyha azon nincsenek tiltott önkényuralmi jelképek, és legjobb tudomásom szerint azt még nem lehet büntetni ha egy frissen alakult mozgalom köthető egy korábban bíróság által feloszlatott egyesülethez. -
a Csabibácsi
csendes tag
válasz
Vertigo18 #4138 üzenetére
Én már azt sem értem miért kell egy magánterületen megtartott !!!MOZGALOM!!! avatóval egybekötött családi naphoz rendőrségi biztosítás.
Erre az egészre csak a pénz megy el... Aki ott van azt megijeszteni nem tudja a kormány(mert nekem senki ne mondja hogy e mögött nem ők állnak), ha meg oszlatásra került volna sor akkor csak az eszközök fogynak, és később fizethették volna a jogos kártérítéseket.
-
DdavidHero89
csendes tag
válasz
Vertigo18 #4098 üzenetére
Hát rendőrségen belül ugye vannak prioritási ügyek? Akkor azt nem értem miről beszélünk?
Kicsit keresgettem a neten és rájöttem mi az ÁVH-ban és a rendőrségben a közös! Az hogy az ÁVH parasztgyerekekkel dolgozott mivel ők "butábbak" voltak ennek köszönhetően nagyszerűen lehetett irányítani őket. A helyzet ma sem változott a rendőrségnél, ez több tényezőnek köszönhető, de leginkább a gyenge felvételi követelmény a ludas!
-
törölt tag
válasz
Vertigo18 #4091 üzenetére
én csak saját tapasztalat alapján mondtam neki, hogy felesleges a rendőrségre mennie:
érden egy haveromnál voltam látogatóba, a főút mellett van a házuk. véletlenül észrevettem, hogy a kocsim körül álldogál 5 suhanc, kimegyek, hát látom hogy a benzint szívják le éppen (fényes nappal).
szóltam nekik, hogy mi a f*szt csinálnak, erre az egyik elővett egy kést, és életveszélyesen megfenyegetett.elmentem a rendőrségre, kábé elkezdtem leírni, hogyan néztek ki, de végig se tudtam mondani, egyből szóltak, hogy ismerik a bandát, de kiskorúak, úgysem tudnak velük semmit csinálni.
amúgy udvariasak voltak a zsaruk, mondták, hogy jegyzőkönyvezhetünk, meg minden, de inkább felejtsem el az egészet és a jövőben parkoljak az udvarban, ne az út mellett...
-
a Csabibácsi
csendes tag
válasz
Vertigo18 #4049 üzenetére
"Valaki nem tudja, mi lesz 22-én Pesten már megint??? Mert fent leszek, protectorban... "
Politikai nyomásra fogsz szolgálni, ennyi lesz.
Kíváncsi vagyok azért, hogy hány embert visznek be most fehér ing miatt, vagy hányat vernek össze.....
Egyébként Gárdaavatás úgy tudom. -
tolts.hu
őstag
válasz
Vertigo18 #4046 üzenetére
Én most adtam vissza egy elég vastag bukszát, hiánytalanul.
Egy szórakozóhelyen találtam. Eljött érte a tulaj.
Szerintem elég durva törvénytelennek nevezni ezeket a dolgokat...
Nem pont úgy jár el az ember, ahogy az a jogszabályokban le van írva, de semmi szankció nincs ahhoz fűzve ahhoz, ha másképp adod vissza. Kivéve persze a jogtalan elsajátítást, ami bűncselekmény, de itt szándékában sem áll visszaadni, én tolvajnak nevezném. -
Csakénvagyok
őstag
válasz
Vertigo18 #4038 üzenetére
Hááát, ... nem panelbe való a kutya. Az úgyis ugatni fog. Korán reggel és éjjel, meg amikor rájön.
biggamer: Nekem két kutyám van, de nem panelben élek. De ha be kéne költözzek és senkit sem találnék aki átvenné őket, tuti elaltatnám őket. Nem vagyok állatkínzó, hét éves korom óta folyamatosan van kutyám, sosem kellett ilyenhez fordulnom, de valószínüleg megtenném.
-
Reno7
senior tag
válasz
Vertigo18 #3902 üzenetére
A nyomozók átlagéletkorából kiindulva sok tapasztalatot szerezhetnek a nagyobb külföldi szervektől. Esetleg technikai fejlődést,vagy még mindig az ügy fontossága miatt mondjuk,hozzáértő emberek jutnak kulcs pozícióba.
Nem tudom ki hallott róla,de pici sünöket fognak osztogatni a szigetre kivezényelt rendőrök,ennek pontosan mi az oka?
Ezzel akarják növelni a rendőr-civil kapcsolatot?
-
szasanyi
félisten
válasz
Vertigo18 #3841 üzenetére
Van értelme? A válaszhoz visszaolvasol esetleg, vagy fejből is megy?
MÁS: a HírTV SMS híreiben olvastam valamit arról, hogy már nyugdíjban lévő rendőri vezetőket hívnak vissza, és belőlük hozzák létre az un. Vének vagy bölcsek (?) tanácsát. Tőlük/velük remélik megoldani az eszkalálódó, romák ellen elkövetett bűncselekményeket.
Erről eszembe jutott egy régi vicc:
Telefonáló: - Jó napot kívánok! Okos urat keresem.
Központos: - Pillanat kérem, utána nézek... ... uram sajnálom, de nálunk nincs Okos úr.
Telefonáló: - Hát maguknál mindenki hülye? -
biggamer
veterán
válasz
Vertigo18 #3815 üzenetére
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele de én még nem hallottam sehol, hogy a dúsgazdag romák felajánlottak volna zsééét annak fejében, hogy hamarabb megkerüljenek a testvíííreiket lemészároló elkövetők.
Pedig már mióta megy a dolog.
Biztos nem fussa a rája az 50 kg fux mellett a szegíny móóónak.
-
biggamer
veterán
válasz
Vertigo18 #3800 üzenetére
Azért az elkövetőket / tuti hogy +lesznek idővel / jól +fogják mérni.
Ha 2nél többen vannak akkor csoportosan, előre kitervelten, különös kegyetlenséggel / bár ez nem biztos / több emberen elkövetett emberölés, plusz lőszerrel lőfegyverrel való visszaélés.
Volt kiskorú az áldozatok között, az is minősíti szerintem a bcs-t szerintem.
Nem tudom, ha etnikai inditék miatt van / ha nem romák voltak
/ az minősíti-e ?
(#3801) lúzer
Ott nem volt ekkora nyomás a " nagy emberek "-re. -
Snoop-y
veterán
válasz
Vertigo18 #3769 üzenetére
Persze, hogy nem de nem is szeretnék buzgómócsing járőröző intézkedési vágytól fűtött rendőrökkel találkozni akik alig várnák, hogy rámverjenek valamit.
Egy a fentihez hasonló szabályozás ezt generálná sajnos
Mindenki a saját pénztárcájának a barátja tehát ha törvény kifejezetten buzdítana a teljesítményre légyen az rendőrség vagy bármi más szervezet esetében az tuti, hogy mindenki 100x körbeszaglászna mindent/mindenkit hátha talál valami bibit.
Ami a keszekusza törvényeink között egyenlő lenne a lehúzásokkal. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vertigo18 #3734 üzenetére
És igen, én úgy gondolom, hogy szerinted (szavaidból) a Rendőrség nem megfelelően végzi a dolgát, és túlzottan arra koncentrálunk (bírságolás), amire nem kellene. Ezt te valóban sose mondtad ki, ezt én látom a soraid mögött...
Ezt talán le is írtam, pontosan így gondolom, jól látod.
És folyamatosan meglepődök, hogy vannak emberek, akik lenyelik, ha meg vannak büntetve, mert elkövetnek valamit...
Félre ne értsd, nem kötekedés, csak nem értem. Itt arra gondolsz, hogy valaki szó nélkül kifeti a bűntetést, ha hülye volt?
Ennyi változott bennem az elmúlt napokban. Kiváncsi lennék egy hasonló önértékelésre tőled...
Na, akkor a vita elérte a célját, az egyik embernek változott a véleménye. Következő napirendi pont?
Nem, valóban nem igazán változott a véleményem, de:
-azokról a rendőrökről, akikkel rossz tapasztalatom volt, nem is fog.
-azokról a rendőrökről, akiekkel nem volt tapasztalatom - pl. rólad - nem szóltam egy rossz szót sem, max a hsz-eid alapján tudlak megítélni, de nem úgy mint rendőrt, hanem mint Vertigo18-at.
-nekem egyelőre többségben negatív a tapasztalatom a rendőrökkel, ha Ti itt páran (3-an, 4-en) maga lennétek a megtestesült jóság, akkor is max rólatok lenne jó véleményem - ahogy van is itt egy-két emberről - a többséghez még mindig úgy állnék hozzá, ahogy a többség állt hozzám -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vertigo18 #3732 üzenetére
Ja, hogy Te úgy gondolod, hogy én így gondolom. Akkor én nem gondolhatom úgy, hogy a rendőr így gondolja? (visszaérve a jóslatra).
Az, hogy Te milyen következtetésre jutsz a saját bajod, amikor többször leírtam - még ki is emeltem - az ellenkezőjét, de Te továbbra is be akarod nekem magyarázni, hogy én mit gondolok. Rögtön ebből következik, hogy partalan a vita onnantól, hogy Te próbálod megmagyarzni, hogy én mire gondoltam...a vita lényege az lenne, hogy azt magyarázd el, hogy TE mire gondolsz. Az meg megint másik kérdés, hogy egy vita során nem feltétlen kell MINDKÉT fél álláspontjának változnia. De ha már így leszltál, hogy mozdíthatatlan vagyok...megmondanád, hogy miben is változott a Te álláspontod az elmúlt napok során?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vertigo18 #3729 üzenetére
hogy mekkora bunkók vagyunk mi mind... Ezt már megint honnan vetted? Megtennéd, hogy nem adsz szavakat a számba? És még én vagyok a hazug...
Ha szerinted ez jóslat...ajánlom figyelmedbe a Különvélemény c. film azon részét, amikor arról vitáznak, hogy a golyó leesett volna-e...ennyit a jóslatokról. Ha szerinted a logikus következtetés egyenlő a jóslattal....hááát...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vertigo18 #3726 üzenetére
Minek tettem volna? Hogy utána jól megszívjam? Lenne értelme? Mi változna? Semmi. Ki járna rosszul? Én. Akkor? Vagy Te így szoktad? Ha mondjuk nem vagy melégedve a Fiat autókkal, akkor minden alkalommal bekaiabálsz, amikkor elmész egy Fiat szalon előtt, hogy sz@r, amit csinálnak? De Te is többször bíráltad már itt is az ország vezetését. Uccu neki, irány a Parlamanent, és menj, mond el nekik. Miért nekünk mondod?
És kettőnk közül nem én vagyok az, aki nem vállalja a nevét...
És még valami: idézz tőlem olyat, hogy MINDEGYIK rendőr....többször leírtam, hogy a többség. Egyszerűen nem bírod ki, hogy ebbe ne köss bele. Néha olvass is, és ne csak írj. Leírom ide is, kiemelem, hátha így végre meglátod:
NEM MINDEGYIK, de a tapasztalataim alapján a TÖBBSÉG. Ééééérteeed?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vertigo18 #3722 üzenetére
Tualjdonképpen már én is leadóztam a jövedelmem, tualjdonképpen, amikor megvettem a lakásom ÁFÁ-t fizettem, mégis megadózatják, ha most eladom. Miért? Ez van.
Hogyan viselkednél? Több tucat igazoltatáson vagyok már túl, legutóbb teganp előtt igazoltattak...kb. 37 mp volt. Iratok, átnéz a rendőr - még normális is volt - figyelmeztetett, hogy jövő hónapban lejár a zöld kártyám. Pesti alsó rakpart. Miért, mit kellett volna csinálnom?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vertigo18 #3720 üzenetére
És igen nagy baromság erről vitázni, akkor mondjuk nekem csak a rendőrök levonásaiból jut, a te pénzedhez semmi közöm...
A rendőrök levonása is az "én pénzem", hiszen azok a rendőrők is az államtól - tehát az adófizetők pénzéből - kapták a pénzt. Tehát, amikor adózol, csak visszaadod egy részét. Attól az ugyan úgy a többi adófizető pénze lesz. Ha adok 5 embernek 100 Ft-ot, mindegyik visszaad belőle 20-at, és az újabb 100-ast neked adom, az attól ugyan úgy tőlem jött...
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vertigo18 #3627 üzenetére
Hallod, ember, te beteg vagy? Mindenbe belekötsz? Lételemed???
Pedig úgy tűnt. De ha nem, hát nem.
Azért a nem akarnak és a nem próbálnak meg, az két különböző dolog...
Helyzetjelentés:
M7-es bevezetőnél 2-en háromlábúval megint bűnüldöznek, nehogy valaki elcsapjon egy, az autópályán keresztülszaladó gyereket.Lánchíd pesti hídfőnél, ismét gyalogos bűnüldözés folyik az autósok ellen.
A feleségem ma megkapta a jogsit (vagyis az értesítőt), még egy megélhetési bűnöző az utakon holnap reggeltől.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vertigo18 #3617 üzenetére
Nem kötekedésnek szántam, de lehet furán vagyok bekötve. Miután lehazugoztak ez a legkevesebb...
Min fel tudod húzni magad...
Ezen mostmár tényleg csak a mosolygós arc segíthet.
Ja, és továbbra is lehet én vagyok a hülye, de közel 3 évtized alatt ez nekem nem tűnik természetellenesnek...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vertigo18 #3611 üzenetére
Ez nem hiszem, hogy pech lenne...mi a pech? Az, hogy feltöték az autónkat? Kinek nem? Az ismerőseim több, mint felének 20 év alatt többször törték fel az autóját. Az, hogy kárt okoztak az autónkban, amikor parkolt? Kinek nem? (Jó, kinek meghúzták, kinek megnyomták, kinek összetörték). Ellopták a bringámat (naponta hány bringát lopnak el? Mondjuk 1. laktunk és az erkélyről lopták el, ez mondjuk vicces). Az, hogy akkor és ott elkaptak egy késsel - szerencsére csak 1 walkmanem bánta - mondjuk úgy, hogy abban az időben, azon a környéken, hát nem volt "különleges", még örülhettem, hogy megúsztam verés nélkül. Az, hogy egy olyan munkahelyen lopnak, ahol többen vannak, mint 1. Normális? Nem. Megtörténik nap, mint nap? Igen. (Mint írta valemlyikőtők még nálatok is...)
Édesanyám esete...hát ez talán több, mint pech...szerencsére nem lett baja, nem az ő pénze volt, de onnantól nem igazán szeretett volna mégegyszer egyedül maradni az üzletben.
És nem tartom magam pechesnek. Lehet az én hibám, de szerintem ez ma már normális, hogy 27 év alatt csak ennyi történt meg velem. Még életben vagyok, és ez talán inkább szerencse. Ja, és én mindössze eddigi életem során 23K-t fizettem be a redőrségnek: 3K - ködlámpa, - 5K telefonálás, 15K - tilosban parkolás. Úgyogy még mondhatom, hogy szerencsés is vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest