- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DdavidHero89
csendes tag
Nem értelek titeket mindenki okoskodik meg szenved egy problémán én egy szar megoldási lehetőséget javasoltam, de ti 112 107 meg stb. dumák! Egy országban élünk egyáltalán vagy nem tudom?
Jah és lehet gyalogosan is járőrözni mint régen, az elrettentő lenne és a benzinnel sokat spórolnánk, de persze gyalog nem lehet a fűtött kocsiban aludni éjszaka igaz??
UI: A huligánokat nem az Octaviaval lépcsőzve kellene kergetni hanem van egy ajtó amin van egy kilincs és ki is lehet szállni a kocsiból. Majd mikor mennek vizsgázni a rendőrautók a hülye adófizető pénzéből ne költsenek 200 ezret egy jó kocsira ami szét lett taposva!
Lehet nem fog leesni, de esetleg egy Svédországban hihető hogy kimegy a rendőrség és elküldi a kutyásokat, ezzel szemben Magyarországon egy ilyen
vicc! Mikor arra van pénz amire a fejesek akarják és lassan már a rendőr egyenruha annyit ér mint egy Debil-Securitys póló!
-
Csakénvagyok
őstag
Persze,megindokolta. Nem engedtem el.
Már csak adalék hogy 9 Km múlva állított meg, úgy hogy végig a hátánál 100-200 méterre mentem (50 bent, 70-80 kint), majd egy kanyar, dobra felfele, hirtelen előttem, beszélget egy kollégájával, mindketten az út közepén megállva, úgyhogy majdnem beléjük hajtottam. Na, mind1, ez már mentegetőzésA link angolul olvashatóbb. A cop in the county of Galati and he lost control and fatally shot a man to listen to loud music near a terrace near the block.
-
Csakénvagyok
őstag
5 űléses a Combó, saját, nem céges, így tehát felirat sincs rajta
A jogsit (hajtási) elvették mivel nem adtam elsőbbséget egy villogó járőrnek. Nem mentegetőzés (50nel, lakott területen, egyenes szakaszon, úgy hogy szemből nem jött semmi), én nem vettem észre, de aki vezetett már Opel Combót, aminek kétfelé nyílik a hátsó ajtaja tudja milyen jó a kilátás hátrafele. Na mindegy, akkor én hibáztam, de mivel szükségem volt a könyvre, megpróbáltam legalább nyújtani az időt. Ha felebezel míg nincs érvényes bírósági határozat visszaadják a jogsit (mondjuk nem kaptam vissza)
Amúgy tegnap történt. Galati megyében (Románia) egy rendőr hatszor belelőtt (négyet helyben, kettőt mikor már menekült) egy férfiba, mivel túl hangosan hallgatta a zenét az autójában.Természetesen az illető meghalt. Google translate link
Ennyit a pszihológiai vizsgáról
-
Csakénvagyok
őstag
Paranoia? Vagy honnan szeded, hogy utaznak rád?
Dehogy utaznak, egyszerűen statisztika. Míg mást soha életében nem igazoltatnak, a nagyátlagot alig jópárévente egyszer, addig engem egy-két havonta. Még egy srácot ismerek aki szintén erre panaszkodik. S most ne gondolj valami huligán kinézetre, csupán nekik biztosan azt tanítják hogy az olyan karaktereket mint mi vagyunk állítgasság meg.Milyen autóval jársz, hogy pont rád lesznek figyelmesek mindig?
Hogy milyen kocsival járok? Egyszerü Combo, családi autó. De hát mióta beadtam egy keresetet egy rendőr ellen aki elvette a hajtásimat (külön story, nem megyek bele) furcsamód sokszor leszednek az útról, de még egyetlenegyszer sem találtak ilyenkor semmit. Ja, tudjuk, létezik a rendszerük amivel a lopott kocsikat próbálják kiszürni. Hát oda szerinted nem lehetséges egy gyanús kategóriába beszúrni valakit?Az hogy egy felelőtlen hülye, már automatikusan azt is jelenti, hogy a többi is az?
Nyilvánvalóan a rendszer rossz ami megvédi őket. Ittas vezetésért, halálos karambolt okozni s úgy megúszni hogy még priusz se maradjon, mivel akadályozza a hivatása elvégzésében, hát az tuti hogy mindenki szent a rendőrségen, az ügyészségen és a bíróságon hogy senkinek sem tűnik fel.Ó, persze én vagyok a gonosz, akit tüzes vassal kel üldözni.
-
Csakénvagyok
őstag
Csak egy apró kérdés? Mármint 90nel autóba kiszúrják hogy te vagy az én emberem, megállítanak b@sztatni, de semmit sem találnak.
Ja, kéréssel ne is fordulj feléjük, esélyed sincs, még ha a földön is csúszol!
Ó, majd elfelejtem, egyszer egy részeg zsaru autókarambolban majdnem kinyírt, de ez csak mellékes.
Szeretem őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest