Új hozzászólás Aktív témák
-
SPF
senior tag
válasz
kételkedem #6317 üzenetére
Akkor jól gondoltam. Köszi a megerősítést!
-
szasanyi
félisten
válasz
kételkedem #6287 üzenetére
De olcsóbb, és a célnak is megfelel!
-
lorcsi
veterán
válasz
kételkedem #6029 üzenetére
köszi, közben megnéztem és még nem járt le
-
Vertigo18
addikt
válasz
kételkedem #6004 üzenetére
Van még olyan, ami vakut használ?
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
kételkedem #5861 üzenetére
jó persze, nyilván venni fogog majd, csak még nincs
-
válasz
kételkedem #5766 üzenetére
Tisztara, mintha rendor lenne, elobb utobb bilincs meg pisztoly is lesz naluk. Nalunk is fele az ellenoroknek 1 iq-s idiota es ezek cseszegetik az embert.
-NOKIA- Ok, viszont regebben elvileg nem igazoltathatott, nem tarthatott vissza. Nem egy ismeros csinalta meg, hogy mielott lefotozta volna a kocsit a kozteruletes, beult es elhajtott.
-
válasz
kételkedem #5763 üzenetére
Sot, mar hivatalos szemelynek szamitanak (ezt nem tudom miota) es igazoltathatnak is.
Ezutan jon majd, hogy a polgarorok is igazoltathatnak es kesz a lager.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
kételkedem #5749 üzenetére
Bízim benne, hogy a rendőröknek nem lesz baja az esetből. Sajnos jellemző az egész világra, hogy,ha egy szinesbőrű vagy egy "beilleszkedni próbáló" bűnöző így jár azonnal rá repülnek a fajvédő hiénák és habzó szájjal azonnal rasszizmust ordítanak.Talán ennek a szemétrevalónak sem kellett volna bűnöznie és akkor nem kerül sor az előállítására.
Egy amerikai eset a fajvédők pofára eséséről:
Los Angeles /LA/ déli szegénynegyedébenleégett egy négyszintes ház.
Egy hat tagú mexikói család a földszinten,mindegyikük segélyből és gengszterkedésből élt, elpusztult a lángokban.
Egy hét tagú muzulmán csoport az első emeleten, mind illegálisan érkezett Kenyából és mind segélycsalásból tengette életét, ugyancsak a tűz áldozata lett.
Hat latin-amerikai származásu börtönviselt bandatag, akik a második emeletet laktak, mind benn égtek.
Egyedül egy gyermektelen fehér házaspár élte túl a tűzvészt; az ő lakásuk a legfelső emeleten volt.
Azonnal a helyszínre repült több ismert amerikai emberjogi harcos és rasszizmus-ellenes politikus, és felelősségre vonták a tűzoltók parancsnokát, egyenes adásban a tévében: hogy lehet, hogy a fekete amerikaiak, fekete moszlimok és latin-amerikaiak mind elpusztultak a tűzben - a fehérek pedig megmenekültek.
A parancsnok vállat vont:
- Ők mindketten a munkahelyükön dolgoztak. -
válasz
kételkedem #5705 üzenetére
Sajnos en se mentettem le, pedig jo kis film. Nincs meg valakinek?
-
válasz
kételkedem #5620 üzenetére
Koszi!
-
Vertigo18
addikt
válasz
kételkedem #5526 üzenetére
ha hagyod elmenni és szimplán lopott a rendszám, akkor "b@zzhattyúk"...
-
Vertigo18
addikt
válasz
kételkedem #5522 üzenetére
Lehet, hogy hagyni kellett volna, had "ámokfusson"...
-
mephi666
nagyúr
válasz
kételkedem #5505 üzenetére
ez az egész iszonyatosan bűzlik... pedig messze van innen alsóörs
reggel bagózás közben pont erről beszéltünk az egyik raktárossal... (annyira nem követtem az eseményeket, így csak az ő mondandóját cáfolgattam)
-géppisztollyal lőtt az elkövető kocsiból?
-tényleg profi lövésznek kellett lennie, mert 1lövés fejbe, másiknak meg a szívébe... elég necces... sorozat módban kivitelezhetetlen anélkül, hogy a kocsi is kapjon belőle meg minden más... (ezt meg a helyszínelőknek azért illett volna azonnal felismerni)-golyóálló mellény? a svájci gyerek hobbiból gépfegyverrel meg golyóálló mellénnyel mászkál?
honnan/minek szerezte? biztos nem a piacon vette...
-szerelemféltésből gyilkolt? ha előre eltervezte a gyilkosságot és tudta, hogy magával is végez, akkor minek olyan helyen tette, ahol civilek is vannak? meg miért hagyta el a helyszínt és miért máshol lőtte magát fejbe?
azért, hogy munkát adjon a rendőröknek és az ő sz@ros kocsiját keresgessék a hullájával?
ez az egész rohadt mód bűzlik...
-
Dark KillerX
addikt
válasz
kételkedem #5451 üzenetére
Akkor mi lenne a megoldás a rendőrség létszámát 2/3-szorosára növelnék esetleg,mert a közbiztonság egyre rosszabb szerintem.
Egyre csak azt veszem észre,éjszaka egyre több sötét(bőrű
) alak tartózkodik kint az utcán,már lassan az ember még dolgozni se mehet este egyedül
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #5447 üzenetére
[link]
Itt még azt is írják, hogy lehet nem marok lőfegyverből tüzeltek.és akkor még ott van a vétlen fiatal 19 éves áldozat is. Azért ez eléggé borzasztó.
-
válasz
kételkedem #5445 üzenetére
kiképzés? mikor? miből? ha így folytatódik, akkor a 2 éves szakközép lassan 1 éves lesz, és még sorolhatnám - de inkább nem...
a videókat nem boncolgatom, utólag könnyű azon rágódni, hogy éles szituációban mikor mit kellett volna nagyon gyorsan reagálni, dönteni és cselekdni...Kalandor; a fizetési statisztikákra inkább semmit sem mondok... egy ács-állványozó vagy egy sofőr hány alkotmányos jogáról kell, hogy lemondjon, ha dolgozni akar adott munkakörben?
-
Newyorker
addikt
válasz
kételkedem #5268 üzenetére
TESZ lőtte ki
-
tolts.hu
őstag
válasz
kételkedem #5268 üzenetére
Jó nagy hülyeséget sikerült valóban leírniuk.
-
zsolt1129
addikt
válasz
kételkedem #5105 üzenetére
Az igaz,de azért jelentősen kisebb számban fordultak elő
.
-
Vertigo18
addikt
válasz
kételkedem #5105 üzenetére
...de kétszer is átgondolta a tolvaj...
-
Vertigo18
addikt
válasz
kételkedem #4980 üzenetére
Így van!
Lakott területen belül 10k, azon kívül 20k... Fix, nem csekkes...
-
válasz
kételkedem #4975 üzenetére
Nagyon helyes, en sem varom meg sosem az eloirt hatarerteket.
Kb 20 perce allitottak meg az emlitett buszmegallos helyen, csak nem a megalloban, hanem elotte. Hogy mik vannak.
Ket fiatal srac volt, egyik elkerte az iratokat, megnezte, minden jot kivant es elkoszont.
-
válasz
kételkedem #4973 üzenetére
Nem kell hogy tukor legyen, 1.6mm-t el kell ernie mindenhol. En szemely szerint ezt is felemelnem 2-re vagy afole, mert esoben egy 1.6-os gumi kesz ongyilkossag.
-
tolts.hu
őstag
válasz
kételkedem #4970 üzenetére
A Pk. elégedett lesz.
-
tolts.hu
őstag
válasz
kételkedem #4968 üzenetére
Meg kell lenni a napi intézkedés számnak és büntinek mert a pk lecseszi őket.
Erről ennyit. -
tolts.hu
őstag
válasz
kételkedem #4724 üzenetére
Az eset tükrözi a rendőri fizetés nagyságát.
Bár semmi kétség, elég gáz szitu... -
hossszú
őstag
válasz
kételkedem #4588 üzenetére
Ritkán nézek ide be de kár volt most is, undorító ami ebben az országban megy.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
kételkedem #4570 üzenetére
Lopott kocsival, jogsi nélkül, vasárnap délután, részegen zebrán rendőrt gázolni, majd továbbhajtani rosszat jelent.
-
IRON STORM
őstag
válasz
kételkedem #4570 üzenetére
Minden igaz a hírből, kivéve azt hogy a zebrán ment át a nő.
-
Vertigo18
addikt
válasz
kételkedem #4487 üzenetére
Igen, csak a képről még nem mindenki vágta, hogy mi is történt...
-
finest
addikt
válasz
kételkedem #4474 üzenetére
Elkapták már őket?
-
Vertigo18
addikt
válasz
kételkedem #4471 üzenetére
Arról meg ne is beszéljünk, ha véletlenül valamiféle baleset történik... Jó persze, hiszen ti vigyáztok...
-
biggamer
veterán
válasz
kételkedem #4326 üzenetére
Igen, jóóó lett az új avatarod.
-
DroneZ^
őstag
válasz
kételkedem #4239 üzenetére
engem, nem magamat szeretném feljelenteni
-
Róth
aktív tag
válasz
kételkedem #4089 üzenetére
"Az a röhej, hogy volt olyan eset, mikor direkt kértük, hogy rejtve legyenek a személyi adatok"
A móri tárgyaláson is beolvasta a bírónő az egyik tanú elérhetőségét, ráadásul védett tanúnak nevezve idézte vallomástételre
Egy pillanatra azt hittem, hogy a Holló színház előadását látom a tévében.
-
Róth
aktív tag
válasz
kételkedem #4085 üzenetére
Jelentsd fel őket, aztán majd találkoztok a tárgyaláson
A bíró majd szépen felkonferál a publikumnak:
- Kérem Kételkedem Jakab, Kisvárda, Futrinka u. 8 szám alatti lakost tanúkénti meghallgatásra. -
törölt tag
válasz
kételkedem #4085 üzenetére
sok bodzaszedő van arrafelé?
-
samfishR
senior tag
válasz
kételkedem #4081 üzenetére
Tökéletesen felesleges bemenni a rendőrségre
-
DdavidHero89
csendes tag
válasz
Sok értelme nincs szerintem! Ismerősünk szólt a cigányoknak ne égessenek már 5 házzal arrébb, rá 3 napra a kukáját ellopták! Bement a rendőrségre a válasz az volt "nincs elég ember". Bezzeg mikor kérdőre vonta hogy 2-en mérnek a kocsiba, 2-en nézik a stop táblát, 2-en meg kocsikáznak akkor miért nincs elég ember? A választ az urak sem tudták
-
törölt tag
válasz
te ezt most komolyan kérdezed?
szerk: amúgy hol történt az eset?
-
Róth
aktív tag
válasz
kételkedem #4071 üzenetére
"aki kérdezőbiztosnak, vagy szociális munkásnak adja ki magát"
Na, a szociális munkásoknak is annyi. Meg a médiának, hiszen valahol ők is kérdezőbiztosok.
Pap nem lehetett? Azok már Szamueli óta gyanúsak.Eszembe jutott egy Hobó dal:
Talán lehetett egy ifjú herceg,
Kinek az anyám csak egyszer kellett.
Német katona, orosz hadnagy,
Magyar őrmester, mind itt voltak.Maga az ördög, vagy egy püspök,
Kocsis, kancellár, vagy az elnök.
Részeges vadőr!!!!!, rút kentaúr,
Előkelő vendég, kövér nagyúr. -
Róth
aktív tag
válasz
kételkedem #4065 üzenetére
"Vadászpuskát emlegetnek, hát gyanúsak a vadászok"
Várom, hogy bedobjanak a "profilalkotó szakemberek" egy pedagógust vagy egy orvost, aztán tovább eszkalálódhat a balhé.
Ja, a minap olvastam egy szakértést, amelyben elképzelhetőnek tartotta a faszi, hogy szociológus lehet az elkövető felesége. -
Vandit.
addikt
válasz
kételkedem #4065 üzenetére
Bezzeg, ha a magyarok járőröznének, akkor már a TESZ is ott lenne és le lennének tartóztatva.
-
DdavidHero89
csendes tag
válasz
kételkedem #3972 üzenetére
Ne állítsanak képtelenségeket a BTK mögé bújva!
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
kételkedem #3314 üzenetére
Biggamer haverod írta:
A provokálásokról pont Te papolsz itt ???
Hónapok óta ezt csináljátok a kedvenceddel.Esetleg hónapokkál ezelőtt posztoltam ide, hogy pontosak legyünk. Mint mondom igyekszem elkerülni ezt a topikot, itt csak felidegesítem magam
-
biggamer
veterán
válasz
kételkedem #3307 üzenetére
Köszi a tájékoztatást.
ollie
-
szasanyi
félisten
válasz
kételkedem #3154 üzenetére
Igen, kell segédmotor esetében is elsősegélycsomaggal rendelkezni, mint ahogy elsősegélynyújtást is oktatnak. Persze a 106. §.. 1. bek. a/. pontban is megjelölt, "A" azaz a kis méretű elégséges. Ez az:
-
tolts.hu
őstag
válasz
kételkedem #3082 üzenetére
A nemzetőrség nem rendőrség, hanem a "magyar honvédség" úgymond "önkéntes hadereje."
-
whitezo88
nagyúr
válasz
kételkedem #3082 üzenetére
B változat volt, csak zöldben nem kékben de amúgy stimmel.
-
szasanyi
félisten
válasz
kételkedem #2898 üzenetére
Nem is arra gondoltam okoska.
Nem ismerem a gyereket, nem vagyok a pszichiátere... de ha itt nagyon beszólogattok neki, esetleg elborul az agya, oszt jól képen töröl egy rendőrt aki először megállítja vmiért.
Ki tudja? Elég sok ilyen történt már, mert nem lehet a másik ember fejébe látni.
-
Snoop-y
veterán
válasz
kételkedem #2596 üzenetére
Ez igaz én is csak ritkán csinálom
-
Snoop-y
veterán
válasz
kételkedem #2591 üzenetére
Jahm meg ha azzal megkarcolok valakit annak nem lesz gondja a jövőjére.
Az éléről kb annyit ,hogy a szőrszálat saját súlyánál fogva elvágja ( kést tartod élével felfelé a kezedben másikban a hajszál vagy a szőr végighúzod a kés élén és annyi is ) -
Snoop-y
veterán
válasz
kételkedem #2591 üzenetére
Pl én
-
tolts.hu
őstag
válasz
kételkedem #2577 üzenetére
"A fejlett országokban lakó emberekről iszonyatosan sok információ gyűlik össze. Mikor, hol és mit vett a bankkártyájával. Milyen oldalakon böngészett a neten, mennyit telefonált stb. Ezek az információk mind felhasználhatóak."
Nálunk is megvannak ezek infók ugyanúgy.
-
lúzer
veterán
válasz
vagy egy évben mindenkit hazugságvizsgálóra kötni
-követett el az elmúlt évben:-bűncselekményt
-adócsalást
-gyorshajtást
-fekete munkát (pl. szomszéd néninek hazavinni a tejet)aztán csinálni egy 93.000 km2 börtönt, mennyivel egyszerűbb lenne minden
-
Vertigo18
addikt
válasz
És szerinted, ha olyan szakképzett operátorok vannak, akik tényleg megbízhatóak és odavalóak, akkor érdekelni fogja Őt, hogy te kivel mászkálsz kézen fogva? Miért baj az, ha azokat a dolgokat is rögzíti, amik nem törvénytelenek, de sehol nem maradnak meg és nem használják fel ellened?
Én egy nagyon kicsi városkában rendőrködöm, ahol viszonylag sok - 12 db. - kamera van térfigyelésre állítva. Senkit nem zavar, ha esetlegesen a szeretőjével lefilmezik, mert nem kerül nyilvánosságra. Szakképzett, megbízható ember a térfigyelő. Ez a titka.
A gondolat Rendőrség meg azért nagyon messze van az én javaslatomtól...
-
biggamer
veterán
válasz
kételkedem #2574 üzenetére
" Nem akarok azonosító chippet a fülcimpámba! "
Neked nem oda dugnák.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #2560 üzenetére
Napszemüge engedélyezett?
-
Vertigo18
addikt
válasz
kételkedem #2560 üzenetére
Én fóliáért nem büntetek, forgalmit veszek el.. .
A nők meg egy szép dekoltázs felvillantásáért majdnem mindent meg tudnak úszni... Nesze neked egyenjogúság...
-
Vertigo18
addikt
válasz
kételkedem #2552 üzenetére
Ez igaz!
A média nagyon szereti ilyenkor előrántani a "harci kutya" kifejezést...
-
Vertigo18
addikt
válasz
kételkedem #2536 üzenetére
Nah, ezért törekedjen mindenki, hogy a helyszínen a felelősséget elismerve ne kelljen helyszínelőt hívni!!!
De az abszolút kedvencem az, amikor a két részes megegyezne, azonban valami holdkóros, aki arra megy bejelenti a Rendőrségre
... Ilyenkor ugye kötelező kimenni, ahol meg már intézkedni kell. Ha meg balesetnél intézkedünk, ott az esetek 99%-ában azért történt a baleset, mert valaki szabályt sértett! Úgyhogy bírság a minimum!!!
És mindez azért, mert valaki úgy érezte, hogy nem kérdezi meg, hogy kell-e segítség, hanem simán bejelenti a Rendőrségre! Szokott ám lenni anyázás, soxor mire kiérünk már megegyeznek, de sajna ha már kimentünk, ott intézkedünk!
-
tolts.hu
őstag
válasz
kételkedem #2536 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest