- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hucsikoi
senior tag
válasz
biggamer #5731 üzenetére
Van egy büntetőbíró hölgy ismerősöm.Félelmetes mennyire nincs képben mi folyik ebben az országban.No és amikor jön a rablók és gyilkosok jogaival mindig kiveri nálam a biztosítékot.
Meguntad és leszereltél vagy letöltötted az időt és most a jól megérdemelt pihenődet töltöd? -
válasz
biggamer #5731 üzenetére
Te azt emlegetted, hogy nap mint nap hogy beszelnek a rendorokkel, ezert jo ha a biro is megtapasztalja ezt. Erre reagaltam, hogy a beszed egy dolog, de a kopes mar nem. Az pedig teljesen termeszetes, hogy az utca rendore jobban ki van ennek teve, hozzateszem nem is csoda, hogy nincs becsuletuk egy ilyen lotyogo tragyale rendszerben.
-
benvolio
őstag
válasz
biggamer #5656 üzenetére
Sok minden már nem lesz itt, mert létre hozták a Terrorelhárító Központot! Amely fő feladata idézem: "A TEK létrehozásáról szóló, augusztusban közzétett rendelet szerint a központ az ország egész területére kiterjedő illetékességgel rendelkező, a rendészetért felelős miniszter irányítása alatt működő szerv. A központ védi a miniszterelnököt és a köztársasági elnököt is, továbbá elemzi... blablabla". Egyszóval: SECURITATE magyar módra. De ha valaki tud olvasni a sorok között szerintem már rájött. Ez a szerv felette áll mindennek. /ha nem jelentkeznék egy óra múlva, tudjátok hol leszek..
/
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
-
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
biggamer #4348 üzenetére
Na mennyé' má' az okoskodásaiddal. Azt állítani hogy talán találkozott kétszer Mo-n rendőrökkel, de még ebben sem vagyok biztos. Szóval nem személyeskedés? Hát akkor mi az? Te kötekszel, nem én.
Vertigo18: De mond már hogy miért. Állítasz valamit, indokold is meg. Mert másképp te maradsz a nevetség tárgya
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
biggamer #4344 üzenetére
De hát olyanokat állítasz biztosra amit nincs honnan tudj. Tehát téged kellene komolyan venni?
Miből veszed hogy csupán kétszer jártam Magyarországon? És még biztosra is állítod. És hogy ezt egy nicknévből szeded ki. Azért ha kötekszel, tedd úgy hogy legalább egy megalapozott indokod legyen, légyszíves, mert másképp még talán személyeskedésnek veszem. -
S e t h
nagyúr
válasz
biggamer #4291 üzenetére
Szerintem mellékes, az látható ,hogy igen frusztrált és itt próbál érvényesülni, de nem túl nagy sikerrel.
Egyeseknek ha a palacsintájába szarnak akkor úgy gondolják ,hogy megmondóemberré avanzsálódva a neten hányhatnak epét és ez még jól is esik nekik.
Az ilyen ember pl miként értelmezi a szép napot köszöntést?Támadásnak ,hogy ne baszogass? -
DroneZ^
őstag
válasz
biggamer #4254 üzenetére
hát én honnantudjam, vérző fejjel elmentem az elsö ügyeletre, megmosakodtam, kaptam fertötlenitést. beültem kocsiba és irány a merényi korház. megcsinálták, aztán ennyi...
magyarországon mi lenne már kerek? szemembe mondta ma a rendőrségen a tiszt h semmi értelme nincs feljelenteni, ugysem lesz belőle semmi, csak pénzkidobás. na?
sztem ez szánalmas ami itt megy.
-
Róth
aktív tag
válasz
biggamer #4221 üzenetére
"Ilyenkor úgy tudják megúszni, ha nem hívnak rendőrt csak betétlapokat cserélnek"
Na de mindenki rendőrt akart hívni. A ráfutók azért, mert szerintük indokolatlanul kontrázott az első autós (ha indokolatlanul fékez, akkor is be kell tartani a követésit), az első autós pedig értelemszerűen ragaszkodott a rendőrhöz, mert látta, hogy mindenki rá akarja verni a balhét
Az első és a második ráfutónak nem volt annyi esze, hogy előadja, ő meg tudott állni, de a következő kocsi nekilökte az előtte állónak. Mindenesetre a rendőr mindenkinek igazat adott, csak várják meg a vizsgálat eredményét (amit állítólag külsős cég csinál).
-
-
a Csabibácsi
csendes tag
válasz
biggamer #4106 üzenetére
Ezzel a gondolkodásmóddal van a baj. Egyenlőre Magyarországon élsz, senkit nem érdekel külföld.
Ezen kívül, attól hogy jó médiát kap az ország még mindig rühellni fognak minket ha idejönnek és az első sarkon két Duna töltelék lenyúlja mindenüket.... Ha már téged ennyire érdekelnek a külföldiek... -
DdavidHero89
csendes tag
-
finest
addikt
válasz
biggamer #3943 üzenetére
Pontosan, csak már nem emlékeztem, h melyikőtök mondta.
Róth: Így van, lehet, h szórakozásból öl már, nem tud leállni, kell neki az adrenalin rush, provokálja a nyomozókat. Legutóbb azon tűnődtem, h miért használ sörétest? Nem egyszerű újratölteni, ha vadászpuskája van, ha meg pump-action, akkor igencsak messze röpködhetnek a hüvelyek, ez arról jutott eszembe, h kételkedtél legutóbb abban, h ugyan azt a fegyvert használták többször.
samfishR: Nagyon jól tudom, h milyen az az életstílus. Nem dolgozni, nem tanulni, munka nélkül járadékból élni, állandóan barátokkal összejárni, nagyokat zabálni, méteres hangsugárzókból ordító zenére mulatni. Tegyél csak szert rendszeres jövedelemre munka nélkül, és máris megindultál az elcigányosodás felé! -
Róth
aktív tag
válasz
biggamer #3818 üzenetére
"Lehet, hogy valami szerb ex-kommandósok, katonák, zsoldosok..."
A szomszédos titkosszolgálatoknak nem érdekük pánikot kelteni a cigányok körében, mert annak törvényszerűen tömeges kivándorlás a végeredménye, ami - ugye - kontraproduktív.
Nem tom, hogy tanítják-e a kriminalisztikához kapcsolódó tantárgyakban, de léteznek olyan érdekérvényesítési sajátosságok, mint például az előzetesben ülő gyanúsított panasza a bántalmazásáról, esetleg öncsonkítással "alátámasztva" azt. Nos, a maffianisztikus politika színterén is fellelhető ez a taktika, van is rá szép számmal példa a történelemben. Ilyen példa volt egy alföldi város kisebbségi vezetőjének az ügye, valamikor a 90-es években, akit cigánygyalázó feliratozáson kaptak rajta, de megúszta, hiszen ép eszű ember nem gondolhatja komolyan, hogy egy cigány érdekképviseleti vezető "Halál a cigányokra!" feliratot festene a falra, ráadásul pont a kampány közepén. Ennek megfelelően el kellett fogadni a védekezését, miszerint éppen át akarta festeni a mások által felrajzolt uszító szöveget (a c.önkormi faláról).
Szal, ezen a szálon (is) kéne nyomoznia a rendőrségnek. Nekem konkrét tippem is volna személyekre, de megtartom magamnak. -
tolts.hu
őstag
válasz
biggamer #3802 üzenetére
Végül is mindegy, hogy mi lesz a minősítős, viszont egy biztos, a vastagon kiemelt rész:
1978. évi IV. törvény
a Büntető TörvénykönyvrőlEmberölés
166. § (1) Aki mást megöl, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha az emberölést
a) előre kitervelten,
b) nyereségvágyból vagy
c) más aljas indokból, illetőleg célból,
d) különös kegyetlenséggel,
e) hivatalos személy vagy külföldi hivatalos személy ellen, hivatalos eljárása alatt, illetőleg emiatt, közfeladatot ellátó személy ellen, e feladatának teljesítése során, továbbá a hivatalos, a külföldi hivatalos vagy a közfeladatot ellátó személy támogatására vagy védelmére kelt személy ellen,
f) több emberen,
g) sok ember életét veszélyeztetve,
h) különös visszaesőként,
i) tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen
követik el.
(3) Aki emberölésre irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(4) Aki az emberölést gondatlanságból követi el, vétség miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(5) A különös visszaesés szempontjából hasonló jellegű bűncselekmény
a) az erős felindulásban elkövetett emberölés (167. §), a népirtás [155. § (1) bekezdés a) pont];
b) az emberrablás és az elöljáró vagy szolgálati közeg elleni erőszak súlyosabban minősülő esetei [175/A. § (4) bekezdés, 355. § (5) bekezdés a) pont];
c) a terrorcselekmény, a légi jármű, vasúti, vízi, közúti tömegközlekedési vagy tömeges áruszállításra alkalmas jármű hatalomba kerítése és a zendülés súlyosabban minősülő esetei, ha a halált szándékosan okozva követik el [261. § (2) bekezdés a) pont, 262. § (2) bekezdés, 352. § (3) bekezdés b) pont].
-
lúzer
veterán
válasz
biggamer #3802 üzenetére
na bammeg, most hallgatom, melyik nagykutya kit rendelt be, ki szakítja meg szabiját, meg nem kizárt hogy nemzetközi segítséget kérünk.
kitől, mitől?
bár ha IMF hitelre gondoltak, hogy ki tudják fizetni a 100 millát akkor értemhiába no, itt megbecsült állampógárokról van szó
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
biggamer #3781 üzenetére
Te figyelj!
Az ottani rendőröket nem mered lehúzni, talán félsz a retorzióktól ?
Ne pofáz ha nem ismered a helyzetet!Hallottam már egy csomó barátomtól, ismerősömtől hogy milyenek " ott " a rendőrök
Ne pofáz ha nincs semmi közöd hozzá!Én ismerem mindkét helyzetet, sőt személyesen. Ezenkívül pofátlanul állítod hogy nem írok, miért, ismered minden írásom? A helyedben befognám a pofán ha olyanszinten nem lennék képben mint te!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
biggamer #3577 üzenetére
Ha már így lehazugoztál, ami igazából nem fáj, mert csak attól fáj, akinek adok a véleményére, de, hogy konkrét legyen:
-törtek be hozzánk (Budaörs, telek)
-törték fel az autónakt (Budapest XIII. Hegedűs Gy. u)
-ellopták a biciklimet (Budapest XIII. Béke u.)
-ripityára törték az autónkat az utcán 10 másikkal együtt (Budapest XIII. Hegedűs Gy. u)
kést szorítottak a nyakamhoz 4-en fényes nappal, még annó a suliból hazafelé (Budapest, XIII. Kádár u.)
-ellopták a feleségem 1 hónapos Nike cipőjét a munkahelyén (Budaörs - Tesco)-édesanyám munkahelye abban az időben: Budapest III. Bécsi út 85. Qualitair repülőjegy iroda.
Csak, hogy tiszta legyen a Hegedűs Gy.-ben laktam születésemtől 2000. 06-ig onnantól a Béke úton 2006. 02-ig, most pedig Újpesten.
Ha van rendőr ismerősöd (bár ahogy nézem bizos van, vagy család/barát), elküldöm saját, édesapám (azok az autók az ő nevén voltak) és édesanyám nevét, és meg lehet nézni a "kórtörténetet"...mert felételezem mindennek nyoma van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged