- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
Biriboyka #5802 üzenetére
ha a helyszínelő egy gyalogbéka lett volna, akkor talán azt mondom hogy oké, nem vezet, nem tudja hogy ezen áll vagy bukik a dolog. de autóval jött
amúgy nekem ez tényleg nem elég ahhoz, hogy elkezdhessen végre megjavulni az autóm? ki kell várjam, amíg az ellenfél kiegyezik a hivatallal a büntijét illetőleg? azaz ha enyhítést kér, de a rendőr(ség) nem enyhít, akkor bíróság, álljon tovább újabb hónapokig az autóm a szervizben?
-
-
tolts.hu
őstag
válasz
Biriboyka #1617 üzenetére
Ha a rablást követő 1perc 30másodpercen belül 100 rendőr lett volna a helyszínen, akkor talán megfogják. De volt ennyi? Vagy megvan ennek a reális lehetősége
Egy jó 10-15 perce volt hogy ledobálja a ruháit (gondolom volt alatta valami más színű mint amit kerestek, napszemcsi-sapka eldob) és meglépjen.
Ennyit erről... -
lúzer
veterán
válasz
Biriboyka #1534 üzenetére
Haj?
Na rokonomat jól leszedték, hihetetlen hogy milyen naiv emberek vannak.
Idős hölgy...Digi tv bekötés után 2 szerelő bement hozzá, ellenőrizni a képet. Leülnek, nézik a képet. Egyszercsak jön egy harmadik fickó és dicsekszik hogy a másik lakásban lopott valamit!
Az első kettő erre jól lebaszta, hogy milyen dolog ez, azonnal vigye vissza, és ha visszamennek a központba akkor kirúgatják a faszit.
Ezek után felszólitották a rokonomat, hogy NÉZZE MEG AZ ÉRTÉKEIT, hogy nála nem lopott-e?
A szerencsétlen meg elővette, megszámolta, oké megvan.
Utána egyik elterelte a figyelmét, kimentek a konyhába, másik meg lenyúlta a zsét meg az ékszereit. (250.000 ft)Őrület hogy milyen idióták az emberek, ilyennek bedőlni...
Bár hozzám jönne pár ilyen tag, asszem a szart is kirugdosnánk belőlük. -
Vertigo18
addikt
válasz
Biriboyka #1527 üzenetére
Nálunk is, kollega, nálunk is...
Máshol is vannak hülyék, csak nem ennyire reflektorfényben... Ettől függetlenül az ilyen marháknak menniük kell, pont miattuk van az, hogy ott vagyunk, ahol vagyunk...
Egész nap melóztam, persze Szilveszterezni nem tudtam, erre este arra jövök haza, hogy akit 2 napja még sajnáltam, ma már szídom, hogy megint valaki miatt mondják ránk, hogy hülyék vagyunk...
Nálunk 67 a traffi, de olyan kevesen vagyunk, hogy nincs rá kapacitás. Gyereket kellene csinálnom, hamár megnősültem, de már csak hálni járok haza, nemhogy gyereket gyártani... Nah, ez a szopás...
Persze, majd csinálok gyereket 45 évesen, amikor olyan nagyon jó lesz a nyugdíjam... Pfff... -
oceanearth
őstag
válasz
Biriboyka #1509 üzenetére
Kollgám mesélte, nem voltam ott, de azt hiszem ez nem is fontos. Hallgatta a rádiót, majd bukfenc, kiértek a rendőrök, vigyáztak a kocsira, a testvére pedig mire odaért már üres kocsit talált. Kisebb gondja is nagyobb volt annál, minthogy a rendőröket kezdje el motozni... Lenyelte és kész és örült, hogy a testvére él. Ez egy kiszolgáltatott helyzet, amiben kihasználták őket... ennyi, ezt a rendőrök is pontosan tudták.
Én nem vagyok előítéletes csak arra akarok rávilágítani, hogy kevés a pozitív példa. És marhára megértelek titeket, mert nem kerestek túl sokat, de kint álltok az utcán karácsonykor, szilveszterkor, a gyerek születésekor, éjjel, hóban, télben fagyban, 41 fokban tányérsapkában, ill. nap mint nap kockáztatjátok az életeteket. Szóval szopó egy meló, viszont 45 évesen olyan nyugdíjatok van, hogy azt bárki megiregyelhetné és e mellett még tudtok simán vmi nyugis melót vállalni az elkövetkezendő 20 évre...
Remélem érted, hogy a dolgok kettősségére akarok utalni...Egyébként az, hogy negatív a vélemény a rendőrökről, az szerintem nagyban köszönhető magának a szervnek is. Persze nem a beosztottaknak, hanem, akik a parancsokat adják, mert azért vicc ami ezzel a trafizással van, de ha mg nézitek a városban nem lehet közlekedni. Mindenki arra megy, amerre akar, záróvonal, kötelező haladási irány nem akadály, mint ahogy a piros lámpa sem, áll keresztbe a kereszteződés közepén mindenki, ha vki meglát valamit a körúton, kirakja az elakadásjelzőt és megáll. Ezek tipikus olyan példák, amit boldog, boldogtalan megtehet, gyakorlatilag nincs büntetve és az ilyen dolgokért élhetetlen a város, nem pedig azért, mert 50 helyett 60-al megy az ember. Persze a közlekedés csak egy kis része a rendőri munkának, ha több ember lenne, biztos ezek is büntetve lennének, legalábbis remélem.
Szóval csak arra akarok célozni, hogy szerintem nem véletlen a rendőrség megítélése, de erről ti nem nagyon tehetek. Aki kiadja az ukászt az már annál inkább.Arról a közhelyről ne is beszéljünk, hogy, aki A8-al van, vagy S-600-al soha nem lesz megállítva, csak a kis Suzukis, kalapos fószer...
-
Calogero
addikt
válasz
Biriboyka #1502 üzenetére
A médiáról csak ennyit....
Unokaöcsém is rendőr volt, minden álma az volt hogy nyomozó legyen.
2006 március 15-én be is teljesült volna az álma, de sajnos a a sors közbe szólt.
2006 Február végén balestett szendvedet,másnak kárt nem okozott csak ő csúszott az árokba, és törte totálra az autóját. (alkoholt és drog nem volt benne, csak túl gyorsan ment). Másnap reggel maga ellen fordította szolgálati fegyverét
Az hogy miért tette azt nem tudjuk meg teljesen soha, ő csak azt írt hogy nagy fájdalmai vannak, és már nem bírja, meg hogy összetörte az autót, és szüleire nem akar szégyént hozni. (talán félt hogy elbocsájtják, vagy nem lehet nyomozó, és járőrözhet újra (azt nem nagyon szerette)).24 éves volt.
A temetése napján jelent meg egy cikk a Blikben, hogy hétvégén miután eljátszotta az összespénzét társaival erősen ittas állapotban szétverte a játékgépet, és fizetés nélkül távoztak.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
-
mityku
aktív tag
válasz
Biriboyka #1434 üzenetére
Hali!
Elévülés? Nem is gondoltam rá, csak furcsáltam, hogy a papíron szeptember van, én meg dec.-ben kaptam csak kézhez. Nem hittem, hogy ennyi az átfutási idő. Ami viszont még mindíg nem tiszta, hogy miért a vas megyeiek küldték a csekket? Most ott van valami régió központ?
+ nem akarok egy rendőrt se megsérteni, de szerintem valamikor ez a 30-40-el való haladás, mikor egyébként lehetne mondjuk kényelmesen 60-nal menni, szóval tiszta agyrém. Ja megüdvözlöm inen is az útkarbantartókat, pl körförgalom készvan 3 hónapja, még mindíg kint van előtte 200 m-rel ( Győrből egy kivezető út˙[ már lehet 90-el menni, csak jön egy körforgalom]) 70-es tábla, később egy 40-es, majd egy 50 vagy 60-as tábla. Ilyet miért csinálnak? Vagy tegyenek ki egy táblát vagy semmit!! -
degh
tag
válasz
Biriboyka #1406 üzenetére
köszönöm a korrekt hozzá állást.
mennyire pontosak ezek a műszerek? ha negatív lesz a laboros teszt egyből visszakapom a jogsim?"Mifelénk a tájékoztatást az Ügyeletes tiszt adja az előállítottnak, -kötelességei és jogairól van szó!- amit aztán az úriember aláír így veszi tudomásul!"
én ezt a tájékoztatást a leges legvégén kaptam meg papíron, amit alá kellett írnom.az ügyvédem levélben fordult a főkapitányhoz, mert senki nem volt hajlandó telefonon válaszolni a kérdésekre...
ha jól tudom, nekem thc mellett ópium származékot mutatott még ki a teszt, de arra azt mondta a rendőr, hogy azzal nem kell foglalkozni, az szinte bármire bejelez, előtte való nap mákos kaláccsal tömtem magam tele, és ezt mondtam is, mondta a rendőr, hogy arra is jelez, és itt gondolom arra az ismerősömre gondolt, akit említettem. de ha nem hiszitek megkérem a srácot, hogy kaparja elő a papírjait erről, ha vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AliExpress tapasztalatok
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest