- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
és ezt használják ki drazséék, hogy a protektorosokat ugrasztják oda, ahol bármiféle ellenzéki fellépés van és tőből tiltatnak be minden olyat ami kormányellenes. csak ahogy ezt Csabibácsi is mondta, diktatúrának híjják
Ezen nem kell felháborodni ahogy Vertigo18 is tette, nem is sértésből írom, de bizony ki vagytok használva és eszközként kezelik a rendőrség bizonyos szerveit.
(#4198) gege71.hu még a köröm alatti kosz is többet ér mint azok a kotorékok, mert az ált. kétkezi munkától gyűlik össze.
-
gege71.hu
addikt
Nem úgy értettem.
Mielőtt beosztanak szolgálatba gondolom van lehetőség mérlegelni, hogy egy ilyen "oszlatás" jellegű feladatra felveszed e a szolgálatot vagy sem?
Egyébként mindíg van választás. Az én szüleim pedagógusok, sosem volt igazán anyagi kánaán amiben éltünk, mégius egyetemet végeztem, 38 vagyok, házzal családdal kocsival, jól fizető állással.
Lehetne azt mondani szerencsés vagyok. De NEM! Ezért én kurva sokat tettem, hogy így is legyen.És nem állam vagy kormányok
Rendőrnek, mentősnek, tűzoltónak elhivatottságból megy el aki épeszű és nem az anyagiak miatt elsősorban. -
gege71.hu
addikt
Ilyenkor egy rendőr nem mondhatja, hogy én egy ilyenen nem veszek részt? Mármint , hogy a "tököm akar" olyan embereket esetleg "oszlatni" akik még akár szimpatikusak is.
Az nehezen elfogadható válasz , hogy "csak" parancsot teljesítek. A sztálini gulágok kivégzőkápói is csak azt tették. Nehéz lehet ma rendőrnek lenni. Nulla megbecsülés, azon felül gondolom lófasz pénz és még olyan nullahúsz férgek parancsait is kell követi akik annyit sem érnek mint a körmöm alatt a kosz. -
-
gege71.hu
addikt
Kisétáltam(helyi lakosként) édes kis német juhászkutyámmal a helyszínre. A terminátorhacukába bújtatott rendőrök több százan kocsikba zsúfolva valamint a Szélkerék utcában teljes harci díszben olvadoztak a fülledt melegben, helikopter körözött. Végighallgattam 1 beszédet a kis füves prérin majd hazaballagtam.
Nevetséges, hogy erre van pénz és ármányos akarat, hogy erőt fitogtassanak a rendőrök, egy családi napon, gárdistaavatáson...és akkor mivan? Komolyan szánalmasak voltak ezzel az izzadságszagú jogi-szabálysértési csűrcsavarjukkal és végül úgy jöttek ki belőle a rend őrei, hogy nevetség tárgyaivá váltak.
Sokáig nem lesz már ez hál istennek, az inga visszaleng, jön még kutyára úthenger alapon. -
DdavidHero89
csendes tag
Hát nézd meg a dolgok előzményét is. Sajnos ami megy a munkába az megy itt is, ha valakinek részbe van igaza azt egyből leoltják vagy elokoskodnak felette kb. így "Kis gyerek mit hiszel, nehogy azt hidd már hogy itt igazad lehet, de ha mégis igazad lenne elbeszélünk feletted! Szerencse hogy itt még nem tudnak csekket eladni
Látom van szakértelem itt bőven csak azt nem értitek, hogy az ÁVH egy groteszk megnevezésetek! Nem azt mondják, hogy a hatalom kutyái hanem ÁVH, jobban hangzik és nagyjából passzol is ebben az értelemben. ( Ugye az ÁVH-t is személyesen Rákosi irányította, titeket szerintetek ki irányít, egy multifunkcionális miniszter??
)
-
samfishR
senior tag
Ui.: sztem nem lesz feljelentve senki, annak ellenére, hogy a média azt harsogtatja!
Persze, hogy nem, azt nem tudják úgy elintézni a tisztelt rendőrök, mint az emberek nyílt utcán történő megszégyenítését, jogtalan fizikai bántalmazásukat. lásd: [link], [link].
És még csodálkoztok, ha ÁVH-soknak neveznek titeket. -
Vertigo18
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest