- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
DdavidHero89 #5178 üzenetére
Ezzel azt akartam mondani hogy ez még a régi rendszer hagyatéka ,a rendszer váltás előtt is hasonló volt a helyzet csak máshogy hívták .
Ez nem a rendőrség hibája ,és nem a rendőröké ez a rendszer hibája ,reméljük ez változik majd,, igaz hogy ez engem nem érint már ,de azért kíváncsian várom hogy sikerül ezt megoldani , -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DdavidHero89 #5166 üzenetére
Szerinted a sheriff nem rendőr?
Nincs helyi kézben a rendőrség és ez az eredmény :[link] -
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #5163 üzenetére
Igen, ilyesmi vélemények érdekelnek, ne fogjátok vissza magatokat!
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #5156 üzenetére
És ezt is megértük...
Már megérte élni!
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #5154 üzenetére
De szerintem ez is a Rendőrség hibája, nem?
-
törölt tag
válasz
DdavidHero89 #5112 üzenetére
nálunk az iskolai végzettségnek sem sok közel van az értelmi képességekhez, és ezzel nem akarom minősíteni a tagsága miatt, mert az sem azon múlik
-
válasz
DdavidHero89 #5099 üzenetére
arra ugyan lehet várni, hogy azok állítsák vissza a becsületet, akik el is cseszték...
mert ugye mindenhez két fél kell(ene), csak az egyik oldalon kevés az erőlködés!
a csendőrségnek szerintem te nem nagyon örülnél... -
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #5093 üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van...
Isten ne adja, hogy egyszer anyukádat támadják meg a lakásában, abban viszont reménykedek, hogy a rendőr azért nem ér oda időben, mert nem talál parkolóhelyet... Meglátjuk megváltozik-e a véleményed!
A céltalanul szabálytalankodó rendőröket megvetem
-
válasz
DdavidHero89 #5075 üzenetére
de az kicsit gyanús hogy olyan helyeket ellenőriznek mindig ahol 100-ból 85 embert meglehet büntetni! :S)
Ez teljesen szandekos, nem veletlen mondjak azt, hogy manapsag a rendorseg nem rendfenntarto, hanem penzbeszedo szerv lett. Ez termeszetesen az utca rendorere, kozlekedesiekre vonatkozik es a szemelyes velemenyem az, hogy ez igy is van.
Itt is latni nap mint nao mit muvelnek. Nem az iskolanal mernek, ahol ezrevel mennek at a diakok az uton, hanem ugyanazon az uton 500 meterrel arrebb, ahol mar tuti nyomni fogod neki. Nem a belvarosi utcakon mer, hanem a varosbol kivezeton, ahol max madarak vannak, emberek nem, tehat a kozlekedes biztonsaga ezzel nem fog javulni, viszont dol be a love, mert ugye 50-es szakasz, amit az emberek fele nem tart be. Szemet troger banda! Termeszetesen nem az ott ucsorgo rendorre mondom ezt, o nem tehet rola. -
Bubu79
addikt
válasz
DdavidHero89 #5049 üzenetére
Mindenkinek nem muszáj, elég ha te ilyenben közlekedsz
-
zolisx4
őstag
válasz
DdavidHero89 #5042 üzenetére
Nem tudom hogy meg éri e az árát elég drága, mulatság ez a lézer blokkoló vagy mi fene ,
Ezek a sebesség határok a magyar utakra bőven elegendőek ,aki siet az fizessen ,
Ezt mi sógorommal kipróbáltuk ,Gödöllő tőlönk 30 km re van ő száguldozós tipus ,nem tudom hova mentünk de Gödöllőn a templomnál a parkolót tüztük ki célnak ,hogy mennyivel ér oda hamarabb mint én ,ugye forgalom az volt mint mindig , eredmény meglepő volt KB 4 perccel ért hamarabb oda mint én ,A lányom az már más kérdés ő is mindig siet ,kapott már ő is csekket egy 30 ezreset ,kérdezte mit csináljon ,mondtam fizesd ki igy jártál
-
Vertigo18
addikt
válasz
Mondok egyszerűbbet...:
tartsuk be a közlekedési szabályokat, akkor aztán ingyen megússzuk az egészet...
-
válasz
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DdavidHero89 #4999 üzenetére
Sőt, sok kereszteződésben, ha nem kapcsolják ki a lámpát, akkor több gépjármű, akár busz/villamos is áll perceket, mert ezt írja elő a KRESZ...
Természetesen átmehetsz, mivel fizikailag nem vagy korlátozva benne, de ha elütnek magadra vess... A rendőr pedig nem a célszerűség, hanem az előírások betartására kell figyeljen, mivel számára meg ezt írják elő.... -
válasz
DdavidHero89 #4995 üzenetére
Ha zold a lampa, akkor mehetsz, ha piros akkor nem. Nyilvan ha jon valami akkor a zoldon sem ajanlott atmenni. A kerekparos pedig nem gyalogos, ezert nincs elsobbsege.
-
válasz
DdavidHero89 #4985 üzenetére
Konkretan mi a kerdesed?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DdavidHero89 #4985 üzenetére
-
zolisx4
őstag
válasz
DdavidHero89 #4960 üzenetére
Nem jól mondod, a rendőr mikor szolgálatban van, és egyenruhát visel, a tisztelet jár neki ,ezt a tiszteletet sokan nem adják meg ,és ugye ebből szokott lenni a gond,ahogy a rendőrrel bánnak ö is úgy viselkedik veled .
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4960 üzenetére
Igazad van, mi itt téged egyenruha nélkül sem tisztelünk...
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4959 üzenetére
folyamatosan cserélik le őket ahogy az előbb is írtam
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4956 üzenetére
Én sajnos nem tudom, hogy milyen sapkára gondolsz, de a tiedet biztosan nem kaptuk meg...
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4956 üzenetére
tányér (folyamatosan cserélik lefelé a régit tányérra)
-
válasz
DdavidHero89 #4901 üzenetére
Az aktakukac is vegezhet olyan munkat, amiben tonkremennek a szemei es az idegei, szoval nehogy azt hidd, h az aztan lablogatas.
(#4902) philoxenia ebben igazad van, a ketto nem uti egymast, tehat akar mindket okbol is jelentkezhet rendornek. Ez a hatalma legyen effekt eleg gusztustalan dolog, sajnos sokat latni ilyet is. Regen is volt olyan zsernyak felenk is, aki ranezesre is egy seggdugasz volt, egyenruhaban ott feszelgett az ut szelen, persze szombaton a barokban/diszkokban meg ha egyedul volt, rad se mert nezni, mert attol is beszart volna. De bezzeg ha masik 4 kollegajaval volt, akkor mar feszitett mint allat, no comment idiotak.
Minel jobban kophat el ott az ember, mint mondjuk egy kamionsofor? Vezessen le valaki havi 10-15 ezret nyergessel/pottal ugy, hogy sokszor 15-20 millio van a hata mogott. De felhozhatnam pl az oktatast is, apam 40 eve, batyam 5 eve csinalja foallasban. Na ha ott nincs korkedvezmeny, akkor a rendornek se legyen.
En tisztelem-becsulom mindenki munkajat, a takaritotol az atommernokig, de ne legyen mar ez, hogy xy elobb menjen nyugdijba, mert neki jar, utana meg nyugdij mellett melozik tovabb legtobbje, azert ez durva. Nyilvan mas a helyzet egy vadaszrepulo pilotanak, ahol a G-hatasoktol fizikailag serul, vagy egy atomeromuben dolgozo, aki sugarzasnak van kiteve, azok tenyleg had menjenek elobb.(#4903) kali Sajnos ez is igaz, de amig keves a rendor es keves a penz ez igy is marad, meg nagyon sokaig. Aki penzt adhatna a rendornek, azt megvedik hivatalbol, azokat meg utana nem erdeklik, hogy teged kirabolnak/leszurnak. A rendorok ebben ugyanolyan aldozatok, mint az egyszeri ember, mert el vannak lehetetlenitve a szar fizetessel, a jogszabalyokkal, amik inkabb vedik a bunozot, mint a rendort, de sorolhatnank meg.. Aki normalisan, becsulettel vegezne a munkajat, sokszor annak is betelik a pohar, mert nem tud jot tenni. Ha nem kap el valakit az a baj, ha elkapja, akkor meg az pereli be, mert nem volt jogos valami mozzanat a dologban. Ez egy marhasag. A menekulore lojon nyugodtan, aki a rendort/egyeb usert bantja, azonnal lehessen loni, ha a helyzet megkivanja. Ezek nelkul sosem lesz rend.
-
zolisx4
őstag
válasz
DdavidHero89 #4916 üzenetére
dolgozónak látszó!
Amit ők csinálnak az is fontos és meg kell csinálni , csak ugye a körülmények azok mások ,a rendszerváltás előtt azért más volt a helyzet , nekik is kinn kellett keményen lenni a rendszerváltás azt is hozta hogy a tiszti állomány java jobb helyzetbe került ,és kb ennyi .A bányászok .::az nagyon kemény munka , meg is érdemlik hogy hamarabb nyugdíjba mehetnek .
Na ezt ki is beszéltük ,
-
zolisx4
őstag
válasz
DdavidHero89 #4907 üzenetére
Rendvédelmi szervek:
Rendőrség
Magyar Honvédség
Vám és PénzügyőrségMentési szervezetek:
Tűzoltóság
KatasztrófavédelemNemzetbiztonsági szolgálatok:
Nemzetbiztonság
Információs Hivatal
Nemzetbiztonsági Hivatal
Nemzetbiztonsági SzakszolgálatKatonai Titkosszolgálatok:
Katonai Felderítő Hivatal
Katonai Biztonsági HivataKb ennyi ,ja és még azok a szakszolgálatok akik valamelyik testület alárendeltje mint az emlitett BV
De ha jól emlékszem már ez csökkent, pár testület kiesett, ahonnan el lehet 25 év után menni pihenni, de igazából nem tudom hogy melyik az, mert nem érintett ,nem is néztem soha -
e.vid
senior tag
válasz
DdavidHero89 #4905 üzenetére
BV.
-
zolisx4
őstag
válasz
DdavidHero89 #4905 üzenetére
Például a Hivatásos katona ők is 25 év után elmehetnek ,na ezt viszont nem értem miért
nekem apám az volt napi 2 liter konyakra volt hitelesitve és akkor még hazajött a kocsival de el is vitte a sok pia
és az ég világon semmit nem csinált .
-
válasz
DdavidHero89 #4874 üzenetére
Nem mondtad, de a lenyeg nem is ez volt az egeszben.
(#4890) kali Nagyon helyes szerintem, h elveszik a kedvezmenyt. Semmivel sem veszelyesebb es felelossegteljesebb egy rendor munkaja, mint pl egy kamionsofore. De csak a hasamra csaptam, rengeteg helyet fel lehetne sorolni.
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4876 üzenetére
nekünk lézerkardunk van
-
Debilon
addikt
válasz
DdavidHero89 #4881 üzenetére
semmilyet
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Milyen amerikai filmeket nézhetsz Te, ahol a magyar rendőrség őrseit mutatják....
-
Vertigo18
addikt
válasz
Ha ki is adhatnánk, akkor sem adnánk ki pont neked...
Sok rendőrnek lettél a szíve csücske, nem gondolod?
-
válasz
nem hiszem, hogy ilyen információt szabadna kiadni...
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4874 üzenetére
Milyen beosztásban van és hol?
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4871 üzenetére
Arról meg ne is beszéljünk, hogy amennyiben én lennék az a rokonod, és megemlítenéd azokat a nézeteket, amiket itt olyan bátran vallasz, akkor nem vagyok benne biztos, hogy nem taposnám ki a beledet... Persze ez csak szigorúan hipotézis, csak akkor lenne, ha én lennék a rokonod...
Nah, akkor a tiszta víz kedvéért: minden járőr az országban ELMÉLETILEG ugyanazt a pénzt kapja, ha ugyanabban a rendfokozatban van és ugyanannyi ideje rendőr. A kollégám 10 éve járőr és 95k-t kap kézhez...
Természetesem ez így nagyon le van egyszerűsítve (pl. éjszakai pótlékban, megyei pótlékban...) lehetnek eltérések, de nem akkora, mint amiket te hangoztatsz...
Jah, legközelebb a "rokonaidnak" említsd meg, hogy csak léhűtők, és szereljenek le, aztán számold a fogaidat...
GPS nálunk már minden kocsiban van, eszerint mi nem vagyunk "szerinted" feleslegesek, naplopók?
-
válasz
DdavidHero89 #4871 üzenetére
Mar ne is haragudj, de Neked aztan van bor a kepeden. Ennek tudataban:
Rokon mesélte múltkor, hogy annak örülnek, ha régi járőr kocsit kapnak, mert nincs benne GPS és lehet pihenni nyugodtan
jossz, es kijelentesz ilyeneket:
titeket ez nem idegesít, hogy a fejre megy el a sok pénz??
Főként az irodában ülő döbrögiékre gondoltam!!
nem a dolgozókkal van a bajom, az épp nem dolgozókkal akik feleslegesek!
Holott pont a Te rokonod az egyik, akit paros labbal kene kirugni a rendorsegtol.
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4868 üzenetére
Érdekes, hogy az általad 130k-t keresőnek titulált (egyébként 90-100) közrendvédelmi járőrt nem sorolod fel a "dolgozók, jól keresők" közé...
A másik érdekes, hogy "A Te Világodban" Pesten vannak a járőrök, akik gyalogolnak, és például én, aki vidéken a 12 órás szolgálatából 7-et kötelező jelleggel útirányterv szerint gyalogosan töltök, én nem létezek... Megint csak vagdalkozol...
-
válasz
DdavidHero89 #4868 üzenetére
Olvastam ezt is, de mivel nem ismerjuk a rendorseg felepiteset, nem tudhatjuk melyik munka mennyire fontos. Szerintem mindegyik legalabb annyira, mint a masike.
Tudom mire gondolsz hidd el es latom is mi folyik sok allami cegnel, de akkor sem gondolom azt, hogy egy rendorsegnel dolgozo berszamfejto, vagy konyvelo csak a tokeit vakargatja napi 8-10 oraban.
Biztos ott is van ilyen, mint mindenhol, de en semmilyen konkretumot nem tudnek felhozni arra, hogy xy kapitanysagon ez meg az az ember felesleges.
-
válasz
DdavidHero89 #4866 üzenetére
Elolvastam. De azt meg mindig nem ertem, mi alapjan allitod, hogy a teve utcaban, vagy barmely masik kapitanysagon mennyi ember dolgozik feleslegesen.
Elkezdted a tisztek fikazasaval, aztan jottel a sok feleslegesen dolgozoval. Mondjal mar konkretumot is legyszives.
Tudod egyaltalan, hogy kik tartoznak a tisztek koze, vagy egy rendorkapitanysag hogy epul fel? -
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4850 üzenetére
130 nettó? Hahaha...
Persze te még ezt is jobban tudod!
Egyébként meg a vidéknek is, meg a nagyvárosnak is megvannak az előnyei, hátrányai...
Köszönöm szépen Lauda...
-
válasz
DdavidHero89 #4863 üzenetére
Latom csak puffogtatsz mindenre es mindenkire, megalapozott tenyek nelkul. Egyetlen konkretumot nem irtal meg, csak fikazol folyamatosan. Ennek igy nem sok ertelme van am.
-
válasz
DdavidHero89 #4861 üzenetére
Ertem mire celzol, de honnan veszed, hogy hanyan dolgoznak ott feleslegesen. Van valami infod errol, honnan tudod? Nem vedem oket, de alaptalanul nem is fogom szidni.
-
válasz
DdavidHero89 #4859 üzenetére
De konkretan kikre, milyen munkakorben dolgozokra gondolsz? Ismersz egyaltalan olyan valakit, aki ott dolgozik, vagy csak szimplan fikazod oket?
-
válasz
DdavidHero89 #4855 üzenetére
Miert idegesitene? A nyomozo is tiszt, meg a lokikepzo haverom is. A tisztekre ne ugy gondolj, mint valami milliokert dozsolo bagazsra. Biztos van sok ilyen is, de a legtobbje komoly feladatokat vegez.
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4855 üzenetére
én nem csodálkozom ezen amíg mindenféle jött mentből tisztet csinálnak ma Magyarországon.
A recept: 0 év rendőr iskola, bármilyen gagyi ócska diploma, pár hónap átképző és kész is a tiszt úr. -
válasz
DdavidHero89 #4852 üzenetére
Mert hol keres 130 nettot a jaror? Epp azok vannak a legszarabbul megfizetve, akiknek el kell turniuk a sok boszmet.
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4850 üzenetére
vagy inkább 90 netto okostojás.
Állj kinn érte te is -15ben a moszkvatéren 24órát hülyegyerek. -
válasz
DdavidHero89 #4847 üzenetére
az általad említett tábor régóta más szórakozást keres már magának, ők egy ideje nem űznek már sportot abból, hogy szándékosan provokálják a rendőröket - más személyekkel ellentétben...
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4844 üzenetére
De, változott valami... Te most személyeskedsz! Nem kínált nekem semmit sem a Polgármester Úr, és nem is fogadtam el soha, ha kínáltak!
A vége mindig az, hogy te mondasz valami igazi sunkó dolgot, ami miatt a vitapartnereid kihullanak mellőled! Ez nem győzelem, hanem téged minősít!
Részemről ezt is lezártam, veled mindig egy élmény vitatkozni, egészen addig, amíg bűncselekmény elkövetésével meg nem vádolsz! Nem minősítelek, pedig itt van a számon!
Sam: Jaja, de a lényeget értetted!
-
válasz
DdavidHero89 #4837 üzenetére
Talalkoztal viperas rendorokkel?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DdavidHero89 #4837 üzenetére
"oksokdó" mit jelent ebben a mondatban?
-
válasz
DdavidHero89 #4821 üzenetére
az egyik ismerősöm szokta erre mondani; amilyen a mosdó, olyan a törölköző...
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4815 üzenetére
EMO?
-
válasz
DdavidHero89 #4815 üzenetére
csak aztán nehogy betévedj egy bankba úgy, hogy elfelejted levenni a símaszkot...
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4800 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért zavar, ha traffiznak, hiszen úgyis betartod a szabályokat, nemde?
-
Zscca
tag
válasz
Nem kellenének ide emberek ide robotok kellenének robot rendőrök! Azok mindig ugyanúgy tartanák be a szabályokat sose tenének kivételt senkivel sem
csak mondjuk egy kis esőtől fura dolgokat művelhetnének -
zsid
senior tag
válasz
Ők is emberek és szeretnek focizni : [link] siralmas..
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4792 üzenetére
Jézus Mária!!!
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4792 üzenetére
Info csak neked:
nem rendőrség kapja a tarifól befolyt zsét, hanem az állam. Most akkor ki a sötét?
A többit mondatodat ismét eléggé színvonalon alulinak és butának tartom, ezért nem is kívánok veled vitába elegyedni. -
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4760 üzenetére
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4737 üzenetére
Nézz már meg egy híradót, csak a negatív szenzáció.
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4737 üzenetére
Mert azt tartják megosztásra érdemesnek...
-
kovacsroli
senior tag
válasz
DdavidHero89 #4704 üzenetére
Az új KRESZ értelmében a rendszámot jól látható helyen és módon kell a járművön elhelyezni.
3500 kilogramm megengedett össztömegig egységesülnek a sebességhatárok.
3500 kilogrammig a 130-110-90-50 sebességkorlátozás érvényes.
A lakott területen legfeljebb 30, lakott területen kívül legfeljebb 40 kilométeres óránkénti sebességkorlátozás vasuti átjárókban.
Motorosok használhatják a buszsávokat és a kerékpárosok forgalommal szemben is behajthatnak az egyirányú utcákba.
A jogszabályváltozással új táblák is megjelennek, a "Környezetvédelmi övezet (zóna)" jelzés alkalmazásával a sűrűn lakott területeken korlátozható a környezetet szennyező gépjárművek közlekedése.
Főleg a gyalogosok, kerékpárosok védelmére változtatják
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4670 üzenetére
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4667 üzenetére
Nekem ez nem testvérem!!!
Ez dícsérgessen téged!
Egyébként ismét csak segítettem...
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4665 üzenetére
Szóval szerinted sincsen Szilveszterkor csendháborítás? Mert én erre reagáltam...
De persze lehet, hogy ti ezt is jobban tudjátok, ismételten csak infót szerettem volna adni: VAN SZILVESZTERKOR CSENDHÁBORÍTÁS!!!
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4645 üzenetére
Ha mindenki adózna,nem lenne ilyen magas az adó - ördögi kör.
Közterület Felügyelet:
A közterület felügyelő intézkedésre jogosult hivatalos személy, és itt pesten már gyakran kiállnak és autósokat / kamionosokat is megállítgatnak, szoktam látni őket...
A ruhájuk meglehetősen hasonlít a rendörökére, tányér sapka, kék nadrág, sárga mellény, a civil lehet azt sem tudja hogy ő épp nem rendőr.. -
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4632 üzenetére
Undorító, hulljon a férgese, kirúgni az összeset... ez az én véleményem!!!
-
tolts.hu
őstag
válasz
1. év közrend gyakszin nem láttam ilyet,
2.-3. év bűnügy gyakszin szintén nem.
Ahol pedig most dolgozom, teljesen ismeretlen a jelenség. -
S e t h
nagyúr
válasz
Szerencsére én csak rövid ideig voltam kitéve neki és mivel nem "illeszkedtem" be, ezért spiclinek lettem minősítve, akivel jó vigyázni.
Utána bűnügyi szakterületre kerültem ,ahol elmondhatom ,hogy ott ahol most dolgozom, egyszerűen ismeretlen jelenség, egy-két vadhajtás volt, de azok le lettek nyesve.
Véleményem szerint nagyon komoly méretű lehet az állományon belül, most jelezte nekem is egy kezdő, hogy bajban van, mert ő ezt nem így képzelte és most mit tegyen.Egyébként kémkacsa hszre reagálva, én mindig azt mondtam ,hogy az emberek olyan rendőrséget várjanak el, amilyen az ország maga.
Szar ország, szar rendőrség. -
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4603 üzenetére
Ez pedig megint nem személyes...
Mi is köszönjük!
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #4568 üzenetére
Várd ki a végét.
Egyébként mi lesz választások után, Te már tudsz esetleg valamit ???
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4566 üzenetére
Mese habbal...
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4504 üzenetére
És valóban azt gondolod, hogy a mai Magyar Rendőrségnél ez a legnagyobb probléma? A legnagyobb baj az, hogy olyanok irányítják a Rendőrséget, akik úgy gondolkodnak, mint TE!!!
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4493 üzenetére
Nem biztos, hogy 2 járőr fel van rendesen készítve "ilyenek" ellen. És most nem a kiképzésre gondoltam, hanem a Magyar Rendőrség technikai ellátottságára...
De GPS, hogy nyomon kövessék az összes rendőrt még gyalogos szolgálatban is, az kell!
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #4493 üzenetére
Kimondta, hogy nem lötték az autót ?
-
F.B.I.
veterán
válasz
DdavidHero89 #4451 üzenetére
Jah a zsebembe és én sem mennék nyugdíjba.
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4444 üzenetére
Persze, nyugodtan "Pöcs"-özz, "Fasz"-ozz le, ez is emeli a színvonalat, amit képviselsz... Valóban intelligens, kúltúrált vitapartner vagy...
-
S e t h
nagyúr
válasz
DdavidHero89 #4440 üzenetére
Szerintem téged otthon sem szeretnek és ezért vagy ilyen negatív.Keress barátnőt és akkor elmúlik vagy sűrűbben szerezz magadnak örömet!
Vertigo18
Ennyit tud, a szocializáció nem hazudik.
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4440 üzenetére
Megint okos voltál... Böööf!
-
samfishR
senior tag
válasz
DdavidHero89 #4416 üzenetére
áhh ő kurucra csak röhögni jár fel, yókat nevet az ilyen híreken..
[link] -
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4410 üzenetére
Az a különbség, közted, és Kalandor között, hogy Ő normális hangnemben kérdez, összeszedetten fogalmaz és nem vagdalkozik. Te meg szidalmazol, és sunkó módon kiosztasz mindenkit...
Kalandor: Kössyű, vagy súlyos lett a sérülése? Mert attól, hogy "folyt a vér", attól még lehet könnyű sérülés, ami nem a Rendőrségre tartozik, hanem a Bíróságra, ott kell megtenni a feljelentést (más dolog, hogy szerintem vagy egy Garázdaság bcs, Garázdaság szabs, de minimum egy Rendzavarás szabs. miatt lehet ilyenkor intézkedni a rendőrnek - én szoktam is). A Veszélyes fenyegetés pedig mint olyan, megszűnt. Ami van helyette, az a Zaklatás, ami szintén magánindítványos és a Bíróságon kell a feljelentést megtenni.
Én ilyen esetben mindig csinálok legalább egy Rendzavarás szabs. feljelentést, amire előre tudom, hogy a Bíróságtól nem fog kapni semmit. Azonban ami igazán a lényeg, hogy a sértett feljelentést tehet magánindítványra a Bíróságon Könnyű testi sértés bcs. miatt, amiért már igenis kaphat az illető. A gond ott van, hogy én hiába magyarázom ezt el a helyszínen, az esetek 99%-ában (!!!) nem teszik meg a magánindítványos feljelentést, aztán amikor a "picsa" Rendzavarás miatt csak egy ejnye-bejnyét kap az elkövető, akkor a sértett szídja a Rendőrséget...
Veled lényegesen más még a vita is, mint itt néhánnyal...
Jah, és hogy hol vagyunk, mi? Becsületes (...) rendőrök? Keress meg!
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4372 üzenetére
Dátumot nézd!
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
DdavidHero89 #4356 üzenetére
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4369 üzenetére
Szerinted nincsen minden évben pontozásos fizikai felmérő??? Vagy mire gondoltál?
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4362 üzenetére
Ez alapján, amit te leírtál a legtöbb ismerősöm nem alkalmas magyar rendőrnek, de asszem te megfelelsz a "követelményeidnek"...
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4358 üzenetére
Remélem választások után is idejössz uszítani...
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4350 üzenetére
Tehát ha elkövetsz valamit, és Ő megbüntet, akkor Ő ÁVH-s... Pffff....
Javaslom történelmi tanulmányaid felfrissítését, aztán annak tudatában merd hangosan csak kimondani nyilvános fórumon, hogy ÁVH! Másodszorra már nem menne, mert vinnének! Nos, ez nem ÁVH.
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #4354 üzenetére
Igen, más ???
Ezt mond a két árván maradt kisgyereknek a feleségének és a családjának
: [link]
-
Leeza
tag
válasz
DdavidHero89 #4329 üzenetére
A villogó lámpás eseten eddig nem is gondolkoztam, de tényleg érdekes...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
autó lefényképez kikapcsolt villogó lámpánál, akkor hogyan tudom bizonyítani az igazam?
jó kérdés...
-
kem
addikt
válasz
DdavidHero89 #4331 üzenetére
Nem minden rendőr a hataloméhsége és a kisebbségi komplexusa miatt jelentkezik az állományba. Ők is emberek, és ugyanúgy van köztük jó és nem jó szándékú. Sajnos akik a többieket letapossák és feljutnak a csúcsra, azok nem arról híresek,h az utcákat róják és segítenek az embereknek. Tisztelet a kivételnek, mert olyat is ismerek aki az utcán kezdte és most rendőr-főkapitánny. A rendőrség azért tart ott ahol tart, mert ott is a jó magyar mentalitás uralkodik... Egyébként lassan benzinre se kapnak pénzt... Vagyis gázra. Azokat meg pláne ne bántsuk akik heti 300x hallgatják végig, hogy "ellopták a telefonomat" és írják a jegyzőkönyveket! Ha változtatni akarsz rajta akkor tessék jelentkezni!
-
S e t h
nagyúr
válasz
DdavidHero89 #4331 üzenetére
Ez a hozzászólás csak cseppet személyeskedő és primitív.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Próbáltam volna válaszolni, de az "ÁVH"-s megszólalásod miatt nem vettem komolyan a kérdésedet...
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #4316 üzenetére
Böööööfff!!!
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4316 üzenetére
És ez ismételten egy "nem-személyes" hozzászólás volt... Köszönjük!
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #4314 üzenetére
Nagyon képben vagy, gondolom megint ott leszel rózsaszín bőrtangában, golyóval a szádban.
-
Anal
tag
válasz
DdavidHero89 #4311 üzenetére
Nahoppá csak pörög ez a topikocska is.....
Világosíts fel légyszíves az milyen lehet, mert én nem láttam még olyat
Ja, inkább megyek meccsre, mint a melegekhez ha már muszály, pedig nemigen zsanázom a mádzsár focit...
-
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4311 üzenetére
Ismételten köszönjük a kultúrált hozzászólást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest