-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulasoft
őstag
válasz
Sirandrish #59139 üzenetére
Ez nem azt jelenti, hogy felhaszálták, csak rossz a link, gondolom majd javítják és azért nem enged most küldeni.
-
gulasoft
őstag
válasz
Sirandrish #59137 üzenetére
INVALID LINK
This link is no longer valid or has been entered incorrectly. -
gulasoft
őstag
válasz
Sirandrish #59135 üzenetére
Nekem van egy ilyen referall kódom, de invalid linket mond rá. Szerintem javítani fogják.
-
Raymond
titán
válasz
Sirandrish #59113 üzenetére
Ebben az lenne a lenyeg hogy a DP kep megy at a kabelen nem egy video stream.
Mas - Holy GFX, Batman! Subside
Az ev vege fele jon, nyaron lenne egy demo elmeletileg.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #58895 üzenetére
n+1 clickbaiter (köznyelvben influencer) mik ezek a témák?? a wc-n ülve különbet olvasok.
#58897Sirandrish meglepő hogy a tavaszos csidejó pont 8 másodperccel hosszabb, mint a monetizálható minimum hossz (10:00 felett fizet reklámból)
-
VincentVG
senior tag
válasz
Sirandrish #57519 üzenetére
itt a star wars squadron-nal van kulon VR patch? vagy a "sima" alap verzio is VR tamogatott? ( megvan a game, csak VR-om nincs meg hozza ) - koszi
-
a2d2
addikt
válasz
Sirandrish #57360 üzenetére
Dehogy, simán házaséletnek hívják
Ez van ha nincs dedikált szobád a házban. -
pRoject22
őstag
válasz
Sirandrish #57128 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #57137 üzenetére
Nem. De igazából be sem kéne kapcsolja, akkor se ha 20%-on van.
Azt hittem ez a power bank ilyen, hogy valójában nem lehet kikapcsolni, de ráraktam a régit és azt is bekapcsolta.
Na mindegy, húzkodom a kábelt
-
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #57132 üzenetére
Nekem rá van strappel téve fixen. Quest 2-nél a session végén kikapcsoltam a powerbankot is, ha használtam, akkor meg be.
Most ki kell húzkodnom a kábelt, hogy ne töltse a Q3-at, mert fogja és bekapcsolja a power bankot és tölt (akkor is, ha 100%-on van).
Nem akkora kényelmetlenség, csak kiváncsi voltam, hogy másnál is ilyen-e
-
KRoy19
őstag
válasz
Sirandrish #57060 üzenetére
Teljesen lényegtelen, hogy mennyire megbízható, segítőkész és mióta csinálja a dolgot. Ő csak egy random ember a hardveraprón, akivel ha bármi történik, vagy úgy alakul az élete, akkor nagy valószínűséggel senki nem fogja tovább vinni a "vállalkozását". Míg egy nagy múltú cégnél nem áll fenn ilyen rizikó. Ennyi a lényeg.
-
fatal`
titán
válasz
Én nem szidtam, nem ismerem, csak mint lehetséges eset volt leírva, nem konkrét vele.
Ez a tapasztalat, amit írtál viszont pozitív.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Na köszönöm hogy leírtad ha nem muszály akkor lehet nem bajlódnèk az amazonnal.Csak nem èrtettem èn sem mièrt szidják ennyire a srácot közben eddig mindenkinek jó tapasztalata van vele úgy látszik.
-
papafater197
tag
válasz
Sirandrish #56988 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
kiskuplung
őstag
válasz
Sirandrish #56979 üzenetére
Most komolyan, odaadom a linket és nem jutsz el a leírásig, amiben benne van hogy 9 pálya van benne?
-
kiskuplung
őstag
válasz
Sirandrish #56973 üzenetére
Van : Rooms of Realities
De ezen felül van egy valag escape room játék, ami nem coop. Mi asszonnyal úgy szoktuk, hogy én tolom VR-ban, ő meg a TV képén navigál (ő nagy szabadulószoba rajongó, de a VR-t nem bírja, így meg megvan a közös pont
)
-
evitiguF
senior tag
válasz
Sirandrish #56824 üzenetére
Azért ezt a listát nem mondanám mérvadónak, vagy épp aktuálisnak, ha valaki az új címekkel játszik, meg tud ugrani a helyigény!
AC-Nexus, Ghostbusters, messze sokkal több ezeknél, és hamar el tud fogyni a hely!
Persze a 128assal is ki lehet bőven jönni, csak azért logisztikázni is kell, ha valaki sok címet szeret egyszerre játszani. -
Hiei555
aktív tag
válasz
Sirandrish #56822 üzenetére
Ès ha Pc-vel együtt használod akkor gondolom a gèpre kell telepíteni a játèkokat ugye? Meg annyi hogy nemtudom egy rendes Vr játèk pl az Asgard Wrath 2 mennyit fog foglalni? Gondolom ezek a vr gamek mèg nem èrtèk el a pc/console gaming szintjèt tárhelybe tehát nem 100 giga egy game mondjuk. Szoval simán elèg lehet a kisebb verzió?
-
jilian
addikt
válasz
Sirandrish #56800 üzenetére
Áruljátok már el nekem, hogy mi ez a nagy dilemma ezzel a töltöttségi szinttel?
Miért jó nektek az, hogy a HMD "ne merüljön" használat közben?
Miért jó az, hogy a Questet úgy teszed vissza a polcra ahogy levetted? (töltöttségi szint)Most tényleg, miért?
Mert azt hogy ti egy seggel, vagy épp álldogálva lehúztok 3-4 órát egyhuzamban....hát emelem kalapom. Komolyan.
(ja és ku@va irigy vagyok azokra akiknek ennyi idejük van)
Ebben az esetben még megértem hogy kell a plusz akku, de az, hogy a HMD "ne merüljön", ez nem fér az agyamba.
Jó most nem azokra gondolok akik így dolgoznak, hanem az átlag user-re.Vagy csak nekem elég a1,5 2 óra VR?
-
gulasoft
őstag
válasz
Sirandrish #56786 üzenetére
Steamen 2 euró. Ez nem vr ugye?
-
a2d2
addikt
válasz
Sirandrish #56786 üzenetére
Akkor valami hiba volt a mátrixban, én sem igazán értettem, örüljön aki behúzta este.
-
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #56771 üzenetére
Van fél méteres ugreen kábel az alzán (van belőle méteres is) az elvileg 100W-ig jó.
Adatra viszont nem jó, mert USB 2.0-s.
Aliról rendelt kábelekkel azért én óvatosan bánnék, nem igazán tartják a szabványt. Bár nekem mindegy, de szerintem pont nem ezen érdemes spórolni, főleg ha egy drága eszközt töltötök vele.
-
Raymond
titán
válasz
Sirandrish #56773 üzenetére
-
Buvana
aktív tag
válasz
Most vettem 3 db c-c set különbözőeket. Mindegyik jó, 2 m-es. Itt van egy PL: [link]
Nevetséges áron. -
evitiguF
senior tag
válasz
Az eredeti töltőkábellel mi a baj?
-
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #56767 üzenetére
Persze, sokkal.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Sirandrish #56767 üzenetére
Gyanítom a hardver dolgozik úgyhogy igen.
-
kiskuplung
őstag
válasz
Sirandrish #56756 üzenetére
amikor elindítod gépen böngészőből a Store-t vagy elindítod a telefonos appot, akkor hatalmas ikonnal hirdeti.
2 akció van, az egyik a Black Friday Cyber Monday ahol fix kedvezmények vannak, a másik meg a Black Friday Cyber Monday Deals, amire meg be lehet ütni ezt a BFCM23 kódot a 40% kedvezményhez. És ezt többször is el lehet sütni.
A 40%os kódot az app ki is tölti magától, csak egy kis pipát kell bepöttyinteni, mielőtt megveszel valamit, és újraszámolja az árat.
-
motown5l
senior tag
válasz
Sirandrish #56740 üzenetére
akkor utcai .köszönöm a válaszod .
Köszönöm bali777 -
motown5l
senior tag
válasz
Sirandrish #56737 üzenetére
olvasasnal,messzebbről kel néznem .mert habkozel van ,nem látom 😁.
De viszont messzire.se látok,ahoz,viszont ,nagyító kel .pupilla nem fókuszál .
Akkornugy gondolod ,hogy nemxaz,olvasó kel ,hanem az utcai .
Ne haragudjatok ezért a bena kérdésért .de nem olcsó egy lencse készítés bele .es nem akarok be fürdeni vele .szemüveggel próbáltam ,de ra nyomja a fejemre az,oculus a szemüveget .es össze mancsolodik a lencse -
Buvana
aktív tag
válasz
Sirandrish #56659 üzenetére
Én is láttam nem túl jó véleményt, de jót is. Reménykedtem. Én leadtam a 3. akkura-ra is a rendelést (akku+charging station) Fő a biztonság, meg a kényelem.
Szerezz be hozzá pluszba szerintem, azon már nem múlik semmi. -
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #56659 üzenetére
1-1,5 órához még power bank sem kell.
Én rendeltem egy 25W-s Samsung powerbankot. Várom a KiWi strapet aztán megy rá, ahogy a Q2-n is volt a saját powerbank strapjükkel.
-
Raymond
titán
válasz
Sirandrish #56642 üzenetére
Akkor ez neked valo mert ez az AC2-es Monteriggioni es Ezio-val kezdesz
-
bali777
aktív tag
válasz
Sirandrish #56642 üzenetére
Akkor valószínűleg ez is bejön majd neked. Nekem meg az originstől visszafelé nem jönnek be az AC-k.
-
bali777
aktív tag
válasz
Sirandrish #56640 üzenetére
Quest game, standalone. 17 GB-ot pakol fel. De a véleményem ne vegye el a kedveteket, nem vagyok nagy játékos. Meg hát Assassin game, mászni, ugrálni kell sokat
-
p87
senior tag
válasz
Sirandrish #56625 üzenetére
Még nem, kipróbálom, köszi!
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Sirandrish #56565 üzenetére
Esetleg akkor told fel a q3 fényerejét?
Egyébként gyorsan rákerestem, már Q2-n is sokan anyáztak hogy túl sötét a S&S...
És itt találsz megoldást: [link]
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Sirandrish #56563 üzenetére
Nem játszottam még vele, de nem állitottad véletlenül el a Q3 beállitásaiban a kontrasztot? A fejes beállitásaiban a kisegitőknél (Accessibility) van, a kijelzőt lehet "kontrasztosabbá" tenni, de ez egy forintot nem érő beállitás mert nem lesz jobb kontrasztod tőle csak sötétebb lesz a kép és brutális black crush-t okoz. Azt nullán kell hagyni esetleg egy paraszthajszálnyit rátenni.
Erre gondolok, senki ne húzza fel a kontrasztot.... Jól szét is szedték a csókát aki kirakta a "way better" miatt hisz még a képén is látszik hogy nemhogy nem jobb ,egy csak látszólag sötétebb részeleteket elhagyó black crush-os fos képet kapsz. [link]
-
Aki21
aktív tag
válasz
Sirandrish #56561 üzenetére
Hát akkor passz. Esetleg youtube? Vagy valami okosság neten?
-
Aki21
aktív tag
válasz
Sirandrish #56559 üzenetére
Hát én psvr2ben próbáltan és azért ott is lehetett látni a sötétben. Nem lehet a játékba fényerőt meg kontrasztot állítani esetleg?
-
petymeg
addikt
válasz
Sirandrish #56537 üzenetére
Használaton kívül teszem rá, hogy ne porosodjon. Ugyanis nem dobozolom be a szemüveget használat után, csak felteszem a polcra.
-
bali777
aktív tag
válasz
Sirandrish #56544 üzenetére
Én is eljátszottam anno. Ugyanígy tudtam csak megoldani, ahogy te
-
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #56548 üzenetére
Nekem meg olyan helyen van egy szekrény polcán, ahova soha nem süt a nap.
Esélytelen, hogy párnaponta rakosgassam a dobozba.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #56542 üzenetére
Megoldottam...visszatöltöttem egy korábbi mentést.
Viszont ez így elég gáz...ilyen "elrontható" küldikkel utoljára tizensok évvel ezelőtt találkoztam -
beci43
senior tag
válasz
Sirandrish #56482 üzenetére
60 ezer mAh... nem csodálkozom hogy ilyen nehéz.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Sirandrish #56517 üzenetére
Igen, az AMVR Silicone Controller Grips Cover-t vettem, mert akkor kvázi csak ezt találtam ismertebb gyártótól. Szállítás ingyen van. Kb két hét alatt ért ide, tegnap kaptam meg. Számomra kényelmes, és nem volt vele semmi tracking problémám, mivel ugye kivágták a LED-ek helyét. Nagyon tetszik hogy végre tudom használni a kezeimet, például arra hogy a Quest-et fel és levegyem, és közben nem a csuklómon himbálóznak a kontrollerek.
Csak hogy negatívum is legyen, ebben a videóban 27:58-nál találsz róla review-t, azt mondja hogy neki nyomja a kezét a csat része, szóval lehet hogy nem mindenkinek ideális. Nekem nem volt ilyen problémám, persze nem is húztam agyon.
--
A csuklópántot így tudod levenni. -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #56504 üzenetére
Nah kb icipicit több mint 1 órát toltam most(walking dead). Ezidő alatt egy percre levettem a fejemről a cuccot, mert tartottam egy két betüs kitérőt. Gondolom emiatt 89%ról nemhogy nem merült, még felment 93%ra
Ráadásul csak 2 pötty hiányzott a 4ből, szóval ha a másik kettő jobban is merül mint az első kettő, akkor is kibír WD közben másfél órát, ami egyáltalán nem rossz -
AeSDé Team
őstag
válasz
Sirandrish #56501 üzenetére
Nekem is ma jött meg a Bobovr M3 Pro, nagyon kényelmes. Nem volt vám, meg semmi extra költség. Egyelőre a Q3 akkuját szépen szinten tudja tartani Beat Saberezés közben.
Egy gondom van csak vele, nekem időnként statikus zúgás hallható, amikor bedugom a fejpánton lévő akksit a Quest 3-ba. Ha kihúzom elhallgat, ha visszadugom ismét zúg. A zúgás hallhatóan magából az akksiból jön, feltételeztem hogy esetleg a hangszóróval van valami interferencia, ezért próbáltam a hangszórótól messzebb elvezetni a kábelt, ez nem oldja meg. Ami viszont segít az az, ha igazgatom az akksit a kontakt pineken. Néha jobban zúg, néha kevésbé, néha szinte teljesen csendben van. Talán valami kontakt hiba okozhatja? Nekem ez az első Bobovr termékem, más headseteknél nem tapasztaltatok hasonlót?
Szerk: nem a Quest hangszóró zúg, hanem a Bobovr akksi. Csak azt hittem, hogy a hangszórók. Csak akkor zúg, amikor a Quest nem alszika, tehát megy a képernyő.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Grat!
Nekem sajna csak holnap jön, azt írták kapacitás hiánya miatt nem fért bele a mai napba
-
kevike576
senior tag
válasz
Grat
Nagy a kényelem az biztos, tök gyorsan fel/leveszed...standard strip ment vissza a dobozba forever...
Neked hogy merül a Q3 boboval ? Én most filmet néztem és semmi, tartja szépen
Azért akarom a bobo b2 aksiba dugni a powerbankot, mert igy nem nyüstölöm a Q3 usb-c csatit. -
kevike576
senior tag
válasz
Sirandrish #56485 üzenetére
Nem válik az el, csak ott már nincs tapadó elem. Ahol van , ott fogja rendesen, ez nem para. Viszont nyomtam 20 perc asgardot airlinkkel, és a bobovr aksi tartotta a Q3 töltöttséget ! Ez kellemes meglepetés ! Így viszont a powerbankos bobovr aksiba dugás működhet is
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #56485 üzenetére
Leszedhető és jár hozzá alapból egy másik fajta szivacs is oda, nem?
-
Raymond
titán
válasz
Ebbe nem akartam belemenni, en maradtam annal hogy tolti vagy nem
Gondoltam a kollega tudja hogyan es hova akar majd masfel kilot elhelyezni
-
kevike576
senior tag
válasz
Azt énis figyeltem, az már 3x Q3...
A bobovr aksi USB-C töltő csati felfelé néz. Ha abba dugom a powerbankot, akkor is tartja a töltöttséget a Q3? Lehet nem, mert 2,6Ax5V nem elég a Q3nak...na de úgyis kipróbálom
-
kevike576
senior tag
válasz
Sirandrish #56475 üzenetére
Thx, akkor neked se kell sokat idegeskedni már
Sajna a kisebb aksival jött úgy néz ki. Már most valószínűsítem, hogy nem ezzel fogom használni huzamosabban.
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Sirandrish #56361 üzenetére
Szia, most ránéztem, hogy hol tart dolog kíváncsiságból és lett előre lépés, sőt még egy email is kaptam. Végül azért volt ekkora késés mert rendeltem egy B2 battery packot is amiből kifogytak így ültek a megrendelésen. A trackinget megnéztem és elvileg 2 nap múlva érkezik.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Sirandrish #56425 üzenetére
Nekem is, most küldött értesítést az expressz one
-
Márton
nagyúr
válasz
Sirandrish #56430 üzenetére
A "látom ugrotok"-ra reagáltam. Természetesen lehet kérdezni, de ha vki 2x elírja "véletlenül" had javítsam már ki..
Mint most is... "2,1 gb ot." Vajon tudja mit jelent ott a "b"? -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Sirandrish #56379 üzenetére
Am esélyesebb, hogy fennakadt a vámon
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Sirandrish #56377 üzenetére
Lehet lezuhant a repülő
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Sirandrish #56361 üzenetére
nálam is ugyanez
-
Raymond
titán
válasz
Sirandrish #56360 üzenetére
Az szemelyes preferencia kerdese. Nekem peldaul siman OK a VD-ben az Ultra is:
Quest 2/Pico Neo 3/Quest Pro/Quest 3
Potato: 1440x1536
Low: 1728x1824
Medium: 2016x2112
High: 2496x2592
Ultra: 2688x2784
Godlike: 3072x3216 (Quest 3/Pro Only)Pico 4
Potato: 1488x1488
Low: 1776x1776
Medium: 2064x2064
High: 2544x2544
Ultra: 2736x2736
Godlike: 3120x3120Az pedig kb. az a felbontas amit most a kepeden lathato Oculus szoftverben max beallithatsz. Igen, eszreveszem hogy jobb a Godlike, de igazabol annyira nem erdekel mert pici a difi egy Ultra + 20-25% Sharpening-hez hasonlitva. Es az is inkabb a kodolt video felbontasa miatt van mert azt a VD-ben nem lehet allitani es mindig a Render Resolution 2/3-a van ott hasznalva.
-
fatal`
titán
válasz
Jobbra maxra. Az a natív felbontás.
#56362 Ennek semmi köze a routerhez, ennek a PC-d erejéhez van köze.
Én pl. inkább játszom 72 vagy 80hz-en de natív felbontáson.
#56366 Akkor meg seggberúgás a Meta-nak, hogy 1 hónap alatt nem sikerült ezt belerakni a PC szoftverbe.
-
izomman1
senior tag
válasz
Maxon fullon + a pixel density még rámegy erre hozzá adódik ! szummába kb. 4000x4000 es felbontás szemenként amin én tolok sok mindent. (Ez már Crystal felbontás , de nem is igen lehet sztem nagy különbség max leszámítva ici pici screen door effect ami a Q3 ben van)
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Ez azért szerintem mindenkinek egyéni mert mindenkinél más-más a router, a környezet (van-e fal, milyen anyagú vastagságú fal(ak)) az interferencia (panel 300 wifi hálózattal vagy családi ház 1-2 szomszédos wifivel) gépben lévő hálókártya stb.
Kiindulópontok vannak, de ezzel mindenkinek magának kell kísérleteznie aszerint amit még a környezete bír. Húzd fel maxra, majd meglátod milyen aztán a recommended és a max között kísérletezd ki a neked valót.
Én alá szoktam lőni mert a stabil 90 Hz-t jobban csípem mint azt, hogy minden gyönyörű de cserébe néha van akadás vagy kép szétesés, szellemeskedés. -
zsolti_20
senior tag
válasz
Sirandrish #56333 üzenetére
Szia, Nekem pont ma reggel jött az email kereken két hét után, hogy végre kiküldték a headstrapot Quest 3-hoz. Megkaptam a tracking számot is.
A fura, hogy előtte 1 nappal dobtam nekik egy email, mondták, hogy csúszás várható, de másnap már postázták. Érdemes lehet utána érdeklődni. Én ide küldtem egy email nekik:
notice@bobovr.com -
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #56338 üzenetére
Van olyan beállítás (pl. a fov csökkentése), amit minden csatlakozás előtt (nem kell játékonként) újra be kell állítani.
A legtöbb beállítást megjegyzi.
Viszont ezt nincs értelme állítgatni, húzd fel a felbontást az Oculus szoftverben a natívra és kész (bár talán még a Q3 natív felbontását nem támogatja, addig lehet értelme kicsit feljebb tolni, talan Raymond leírta a pontos értéket korábban).
-
izomman1
senior tag
válasz
Sirandrish #56348 üzenetére
4080 al is megy ( nekem is az van ) nyilván ha gyengébb a gép kissebb Pixel deinsity-t állítasz . Próbálkozni mindig lehet legfelejebb nem jön össze és szaggat a kép ...
-
izomman1
senior tag
válasz
Sirandrish #56346 üzenetére
Élesebb a kép tőle ha átállítod a pixel density-t akkor ha indítasz egy játékot a grafika magasabb felbontásba felskálázódik. Legyen az Oculus cím vagy steam vr cím
Itt egy videó róla hol és mit lehet állítani hogy élesebb legyen a kép, de ehhez egy atomerőmű kell.. : [link] -
zsolti_20
senior tag
válasz
Sirandrish #56319 üzenetére
Pontosan így használom én is a quest 3-at. Nekem ezzel a power bankkal simán kibír 6-8 órát a headset.
Power bank -
kevike576
senior tag
válasz
Sirandrish #56319 üzenetére
Jah, akkor túlkombináltam, úgy használod mint én..így minden ok !
-
kevike576
senior tag
válasz
Sirandrish #56300 üzenetére
Tehát wifi-n használod a Q3-at(Airlink&VD) és egy usb kábellel töltöd, amit egy adapterbe dugsz bele és nem a gépbe, ugye ?
Gépre dugva, questlinken(régen crosslink) keresztül sima kábel amin nincs junction box nem tartja a töltöttséget a headsetben.... -
evitiguF
senior tag
válasz
Sirandrish #56288 üzenetére
Ez milyen kábel pontosan?
Mert erről korábban volt már szó, akkor linkeltem is, hogy én milyen kábelt vettem, amihez külön lehet csatlakoztatni a töltőt, anélkül nem tudja szinten tartani a töltöttséget.
A net is tele van ezzel, hogy nem mindegyik töltős kábel sem felel meg a követelményeknek.
PCVR kábeles összekötés esetére gondolok. -
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish #56291 üzenetére
Lehet, hogy most már én is tudnám anélkül, de tényleg évek óta nem próbáltam már. Azóta romlott/javult annyit a szemem, hogy olvasni pl már szemüveg nélkül olvasok. Igazán ami a másik probléma, hogy a két szemem között is van 1.5 dioptria különbség... Majd kipróbálom valahol
-
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish #56287 üzenetére
Azt láttam, hogy lehet lencsét csináltatni hozzá, az volt az, amitől megijedtem
Amúgy meg tök hülye dolog, hogy ott van a szemem előtt egészen közel a kijelző és én közelre tök jól látok, mégis, amikor VR-t próbálgattam, mindig rossz volt, ha nem volt rajtam szemüveg. -
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish #56283 üzenetére
Na, ez jó hír, köszi!
Megint kihúzhatok az ellenérvek közül egyet
-
evitiguF
senior tag
válasz
Sirandrish #56277 üzenetére
10.25 reggel rendelve, pénteken kapom dhl csomagkövetés szerint. Németországba. gondolom nektek +1-2nap
-
Eiki
tag
válasz
Sirandrish #56271 üzenetére
Ugyanez nálam is
-
zsolti_20
senior tag
válasz
Sirandrish #56271 üzenetére
megkérdezhetem mikor adtad le a rendelést?
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Sirandrish #56205 üzenetére
Háhá!
Szórakozásra ez is jó de ezzel azért tanulni nem sokat lehet szerintem.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #56119 üzenetére
Nem vagyok power user, de nekem is rosszalkodott az Airlink, ugyhogy megvettem a VD-t. Csak ajanlani tudom, azota csak a SteamVR szokott maximum lehalni.
-
a2d2
addikt
válasz
Sirandrish #56115 üzenetére
Nekem is ez a tapasztalatom sajnos hogy az Airlink nem túl megbízható. Egyik frissítésnél minden ok, a következőnél elrontanak valamit. Ezért tértem én is vissza a VD-re, ott nem tapasztaltam ezt, ki van adva minden csomag hetekig a béta tesztelőknek.
-
jcrk
aktív tag
válasz
Sirandrish #56115 üzenetére
Nekem ugyan quest 2 vel, de volt hasonló. Nagyon instabil volt az airlink.. ha működött egyáltalán. Az itt is sokat ajánlott Virtual Desktop volt rá nekem a megoldás. Találhatsz rá 25 % os referrallt sokfelé, de én is szívesen küldök, ha úgy gondolod.
-
Márton
nagyúr
válasz
Sirandrish #56111 üzenetére
Máshogy fogalmazva, baj-e ha a családban lévő hmd-k nem mindegyikén ugyanaz a fő-acc? Ezáltal már többször kell megvenni egy adott appot?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Sirandrish #56071 üzenetére
Automobilista2. Grafikára kb project cars, de bőven jobb gépigénnyel.
-
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #56071 üzenetére
Talán a Project Cars 2, ami a legkevésbé sim és van VR supportja.
-
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #56048 üzenetére
Ez nem valami bug lehet az elforgatott kijelzők miatt?
Próbáld meg a jobb controlleren hosszan nyomni a menu (vagy meta? most fejből nem ugrik be) gombot, elvileg az a középre állítás. Ha nem segít, akkor restart.
-
evitiguF
senior tag
válasz
Sirandrish #56044 üzenetére
Én ma reggel kaptam trackinget, de mélyebben még offba se merüljünk bele, nem kell most a headset után, hogy mindenki a kiegészítők érkezésének időpontjáról írjon.
Az oldalt egyébként frissítették, van kint egy idővonal, hogy ha megrendelés, mikorra várhatod, abból visszafelé is lehet számolni, értelemszerűen. -
AeSDé Team
őstag
válasz
Sirandrish #56017 üzenetére
Ezt írják a termék alatt:
> We will ship all of them within 14 days (usually international express delivery takes about 10-15 days)
Szóval ha jól értem, rendeléstől számított 14 napon belül tervezik őket feladni, és még további 10-15 nap a shipping. Remélem ennél tovább azért nem húzzák.
-
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #56032 üzenetére
Semmi mókolás nincs benne, pár értéket kell beállítani.
#56031 Mit titkolok? Debug toolt írtam.
-
kevike576
senior tag
válasz
Sirandrish #56030 üzenetére
Sztem az oculus debug tool-ra gondol, csak titkolja XD
-
Defy
csendes tag
válasz
Sirandrish #56012 üzenetére
Én már több mint egy hete rendeltem, de semmi.
-
LazaCCC
tag
válasz
Sirandrish #56004 üzenetére
Háát, lehet majd lesz ha elküldték, egyelőre szerdán rendeltem és még nem jött értesítés, hogy feladták.
-
kolo
csendes tag
válasz
Sirandrish #55828 üzenetére
A Google Earth adatait használja, csak itt egy asztalon van rajta. Mindenhová elvisz, de nem mindenhol kapod meg a street view-t is, sok helyen csak az Earth-ös 3d-s épületek vannak (mozgás, belenagyítás, kicsinyítés mindenhol van). Elég jó, natívan a legjobb. A PC-n keresztüli Google Earth azért jobb ennél, de azt nem bírom 10 percnél tovább (itt az asztal segít ezen).
-
kevike576
senior tag
válasz
Sirandrish #55834 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=R6ZEKPy03uQ
Fórumtárs egy jó kis videót tett közzé a VD témában:
#55569 gulasoft -
LazaCCC
tag
válasz
Sirandrish #55827 üzenetére
Juj, ezt jó tudni ... majdnem az első részt vettem meg a DoE helyett, mert mondom azt is ki kéne játszani a 2. rész előtt
-
Eiki
tag
válasz
Sirandrish #55827 üzenetére
Ezt én is ellenőríztem - a mobil appban úgy látom, hogy purchased, de a headseten 40$-t kérne érte… ez nálad nem így van?
-
Aki21
aktív tag
válasz
Sirandrish #55819 üzenetére
Köszi szépen.
-
a2d2
addikt
válasz
Sirandrish #55819 üzenetére
Ja, akkor ez még nem a végső ár lesz.
Talált esetleg valaki EU store-ból Quest 3 handstrap-et és cserepárnát (ami pl kerettel együtt cserélhető)? -
fatal`
titán
válasz
Sirandrish #55805 üzenetére
Alapvetően a béta az előzetes verzió szokott lenni, de most a fejlesztők betették a régi verziót a beta alá. Jobb klikk a játékon steamben -> Properties -> Betas fül és a beta participationnél ki tudod választani az 1.29.1-et.
De BSLegacyt is megnézheted, bármelyik verzió futtatható, yt-n találsz videót róla, hogy hogy kell használni.
Nyilván a régebbi verziókban az újabb DLC-k nem elérhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest