- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Raymond #59577 üzenetére
"az eredeti scene a kamera nezopontjabol van renderelve ujra ugy hogy impostor geometry van generalva es a kamera kepe arra van projektalva"
Imádom!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Stranger Things VR-al kapcsolatban érdeklődnék!
Ugye Február 22.-én jelent meg...azóta millió referall kód megosztásra került, de egyik sem működik (még most sem). Ez milyen gyakran fordul elő 1-1 megjelenéskor? Érdemes várni arra hogy javítsák ezt (2 hét kevés volt ezek szerint), vagy ha már eddig nem csináltak vele semmit, akkor ez már így marad?
Volt már ilyen korábban?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz gulasoft #59140 üzenetére
Már nem érvényes alatt értettem de mindegy, mert tudom hogy nem használták fel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz gulasoft #59136 üzenetére
Igen tudom. Az ismerős nem kapott. Vagyis este úgy nézett ki hogy kapott, el is küldte...most akartam felhasználni, de azt írta hogy lejárt vagy már felhasználták.
Szóltam neki, és azt mondja hogy már nem is látszik neki az appon, és ránéztünk neten hogy többen panaszkodnak hasonlóra..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Valaki megvette a Stranger Thingset? Ha igen, kapott referall kódot? Ismerősöm vett, de nem kapott. És ahogy látjuk többen is panaszkodnak rá..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Raymond #59111 üzenetére
Engem inkább a kábel rettent el, pedig a Horizont lenyomtam volna PSen
-
Sirandrish
legenda
válasz cicaslany86 #59106 üzenetére
Azért az S7es VRtől a Quest 2 fényévekre van, még standalone is. Ha a telós VR megfelelt, ebben sem fogsz csalódni, ez tuti!
-
Sirandrish
legenda
Skacok. Ha elővételben veszek meg valamit, akkor is jár az a referall link?
-
Sirandrish
legenda
válasz PapírVilla #58906 üzenetére
Nem kell pénz neki...elég neki bármi amin alma logo van
-
Sirandrish
legenda
válasz Mr.Csizmás #58896 üzenetére
Évekkel ezelőtt volt egy videója ahol negyed órán keresztül magyarázta hogy miért szar az alma, és hogy még saját magával sem kompatibilis, de persze azért megvesz mindent minden évben, kerülhet bármennyibe is.
Azóta olyan érzésem van mintha egy vegán döngetné a mellét hogy a húsevés az gyilkosság, de a KFC lenne a törzshelyeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Danecay #58884 üzenetére
Imádom hogy úgy beszél róla mintha ez a világ első VR headsete lenne, és MINIMUM 30 évvel megelőzné a korát
-
Sirandrish
legenda
Skacok.
Ha elővételbe szeretnék megvenni valamit, akkor (még) nincs gift opció?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ha valakinek nem lenne meg és szeretné, a STAR WARS™: Squadrons az Epicnél kb gombokért beszerezhető jelenleg..
-
Sirandrish
legenda
válasz kiskuplung #57372 üzenetére
Sőt...még fel is akasztanak, és a családodat is elhurcolják
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz fatal` #57136 üzenetére
Hja értem már. És egyből bekapcsolja? Nem lehet hogy épp merül 1 %ot mondjuk, és arra tölt rá?
-
Sirandrish
legenda
válasz Raymond #57134 üzenetére
Ha fél kilától görcsöt kap, akkor szegénynek nem ártana gyúrni nyakra
-
Sirandrish
legenda
válasz fatal` #57131 üzenetére
Én a kérdést sem értem
Én ha nem használom, akkor elrakom a fiókba a powerbankot, és nem kapcsolgat se ki, se be...csak pihen.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz kiskuplung #57127 üzenetére
Arról beszélek hogy valamiért azt képzelem hogy mindenkire ráerőltethetem az értékítéletemet, hogy itt-ott alattomosan, passzív-agresszív módon rugdoshatom azt aki másképp gondolkodik mint én, és ha valaki ezt megjegyzi még nekem áll feljebb.
Hja bocs..nem én, te!
Milyen jogon jössz te ahhoz hogy bárkinek a döntését is megkérdőjelezd? Ki vagy te, hogy ismeretelenül is más zsebébe turkálj, és eldöntsd kinek mekkore befektetés az az 500euro, és hogy kell-e neki még abból is lecsippenteni??Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz nimfas #57124 üzenetére
Engedd el...fájó pont ez neki...biztos későn tudta meg hogy megvehette volna várakozás nélkül is
Nem baj az...majd ha gariztatnia kell, és 3 hónapot kell várnia a szervizelt cuccra, majd elhullatunk érte mi is pár könnycseppet[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Vektast #57047 üzenetére
A Quest 3at én is tőle vettem. Bontatlanúl hibátlanul megkaptam akkorra amikorra kértem.
Előtte a Quest 2t egy sráctól vettem használtan, de az a srác enzotól vette korábban. Akkor még nem is ismertem enzot, és ő magától írt rám hogy az a headset tőle van, bármikor bármi gond lenne vele, keressem bátran, mert cseregaranciával adta el korábban.
Bármikor bármi kérdésem, óhajom, sóhajom van, azonnal válaszol, akár telefonos segítséget is ad bármikor.
Azóta egyik kollégámnak is intéztem nála egy Q2t, az is hibátlan..
Szóval azon kívül hogy úgy látom divat őt szidni, nem értem, mert még negatív tapasztalata senkinek nem volt a kollégával, csak már látják előre hogy ő majd 2 hét múlva eltünik meg ilyenek. Bár ezt mondják a károgók gondolom legalább a Quest 1 ótaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz papafater197 #56985 üzenetére
Alzapower parade...
20w-t tud, és simán szinten tartja a Quest 3at játék közben is..
Ebből kiindulva gondolom bármelyik 20w-t tudó alkalmas pont ugyanerreEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz kiskuplung #56980 üzenetére
Ne haragudj...azt ott nem vettem észre
-
Sirandrish
legenda
válasz kiskuplung #56974 üzenetére
Köszi...mindenképp ránézek, viszont elsősorban coopos érdekelne
Amúgy ebben a Room of Realities-ban hány escape room van? Ugye nem csak 1?[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Eszembe jutott egy kérdés.
Van-e VR-ban COOP-ban játszható szabadulószoba?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Hiei555 #56823 üzenetére
Elvileg a Medal of Honor 40+giga, de azon kívül ilyen Walking Dead-ek 7-9 giga körül mozognak, beat saber 2giga alatt és hasonlók..
Néhány:
Persze ha a PCVR verziót szerzed meg az ezeknél sokkal nagyobb lesz, viszont az természetesen nem a Headsetről foglalja a helyet..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ha megveszel egy játékot, akkor azt nem kell a headseten tárolni. Letörölheted, aztán ha két év múlva újra játszanál vele, letöltöd újra.
Nekem kegyetlen ótvar 30megas netem van, de még így sem éri meg nekem a felárat az 512es. Ha neked meg több száz megas vagy épp gigabites neted van, akkor meg főleg.
Persze egyéni referencia, mert biztos vagyok benne hogy van olyan akinek megériEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz jilian #56811 üzenetére
Quest 2-m volt vagy 1 évig, most meg megjelenés napjától van quest 3am, de 2 óránál többet még soha nem volt a fejemen VR headset egyhuzamban
De PC/PS5/Switch előtt se tudok egyhuzamban 2 óránál többet kiseggelni, mert nem..
Viszon az elő szokott fordulni hogy most játszok pl 40 percet, leteszem, majd fél óra múlva megint eszembe jut, és megint játszom 1 órácskát mondjuk. Ehhez viszont az kell hogy ne merüljön le a headset, mert akkor nem tudom használni.
Az hogy ne merüljön egyáltalán, nekem egyáltalán nem volt célom, még korábban írtam is hogy nekem az lenne a legjobb ha nagyon lassan de merülne, amit a Xiaomi powerbankommal meg is tudok csinálni. Az alzás tesztelgetés meg amolyan kíváncsiság féle..
Mellesleg múltkor eljött egy kollégám, és egy délután alatt legyilkolta a headset aksiját, a 10K-s powerbankot, és a 20K-sat is...szóval ilyen is van. Ilyenkor pl pont jól jön plusz 30K, ami ráadásul még szinten is tartja a headsetet.
Egyéb kérdés?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nah sikerült kipróbálni az alzás powerbankot..
1 óra játék alatt egy azaz 1%ot sem merült Walking Dead Közben...szóval úgy néz ki a 20W elég neki a szinten tartáshozEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz gulasoft #56789 üzenetére
Én nem látom Steamen, csak valami Espire 1: VR Operative-t...ami amúgy szintén nem 2 euro
Egyébként ha Steamen nézel egy játékot, és nem vagy benne biztos hogy VR vagy sem, akkor csak kicsit görgess le a játék oldalán, és keress egy ilyen boxot..
Ezen egyértelműen látszik majd..
Van olyan ami ugye játszható VR nélkül is, akkor ott az fog szerepelni hogy "VR-támogatott".Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz evitiguF #56784 üzenetére
Tegnap este ránéztem, és valóban 5 euro volt. És ki is volt írva hogy még 20 óráig él az akció. Most viszont telón, és gépen is 30 eurot ír...
-
Sirandrish
legenda
válasz fatal` #56779 üzenetére
Van millió kábelem adatra.
Bar nagyon ritkán használom..
Az lenne az elvaras hogy ezt a 20w-t tudja...ennyiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz JoolsNOS #56769 üzenetére
& fatal
Köszönöm!
Közben megjött az alzas powerbank, csak most látom hogy csak USB-C-n tudja leadni a 20W-t, mert amúgy csak 18at tud, így most kéne hozzá egy USB-C - USB-C kábel..
mi ezekből a minimum amit érdemes megvenni, és tudja is a 20W-t?
Ez jó lehet?
Vagy van ennél olcsóbb is ami megfelelne a célnak?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Lenne egy kérdésem.
A Quest 3 többet fogyaszt mondjuk játék közben, mintha csak szimplán be lenne kapcsolva?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz kiskuplung #56757 üzenetére
Köszi szépen
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz kiskuplung #56739 üzenetére
Merre találom ezeket az akciókat?
Az Oculus app store részébe nem találtam semmit...
Nah jó, ez nemigaz, mert szembe jött velem egy ilyen gyönygszem..
Hát hogy nem tudtam én erről?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz motown5l #56738 üzenetére
Tegyél valamit másfél méterre magadtól, és nézd meg a lencse melyik részével látod jobban...nah olyan kell
-
Sirandrish
legenda
válasz motown5l #56736 üzenetére
Tudtommal a fokusz másfél méter, és nem másfélről olvasnak az emberek, tehát az utóbbi szerintem
-
Sirandrish
legenda
válasz fatal` #56661 üzenetére
Nem is emiatt vannak
Csak a 30K-sat vettem emiatt, de azt is csak a 20w miattEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz zsolti_20 #56655 üzenetére
Próbáld úgy felvenni hogy lazitsd ki annyira hogy simán beférjen a fejed, és előbb igazitsd a homlokodra, és csak azután húzd meg. Szóval ne húzás közben igazítsd, hanem először told az arcodra.
Első 1-2 alkalommal nekem is volt olyan gondom mint neked, de most már nagyon kényelmes...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Buvana #56657 üzenetére
Megmondom őszintén az előzetes videók alapján nem vártam semmit ettől az aksitól (ami a Bobohoz jár), de azt kell mondjam hogy imádom. Én olyan 1-1,5órás etapokat szoktam max tolni, és arra egész egyszerüen hibátlan. Erősen gondolkodom rajta hogy beszerzek mégegyet én is hozzá, csak fájna a szívem, mert a 10 és 20K-s powerbank mellett már úton van egy 30K-s is
Mondjuk utóbbi 20w-t bír leadni, szóval azzal elvileg totál nem fog merülni a Q3...majd jövőhéten meglátjuk
-
Sirandrish
legenda
válasz Raymond #56644 üzenetére
És mondhatom a nyakonszúrtaknak hogy Requiescat in Pace?
-
Sirandrish
legenda
válasz bali777 #56641 üzenetére
A 2, Brotherhood, Revelations nagy kedvencem volt. Azóta egyik AC játékkal sem játszottam (originst próbáltam de meguntam), viszont mind tetszett. Meg maga az AC sorozat alapvetően bejön nekem
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Buvana #56635 üzenetére
Ha nem megy szóljon nekem. 2-3 naponta jól orrbavágom aztán beleduzzad
-
Sirandrish
legenda
Úgy próbáltad már hogy a forgás nem folyamatos hanem bizonyos fokot fordul? Nekem segített.
-
Sirandrish
legenda
válasz Vektast #56611 üzenetére
Arról majd kérek szépen véleményeke!
Nagyon mozgatja a fantáziámatEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz BusinessGuy #56567 üzenetére
Ezt nem vágom. Én a Quest 3ra telepítettem, nekem nincs a C-n config file
Vagy én értek félre valamitEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz BusinessGuy #56564 üzenetére
Erre nem emlékeztem, de megnéztem és nem. Minimumon van ahogy gyárilag.
-
Sirandrish
legenda
Próbáltam keresni, de amikor reditten az első válasz az volt a problémára hogy használja az illető a zseblámpát, ott kb elvesztettem a reményt
-
Sirandrish
legenda
Menüt többször átnyálaztam, de semmi hasonlót nem találtam.
-
Sirandrish
legenda
Ismét lenne egy kérdésem a WD Saints and Sinners-ről.
Van bármi beállítás arra vonatkozóan hogy ne legyen írtózatosan sötét a játék?
Konkrétan éjszaka 5 méterre látok lámpa fénye mellett, minden más full koromsötét. Sokszor csak onnan tudom hogy van ember előttem, hogy észrevesz és izzik felette a sárga/piros karika.
Néztem videót róla(igaz PCVR verziót), és sötétnek sötét, de azért szépen látni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz bali777 #56553 üzenetére
40-45 percet vesztettem, nem volt vészes, de ez így akkor is elég gázos
-
Sirandrish
legenda
válasz fatal` #56549 üzenetére
Így a por se szállja, és nem tart tovább 10 másodpercnél...nekem ennyit megér
-
Sirandrish
legenda
válasz fatal` #56546 üzenetére
Én egy szép dobozba rakom amit lezárok, és berakom egy polcra dobozostúl...
Esélytelen hogy karcolódjon, és hogy nap érjeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #56542 üzenetére
Megoldottam...visszatöltöttem egy korábbi mentést.
Viszont ez így elég gáz...ilyen "elrontható" küldikkel utoljára tizensok évvel ezelőtt találkoztamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Valaki tolta a WD Saints and Sinners 2-t?
Lenne egy kis problémám.Van egy rész ahol egy térképet kéne adnom a templom alatti kis csapat vezetőjének, csakhogy én azt a térképet korábban betettem a zálogosnak a fiókjába, mert hirtelen nem tudtam mit szeretne. Azután betoltam a fiókot...örült is, de a fiókot kihúzni már nem tudtam. Akkor még nem sejtettem hogy gáz van. Ám most hogy lementem a templom alá, most tudatosúlt bennem hogy az kéne ide, amit amoda odaadtam. Ez a kissebbik gond. A nagyobbik hogy visszamentem nappal is, és éjszaka is a zálogoshoz, de be van szegelve minden ablak, tehát nem lehet hozzá újra bemenni...
Ilyenkor mivan??Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz petymeg #56536 üzenetére
Mijaza lencsevédő?
Mármint rákerestem..egy (vagyis kettő) műanyag gyűrű...de ez hogy óvja meg a lencsét? Amolyan távtartóként funkcionál a lencse és "közted"?[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz evitiguF #56526 üzenetére
Nah ezt köszi
Pedig már pont azon filóztam hogy milyen jó ötlet is ez a "bobo aksiba megy a powerbank" buliEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz AeSDé Team #56523 üzenetére
Ennyit nem szeretnék költeni, de hasonlót néztem alin.
A csuklopantra hogy nem jöttem rá[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Valaki vett már a controllerre valami szilikon védőt? Inkább a fogás lenne a lényeg
Ha igen, milyet?
Illetve a csuklópántot hogy lehet levenni/cserélni?[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz AeSDé Team #56510 üzenetére
Azt a hangot én is hallottam...akkor vagy "normáli", vagy mindketten kifogtuk
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #56504 üzenetére
Nah kb icipicit több mint 1 órát toltam most(walking dead). Ezidő alatt egy percre levettem a fejemről a cuccot, mert tartottam egy két betüs kitérőt. Gondolom emiatt 89%ról nemhogy nem merült, még felment 93%ra
Ráadásul csak 2 pötty hiányzott a 4ből, szóval ha a másik kettő jobban is merül mint az első kettő, akkor is kibír WD közben másfél órát, ami egyáltalán nem rosszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz GeneraL_XTX #56503 üzenetére
Hát én is 119. cím voltam a srácnak, és még volt a kocsin cucc
-
Sirandrish
legenda
válasz kevike576 #56502 üzenetére
Még most fogom kipróbálni
Lehet powerbank helyett vagy 3 ilyen bobos aksit kellett volna venni
csak vicceltem[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Megjött végre a Bobo..
Nagyon tetszik...kényelemben nagyon ott van az tuti.
Egy kis szépséghibája van...azthittem hogy a kábelt a hátuljából ki lehet húzni, de nem. Szerencsére gyönyörüen el lehet vezetni, szóval egyáltalán nem zavaró, de azért valamibe bele kell kötniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz fatal` #56491 üzenetére
Nekem most egy 18as Xiaomi van...ezzel óránként kb 10-15%ot merül.
Most vettem egy 20W-set. Ezzel remélem még lassabban fog merülni.
Azt nem akarom hogy egyáltalán ne merüljön, csak a lehető leglassabban merüljönEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz kevike576 #56479 üzenetére
Most nézem alaposabban...
A tarkó részénél már el van vállva a szivacs, vagy ez direkt ilyen?
Szomorú lennék ha 25K-ért használat nélkül is széthullna...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz ericdrawen74 #56480 üzenetére
Majd másfél kiló?
Én még a 700grammoson is erősen gondolkodtam, de mondom ülő játékra jó leszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz kevike576 #56474 üzenetére
Grat
Az enyém este 6 körül érkezik, egy jó kis Walking Dead-el majd tuti felavatomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz -Solt- #56463 üzenetére
Jóóóó, de ehhez nem jár csilivili Eneloopos tárolódobozka
Nekem olyan van bebeeeDe azért rendelek pár ladát
-
Sirandrish
legenda
válasz zsolti_20 #56458 üzenetére
Én már az expressone-tól is kaptam mailt, miszerint ha minden igaz, akkor holnap hozzák!
Jól látszik a követésen hogy 8 napig meg se mozdult a csomag, majd hirtelen pikkpakk, magyarba volt..
Hogy mit csináltak vele annyi ideig, arról halvány lila gőzöm sincs.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz fatal` #56440 üzenetére
Ezt mondhattad volna egy évvel ezelőtt is, mert én meg megvettem az igazit drágán
-
Sirandrish
legenda
válasz GeneraL_XTX #56438 üzenetére
Detto...
Szerintem egymás mellett pihent mindkettőnkéEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Márton #56428 üzenetére
Ennyi erővel nincs értelme kérdezni, mivel úgy is tud mindenki mindent, és mivel mindenki tud mindent, így kérdések sincsenek, így nincs mire válaszolni, szóval nincs miről beszélgetni...
Ergo...zárható a topikEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Kis szerencsére holnap végre megérkezik a Bobo M3 Pro
Remélem jó lesz, mert lassan kezdtem megszokni a gyári hózentrógertEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz miningboy #56408 üzenetére
Simán használható, de ugye sima tölthetős elemet nem külfödlről akarsz rendelni?
Bemész kb bárhova ami nagyobb mint egy ABC, és leveszed a polcrólEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
A Pianovisionba csak akkor tudok Costum songokat rakni ha olyan szintim van amit rá tudok kötni PC-re?
-
Sirandrish
legenda
válasz GeneraL_XTX #56382 üzenetére
Nah és olyankor mivan? Soha semmi olyat nem rendeltem ami fennakadt volna
Ilyenkor mi történik? És főleg meddig tart?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz GeneraL_XTX #56378 üzenetére
Vagy elsüllyedt a hajó?
-
Sirandrish
legenda
válasz GeneraL_XTX #56375 üzenetére
Az király
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz zsolti_20 #56359 üzenetére
Nekem már korábban kiküldték..
Szépen lassan haladt is a történet, de aztán 5.-én megállt...
Egyébként délután írtam nekik, arra a mailcímre, ezzel a képpel hogy ilyenkor most mizu...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Annyit beszéltetek már a felbontásról..
Akkor nektek ez most konkrétan hogy van beállítva?
Fel van húzva maxra? Úgy is bírja?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz izomman1 #56347 üzenetére
Az mit jelent hogy erőmű? 4090 alatt meg se próbáljam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest