-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
jilian #58060 üzenetére
Hétvégén nem tudtam VR-ozni, kipróbáltam, igen, nyomják, nem is értem hogy tudták ezt kitalálni
Az arc interfész viszont jó.
Először felraktam simán ahogy tudtam, de a halo fejpánttal nem volt tökéletes úgy. Nem is feküdt jól rá az arcomra meg láttam én is ventillátor nyílásokon beszűrődő fényt.
Ezután leszedtem az egész halo pántot és legyalultam egy kicsit két oldalt a tartó első részéből hogy teljesen előre tudjam tolni, most 1cm-el közelebb került az egész HMD a szememhez és így lett tökéletes. FOV is javult valamennyit és a sarkokon beszűrődő fényt sem látom abszolút. Na meg így nem feszül egymásnak a két műanyaglemez a homloknál hanem szépen a halo homlokpánt belső oldalára került a facial interfész műanyaglemeze. (asszem jobb ha csatolok pár képet inkább).
Holnap fogok tudni elkezdeni edzeni, meglátjuk milyen lesz. Aztán majd rápróbálok jövő héten a másik fajta feltétre is (ice silk).
Ilyen volt elsőre (írják is hogy hivatalosan asszem valamelyik BOBO-val nem is kompatibilis, de páran ezt megcáfolták, kérdés mennyire passzírozták össze az elemeket vagy mennyire korlátozódott le a szemüveg mozgathatósága):
Kicsit le kellett darálnom a felfogatást:
Ezután tökéletes lett minden:
-
Submarine
senior tag
válasz
jilian #57919 üzenetére
BUÉK Mindenkinek!
Léteznek erről videók de ahogy látom igazából csak kontaktspray-vel "etetik", jobban szét sem szedik. Tehát nagy baja nem lehet.
Mit pucoltál rajta? Ne feledd a sima WD40 olajos, az ipse is "contact cleanert" használ.
Lehetne még újra kalibrálni a menüből, vagy appon keresztül újra párosítani. De nem hiszem, hogy ezek segítenének -
kiskuplung
őstag
válasz
jilian #57904 üzenetére
Nem vagyok jogász, épp a páromnak próbálom értelmezni a Magyar Közlönyben az egészségügyi szakdolgozós rendeletet
, de szerintem ezt ha végigolvasod, akkor a titok nyitja ez lehet:
The right of withdrawal or cancellation (hereinafter jointly referred to as "right of withdrawal") allows EU/EEA/UK consumers to withdraw from their purchase of physical goods within a period of time, usually 14 days from receipt of delivery, and to return their purchase in exchange for a refund.
Separately, and without restricting the EU/EEA/UK right of withdrawal, Meta voluntarily offers a return period to all customers worldwide.
Szóval van valami EU-s törvény/szabályozás, ami fizikai árukra vonatkozik, és ettől külön a Meta vállalja ezt a 14 napos elállást a digitális cuccokra is, mint amiket a boltban árul.Vagyis azzal a pipával tudomásul veszed, hogy a szokásos "EU-s" elállással nem élhetsz, de ott a Meta-s helyette.
-
Submarine
senior tag
válasz
jilian #57904 üzenetére
Mindenesetre én sem jól értem ezt a mondatot, de van refund opció és legalább jól el is van dugva:
Costumer Support/Orders and payments/Game or app refund request -
kiskuplung
őstag
válasz
jilian #57899 üzenetére
Nem akciós játéknál is ugyanezt a pipát kell benyomnod. Semmiféle hátrány nem ér, ha akciós játékot veszel.
Ha továbbolvasod ott van alatta a link refund policy-re.
-
gulasoft
őstag
válasz
jilian #57389 üzenetére
Modem vagy router? Ha kaptál egy + routert, akkor használhatod, de ha az lesz a modem, azon fog lógni mindenki akkor szerezz egy másikat ami csak a questé. Az hogy most a net mobilon, rézen, optikán jön, 10 megabit, 100, vag 1 giga az teljesen lényegtelen az airlink számára.
-
-
Aki21
aktív tag
válasz
jilian #56811 üzenetére
Én konkrétan van, hogy pihenős vagyok hétközben. Egyedűl vagyok otthol család többi tagja suli iskola. Én akkor kb 6-7 órát simán szoktam játszani. Vettem 3méteres töltőkábelt és a gyári töltöjével is simán szintentartja az aksit. Jelenleg még nincs csak a gyári headstrepem. Így ha nem tölteném folyamat akkor a játékra szánt időm fele töltéssel menne el mer max másfél óra alatt gondolom lenullázná az aksit mire újra feltöltene megint eltellik kb ugyan ennyi idő. Az meg hogy ha valakinek van rá ideje akkor mért ne használhatná az eszközt ha már megvette szabadidejében 🙂
-
BusinessGuy
őstag
válasz
jilian #56811 üzenetére
Nekem elég. Bár volt már hogy becsúszott egy 3 órás etap. Viszont az akksinak mindenképpen jobbat tesz ha nincs állandó jelleggel szinte csutkára meritve majd fullra töltve. 2 óra alatt egy játékkal szinte nullára merited....Aztán visszatöltöd koxra. Csökkented az akksi élettartalmát fokozatosan. Engem főleg ezért érdekel hogy ha rádugok valamit X százaléknál akkor lassuljon/megálljon a merülés vagy visszatöltsön.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jilian #56811 üzenetére
Quest 2-m volt vagy 1 évig, most meg megjelenés napjától van quest 3am, de 2 óránál többet még soha nem volt a fejemen VR headset egyhuzamban
De PC/PS5/Switch előtt se tudok egyhuzamban 2 óránál többet kiseggelni, mert nem..
Viszon az elő szokott fordulni hogy most játszok pl 40 percet, leteszem, majd fél óra múlva megint eszembe jut, és megint játszom 1 órácskát mondjuk. Ehhez viszont az kell hogy ne merüljön le a headset, mert akkor nem tudom használni.
Az hogy ne merüljön egyáltalán, nekem egyáltalán nem volt célom, még korábban írtam is hogy nekem az lenne a legjobb ha nagyon lassan de merülne, amit a Xiaomi powerbankommal meg is tudok csinálni. Az alzás tesztelgetés meg amolyan kíváncsiság féle..
Mellesleg múltkor eljött egy kollégám, és egy délután alatt legyilkolta a headset aksiját, a 10K-s powerbankot, és a 20K-sat is...szóval ilyen is van. Ilyenkor pl pont jól jön plusz 30K, ami ráadásul még szinten is tartja a headsetet.
Egyéb kérdés? -
evitiguF
senior tag
válasz
jilian #56811 üzenetére
First World Problem
Azért a felhasználói kör szerintem széles skálán mozog, így vannak akiknek több idő jut a játékra, olyankor azért én is azon lennék, hogy ne az határoljon be, hogy mikor merül le, hanem hogy én mikor szeretném abba hagyni.
Adott esetben használhatják többen is, mint pl mi a párommal, és egyikünk sem szeretné, ha azért nem tudna játszani akkor, amikor ideje lenne rá, mert le van merülve.
-
kiskuplung
őstag
válasz
jilian #56715 üzenetére
Questről próbálkoznak? Múlt héten volt nálunk is olyan hogy az egyik srác, ha bakot ugrott se látta az én PC-s szerveremet. De hozzám meg tudtak csatlakozni mások Q2-vel és másik PCről is. Nem tudom mi lehet.
Szerk: esetleg ha az csinálná a szervert, aki nem tud csatlakozni hozzád? Meg láttam még, hogy van preferált régió választás is, esetleg az lehet a baja (EU/USA)
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
jilian #56465 üzenetére
Nem a vírus irtó volt a ludas, a tűzfalon kellett még pár folyamatot átengedni, így az air link már újra működik!
VD esetén a SteamVR anomáliájára lenne még jó rájönni..
Izgi a virtuális gaming szobában, a virtuális monitoron fortnite-ot játszani, (család meg hülyének néz, hogy a kikapcsolt monitor előtt ülök és küzdök) imádom az emeletes ház kanapéjáról nézni a várost, miközben egy chill music szól youtubról,
De azért a Steames játék is jó lenne ha elindulna...
-
Raymond
titán
válasz
jilian #55156 üzenetére
Megmondom oszinten az elejetol fogva nemigen ertem a kerdeseidet mert annyira nem bonyolult a dolog.
"Mi az, hogy "nincs legyarttot termek"? "
Pontosan az, hogy nincs elerheto legyartott termek mivel sehonnan nem kapsz azonnal. Meg a gyartotol sem, nemhogy mas kulso ertekesitoktol. Ha lenne, akkor megrendeled vagy a Meta-nal vagy mashol, levonjak a penzt, kuldik a temeket es aznap vagy masnap vagy 2-3 nap mulva max ott lesz nalad. Nem 3+ het szallitasi datumokat adnak meg.
"Vagy az Amazonnak mást gyártanak?"
Ezt egyaltalan nem ertem. Mi "mast" gyartananak nekik? Nem arrol van szo hogy mast gyartanak hanem hogy van X mennyisegu termek vagy lesz a gyartasi sebessegtol fuggoen adott pillanatban es Y kell a kulonbozo eladoktol osszesen. Amig az adott pillanatban X kevesebb mint Y addig valaki nem kap es varni kell. Van egy sorrend ami szerint az elorendelesek es az ertekesitesi csatornakban levo egyzemenyek szerint szallitva vannak a legyartott termekek.
"Persze "jobb" az Amazonnál, de el nem hiszem,hogy a Meta olyan szarrágó lenne ha valami nem jó akkor hezitál....."
Hihetsz amit akarsz, de sokeves tapasztalat azt mondja az Amazon RMA folyamat messze veri a zome gyarto folyamatat, foleg a Meta-et es foleg ha gye nem tamogatott orszagbol (mint pl. Mo) akarsz valamit reklamalni naluk.
A visszakuldeshez: EU-ban 14 napon belul ok nelkul visszakuldhetsz online megrendelt termeket. Az Amazon elonye hogy nem csak 14 napot ad hanem 30-at. Az hogy valaki visszakuldte zsirosan nem azt jelenti hogy ezt te ugy megveszed mer ujkent el lesz adva. Ezen kivul vannak termekek amiket egyaltalan nem ertekesitenek ujra, megy a kukaba. Es meg egy csomo mas eloiras es folyamat letezik arra hogy az ilyenek fel legyenek valahogy dolgozva lehetoleg keves szemet "legyartasaval". A HMD-nel peldaul siman csak kicserelhetik a faceplat-et, letisztijak a tobbi es kesz.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
jilian #53978 üzenetére
Hardverprót használva próbáld meg az aktuális piaci árakhoz képest beárazni. Egyben nehezen fogod tudni eladni mert szerintem nincs mindenkinek szüksége a sok kiegészítőre, vagy pedig adsz mindent hozzá és jelentősen buksz rajta.
És itt most szeretném elejét venni ennek a témának:
Ez nem beárazós topik, hanem szakmai.
Volt már ilyen poszt, azt is elfojtottam és lesz is (gondolok itt a most megjelent Q3 kapcsán megunt Q2 példányokra) ha ezt tovább engedem de én nem szeretném, azt pedig csak sejtem, hogy a topiklakók sem szeretnék.Ezt nem is értem miért okoz bárkinek nehézséget felmenni hardverapróra és rákeresni, mint minden más hardverapróra feltett hirdetés esetében. Így hirtelen rákeresve "Quest 2"-re 60 darab hirdetést találtam hardveraprón, ami bár nem mindegyik Quest 2 eszköz, de úgy a 95%-a az... Amikor a videókártyádat megunod akkor is bemész az adott kártya szakmai topikjába és megkérdezed, hogy mennyiért lehet eladni? Csak azért mert vettél hozzá plusz spéci tápkábelt vagy risert vagy bármilyen kiegészítőt? Kicsit gondold ezt át te is kérlek! Azt pedig remélem érzed, hogy nem konkrétan ellened irányul a mondandóm, hanem mindenki ellen, aki itt egy ilyen kérdést feltesz. De ha megfordítanám: az hogy nézne ki, hogy ha én tenném fel ugyanezt a kérdést? Nekem is van hozzá kb ennyi kiegészítőm, bár én még nem akarom eladni de én is elfogom, de én is azt az utat választanám, hogy hardverapróra felmegyek és az alapján döntök/árazok.
A továbbiakban törlök minden beárazással kapcsolatos hozzászólást, remélem ez a topiklakók számára is szimpatikus döntés amennyiben nem, azt persze nyugodtan jelezzétek mert tudok változtatni a saját hozzáállásomon ezen a téren!
Viszont én topikgazdaként úgy gondolom a PH alapelveket kell alapul vegyem és betartatnom, ami bármilyen formában tiltja a szakmai topikokban való hirdetést. Ez pedig burkolt formában ugyan, de annak számít szerintem...
-
gulasoft
őstag
válasz
jilian #52996 üzenetére
Mind a két questen ugyan annak kell leni az első accnak ami a másikon (az egyiket facrory resetelni kell ha már más acc az másodikon) A második eszközön belép az első eszköz első usere. Létrehozza a második accountot, majd beállítja, hogy megosztja a játékait.
Innentől kezdve az első eszközön ő lép be, a másidik eszközön a második user, és minden játékot lát amit az első userrel vettetek és vesztek meg. Egy jó 3000-es ax-es routernek el kell vinnie két eszközt, de semmi más nem mehet rajta, mx a két gép két kábellel. -
gubabela
senior tag
válasz
jilian #52994 üzenetére
Megoldható probléma nélkül. Egy acchoz hozzá lehet rendelni több eszközt is, de szerintem egyszerűbb külön accot csinálni, pláne, hogy már nem kell facebook acc sem hozzá. Az együttjátszást hogy érted? Standalone? Úgy simán mehet egy wifi hálózattól is akár, ha pc stream, akkor ahoz 2 pc fog kelleni, és nem árt a külön dedikált router/ap. Nálunk kevés volt egy, sokat laggolt.
-
a2d2
addikt
válasz
jilian #49641 üzenetére
Synth Ridersbe jópár hónapot beleraktam, napi szinten toltam egy időben. Nagyon jó volt full body trainingnek. Egy időben multiztunk is itt pár emberrel. Lehet előszedem megint mert nem bírok lemenni egyszerűen 100kg alá és most télen érzem már hogy gondjaim lesznek mert egyszerűdn több a bevitt kalória.
Na mindegy. Ezután vettem meg a BS-t de annak szar és kevés a gyári száma ehhez képest, abban max egy órám van és az is a custom song próbákkal ment el. -
s7evcsenko
addikt
válasz
jilian #49632 üzenetére
lol
Hát ha szerencséd van, akkor abban a store-ban vásároltál, amelyik eszköz hozzá van csatolva a fiókodhoz.
Ha quested van és sikerült a quest store-ban megvenned, akkor nem fog kelleni hozzá kábel.Próbáld meg úgy menyitni telón, hogy ne az app, hamen a böngésző nyissa meg.
Vagy ezt írd be a böngészőbe: https://www.oculus.com/experiences/quest/
ha itt látod, hogy megvetted, akkor örülhetsz. -
s7evcsenko
addikt
-
barcalaci84
őstag
válasz
jilian #42573 üzenetére
windowsban a hangbeállítások megnyitása
speciális hangbeállítások : az adott játék hangját rakd át alapértelmezettről az Oculus fejhallgatóra...így a steamvr-os játék a headsettben szól , a Windows hangját meg használhatod az alapértelmezett hangeszközöddel...de fordítva is működik: hagyod hogy automatán váltson a headset hangjára és az "egyéb alkalmazás" hangját állítod be a hangszóróidra
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
bali777
aktív tag
-
Raymond
titán
válasz
jilian #41638 üzenetére
Nem kuldozget az Oculus/facebook semmilyen kepeket a kornyezetedrol. Ezek lokalisan feldolgozott adatok csak es a playspace az ami megvan beloluk. Senki nem bamulja a szalamidat. En nem akarom senki paranoiajat blokkolni, mindenki azt csinal amit akar, de szerinted mi volt az elso dolog amit az ilyenek utan komolyabban erdeklodok megneztek?*
Az eredeti Rift tobb mint 5 eve, 2016 tavaszan jott ki. Annal a szenzorok gyakorlatilag feketefeher kepet a PC-re kuldo webkamerak. Mar ott felmerult ez. A vegeredmeny az volt hogy nem kuld sehova semmit. Aztan volt egy fellangolas 2 eve a Quest megjelenese utan 2019 tavaszan is, akkor is az lett a vege hogy nem kuldenek semmit sehova. Tavaly a Quest 2 megjelenese utan megint aktualis lett a tema, akkor is az lett a vegeredmeny hogy nem kuldenek semmit.
Ha komolyabban erdekel mi mit kuldozget akkor megnezheted ezt a friss tanulmanyt ahol a 150 legnepszerub alkalmazasbol (beleertve a rendszeralkalmazasokat is) gyujtottek az informaciokat:
Auditing Network Traffic and Privacy Policies in Oculus VR
A privacy settings eleg mostohan van kezelve sok fejleszto/kiado alltal, de senki nem nezegeti milyen tapeta van a falon vagy hogy megvan-e meg anno a lenyegyel piacon vasarolt ketkazis International duborgo. A fejlesztok nem kapjak meg a kamerakepet az Oculus/facebook pedig nem nezegeti.
* a komplett halozati forgalom analizalasaval
-
abydos
aktív tag
válasz
jilian #41626 üzenetére
Nem akartam beleszólni, mert igazából unom a Facebook mindent adatot ellop témát, teljes szélmalomharc, a most élő generációk már nem növi ki ezt az attitűdöt, mindenesetre belinkelem egyik korábbi cikkem ezzel kapcsolatban.
Az pedig külön dokumentálva van amúgy is (felhasználói feltételek elolvasása? Ja nem, azt soha, csak fórumokon hurrogunk, hogy biztos feltöltik szerverre, de utánajárni már azt nem, jobb hőbörögni a neten), hogy a Quest mekkora területet tud beszkennelni és mikor írja felül az előző helyszíneket és hogy csak és kizárólag a Questen belül kerülnek tárolásra a környezeti geometriai adatok.
Nem képek/fotók kerülnek tárolásra, hanem matematikai számok. -
kiskuplung
őstag
válasz
jilian #41582 üzenetére
Hali! Én még a Rift CV1-re vettem VRcovert 5 évvel ezelőtt, azóta is azt használom. Ez sima szövet, azért szeretem mert néha bedobom a mosógépbe, (vagy ha olyanom van, kézzel is ki lehet mosni), és akkor tök jó öblítőillata van
@Raymond : Wooo, isten hozott a KLUBBAN! Az életedminőséged mostantól sokkal jobb lesz!
-
-
a2d2
addikt
válasz
jilian #41550 üzenetére
SW Squadrons 15 euroért.
Walking Dead-et mindenképp Oculuson venném a crossbuy miatt. Most volt ott is 30% akcióban, de a kupont is arra lőném h nem lenne meg már Steam-en.
Elite Dangerous - 6,24 euro
Assetto Corsa ultimate edition - 7,88 euro
Project Cars 2 - 9 euro
The Mage's Tale - 7,49 euro
Kipróbáltam tegnap Red Mattert Quest 2-n: igaz nincsenek nagy terek de beszarás jó a grafika. Ezek után rossz lesz ránézni a többi játékra -
barcalaci84
őstag
válasz
jilian #41493 üzenetére
a piac megoldja majd...az szerintem már most látszik h a fizetős játékokban nem fognak működni a reklámok az erős cancel culture miatt , illetve más platformoknál se lett jellemző...
az ingyeneseknél meg fog jelnni és biztos vagyok benne h a legtöbb játéknál lesz egy fizetős verzió ahol tulajdonképp a reklámmenteségért fizetsz...de az ingyeneseknél is vigyázniuk kell a fejlesztőknek h ne legyen túl irritáló , mert ha mégis , akkor nem lesz user base és elhal a játék és akkor nem lesz reklámbevétel és úgy meg nem jön majd ki a matek...
szépen kiforogja majd magát
-
Raymond
titán
-
Raymond
titán
válasz
jilian #41413 üzenetére
"Tehát a Quest storeban vásárolt cuccok mennek bárhol."
Igen, mert a Quest-re telepultek. Ugyanugy ahogy a Play Store-os Candy Crush is megy barhol ahol nalad van a telefon mert oda telepitetted, a Windows-os viszont nem megy a telefonodon."Az OhShape-et például csak akkor látom ha kapcsolódóm airlinkel a pc-re."
Mert ott vetted meg es csak ott telepitetted. Amikor racsatlakozol a PC-re Air Link-el akkor a PC-s Store/Library/stb amit latsz es a PC-s jatekokat futtatod PC-n es a Quest-re kuldi a kepet/hangot es veszi onnan a poziciot es input jeleket. Az OhShape viszont cross-buy, tehat ha a HMD-ben amikor nem vagy a PC-re csatlakozva rakeresel a Store-ban akkor ott lesz hogy "Free" es telepitheted a nativ verziot is a Quest-re amit aztan ott jatszol ahol akarsz.Probald meg a casting-ot ugy hogy a telefonnon csinalsz WiFi hotspot-ot es a Quest-el arra kapcsolodsz. Ha jol emlekszek ez valamikor ment igy.
"Nem mindegy hol veszed mert csak azzal mehetsz el a gép mellől amelyiket a Quest store - ban veszel. "
A cross-buy jatekoknal mindegy hol veszed mert mindket verziot megkapod. A PC-s es a Quest verziot is. Nem telepul automatikusan igy ra kell a masik Store-ban keresned de az ara mar ott "Free"-kent lesz feltuntetve. A jatekok neve gyakorlatilag mindig ugyanaz, de a Robo Recall-nal picit mekevertek es a Quest-en ott van az is anevben hogy Unplugged.
A cross-buy jatekok listaja [link]
Csak hogy teljesen vilagos legyen - nem minden jatek cross-by ami az Oculus Store-ban van! Ha ez fontos akkor a linkelt listaban meg kell nezni megvetel elott.
-
Bloose7
csendes tag
válasz
jilian #41413 üzenetére
Napsütés problémára én ezt láttam, de még nem próbáltam:
https://youtu.be/Q2twNcwwnAIA cast Wifi Direct elvileg, ha megy a cast akkor nem szakad meg a router kikapcsolasa után sem. (Iphone XS-el tesztelve).
Talán mobil hotspottal is működik, viszont a cast elindításához kell internet kapcsolat.
-
Raymond
titán
válasz
jilian #41411 üzenetére
Napsutesben problemas a kovetes egyebkent is, sot napsutes se kell neki csak eleg UV hogy a LED-eket mar ne talaja meg tehat felhos idoben is lehet ez. Nem csak uj akku kellett a controller-be? Lehet mar gyengen vilagot(ott), vagy bent mukodik?
1. Barmi megy barhol, a Quest-nek mindegy hol vagy csak a Guardian a lenyeg. Az is mindegy hogy nativ jatek a Quest-en vagy PC-s stream, az utobbi ugyanugy megy ha van ott WiFi jel ahol jatszol.
2. BT fules eleve problemas a kesleltetes miatt, en maradnak a kabelnel.
3. Sehogy.
4. A PC-s a Robo Recall es a Quest-es az Unplugged. Ugyanaz a jatek csak a Quest-esnek butitott a grafikaja. Mindegy hol veszed meg mert cross-buy igy telepitheted mindkettot.
-
Raymond
titán
válasz
jilian #41150 üzenetére
Autos jatekokbol inkabb ne Rally legyen eloszor, probalj a AC1, PC2, AMS2 es tarsaival korozni inkabb. Dirt Rally-nel ha maradsz akkor probald a HUD beallitasok alatt a Vehicle Camera Motion opciot atallitani. Azzal lehet valtani hogy mozogjon-e a kamera az autoval fel/le vagy fixalva legyen a horizont es a kabin mozog korulotted. Embertol fugg kinek mi jon be jobban es mi az ami nem ut ki
A 90Hz szerintem kotelezo, a felbontast told fel az Oculus Home-ban a Quest beallitasok alatt 5408x2736-ra.
-
barcalaci84
őstag
válasz
jilian #41093 üzenetére
VD - t a Quest storeban kell megvenni (nem a rift store-os kell)...
De szerintem az airlink mellett nem igazán van szükség rá...szóval szerintem hanyagold. Ha esetleg problémad lenne az airlink kel, akkor lehet elgondolkozni rajta...
De vélhetőleg nem lesz gondod az airlink-kel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged