- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
válasz beci43 #57090 üzenetére
Nálam az ál-igekötős igék szétbontása dobja le a szíjat, de teljesen hiábavaló a harcom.
Itteni topikban küldtek el a jóédes a szülőmbe mikor felhoztam.
(feltételez, kivitelez, befolyásol, stb..)
Pedig ezek szimplán értelmetlen kifejezések lesznek úgy, ige híján.
De az emberkék egója már akkora, hogy nehogy már szólni merjen érte valaki.
Nem pont ez a náciság? Na, mindegy, nem értek a lovakhoz.Apropó, a Q2-t érdemes Q3-ra lecserélni? Élmény szempontjából úgy látom igen.
Olvastam itt, hogy állított a két kijelző elrendezése? WTF? Milyen ismert hibái vannak?Amúgy ha Angliából jön akkor az áfát külön kell fizetni az államkasszába, ha Németből akkor meg még a cégnek kellene befizetni merthogy az eu-ország? Vagy nem így van?
Ja és, hogy látjátok a Q3-ból elég lehet a 128GB verzsön?
-
Sirandrish
legenda
-
A_Papa
senior tag
válasz beci43 #56198 üzenetére
Igen, valószínűleg. Mit javasolsz/javasoltok, manapság milyen VR-t érdemes vásárolni szimuhoz, ami ár/értékben a legjobb?
Illetve, ilyen eszközöket érdemes használtan venni? Továbbá szemüveggel lehet használni ezeket? Szemüveg nélkül a monitort is alig látom...Köszi a válaszokat!
Papa
-
kiskuplung
őstag
válasz beci43 #53274 üzenetére
"nem kell a fejemet forgatni hogy vmit meg tudjak nézni."
Ezt el nem tudom képzelni így közel 7 év VRozás után, hogy milyen lehet. Szerintem már annyira belém ivódott a madárszerű fejmozgás, hogy nem is fogok róla leszokniAztán ki tudja a CV1 után is kb 20 perc volt elfelejteni hogy valaha is volt kábel a hátamon, amikor megjött a Quest 2.
Én akkorát nyomok a BUY NOW gombra, ha lehet rendelni a Q3-at, hogy beszakad az egerem gombja.
-
gulasoft
őstag
válasz beci43 #53274 üzenetére
Volt G2 tulajként tapasztalat hogy sokkal jobb a Pico 4. A képe is szebb, + nem kell a fejemet forgatni hogy vmit meg tudjak nézni.
Mert abban is pancake lencse van. A sony itt rontotta el a psvr2-őt. Túl nagy vízfejű cég, mikor kijött a pancake lencse má nem tudtak váltani.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
válasz beci43 #50636 üzenetére
Hát rokonok kérdezték cseréljék e a Q1-est Q2-esre, és mondtam, hogy várjanak még egy évet. Pancace lencse, 3-500$ közötti ár, emelt felbontás, gyorsabb proci. Kb. mint a pro, a buzi aksis vezérlők és arckövetés nélkül. Mondtam, hogy a pro egy bukás, ennyi pénzért vesz az ember 3 pico-t, talán észhez tértek, gondolom a pro marhára nem fogy, a pico meg harapja ki a játékosréteget és ezt lassan a meta is észrevette. Kár volt a pro-ra költeni a fejlesztést.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
camaro79
aktív tag
válasz beci43 #50363 üzenetére
Én is 1 év után cseréltem. Magyarországi HP nem akart semmit csinálni, mert szintén serial alapján mondták, hogy lejárt az 1 év gari, menjek a forgalmazóhoz. Erre írtam a Holland cégnek (unboundxr), akik szó nélkül cserélték.
Én a helyedben írnék a webshopnak, mert Unios jog alapján 2 évet kell adniuk rá. -
camaro79
aktív tag
-
kiskuplung
őstag
válasz beci43 #44051 üzenetére
El sem tudom képzelni, hogy ez neked miért jó, de amúgy hozzá lehet adni, csak semmi értelme.
Ettől még frissülni nem fog, a Steam sehogyan se kezeli, csak egy szimpla parancsikon kb.
1) Launch Steam.
2) Click the Games menu, choose Add a Non-Steam Game to My Library.
3) Browse for games on your computer or put a check next to the game(s) you wish to add to the Library.
4) Click on Add Selected Programs. . -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz beci43 #38472 üzenetére
Akkor próbáld meg azt, hogy bekapcsolt eszközökkel menj be a windows beállításokba:
Eszközök részen belül keresd ki a kontrollereket (ha a párosítás sikerült, akkor elméletileg itt kell lennie mindkettőnek), távolítsd el őket és párosítsd őket újra, egyenként. Kezdd azzal, amelyik nem jelent meg nálad, azaz a jobb kontrollerrel. Ez alatt a mixed reality portal legyen megnyitva preview módban.
Az első kontroller újrapárosításkor áll meg, ne csinálj semmit, várj pár percet és figyelj: nem dob-e fel olyan üzenetet, hogy frissíti a kontroller firmware-eket? Tényleg hagyj neki időt erre, több perc is lehet és ha igen, akkor türelmesen várj tovább, amíg ki nem írja, hogy befejezte a frissítést. Ez 5-10 percig is eltarthat.
Arra pedig kínosan figyelj, hogy az elem fullra legyen töltve bennük, ne FW frissítés közben merüljenek le.[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz beci43 #38469 üzenetére
Első körben a legegyszerűbb dologgal próbálkoznék: végig kell járni minden USB portot, hátha valamelyikben jól működik.
Lehetőleg vezérlő szerint nézd meg a portokat.
Tipp: Nekem az alaplapról az előlapi USB kivezetés kontrollerén működik a legjobban most épp, de Win frissítésenként hajlamos változni.
Ha ez nem válik be, akkor lehet próbálkozni az USB driverekkel. Itt két opció van: a Win által telepítettet használod vagy az alaplapod gyártói oldaláról letöltött legfrissebbet. Mindkettővel érdemes próbálkozni.[ Szerkesztve ]
-
-
Márton
nagyúr
válasz beci43 #28683 üzenetére
wow, ez valóban jó hír lenne:
"Reméljük ennek következtében újra kapható lesz az első Rift-hez az utángyártott kábel,"Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest