-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joma
tag
válasz
JoolsNOS #66750 üzenetére
Kültér. A headseteket tesztelik... validálják etc.. 2 probléma van. Az egyik a műanyag.. Ami vszinű UV védelemre nincs tesztelve. A Műanyagok egy tulajdonsága, hogy a polimerek kötése UV hatására megváltozik. (amelyik nem UV álló) ergo porozus lesz, meglágyul, vagy mattul , töredezik... ha nem tesztelték erre, akkor bármi lehet.. semmi is :-) A másik a lencsék. Illetve a mögöttük lévő félvezetők.... Ha nem kültéri, akkor nincs rajtuk szűrő pl. Emiatt kárt okozhat a fény, illetve a finom jelfeldolgozási algoritmus bemeneti paraméterei változnak (random hibák) A kijelző lencse pedig egy olyan domború lencse, aminek a fókusztávolsága pontosan a kijelző felülete. ha befelé megy a napfény, a kijelző felülete megéghet, mint a nagyító alatt a hangyákok. kb annyi idő alatt.. érdemes letakarni ha leveszed . És arra rászokni, mert egyszer tuti nem figyelsz majd oda honnan süt a nap..
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
JoolsNOS #66750 üzenetére
A külső kamerák és a belső lencse ami a szemed előtt van két külön téma.
A külső kameráknak nem lesz bajuk, legfeljebb ha nagyon napsütéses idő van és túl világos minden akkor előfordulhat, hogy a tracking nem fog megfelelően működni.A belső lencsék azok amiket óvni kell a napsütéstől.
Nappal, napsütésben mindenképp kockázatos kint használni mivel ezt beltéri használatra tervezték, a Meta nem ajánlja a kültéri használatot. De ez a te döntésed.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
JoolsNOS #66647 üzenetére
Először is lépj ki/kapcsold ki a Quest linket (PC-n zárd be ha el van indítva, HMD-ben csekkold, hogy ki van kapcsolva). Kábellel rákötöd PC-re, mint egy telefont. Ekkor 5 másodpercre a HMD-ben felvillan egy üzenet, ott tudod engedélyezni. Azután megjelenik a PC-n filekezelőben és tudsz rá másolni. Ha elmulasztod az értesítést, húzd ki, dugd újra. Nem túl jó mert tényleg rövid a toast és egyszerre kell dugni meg HMD-t figyelni és konrollerrel (vagy kézzel) hadonászni.
Szerk: Még arra figyelj, hogy ne legyél "Do not disturb" módban, mert akkor nem jelenik meg az értesítés (vagy ha esetleg kapcsolgattad az értesítéseket és amiatt nem jelenik meg, akkor érdemes szétnézni az értesítési beállításokban).
-
GalaHU
addikt
válasz
JoolsNOS #66558 üzenetére
Ja, értem...
Nálam semmi ilyen nincs, a futamok végén a CM-be visszalép, aztán mehet újra a menet...
Maga a CM nem tölt be néha egy-egy pályát, de ez a különböző assetek, barkács autók és egyebek miatt van, csinálja 2D-ben is, szóval nem VR probléma.
A klasszikus "vanilla" pályák és autók hibátlanul mennek mindig.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
JoolsNOS #66555 üzenetére
Ez már nagyon rég fennálló probléma nálam, legalább 6-7 driver verzión túl vagyok és még win reinstall is volt azóta. Csak a SteamVR produkálja, az is csak úgy, hogy ha aktív az airlink és a questet csatlakoztatom le előbb, a SteamVR-t nyitva hagyom. (A Steam és a SteamVR teljesen lehal ilyenkor.) Ha a SteamVR-t előbb bezárom és utána csatlakozok le, akkor nem csinál ilyet. Játék végeztével gyakorlatilag visszafelé kell csinálni a fent leírt sorrendet.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
JoolsNOS #66055 üzenetére
Én először Steamen vettem meg a BS-t megjelenésekor, akkor még csak CV1 volt a piacon ha jól emlékszem. Igaz akkor már volt Oculus Store is de azért Steamen vettem meg először mert nálam az a favorit és arra gondoltam ki tudja mit hoz a jövő, ha lecserélem a Riftet mert jön valami más gyártó akkor a Steam úgy is mindent IS támogat. Jó volt mert legalább kipróbálhattam Reverb G2-vel és Vive Cosmos-szal is a BS-t. Aztán a Meta Store-ban később meg azért vettem meg mert tök jó Questtel natívan játszani, alkalmaként ingáztam is. Pár házibuliba is elvittem ahol szerették a többiek is!
-
fatal`
titán
válasz
JoolsNOS #65921 üzenetére
De meleg lesz, ha normális szigetelés van és kellő felület (ezért írtam a falfűtést). Rafiátoros fűtéshez nyilván nem elég a 30. Nekem 42-47 fokon megy, küldi hőmérséklet függvényében. Ha ki-be kapcsol sokkal több gázt használsz.
Vegyes tüzelésű az nyilván más, az sehogy nem lesz hatékony.
Na, de nem offolok tovább. Aksit tuti nem raknék semmilyen fűtött felületre.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
JoolsNOS #65832 üzenetére
Nordschleife a szerelmem!
Assetto Corsa-ban is szinte csak azon a pályán játszottam.
+#65835fatal`: Ezen a hivatalos VR támogatáson csak azért lepődök meg, mert a Steam store oldalán a jobb oldalon nincs feltüntetve a VR support. Pedig eddig minden játéknál láttam ami támogatta a VR-t.
Persze hiszek nektek és köszönöm az infót!
Szerintem be is húzom mert egy ideje wishlistes nálam és most pont akcióban is van és a wallet-emből is simán kijön. -
Dyingsoul
Topikgazda
-
setup
tag
-
setup
tag
válasz
JoolsNOS #65806 üzenetére
Nekem bejön, hogy végig be van harisnyázva, mert így nincs az a para, hogy kihasad e, ha véletlenül átgurulok rajta a székkel, de sprődebb is emiatt.
Kinek mi.
Én 3 méteres kábelt nem vennék, mert nekem a CV1-en annyi volt a gyári és azt toldanom kellett. Ha meg már 5 méter, akkor ahogy írtam önmagában a kábelhossz maga az, ami miatt teljesen értelmetlen agyalni a különböző portok sávszélein. Max annak van értelme, ha az alaplap tud esetleg nagy töltőáramot az egyik USB-n, akkor abba dugod.#65785fatal`
Most 100% akkuról indultam és H.264/900 –on a bő két órás 3D film végére 69% maradt az akksiban.
Ha növeli is a fogyasztást, akkor sem fogok belefutni problémába emiatt. Bár picit meglepődtem, hogy így is merült, mert még a wifije is ki volt kapcsolva.
Elég gyengén tölt ezek szerint az alaplap.
1 óra után sokat igazgattam a fejemen, mert valahogy nagyon a közepét kell a lencsének nézni, mintha kisebb lenne a lencse rádiusza, mint a CV1-nek volt.
Aztán könnyen lehet, hogy csak amiatt nem vettem észre azon hasonlót, mert azzal nem ültem végig 3D filmet. Kevés volt hozzá a képminősége.
Filmre ez a Q2 is kompromisszumos azért még, 2D filmre nem fogom használni, de 3D-re nem rossz. -
setup
tag
válasz
JoolsNOS #65775 üzenetére
Nézd én a marketing bullshitból nem kértem, mert alapvetően az USB ahogy a nevében is benne van, az egy univerzális cucc.
Én annyit tudtam, hogy a Q2 valós sávszéligénye 150Mbps körül van default az internet népe szerint.
Erre "teszteltem" rá két úton, azzal ami éppen volt itthon. Ha igaz az állítás, akkor a 300Mbps wifi elég neki, de ha a switch része a routernek csak 100Mbps, akkor az már kevés.
Tényleg akadozott az AirLink, a százas öreg routerrel, hiába támogatta a 300Mbps-t, de ment, azért látszott azon ahogy megy, hogy majdnem megvan a sávszél.
Utána bedugtam sima USB3-ba a Q2-őt a telefonom töltőkábelével, ami viszont már elég kellene legyen és elég is volt.
Mivel sima USB3-ban ment, megrendeltem a kábelt.Na, most a sima USB2-es kábel is tudott sávszélre amúgy 480Mbps-t és ott volt a passzív vezetékhossz maximuma 5méter.
Sajnos nem volt itthon USB-C-re átalakító átalakítóm, így azt nem tudtam kipróbálni, hogy egy USB2-es kábellel megy e, tehát hogy az abban található 4 vezetékeren túl használ e a Quest más ereket is.
Ez lehetséges, de az erek száma csak az egyik lényegi különbség az USB2 és az USB3 között.
Ugye minél nagyobb az adatsűrűség annál inkább számít a vezeték egyenáramú ellenállásán túl a kapacitása és az induktivitása is, ami a magasfrekis adatátvitelből ered.
Itt jön be az ökölszabály, ami szerint az 5Gbps (USB3 és felette) passzív vezeték maximális hossza csak 2 méter. A 10Gbps (és felette) adatsűrűség esetén meg 1méter. A fizika az meg egy makacs dolog, mint tudjuk.Szóval, amikor ráírják egy 5 méteres vezetékre, hogy 5Gbps akkor azzal annyit erősítenek meg, hogy a mezei USB3 elméleti max sávszéle ennyi .
Olvastam redditen fórumhozzászólást, hogy egy srác vett egy 20Mbps 3 méteres csodakábelt, bedugta az USBC 3.2 dugaljba a csodaalaplapján és 2.9Mbps mért.
Nem tudok levágni az enyémből 2 métert, de szerintem ugyanez történne, ha rövidebbre vágnám ez is felmenne.
Szóval igaz lehet az ökölszabály és még 3 méteren sem megy fel 5Mbps-re az átviteli sávszél.
Szóval én arra jutottam, hogy simán lehet, hogy a 2.2Gbps lehet 5 méteres kábelhosszon a max, amire fel tud menni passzív réz eres kábellel és az összes többi csak bullshit. -
gulasoft
őstag
válasz
JoolsNOS #65762 üzenetére
Ilyet találtam:
Hi guys, thank you for your replies! My problem is just solved.
Yes, it is the synchronous spacewarp (SSW) that cuts off my fps from 72 to 36 when pc cannot stably reach 72 fps. But it’s not SSW by oculus, it’s SSW set by virtual desktop (the streaming software).
The 72 fps cap is also set by virtual desktop. I changed the setting, and now it can reach 90 fps.
Additional note:
I found out anti-aliasing is costing crazy amount of gpu usage. Changing from disable to x4 anti-aliasing can cause my gpu usage go from 50% to above 90%. I tried to disable it, and my pc can reach full 72 fps all the time even with mirror on. 90 fps can be a bit difficult with mirrors in a few poorly optimized heavy scenery worlds but it’s totally reachable with mirrors in normal chill worlds.
I rarely notice a difference when anti-aliasing is turned off, unless I stare carefully to the edge of objects; and putting x2 anti-aliasing is enough to eliminate all aliasing that my eye can notice.
So, if you are not satisfied with fps in VRChat, you can turn off antialiasing, or lower it to x2 instead of x4
Ez alapján a VD-ben kapcsold ki az ssW-t és megszűnik ez a korlát. -
gulasoft
őstag
válasz
JoolsNOS #65762 üzenetére
A VD menü a steamvr alatt úgy jön fel, hogy hosszan nyomod a bal kezednél a kisgombot, tehát röviden a steam vr jön be, hosszan a VD, és utána ott már választhatsz, hogy a desktopot akarod nézni vagy visszaváltasz a steamvr-a.
Azt mondod, hogy a VD steram fülön bármit állítasz mindíg 72fps van minden játéknál? -
JoolsNOS
veterán
válasz
JoolsNOS #65621 üzenetére
Na annyira most rájöttem, hogy ha játék után kilövöm a steam vr-t akkor újra működik a bal kontrollerrel a VD menü előhozatala. Illetve fura, mert egyes steam játékok futnak steam vr nélkül, de néhány (akár nem steames) meg nem indul el nélküle...Tehát nélkülözni nem tudom.
Az fps problémám még mindig fennáll. Teljesen mindegy hol mit állítok fpsnek, vd-ben két helyen is lehet, illetve steamvr ban, mindenképp csak 72 fps-el megy minden. A VD beépített mérője szerint illetve az fps vr szerint is. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
JoolsNOS #65639 üzenetére
Így, ahogy előttem mondták. Annyi plusz infó még, hogy nem tudom miért, de vannak címek amiknél "Claim" és vannak amiknél "Redeem" felirat van. Mindkettő ingyenesen és véglegesen hozzáadja a könyvtáradhoz a játékokat.
Én már végigmentem rajtuk párszor, de most is a havi 2 ingyenesen behúzható játékon kívül találtam még vagy 4-5 játékot amit redeem-eltem. Az egyik valamelyik MR Angry birds játék, aminek örülök is! -
gulasoft
őstag
válasz
JoolsNOS #65639 üzenetére
Mobilon a meta alkalmazás (most valami meta horizon már, tököm kivan állandóan változtatják) ott bal felül a store gomb azon belül a Quest+ gomb és ott látod a havi aktuális kettőt alatta az MR & VR games on Meta Quest+-ban a see all-al meg a többit, mindet claimold, és akkor telepíthetővé válik a szemcsin.
Persze nem fér fel mind, de van benne most walkabout minigolf, golf+, Demeó (örök kedvenc) , Red Mater, Cook out, angry birds,meg egy csomó játék. Felével nem játszottam. olyan sok van. -
gulasoft
őstag
válasz
JoolsNOS #65626 üzenetére
Biztos hogy a vd-ben streamen volt átállítva az fps? Két oldala van, egy a sima képernyő tükrözésnek, és egy streamnek, és mind a kettőn lehet különböző érték. Rádásul ugye van a VD-ben is egy ilyen fedvény ami mutat mindent és ez egy mozdulattal ki-be kapcsolható. Az is futott az fpsvr is és a kettő különböző értékeket mutatott?
-
setup
tag
válasz
JoolsNOS #65614 üzenetére
Csak gondoltam nem amiatt szakad e meg, hogy a játékmotor miatt nincs mit streamelni. Nem emlékszem már pontosan, de nekem is rémlik valami ilyen, hogy le kellett vennem a szemcsit, mert nem volt benne kép és a monitoron kellett valamit keverni, aztán visszajött.
fatal'
ha lenne valaki aki link kábellel együtt éppen váltana 3s-ről használt áron még csak-csak... de azért úgy, ha már a duplája a Q2-nek, hát az már eléggé kihozza a fogtechnikus énem. De így totál káosz van a másodlagos piacon. Egyszerre látok bontatlan 256MB-os hirdetést 82k-ért meg használt 64MB-ost 100 ezerért. Egy ilyen 64 megásra ráírtam heccből, hogy ez valami régről fentmaradt hirdetés e vagy mi és frankón komolyan gondolta a tag, hogy azt ő százért el fogja adniDe itt az apróban is 128MB-os Q2 jegelve 70k-ért több darab, meg hirdetve a 64-es 75-ért. Kb. mindenki a hasára csap. Sajnos ami fent volt 3s 120-ért már az is jegelt...
-
setup
tag
válasz
JoolsNOS #65598 üzenetére
Lehet tök más, de én amikor Rift-el nyomtam az Assetto-t nekem sem adott a gém a szemüvegben VR képet a játékmotor, csak a rajtrácstól, pedig ott csak HDMI kábel van.
Más:
Araboktól vett itt valaki Quest 2-őt? 82k ért adják FB-n az új, bontatlan 256MB-os Q2 szettet. Rágugliztam, elvileg a Q2-őt nem hamisítják, szóval ha nem féltégla van benneakkor kóser és elgondolkodtam rajta kell e nekem a 3s. Úgy is a cockpitben ülnék azzal is...
-
gulasoft
őstag
válasz
JoolsNOS #65598 üzenetére
Ott is szét tud kapcsolni a quest de mikor feléleszted, akkor viszzamegy a játékba. Megveszed kipróbálod ha tudja akkor ösrülsz, ha nem akkor visszakéred a pénzt. Ez most már a quest store-ban is megy.
Én nem is tudom mikor használtam utoljára nem VD-t. Tavaly volt egyszer az biztos. -
fatal`
titán
válasz
JoolsNOS #65289 üzenetére
Jah Steam link, így már értem.
Ne a steam linkben keresgélj (bár lehet, hogy ott is lehet állítani, ezt nem tudom), hanem a standalone részen. Ha a keresőbe beírod, hogy hand tracking, akkor feldobja.
A másikat nem tudom, mert már lecseréltem a gyári facial interfacet. De elvileg csak benyomod mindkét oldalon és húzod vagy tolod.
-
gulasoft
őstag
válasz
JoolsNOS #65266 üzenetére
Első körben a fejszetthez kapott ar-es kis szörmúkos játékot próbáld ki. Az nagyon jópofa ahogy bejön a plafonon az űrhajó és szétverik a faladt az alienek. Ha van asztalod, akkor figyelj mert képesek és bebújnak alá :-)
Szerintem ez kelleni fog, és akkor menni fog az airlink.
[link] -
fatal`
titán
válasz
JoolsNOS #65266 üzenetére
Semmi igazából, de tehetsz steamlinket és akkor azon keresztül megy.
Csak szerintem a kényszerített foveated rendering szemkövetés nélkül a pancake lencsén szörnyű.
Vagy ott van még a fizetős VD, az a legjobb (kivéve a Beat Sabert a követés miatt), de legelőször szerintem jó az air link is.
-
Raymond
titán
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
JoolsNOS #65209 üzenetére
Hát szerintem sokkal jobb nem lesz attól, hogy a kábeleseket különcsatoljuk egy switch-el. Ugyanúgy átmegy rajta az adatforgalom, ugyanúgy tűzfalazni kell stb. Szvsz ezért a minimális javulásért felesleges pénzt kiadni, plusz áramforrás is kell hozzá, akkor maradjon inkább az 5G cucc magában.
Szerintem próbáld ki először úgy, max utána vásárolgatsz hozzá plusz dolgot, ha több stabilitást szeretnél. Úgyis még tanulod, állítgatod meg teszteled.
Ui: az tegyük hozzá, hogy az én javasolt megoldásom a pc streamre alapul. Amikor a pc is a VR wifire van kötve
-
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
JoolsNOS #65203 üzenetére
Kell egy olyan alhálózat, ahol a wifis cucc csak a vrral kommunikál és semmi mással. Ezt a magányos wifis cuccot kell rácsatlakoztatni arra a cuccra, ami viszont az összes háztartásbeli dologgal kommunikálhat (tv, internet, telefon). Tehát kapni fogja a netet de nem kell sehová továbbküldenie csak max a VRnak.
Ez a legtisztább legstabilabb megoldás, de nem szükséges, csak ha maximalista vagy.
-
fatal`
titán
válasz
JoolsNOS #65182 üzenetére
A kábelmentes PC játéknak semmi köze nincs a nethez.
Kell egy router, amit kábelen összekötsz a PC-vel és a router wifijére kapcsolódsz a Questtel.
Persze nem ismerem milyen eszközt ad a yettel, lehet, hogy ez már alapból megoldott. A forgalom, amit az air link/vd/steam link bonyolít, helyi hálózat.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
JoolsNOS #65137 üzenetére
Én Rift S-ről nem mennék Q3s-re. Én Q2-re mentem, és amíg nem volt meg a Pico, visszasírtam a Riftet.
Lepd meg magad egy pancake-kel.
Egyébként kábel para van a Rift S-el, vagy maga a HMD halt be? Amúgy is váltottál volna lassan? Csak mert ha a HMD rosszult be, nekem lassan másfél éve kint van a garázsban a Rift S-em ha gondolod, kábel nélkül. Nem garantálom hogy működik mert ott volt 2 telet, de postaköltségért elpostázom szívesen, vagy Tatabányán átadom személyesen. Eladni úgyse fogom, ott eszi csak a gyász a dobozában. -
gulasoft
őstag
válasz
JoolsNOS #65137 üzenetére
Ugyan az a kijelző és lencse mint a Q2-ben. Amíg nem volr pancake lencse addig jó volt az, de azóta kevesen vették vissza a q2-őt. Nagyjàból egyszerre volt sokunknak q2 és q3 mert sokan upgraedeltek és egyszerre volt a 2 fejszett, nálam is az volt, soha nem vettem vissza a q2-őt. S-et csak akkor vegyél ha nagyon nem fér bele a q3.
-
gulasoft
őstag
válasz
JoolsNOS #65133 üzenetére
Hát pont múltkor esett szó erről a fb-on, hogy a dronozok 250.000 fölé vitte az árát, (277 az 512-es) és így kénytelenek 3 év garit adni rá. Amazonról kb. 245 lenne, de csak 2 év garival. Neked kell eldönteni megér e neked cirka 30.000Ft-ot a +1 év
Persze mindezt úgy állítják be mintha valami marha jó fejség lenne, és a kötelező dolgokat is úgy írják le mintha az is csak rajtuk múlna, de az ár így +1-évvel akkár jó is lehet.3 év garancia jár a szemüveghez!
30 ezer ft értékű ajándék!
Havi 2 ingyenes játék, 3 hónapon keresztül az ajándék Meta Quest+ előfizetéssel!
Plusz Batman Arkham Játèk.
-
gulasoft
őstag
válasz
JoolsNOS #64693 üzenetére
Hát nem story alapú. Meg gondolom az elején refundoltad, a végén olyan alienek jönnek, hogy vértpisilsz mire kinyírod őket. Fokozatosan nehezedik. Volt hogy a a pálya közepén elfogyott minden tornyunk és épp csak túléltük a végén meg jött 3 igazán ütős meg is haltunk minta a sicc. Ha történet alapút akarsz, akkor azért abből van pár választás, végul is a nem agyonmodolt unreal engines játékok nindegyikével megy.
Mondjuk én most épp a Luke Ross modos Avatárral toltam nagyon sokat, illetve a tövviekkel a Mória bányáiből keressük a kiutat (ez UEVR-os). Az előbbi kehet coop is, bár egyszer kértem meg a lányom hogy segítsen, és hát van benne most már olyan exoskeleton is, hogy egy istennek sem akar megdögleni, a Mória meg lenkinkább gyüjtögetős, és ott lehet nehézséget állítani, coopban érdemes a normalt, de egyedül az easy amit talán meg lehet csinálni de úgy unalmas lehet.
Mindg keress hozzá first person configot, mert azért az az igazi.
Itt érdemes a modokat keresni: [link] -
gulasoft
őstag
válasz
JoolsNOS #64365 üzenetére
Igen, de 8 óra játékidő. És nem random generált az űrhajó, meg random generált a logikai rész. Egyszer megcsináltad ágyesz bugyesz. Nincs fejlődés, nincsenek új fegyverek egy sikeres küldi után... 8 óra, óránkét 2000Ft megérős? Hányszor játszottad végig? Egyszer ha lesz időd tedd fel az alien fire teamet meg a first personos uevr configot, na ott is van mozgásdetektor, meg fegyver, de ott legalább van fejlődési lehetőség,coop mód, új fegyverek, fejleszthető karakterek, több kaszt.... és nem majdnem 16.000Ft!!! Egyébként a két játék teljesen különböző, nem is összehasonlítható, de kinek a pap, kinek a papné, csak megérős szempontből egy coop az sokszor végigtolhátó más más kasztokkal, ez meg hát... Legalább az alienek véletlengeneráltak, vagy mindíg ugyan akkor jönnek, pont ugyan akkor mikor egy ponton átlépsz?
-
gulasoft
őstag
válasz
JoolsNOS #62894 üzenetére
99% hogy a filmek azon keresztül kerülnek a tv-re, hogy a feleséged otthon nem a mobilnetjét fogja használni, és hogy a te telefonod is oda csatlakozik és nem a mobilnetet használod te sem otthon. Sokan szenvedtek már ezzel, a végén vettek egy külön routert, de egy pillanatra elakadtam ott hogy laptop! Milyen laptop az?
-
cinemazealot
addikt
válasz
JoolsNOS #62765 üzenetére
Sötét szobában bekapcsolva nézd meg kamerán keresztül. Ha látod foltokban derengeni (szerintem fogod), akkor vannak benne infra LED-ek. Celluxszal vagy átlátszó ragasztó szalaggal próbáld betekerni, de utána is csekkold le, nem biztos, hogy az átlátszósága ellenére szűri-e az infrát (szerintem nem).
-
-
Raymond
titán
válasz
JoolsNOS #57191 üzenetére
Az enyem is itt van valahol a fiokban, az is valami 30EUR-os akcios 2016-bol. Mokas volt a Blocks vagy Cubes vagy hogy hivtak demo akkor, de soha nem lett belole semmi tobb.
Szerk: csak hogy vilagos legyen miert irtam az elozo hozzaszolast. Az itt [link] leirtakhoz kepest a Quest PCVR streaming beallitasa kb. a villany felkapcsolasa szinten van.
-
Sirandrish
legenda
válasz
JoolsNOS #56769 üzenetére
& fatal
Köszönöm!
Közben megjött az alzas powerbank, csak most látom hogy csak USB-C-n tudja leadni a 20W-t, mert amúgy csak 18at tud, így most kéne hozzá egy USB-C - USB-C kábel..
mi ezekből a minimum amit érdemes megvenni, és tudja is a 20W-t?
Ez jó lehet?
Vagy van ennél olcsóbb is ami megfelelne a célnak? -
-
-Solt-
veterán
válasz
JoolsNOS #51181 üzenetére
Nálam a W11 kezeli, nem piszkáltam... igazából ez a figyelmeztetés ignorálható, nem tapasztalok problémát. Eggyel lejjebb vettem a grafikai beállításokat és az akadás is megszűnt.
Csak ez a "Mongoose" hibaüzenet maradt... első indításnál elindul gond nélkül, de ha kilépek utána újra kell indítanom a gépet ahhoz, hogy megint elinduljon a HLA. Elég sok ilyen redit bejegyzést találni, de egyelőre megoldást nem találtam rá.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
JoolsNOS #50256 üzenetére
Köszi a választ, igazából kipróbálás céljából venném, aztán ha nem jön be 14 nap elállásom van gondolom. Hozzáteszem hogy az 55 colos tv-m az egy 3D Oled..szóval valószínüleg a képminőség is elmaradna a tv-től, de maga a 3D..szerintem azt tényleg érdemes minél nagyobb képátlóban látni. Szóval ha ilyen 100-120 col körülinek érezném a méretet az nem lenne rossz, az már tényleg mozihatás lenne. Gondolom lehet állítani hogy mennyire legyek "közel a vászonhoz" s így mekkorának tűnjön a kép.
-
Danecay
addikt
válasz
JoolsNOS #49748 üzenetére
MSI GeForce RTX 3070 8GB-ot vettem 150e Ft-ért. Pár hónapot bányászott ugyan, de elvileg még mindig garis. Az előző tulaj vette a bányából, de ő elvileg csak játékra használta, és mivel 2 év gari van rá, olyan sokat nem bányászhatott. Én mondjuk annyira nem tartok a bányász kártyáktól, mert ha úgy vesszük, állandó körülmények között üzemelnek, kb, azonos hőmérsékleten, ami sokszor lehet kíméletesebb minta napi szintű terhelés és hőingadozás.
Én egy gyárban dolgozom ahol gépek üzemelnek 10+ éve 0-24 órában, ahol szinte minden géphez tartozik számítógép, és a legritkább esetben van szükség annak a cseréjére, miközben karbantartási szempontból viszont eléggé el vannak hanyagolva. Sok olyan gép is van amik kifejezetten videokártára támaszkodó 3D minőségbiztosítási munkát végeznek, de nem rémlik, hogy egyszer is kellet volna bennük VGA-t cserélni, de ha volt is ilyen az valamilyen kivételes eset lehetett, és mint írtam, ezek a gépek nálunk nem 1-2 éve mennek, koszosan porosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged