- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
papafater197 #57994 üzenetére
Mindketto jo hozza, de 3 pines TRS a csatlokozo elvileg. TRRS eseten a mikrofon pin foldelve van ilyenkor, szoval nyugodtan hasznalhatod azt is, mukodni fog.
-
fatal`
titán
válasz
Én mikrofon nélküli fülest használok és jó, még a beépített mikrofon is megy ilyenkor.
4 pólusút passzolom.
-
Raymond
titán
válasz
papafater197 #57996 üzenetére
Ez sima 3pol Jack.
-
Raymond
titán
válasz
-
Hiei555
aktív tag
válasz
papafater197 #57197 üzenetére
Még nem.
-
fatal`
titán
válasz
papafater197 #56987 üzenetére
Én most 25W-os Samsungot vettem 2 USB-C-vel.
-
Sirandrish
legenda
válasz
papafater197 #56985 üzenetére
Alzapower parade...
20w-t tud, és simán szinten tartja a Quest 3at játék közben is..
Ebből kiindulva gondolom bármelyik 20w-t tudó alkalmas pont ugyanerre -
papafater197
tag
válasz
papafater197 #56683 üzenetére
Köszi megoldottam!
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
papafater197 #56059 üzenetére
Amit zsolti_20 is írt, olyan mikroszálas szemüvegtörlő kendővel. Persze nem muszáj Amazonról rendelni, bármelyik szemüvegboltban tudsz venni.
CV1-hez még adtak a dobozban, igencsak kiváló minőségűt...
Igaz abban meg tátika nem volt...
-
zsolti_20
senior tag
válasz
papafater197 #56059 üzenetére
Szia,
Én egy ilyet vettem. Ez tökéletesen bevált, nem karcol és nagyon finom anyagból van. Persze nem ízre. -
gulasoft
őstag
válasz
papafater197 #54148 üzenetére
Nekem cirka 20 hónappal a vásárlás után elkezdett baromira strafelni a joyom. Csináltam videót, amin mutattam a kezemet, ahogy elengedem a joyt az meg strafel tovább. Ezt feltettem privát youtube csatornára. Elküldtem nekik a linet, meg a googleval egy leveet, hogy hö most mi legyen. Erre jött egy levél, hogy küldenek rma-s vonalkódot, küldjem vissza. Mondom mit a vezérlőt? A válasz: az egészet cakli pakli tegyem vissza az eredeti dobozba, és azt küldjem vissza. Megjött az RMA vonalkódos levél, kinyomtattam, becsomagoltam az egészet quest hóbelebaloncot az eredeti dobozba, beslattyogtam a postára, rárakták az RMA-s vonalkódot amit vittem magammal, 0 forint postaköltséggel visszament 2-vagy 3 napra rá hogy megkapták visszakaptam a teljes összeget (valami árfolyam vesztés meg az ideszállítás költségét nem kapatam csak vissza) már a postáraadás másnapján rendeltem a következőt, akkor már csak 128-as volt a 64-es már nem, azóta azt nyúzom)
Ott azért nem szarral gurítanak, nem egy alza, hogy ül rajta 3 hétig. Végül is a világ 2. leggazdagabb embere Bezos. (vagy az első attól függüen a tesla vezér mit nyilatkozik)
Úgyhogy egyértelműen amazon, és ha bízol a spagettizabálókban akkor olasz, és 5%+ ha nem és német akkor 8%+ a középút a spanyol ott asszem 6%+ de most komolyan mindenhol lesz valamennyi plusz, de a legjobb és legrosszabb között 3% valami 7000Ft. Egy 240.000Ftorintos termék mellet, nem mindegy? (én az elsőt a franciáktól rendeltem (ott volt csak akkor) a másodikat a spanyoloktól., most inkább a németektől, az mégiscsak egy precízebb nép (hacsak nem a török vendégmunkások csomagolnak (ami azért valószínű, úgyhogy nem spagetti lesz a dobozban, hanem kebab)). -
barcalaci84
őstag
válasz
papafater197 #54148 üzenetére
chaten elmondod nekik a problémát és h Meta support nem tud segíteni és lebeszélitek h jó akkor küld vissza és visszafizetik az árát +postát vissza
sokkal jobb mint itthon szenvedni garanciáztatással -
Márton
nagyúr
válasz
papafater197 #47987 üzenetére
Gear VR tok pár ezer Ft + egy Galaxy S6-S7 25-40e Ft.
De azért ez elég pixeles még, de legalább nem akadozik.
Következő lépés az Oculus GO, 40-50e körül. Én ez alá nem adnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest