- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
BusinessGuy #59614 üzenetére
Na igen..en is ettöl tartok.
Hat ** most ami van. Sehol quest 3. Tényleg akartam kérdezni, szerintetrk elég lenne a 128 verzió? 2-3 2160P filmnek, néhány játék..vagy inkább már az 512 vennétek. -
zsozsa74
őstag
válasz
BusinessGuy #59614 üzenetére
Hát ja, én sem szeretek így vásárolni, nem is nagyon szoktam, csak annyira eltűntek a Quest 3-ak és az olasz amazon ilyet írt, hogy valam 1200 euró lesz majd, ha lesz (amin csodálkoztam, de ez volt ott), a forintunk is egyre fosabb, mondom beleugrok, lesz, ami lesz...
-
Márton
nagyúr
válasz
BusinessGuy #59500 üzenetére
[kép]
Pedig semmi extra felhasználás és a videók mappám is csak 3.5GB..
Mondjuk a rendszer 17gigájára is kiváncsi lennék, miért akkora.Egyszerűen szeretem ha minden flottul, pikkpakk működik.
Úgy látszik egy bizonyos kor felett minden felesleges perc számít. (Nálam az élet más területén is.. mert a sok kicsi mind-mind összeadódik.)
És a telepítés egy dolog, de mikor gyorsan kéne hely, még azon is agyalni kell, mit szedjek éppen le, mivel fogok én pár nap múlva játszani, esetleg jön-e rokon, barát, akinek pont azt mutatnám, amit most leszedek.. Rém bosszantó dolgok ezek.
Bár, mint tudjuk, tárhelyből sosem elég, olyat még nem találtak fel -
Rixilend
tag
válasz
BusinessGuy #59487 üzenetére
Megkerdezhetem, hogy honnan rendelted es mikor az S3-at? En a Bobo oldalarol meg feb. 12 de meg el sem postaztak.
-
a2d2
addikt
válasz
BusinessGuy #59492 üzenetére
"Pár perc letölteni ezeket a játékokat a store-ból" - Erről itt páran tudnának mesélni
-
gulasoft
őstag
válasz
BusinessGuy #59492 üzenetére
Voltál te vel vele 50-100 szobás hotelban?, Ott inkább a mobilnetre váltasz. Az a baj (nem baj egyébként) hogy itthon marha jó netek vannak, és hiába mondjátok, leszedni egy 24 gigás arizónát, hogy felmenjen a 32 gigás asgard patch majd visszarakni az arizónát az nem 10 percekben mérhető (ez a műbvelet 50Gb! még pc-n is óra nem hogy questen!). Egy 512-esen ilyen gond nem lenne. Nézd már meg 6 játék!! És nincs benne az assasin creed nexus, mert azt le kellett szednem, hogy felférjen az arizona. És a másik user csak 6G-át eszik, de ehetne ő is ennyit.
-
pRoject22
őstag
válasz
BusinessGuy #59459 üzenetére
Nekem a 13700K előtt 5800X3D volt, azzal én sem vettem észre semmit, elviekben a 7000 szériára panaszkodnak, na igen sima procinál lehet, hogy nincs ilyen gond
-
pRoject22
őstag
válasz
BusinessGuy #59451 üzenetére
Elég sok helyen panaszkodnak, hogy az X3D-s AMD procik komoly stuttereket okoznak, még itt a PH cpu topikban is volt róla szó, utána néztem máshol is és valóban, nekem pl azért van intel mert ennek jobb az egymagos teljesítménye és az iRacing-hez jobb
-
nimfas
addikt
válasz
BusinessGuy #59451 üzenetére
Eddig VR-ra a többség Intelt javasolt. (Nvidia szintén) Mi változott azóta?
-
KRoy19
őstag
válasz
BusinessGuy #59363 üzenetére
Nálam is szépen működik 1 éve és semmi nyoma olvadásnak, ettől függetlenül valószínűleg több felhasználót érint, mint 1% és kár tagadni és szépíteni, hogy ez egy elbaltázott, fos dizájn.
-
tusi_
addikt
válasz
Ez a csoka mas mond. Heti 25db hoznak neki
Nemtudom mennyit adtak el, de szvsz ez tul van az 1%-on, raadsul nem o az egyetlen, aki ilyeneket javit.
Masik tech youtuber is taglalta a temat.
Szemelyes ismeretsegi koromben is van egy srac, akinek mar 2x olvadt le. Nem tuningolta, alulfeszelte.
-
fatal`
titán
válasz
Nálam sincs baja, 1 éves. Igaz, nem használom a gyári átalakítót, vettem normális kábelt a táphoz.
Egyébként főleg az átalakítókkal és a 600W-ra terhelt kártyákkal van probléma.
-
kerti008
aktív tag
válasz
BusinessGuy #59127 üzenetére
Az igaz hogy a sweet spot nagyon kicsi a PSVR2-nel es ezert jol be kell allitani a headset poziciojat. (ugy negyedoranken le szokott csuszni) Par napja feltettem es meglepoen eles kepe volt a Resident Evil 4-el. En is kiprobalnam a HDR-t meg a 4080-assal magas felbontassal. Viszont a DP miatt elkepzelhetonek tartom, hogy kell venni valami hivatalos atalakitot. (Usb3 to DP)
-
PapírVilla
tag
válasz
BusinessGuy #58891 üzenetére
Magyarosiról csak annyit, hogy pénzért az anyját is...
-
Danecay
addikt
válasz
BusinessGuy #58891 üzenetére
Ez sajnos így van. Mondjuk annyira nem is kell ezen elcsodálkozni, főleg akkor amikor valaki ezt csinálja főállásban és ebből van csak bevétele. Ezek olyanok már mint a TV, vagy a TeleShop-os reklámok, fele nem igaz, de valójában már nem is számít rá, hogy az, de ide lehetne sorolni a politikai kampányokat is, pártállástól függetlenül
Csaba mentségére szolgálhat az, hogy ő nem igazán követi és van benne ebben a technológiába, direkt rákerestem és egy 6 évvel ez előtti PSVR kipróbálásáról készült videót találtam csak tőle. Itt az egyértelmű kapcsolódási pont az Apple.
A TheVR-os srácoktól azért többet várt volna az ember, de ha nekik is ennyire nem megy, akkor maradjanak is inkább az unboxing videóknál. -
Danecay
addikt
válasz
BusinessGuy #58885 üzenetére
Nos, remélem a leírtakat nem nekem szántad konkrétan, hanem csak a videóról megformált gondolatról van szó. Én csupán érdekességként linkeltem, mint talán az első magyar, valódi kézzelfogható próbát, nem netes videók és infók alapján készült véleményt.
Igen, ezzel a videóval és véleménnyel éppen ugyanaz a baj, mint a legtöbbel, amit a hype-ot meglovagolva készítenek influenszerek és Youtuberek, mindenféle összehasonlítási alap és háttérinformáció nélkül, pusztán az Apple brand-el eladva a videót és úgy csinálva, mintha az almás cég találta volna fel a VR/AR-t, a csodát ami előtt most mindenkinek térdre kellene borulni. Ez alól sajnos Magyarósi Csaba sem kivétel, függően vagy függetlenül attól, hogy milyen régi viszony köti a márkához, hiszen, gyakorlatilag emiatt vált elsősorban ismerté anno.
A VR-os srácok"tesztje"véleménye, sajnos még ennél is kiábrándítóbb, hiszen ők eleve ezen a vonalon indultak el anno, iránymutató csatornaként, de látszólag ma már a felkészültségük egy átlagfelhasználóétól is messze elmarad, az meg aztán még kiábrándítóbb, amikor Jani azt mondja, hogy ő nem nagyon nézegette és követte a Quest dolgait, de nem is igazán érdekli, miközben az Apple Vision Pro-t az egekig magasztalta, hogy mekkora durva már, hogy ezt is tudja, meg azt is tudja, miközben a chat-en folyamatosan mentek a visszajelzések, hogy több éves dolgokra csodálkozik most rá. Ez szerintem nem kicsit volt ciki. Írtam a videó alá véleményt, ugyanezen név alatt megtalálható.Az Apple Vision Pro vs Quest 3 videót is én linkeltem, legalábbis ez egyiket, aminek biztosan van több valós alapja, de azért mégis csak fenntartásokkal kell kezelni, mégis csak Zuckerberg szájából hangoztak, legalábbis az amit én linkeltem
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
BusinessGuy #58885 üzenetére
Pont a Csaba videója után/közben írtam a bejegyzést. Szoktam nézni, meg kedvelem is nagyrészt a videóit, de ez a vision bemutató nagyon kiábrándító volt. Tőle pont azt vártam volna, hogy akkor szerez egy Questet is.
( na hátha majd egy következő videóban! ) Off vége!
-
szabzol
csendes tag
válasz
BusinessGuy #58616 üzenetére
Nálam nagyon nem így működik. A 10% előrendelői kedvezményt megkapom, de hiába írom be a kódot, nem kapok további kedvezményt. Lehet csak egy hiba volt, amit közben javítottak?
-
Aki21
aktív tag
válasz
BusinessGuy #58613 üzenetére
Én a bobovr oldaláról rendeltem a headstrapet és se vám se semmi plusz. Csak amit az oldalon ír
-
BusinessGuy
őstag
válasz
BusinessGuy #58611 üzenetére
Egyébként hivatalos Bobovr oldalról már rendelt innen valaki? Ott van vám+áfa vagy benne van az árban? 10% előrendelői akcióval ez a Bobovr S3 egész barátinak tünik, gyakorlatilag az M3 Pro áráért hütés+minden téren jobb akksi....
-
Dare2Live
félisten
válasz
BusinessGuy #58439 üzenetére
4200ön csak egy 2.5gbpses lan port van és nem kettő mint a 6000esen. Meg 4200 3x3as nem 4x4es.
Ezen felűl lényegében uaz a kettő ami a lényeg mindkettőben uaz az egyik legerősebb customer router cpu van.
Hacsak nem találok vmi nagyon jó árat AX6000re marad az AX4200Mindenkinek köszönöm a hszeket. Sajnos nincs bölcsek köve nekem kell kitalálnom rászánom e a dupla pénzt a quest3ra. Kitalálom a héten.
-
válasz
BusinessGuy #58409 üzenetére
Köszi a beszámolót, biztatóan hangzik.
k3nnny
Köszi a tippet! -
válasz
BusinessGuy #57233 üzenetére
Megérkeztek a VRRrock lencsék, elégedett vagy vele?
Ha vroptician/vroptiker oldalról rendelek Quest 3-hoz lencsét, akkor honnan küldik? Jön még rá áfa? (69$/69€)
-
kiskuplung
őstag
válasz
BusinessGuy #55611 üzenetére
Újraéleszteném ezt a Q3-as powerbankes témát, mert az Asgard 2 előtt nem nagyon érdekelt, ha 2 óránál kevesebbet tudok játszani, de mióta ez megvan, én ugyanazt a powerbanket dugom rá mint amit a Q2-nél használtam, és azt veszem észre, hogy kb 10 perc alatt felforrósodik és az egész cuccot leszívja a Quest kb 45 perc alatt.
Ez megegyezik azzal a jelenséggel, amit a "linkelt idióta" is magyaráz.
Szóval akinek nincs ilyen gondja, az pontosan milyen powerbanket használ?
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #57777 üzenetére
Azt az alap szintet meg lehetne utni a topic-ban ahol a tobbsegnek vilagos hogy mi a kulonbseg az OS es az app kozott? Mert amig ez nem megy addig teljesen felesleges a hozzaszolasok gyartasa.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
BusinessGuy #57437 üzenetére
Na kikapcsoltam valami wifi 5 kompatibilitás módot és így beállt a fix 1200mbps-re.
link wifi analyzer szerint 160Mhz-en megy, viszont így ha jól gondolom többnek kellene lennie 1200-nél? Na mindegy ha ez marad, akkor már elleszek vele.
Megnéztem és minden más energia takarékossági dolog ki volt kapcsolva. -
-Rolika-
senior tag
válasz
BusinessGuy #57432 üzenetére
Köszi, megnézem. Aliról jött 35-ért. Úgy gondoltam, hogy annyiért jó ajánlat. Így utólag kicsit már bánom, mivel a Telekom cserélte a routert egy újabb wifi6-osra. Elég sok xiaomi kütyüm van, amik viszont tökéletesen működnek. Remélem sikerül megoldani, mert ennek a routernak ki kellene szolgálnia a Pico 4-emet.
-
fatal`
titán
válasz
BusinessGuy #57220 üzenetére
VROptician teljesen jó, nekem az volt a Q2-n is. Carl Zeiss lencsék. Annyi, hogy nem mágneses, de a Q3-hoz a VRWave sem az/lesz az.
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #57229 üzenetére
En meg az evek alatt nem lattam itt a topic-ban hogy valaki mashonnan mint a vroptician rendelt volna. Vagy ha volt is akkor annyira kivetel hogy nem emlekszek ra. Gondolom oka van hogy 6+ eve a nr.1 a piacon, de valaki majdcsak beleszol aki rendelt lencseket.
-
válasz
BusinessGuy #57220 üzenetére
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #57160 üzenetére
Plusz evente parszor van problema az AMD video encoder-el ami PCVR streaming eseteben nem elhanyagolando.
-
nimfas
addikt
válasz
BusinessGuy #57094 üzenetére
Sokaknál jelentkezik, tehát 75-80% eséllyel lesz hangja? Ez csak a mostani akksikra jellemző? 10-20 Ah akkujaim nem zajosak. Mondjuk tablet, telefon töltés nem tudom mennyivel másabb mint a Quest 3 igénye.
-
kevike576
senior tag
válasz
BusinessGuy #57065 üzenetére
Ez jogos, rossz volt a szóhasználat, ahogy ezt korábban már barcalaci84 kollega is leírta, mivel senki se fizette be eddig, ezért nem tudom vissza fizetni..azt értsd már meg, hogy én ezt amazonnal is lebeszéltem. Ők egyértelműen az UPS-re mutogattak, hogy mindent ők intéznek. UPS többszöri beszélgetésünk alkalmával(más más kollegával) is ugyanazt jelentették ki, hogy itt nincs vám. Az áfá-val meg ők nem foglalkoznak. Viszont ez már nagyon OFF, itt fejezzük be.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
BusinessGuy #57064 üzenetére
Az áfát pedig nem vissza perkálod hanem kifizeted. Azt nem fizetted meg ki ahogy a vámot se. A vám lehet 0-15% között ide tartozik a termékbesorolás amut írtal erre vonatkozik.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
BusinessGuy #57062 üzenetére
*eu-n kívül 22eur felett áfa vám vámkezelés
Kevike nem kell megsértődni te kezdted el károgózni aki írta hogy ez fals infó lehet. Leírtam a tényeket. Ez van.
Az amazon EU-n kívül nem szedi be rajtad se az áfát se a vámot. Vámkezelési költseget szab meg arányosan ez az import fees deposit. Ezt gyakorlatilag a szállító kapja.
A vámot és áfát - illetve a kezelési költséget ha az nincs fizetve előre de amazonnál van - vagy a szállító szedi be külön kézbesítéskor ha minden ők intéznek vagy majd a nav utólag. Ahogy írtam egyedül abban az esetben nincs áfa es vám, ha a ups (esetleg a vám) hibázott : vagyis nem vitte vámkezelésre a cuccodat vagy a vámon benéztek valamit. -
kevike576
senior tag
válasz
BusinessGuy #57062 üzenetére
Mindenki saját maga dönti el mit akar, én nem viszek bele senkit.
Leírtam mindent tisztán, hogy zajlott a folyamat. Látszik, hogy akár a következő rendelésnél simán lehet más a helyzet. Ezt senki se tudja, Te Se ! Én bevállaltam, és megosztottam a tapasztalatokat, ennyi. Inkább vedd úgy, hogy megint tanultál valamit.
Nvidia topicban pl. folyton linkelgetik a jó deal-eket, szted hány ember rendeli be ezeket az infókat felhasználva ?
Ez az "áltatás" szöveged szubjektív fogalom itt a fórumokon, és felesleges ezen rugóznod, mert agyérgörcsöt fogsz kapni, ha az összes példát összegyűjtöd..
Ha tényleg lesz ilyen (amiben nem hiszek) és vissza kell perkálnom az Áfát, nem fogom magamban tartani, nyugodt lehetsz ! Nem az a típus vagyok..lehet oszolni -
fatal`
titán
válasz
BusinessGuy #56814 üzenetére
Az a helyzet, hogy ezeknél az eszközöknél szinte nem számít az akku élettartama, mert rég lecseréled mire bármi baja lesz.
Aki szimulátorozik és nem akar kábellel szarakodni, annak azért az az alig több, mint egy óra, amit a beépített akku tud az nagyon kevés.
És egyébként a powerbank súlykiegyenlítésre is jó.
És egyébként sokkal rosszabbat tesz az akkunak ha állandóan felteszed fél órára tölteni.
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #56814 üzenetére
Az itt [link] linkelt akku szepen mukodik nalam. Nem teszteltem agyon, de kiprobaltam figyelttem most egy picit es kb. 1 ora hasznalat mellett (nativ jatek, VD PCVR es VD video streaming) 77%-rol 72%-ra merult a belso akku. Mennnyi volt a kulos azt nem neztem, de 73%-rol indult es miutan abbahagytam a hasznalatot rajta hagytam tolteni a belso akku-t es 25% maradt benne. Ezek nagyon durvan csak, nem meregettem pontosan, de nekem eleg ha nagyon lassan merul csak hasznalat kozben es hogy utantolti amikor nincs hasznalva.
-
GalaHU
addikt
válasz
BusinessGuy #56586 üzenetére
+1 a Squadrons-ra, életem legnagyobb játékélménye volt Q2-őn! Mondjuk az is sokat dobott a dolgon, hogy dedikált HOTAS-al toltam cockpitben, de ezt a progit is csk ajánlani tudom!
-
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy #56567 üzenetére
Ezt nem vágom. Én a Quest 3ra telepítettem, nekem nincs a C-n config file
Vagy én értek félre valamit -
BusinessGuy
őstag
válasz
BusinessGuy #56567 üzenetére
* nem találsz. Vagyis ha van Quest-en is valami config file ami nyitható max akkor.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BusinessGuy #56564 üzenetére
Erre nem emlékeztem, de megnéztem és nem. Minimumon van ahogy gyárilag.
-
fatal`
titán
válasz
BusinessGuy #56462 üzenetére
Ladda és Solt már belinkelte
-
-Solt-
veterán
válasz
BusinessGuy #56462 üzenetére
Elvileg még mindig így van...
-
RobexX10
aktív tag
válasz
BusinessGuy #56394 üzenetére
Milyen VGA jobb hozzá? AMD, Nvidia? Vagy mindegy?
Szimulátorra tervezem a Q3-at.
Jelenlegi config 5800X3D, 32GB ram, 6700XT. VGA cserét tervezek. -
gusztafszon
csendes tag
válasz
BusinessGuy #56110 üzenetére
Sajnos ez sem segített, egyszer elindult de hang nélkül, többször nem. Airlink-el is kipróbáltam, azzal rögtön elindult, ennél a játéknál maradok úgytűnik annál.
Köszönöm a segítséget -
törölt tag
válasz
BusinessGuy #56121 üzenetére
Melyik tesz jobbat a belso akksinak, ha szinten van tartva vagy ha merul? Lehet megvarom akkor en is az uj generacios BoboVR-t. Igazabol nem szoktam annyit nyomni, hogy tenylegesen lemeruljon az eszkoz, de napi egy-ket orat edzek ugyhogy akkor mar inkabb egy kulso aksit nyirnek ki ha lehet.
-
LazaCCC
tag
válasz
BusinessGuy #56086 üzenetére
Nekem Steelseries Arctis Nova Pro fejesem van, ami tud egyszerre BT-t és Wirelesst. PC gaminghoz meg telefonhoz tökéletes, ézékelhetetlen a latency, de a Q3-al BT-n csúszik mint a fene... tud a fejes jacket is, kénytelen vagyok úgy használni (a kábel kiidegel), de amúgy bőven hangos így is.
Most össze akarom lőni, hogy ha már úgyis PC-n vezeték nélkül használom és PCVR-ezek, akkor a hang át se jöjjön a linken, azt direktbe a PC-ről halljam, akkor nem kéne csúszás legyen (egyelőre mikor ezt kapcsolgattam csak baromi nagy zúgás volt). -
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #56090 üzenetére
Masok vagyunk, engem nagyon zavar barmilyen. A Fire TV-n rendszeresen (evente egyszer legalabb) elturjak a sync-et es sokat jatszok vele amig megint jo.
-
gusztafszon
csendes tag
válasz
BusinessGuy #56089 üzenetére
Köszönöm a választ, amint lesz rá időm, kipróbálom.
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #56086 üzenetére
Jobb AptX tamogatas nem segitene rajtad. Az AptX-LL halott es az is kozel 40ms volt. Az AptX Adaptive pedig 50-80ms.
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #56025 üzenetére
-
izomman1
senior tag
válasz
BusinessGuy #56018 üzenetére
Az interneten ilyen is és olyan vélemény is van nehéz eligazodni
Itt egy cáfolat bár a videóban a 5G re (telefon hálózat nem azonos az 5 ghz es wifivel) kb . nyolcad annyi hatást mond a srác mint a wifi 6 ra... ami pici logikai bukfenc ha a kollégának a telefonálás fél óra után kis fejfájást okoz...
[link]
Magam sem tudom mi lenne itt a tuti, de az egészségem a legfontosabb. Minden esetre ha nincs fejfájás ( Normál pánt és foam al) wifi esetén az jelezheti azt, hogy mégsem ártalmas valami tünetnek kell jelentkeznie ha ártana...
A poén az a VR kijelzőnek is van egyfajta sugárzása kicsit arra hajlok most, hogy lehet mégsem annyira ártalmas az a wifi .. Ha már az LCD kijelzőt is kibírtam majd 10 évet a fejemen 2 cm re... VR ról azért ilyen baromságokért nem fogok lemondani az fix.. -
kiskuplung
őstag
válasz
BusinessGuy #56018 üzenetére
Időzzünk el kicsit azon is, hogy egy topikgazda nem hogy cenzúrázná a teljesen fals, semmilyen fizikai alapot nem tartalmazó bejegyzéseket amik szemmel láthatóan egy képzetlen, írni-olvasni alig tudó embertől származnak a témában, még adja alá a lovat ilyen kis morzsákkal.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
BusinessGuy #55979 üzenetére
uBlock originba lehet olyan szabályt rakni, ami elrejti ezeket:
##.card > :has-text(izomman1)
-
fulton
addikt
válasz
BusinessGuy #55676 üzenetére
Olvasgatva a véleményeket, ezek szerint nagy ugrás lenne Cv1 hez képest. Elképzelni nem tudom, gondolom pesten nincs olyan bolt, szimulátor terem ahol ki lehetne próbálni.
Ez a film dolog érdekelne leginkább a mobilitása miatt, mivel otthon van a szobában egy 77 colos sony oled, az kellő film élményt ad 3.5 mről(más is tudja nézni). De ha nem otthon vagyok személy szerint, akkor hasznos lenne. meg eleve vonz ez az egész. Arra is gondoltam hogy meg kellene várni az apple 4kper eye szemcsijét, nagyon szomjazom a jó képminőségre.
Ez az aksi idő lebeg előttem hogy most ez frissítéssel rendbe tehető majd, vagy ez ilyen mint a panaszokat olvastam a topikban. -
fulton
addikt
válasz
BusinessGuy #55676 üzenetére
Köszönöm a részletes választ
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
BusinessGuy #55679 üzenetére
De elvileg a streaming szolgáltatók nézése alapból is a bigscreenben lehetséges nem? Én skyboxban még sosem láttam lehetőségét ezeknek. Pigasust én nem használom, nem tudom milyen lehet a skyboxboz és a bigscreenhez képest
Ami viszont tény hogy bigscreenben a HDR filmek nagyon fakónak hatnak. Ezért inkább skyboxban nézem a filmeket. A 3D hatás megjelenítése 3D filmeknél az nagyon jó mindkét appban.
-
a2d2
addikt
válasz
BusinessGuy #55668 üzenetére
Tegnap este rászántam magam és rápróbáltam a dolgokra:
- HBO Max: hibát dob lejátszáskor
- Skyshowtime: tele van mikroszaggatással valamiért
- Disney+: nem bírtam belépni a fiókomba mert nem tudtam egyszerűen beadni a pin kódot. Gyerekek fiókjával ránéztem de túl közel volt full screenben a képernyő és a fejforgatós volt a dolog mert a lencse szélein nem tökéletes a kép.
Ezután skysbox-al a hálózatról ránéztem pár filmre.
Itt végül elég tűrhető eredményt tudtam úgy elérni hogy leghátulra ültem + a faceplate-et beállítottam hogy legközelebb legyen a lencse a szememhez. (Rápróbáltam hogy hozzápréseltem így az arcomhoz és láttam azt a lencse anomáliát amit Raymond írt legelső nap).
A lényeg hogy így megnéztem egy fél filmet, de utána lefeküdtem olvasni és éreztem hogy nem százasak a szemeim. -
fulton
addikt
válasz
BusinessGuy #55627 üzenetére
Olvasgatom a véleményeket a Qest 3 ról.
Gondolkodom egy vásárlásán, révén hogy most már a 72cm es IPD távolsághoz is be lehet állítani ha jól informálódtam.
Első sorban Mozizásra használnám önálló fejesként. Ilyen esetben bírja az aksija azt a min. 2 órát, mennyi idő alatt tölt fel? Rádugott tápellátásról tudja tartani a szuflát?Mennyit javult az élmény? pixelek? színek? godray? eddig egy cv1 em volt (csak arról van tapasztalatom), hát abban nem volt a legjobb élmény. Itt jóval élesebb már a kép, olyan mint kell?
köszönöm. -
a2d2
addikt
válasz
BusinessGuy #55660 üzenetére
A 3D hatás tényleg jó volt. Én valami tengeri őslények 3D-t néztem vele.
Viszont pl a kamera pan-re érzékeny vagyok és itt annyira darabos volt nekem hogy nem tudtam nem arra figyelni. 60FPS-es Hobbit 3D mondjuk jó lehet benne -
Márton
nagyúr
válasz
BusinessGuy #55663 üzenetére
Az nem a bigscreen?..
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55660 üzenetére
Szerintem is jo mozizasra. Egy Full-SBS 3D film a VD-ben a Personal Cinema kornyezetben peldaul nagyon jo. A kep nem tul nagy es nem tul kicsi, a terem nem tul sotet (ahol egyebkent is elverezne a HMD) es nem tul vilagos, raadasul szurke arnyalatuk a falak es ulesek igy a film kontrasztja jobban kijon es feketebbnek tunik a fekete.
Kar hogy a Prime Video app csak 720p streamel mert itt mar latni hogy kene magasabb felbontas. Egy Go-nal (vagy Rift S-nel) meg nemigen, ott eleg a 720p de a Q3-nal mar eszreveheto ha nem legalabb 1080p egy flat video felbontasa.
-
kiskuplung
őstag
válasz
BusinessGuy #55651 üzenetére
Szerintem ez a volume down melletti lekapcsolás egy placebo.
A kikapcsolós menüben amúgy is van restart gomb, ami nem hiszem, hogy bármit is másképp csinálna, mint amit a csávó írt, hogy volume + power on, mert az tényleg behozza a recovery menüt, és abban is van egy reboot (ahogy írja is).
Nem vagyok Android expert, meg nyilván a hardvert se ismerem, de nyilván lehet különbség a sima power down és a restart közt (a RAM inicializálásában), szóval lehet ebben valami, én csak azt kérdőjelezem meg, hogy ennek a körülményeskedésnek van értelme, mert elég csak a restart gombot nyomogatni a shutdown menüben, az is ugyanezt a hatás éri el.
Ez a lassú töltés nekem is gyanús volt még múlt héten, de ezen a héten nem tudtam használni a headsetet, szóval majd még értekezhetünk a tapasztalatokról.
Amúgy nekem 1 hét kikapcsolás után (amit a legkényelmesebben szoktam elérni, úgy hogy fel se veszem a headsetet, csak addig nyomom a power gombot míg ki nem kapcsol), 1%-ot se merült le 5 nap alatt, szóval biztos, hogy nem merül le ilyen állapotban (= teljesen ki volt kapcsolva).
-
barcalaci84
őstag
válasz
Közben rájöttem h rosszul mondtam . Skybox nekem is zabálja moziteremben is. Szerrintem nem kapcsol ki a passthrough a háttérben hiába VR módban nézem. Így itt is kb percenként 1 % érvényesül.
Virtual desktopban néztem múltkor Dark Cinemában töltő nélkül és ott a a 2,5 -3óra jönne ki .( ezzel kevertem)Skyboxban pl hallom a menü ambient háttérzajt is ...Másnál is ilyen?
-
barcalaci84
őstag
válasz
van amúgy a settings / system / power menüben egy extended battery mode ...
de amúgy én már a q2 -n is megszoktam h ha filmezni akar az ember akkor rádugom valamireilletve próbáld ki a VD-t filmezésre h eszi-e ott is nálad ?
-
Márton
nagyúr
válasz
"a mozi számomra most lett vegre használható."
Videósként én is ezt a pillanatot várom már évek óta..
Ránéznél (és a többi Q3 tulaj is) erre a 90Hz-es videóra, hogy
mennyire tökéletesen akadásmentes a lejátszása? [link]Van némi riccenés itt-ott vagy az idő 100%-ában vajsima a mozgás?
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55625 üzenetére
OK, de akkor probald meg valami massal is. Pl. VD is lejatsza, nezd meg az mit tud vagy ha van Prime-od akkor hogy a Prime app mit tud peldaul. Ez lehet siman Skybox problema is, peldaul hogy ok nelkul feltekeri a CPU/GPU hasznalatot a maxra vagy valami hasonlo.
-
Márton
nagyúr
válasz
BusinessGuy #55613 üzenetére
ha rámásolod, úgy mennyi lenne? tehát kihagyva a wifi streamet.
-
Vektast
aktív tag
válasz
BusinessGuy #55613 üzenetére
Durva.
Akkor így visszafogva kb. 1 óra 30 percet bírna. Ha meg ráereszted a fényerőt meg a 120hz-et lehet 1 óra környékén lenne a vége, pedig mobiltelefonos szemszögből nézve nem kis akksija van.
-
barcalaci84
őstag
válasz
BusinessGuy #55611 üzenetére
megnéztem a videót ... továbbra is úgy gondolom h nem érti a dolgot
kb 18w 9V kell és nem kell itt vekengeni h a a kevesebbet tudók nem tudják tölteni...legyen az akksi vagy konnektorba dugod
illetve azt se nehéz felfogni h 15 % alatt meg tök mindegy mit dugsz rá , mert akkor kevesebbet fog felvenni a fogyasztásnál és a headset lemerül akár 26 perc alatta apowerbank hiába volt fullra töltve
-
Vektast
aktív tag
válasz
BusinessGuy #55598 üzenetére
Nem a Meta röhögte ki az Apple-t azzal hogy a Quest 3-on bezzeg nem fog külső akksi lógni?
Aztán közbe mindenhol azt olvasom, hogy izmosabb gyorstöltős külsőakksi nélkül egy filmet nem lehet végig nézni. -
barcalaci84
őstag
válasz
Én nem tapasztalok semmi problmát.
Normális powerbank kell , mert a Bobo féle nem jó hisz nem tud PD-t.
Nálam az olcsó Alzapower tökéletesen működik az usb-c -s outputtal
A quest használ powermanagmentet így változó h mikor tartja csak szinten , mikor tölti vissza , vagy mikor engedi kicsit h essen a headset töltöttsége. (gondolom a za cél h 20 és 80 % közt legyen a töltöttség ami a legjobb az élettartamnak)
De aggódnom még sose kellett h le fogok merülni.Ui: akkor hagytam abba a linkelt videot amikor az idióta mutatja a kamarába h a bika powerbankja se jó és közben usb-A -n kersztül tölti
-
-Solt-
veterán
válasz
Nehéz a bétateszterek élete!
-
a2d2
addikt
válasz
BusinessGuy #55559 üzenetére
Na a leghosszabb pont kimaradt: Walking Dead S&S?
Vagy RPG-s storysból van még Song in the Smoke vagy Green Hell. -
AeSDé Team
őstag
válasz
Doom3Quest
-
Raymond
titán
válasz
Into the Radius esetleg?
-
barcalaci84
őstag
válasz
BusinessGuy #55500 üzenetére
Mondjuk szerintem a faceplate-bol is kell egy másik minden VR eszköznél.Higienia miatt szerintem kell a kettő és aftermarketos cuccon biztos lesz olyan cucc az orrresznel.
-
kevike576
senior tag
válasz
BusinessGuy #55300 üzenetére
Poénból rákérdeztem UPS-nél, és azt mondták mivel ez adattárolós eszköz, ezért ennél nincs VÁM fizetés, csak a 27% ÁFA + kezelési költség (~7000 HUF)! Érdekes...
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55326 üzenetére
Igen. Mielott irsz nekik, a Quest-en nyisd ki a Library-t, kattints a keresore es jobbra fent a filtert allitsd a "Not Installed"-ra. Ott sincsenek benne a listaban?
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55323 üzenetére
Minimum a Lands End nekem is meg a Go-rol van, de lehet 1-2 masik is.
-
a2d2
addikt
válasz
BusinessGuy #55323 üzenetére
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣀⣀⣀⣀⣀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣤⣶⡿⠿⠛⠛⠛⠛⠛⠛⠻⠿⣶⣦⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣾⠟⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠻⣷⣦⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⢀⣾⠟⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⣷⡄⠀⠀
⠀⠀⢀⣾⠏⠀⠀⠀⢠⣿⣇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⡄⠀
⠀⠀⢸⡿⠀⠀⠀⣰⣿⠛⢿⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣷⠀
⠀⠀⣿⡇⠀⠀⣸⡿⠁⠀⠈⠙⠿⠿⣶⣶⣶⣶⣦⣤⣄⣀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⠀
⠀⠀⣿⣧⣤⣰⣿⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠉⠙⠻⣷⣄⠀⠀⢸⣿⠀
⠀⠀⢸⣿⠙⢿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣀⠀⠀⠀⠈⣿⡆⠀⣼⡟⠀
⠀⠀⠈⣿⡀⠘⣿⡆⠀⠀⢀⣀⣤⣶⣶⠿⠿⠛⠛⣿⡆⠀⠀⢸⣿⣾⠿⣷⡄
⠀⠀⠀⣿⡇⠀⣿⣧⣴⡾⠟⠛⠉⣁⣠⣤⣶⣶⠿⠿⠿⣷⡆⠸⣿⠁⠀⣿⡇
⠀⠀⠀⣿⡇⠀⠘⠛⠁⠀⠀⠀⠿⠟⠛⠉⢀⣀⣤⣤⣶⣿⡃⠀⠀⠀⣼⡿⠀
⠀⠀⠀⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣤⣶⡿⠿⠛⠉⠁⣀⣿⡇⠀⢰⣿⠟⠁⠀
⠀⠀⢠⣿⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠁⢀⣠⣴⣾⠿⠿⣿⡄⠀⣾⡏⠀⠀⠀
⠀⠀⣼⡏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠋⢁⣠⣴⣾⠟⠁⣼⡟⠀⠀⠀⠀
⠀⣸⡿⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣾⠿⠛⠉⠀⢠⣾⠟⠀⠀⠀⠀⠀
⣰⣿⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⡿⠋⠀⠀⣀⣠⣾⠟⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠛⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣠⣶⣿⣿⣶⣶⡾⠿⠛⠋⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠻⠟⠋⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -
a2d2
addikt
válasz
BusinessGuy #55320 üzenetére
Én a telóról is tudtam küldeni telepítést az eszközre meg ugye a Questen belül is simán ment.
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55318 üzenetére
Ott ahol "Installed" van az telepitve van, a masik ketto nincs mert nem akartam, de ott vannak azok is es tudnam telepiteni.
Szerintem irj a support-nak.
-
a2d2
addikt
válasz
BusinessGuy #55318 üzenetére
Én tegnap telepítettem régen megvásárolt drop dead-et meg Death horizon-t minden probléma nélkül. (mindkettő kapott Quest 3 ráncfelvarrást).
Ha valaki ki akarja próbálni valamelyiket multiban akkor holnap lehet róla szó. -
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55311 üzenetére
Ez nekem mind megvan a "Drop Dead"-en kivul:
Death Horizon - Installed - a Reloaded verzio
Lands end - Not Installed
Bait! - Not Installed
End Space - Installed
Dreadhalls - Installed -
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55306 üzenetére
Nem tudom mik ezek amik hianyoznak, de az osszes Quest 1 cuccom ott van. Amikor a Go Store tamogatast beszuntettek akkor ki volt valasztva valamennyi app amit at lehetett vinni limitalt ideig. Abbol nekem van egy mareknyi es azok is ott vannak.
Dobj be par peldat hogy mit nem talalsz.
-
kevike576
senior tag
válasz
BusinessGuy #55300 üzenetére
Jaja, azt vágtam, hogy nem rakta hozzá a VAT-ot, ez valami error lehet..a dátum viszont beszédes.
Geizhals-on mindenhol okt 31.-et igérnek.
Btw. van valami noneu kalkulátor az ilyen rendeléseknél? -
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55303 üzenetére
Ami mar a fiokodhoz van kotve ahhoz egy "Get" gomb lesz a Store-ban nem az ara, nezz meg parat amirol tudod hogy megvetted regebben.
-
kiskuplung
őstag
válasz
BusinessGuy #55294 üzenetére
Amikor bekapcsoltam, bejött egy menü, amiben sorban be tudtam pipálni, hogy miket telepítsen a meglévő appokból.
Az MR egyáltalán nem parasztvakítás, elég fény mellett nem olyan szemcsés a kép, én mosogatni tudtam benne, de kipróbálok majd egy hagymás rántottát a hétvégén
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55294 üzenetére
"az egykor még Q2-n megvett cuccaimat hogy tudom feltenni,de még a store-ban se találom"
En csak bejelentkeztem a fiokommal (vagy automatikusan csinalta amikor az app-hez kotodott?) setup kozben es meg fel is ajanlotta hogy talat X alkazmasat, telepitse automatikusan mindet vagy kezzel akarom egyenkent kivalasztani es telepiteni ami kell?
Szerk: sot, meg anno a Go-rol a Quest 1-re atvitt alkalmazasok is ott vannak.
-
gulasoft
őstag
válasz
BusinessGuy #55283 üzenetére
Szerintem még nem jelent meg.
In-app purchases available
Coming Dec 15, 2023 -
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55283 üzenetére
Amikor aktivalod a Q3-at akkor kapsz a HMD-ben egy uzenetet hogy "claim in the Store".
-
válasz
BusinessGuy #55180 üzenetére
Sokan azt is elfelejtik, vagy nem is tudják, hogy az airtime miatt a wifi half duplex a legalsó layerben. Tehát amikor 2400Mbps-t írnak, az csak az AP és a kliens közötti negotiation speedet jelenti, azon elviekben 1200Mbps lenne kihozható, de mivel még rá van ültetve pár réteg (ethernet, IP, tcp, stb..), ezért ideális esetben jó ha meglesz az a gigabit amit az AP fizikai portja tud.
szerk.: bocs, látom már írta Raymond is, mindegy, itt hagyom, jobb kétszer mint egyszer se
-
murphy84
tag
válasz
Pont ezt akartam én is írni, hogy hiába tud a wifi6 2400mbps sebességet, ha a pc-vel csak 1 Gbps kapcsolat van kábeles, a quest-nél meg ugyebár mindenképpen kábelen kell összekötni a pc-t a routerrel. Ha valaki nagyobb sebességet akar elérni, ott nem lesz elég a wifi6 simán, ott kell hogy legyen legalább 1db 2.5 Gbps LAN portnak a routeren, illetve a pc-n is hogy a kapcsolati sebességet ki lehessen tolna. Sok routernél azért azt is figyelni kell, hogy csak WLAN port 2.5 Gbps, hogy a wifi sebességet ki tudja szolgálni, ez mellé legalább egy LAN csatlakozónak is tudnia kell ezt a sebességet amire a PC-t köti
Ha ezek a feltételek nincsenek meg PC részről, addig felesleges 3000-es wifi 6 routert venni, mert nem fog annyival kommunikálni a pc-vel
-
Raymond
titán
válasz
Ja, ez ilyen. Soknal igy VR kozben jon ki igazan meddig es hogyan birja a strapat. Az a TP-Link Archer C6 ami nekem van peldaul az egyik ajanlott AC-s router a VD-sek szerint. Ugy is volt az elejen, semmi gond, stabil stream. Aztan egy ev hasznalat utan elkezdte azt hogy kell neki par hetente hardware restart maskepp kohogosen megy csak a streaming. Lassan levaltom en is valami ujabbra.
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55177 üzenetére
Nem, az a2d2-nel van [link] Nekem csak 866Mbps AC van az Archer C6-al vagy 1200Mbps AX az alaplapi kartya hostpot-al, mindketto 80Mhz.
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55164 üzenetére
Nekem is 128GB van, irtam is hogy meg van 49GB ures es szinte minden rajta van ami a fiokomhoz van kotve. Az egyetlen igazan nagy jatek eddig a MoH volt 40GB-al. A reddit-en hozott fel valaki egy jo pontot - "A HL Alyx 67GB". Remelem eljon az az ido hogy a 128GB Q3-n csak 1 vagy 2 nagy AAA jatekot tudok tarolni mert HL Alyx meretu es minoseguek lesznek
Komolyabban - Ha a HL Alyx 67GB akkor a gyakorlatban a Q3-on elerheto minoseg mellett a jatekok max ennek a fele, de inkabb alatta lesznek meretben meg ha el is szalad a lo a fejlesztokkel.
-
Raymond
titán
válasz
BusinessGuy #55160 üzenetére
"facebook VR csoportban szellőztetett állitólagos belsős infó - jön 256gb változat áprilisban."
Remelem nem ez a forrasuk [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpársportok
- Béta iOS-t használók topikja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest