- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
consono #58539 üzenetére
Előre meg lett mondva, hogy még nem tart ott a technológia, hogy ez ne legyen ekkora fail. Senki, de senki nem akar a fejére egy sima, egyszerű szemüvegnél többet hosszabb távra, főleg munkához, vagy a mindennapokhoz. Majd ha kb. ezekkel a tulajdonságokkal és drasztikusan nagyobb üzemidővel kijön egy VR Glass (nem ám HMD!), az majd tarolni fog, ez meg megy a Power Glove mellé a szánalmas bukták mellé.
-
Raymond
titán
-
nimfas
addikt
válasz
consono #58265 üzenetére
Én is! Csak eladtam anno sajnos, mire visszavásároltam volna már nem volt meg akinek eladtam. ("Fiatal voltam, kellett a pénz!")
De pár éve vettem egyet...... aztán még párat, a többség az dobozos, magnó, floppy 5,25" és 3,5" is van hozzá. Persze csináltak hozzá SD-ről olvasós kiegészítőt is.
-
Raymond
titán
válasz
consono #57344 üzenetére
Ez standard troubleshooting lepes volt regebben, nekem sose egyformak igy soha nem lattam ezt. De ha valt is olyan gyorsan nem valt mert ha atmegyek oda ahol a 2.4Ghz-es van akkor is marad a masik, tavolabbi szobaban levo 5Ghz-en meg ha annak sokkal gyengebb is a jele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest