- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomman1
senior tag
válasz
LazaCCC #56003 üzenetére
Jaj ne is mond fél óra vagy még annyi se és zsibbad az arcom tőle!(már vagy 10 headset volt legaláb a fejemen de ilyen élményben még nem volt részem! A Pimexeket is túlszárnyalja pedig azok elég durván cápa fejek) De nem csak az az egész fejem teteje ( vezetékesként használom kikapcsolva a Wifit )
Egészen katasztrófa az egséz de komolyan a pánt nem tudja az arcomra rendesen húzni a párna meg mint valami smirgli lenne olyan ... G2 be fínom puha bőr párnám volt és a fejpánt is extra kényelmes ehheez képest... Az a baj amiket tudok rendelni pántok mindg 2 hét mulva jönnek meg. az amazonról egyet se találtam ami kijönne 3-4--5 nap alatt ráadásul a foam ra is csak ilyen borítást lehet 12 euroért venni ami nem tudom ér e valamit jó e attól félek az FOV is csökkentené így a VR coverre várok, de addig marad a harakiri és a fájdalom tűrés _ -
kevike576
senior tag
válasz
LazaCCC #55919 üzenetére
Én most próbáltam felváltva a G2-t és Q3-at, HL alyx, Asgard
Tök ugyanaz a feketéjük..az tuti, hogy a PSVR2-nek az OLED+Hdr feketéje jobb volt...de ott volt a mura, és szarabb volt a res, na melyik ujjamba harapjak..
A kontroller tracking viszont brutál jó még mindig, ezt folyamatosan érzem.. -
AeSDé Team
őstag
válasz
LazaCCC #55910 üzenetére
A meghívást nem én csináltam, azt az aprós eladó. Én csak meghívott voltam. Szóval nem egészen vágom ezt a részét. Azt tudom csak, hogy először beléptem az új meghívott felhasználómmal, arra megkaptam a kreditet, majd utána factory reset, beléptem a fő felhasználómmal és arra pedig claim-eltem a játékot.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
LazaCCC #55908 üzenetére
Igen. Az új account-on amivel először belépsz, nem kell azonnal claim-elned az AW2-t, hanem mondhatod neki azt is, hogy majd később. Aztán reseteled a Quest-et, belépsz a régi fiókoddal, és utána ismét fel fogja kínálni az AW2-t és hozzá fogod tudni adni. Ezt csináltam én is.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
LazaCCC #55151 üzenetére
Ha nagyrészt PCVR eleve felesleges volt az 512.
Ráadásul ha nem akarsz egyszerre mindent feltenni hanem elvagy pár kisebb pár nagyobb játékkal és programmal simán elég a 128gb (sokat nem fog nőni a játékok mérete az eddigi legnagyobb meg talán a MOH a 40 gigájával a többi mind jócskán alatta [link] ). Egyébként állitólag - nem tudom mennyire igaz, facebook VR csoportban szellőztetett állitólagos belsős infó - jön 256gb változat áprilisban.
-
GL820
tag
válasz
LazaCCC #54682 üzenetére
Én ma reggel rendeltem meg, pénzt eddig nem vont le. Régen még mikor a CV1-et rendeltem akkor délután adtam le a rendelést és este már le is vonta. Nem tudom most vajon hogy van, de igazán haladhatna. Szállítást is 13 és 17 közé írta, addig meg nagyon lassan telnek a napok.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
LazaCCC #54656 üzenetére
Igen, csak azt nem értem hogy aki le tudta adni a rendelést, ez a dolog miért érinti? Gondolom a meglévő készletre lehetett rendelést leadni, (ami valószínüleg kevesebb volt az 512es esetében) amikor a leadott rendelések mennyísége elérte raktáron lévő készlet számát utána került nem rendelhető státuszba, mert gondolom mivel nem volt mire felvenni a rendelést, és nem tudják mikor lesz újra készleten így átváltották nem rendelhetőre. Na mind1 kíváncsi vagyok mi lesz a fejlemény. Holnap ránézek változott e valami a rendelés állapotában.
-
fatal`
titán
válasz
LazaCCC #48687 üzenetére
Na most ezt korábban is AP módban használtam, azaz a WAN-ba volt a kábel
Pont az ellenkezője, csak AP mód esetén a WAN portból is LAN port lesz, ilyenkor egy 5 portos switchként és WiFi AP-ként funkcionál a router, így használd.Ha a második routeren csak a Quest van és alhálózatot csinálsz, akkor az Air Link nem fog működni, mert az csak helyi hálón működik (ilyenkor fogalma nincs a Questnek, hogy a router mögött már az internet van, vagy egy másik router, technikailag nincs különbség). VD port forwarddal mehet, de ilyenkor plusz overhead van, tehát semmi értelme a teljesítményvesztésen kívül.
-
a2d2
addikt
válasz
LazaCCC #48550 üzenetére
Ügyes, roppant ügyes
Én buktam a házcsere nélküli upgradet mivel fiam centire ugyanolyan magas házáról kiderült hogy az csak micro ATX-es deszkát támogat és nem tudnám átcsempészni neki a régi vasat. Úgyhogy vettem most magamnak egy hófehéret és mondtam hogy ez sokkal halkabb lesz meg világosítja kicsit a nappalit, ezért kellett
-
FingR86
őstag
válasz
LazaCCC #48499 üzenetére
nekem fel van téve egy netspeedmonitor alkalmazás a gépre, ami folyamatosan mutatja az óra mellett a fel/letöltési sebességet. Ha a VR megy, akkor annak mutatja az aktuális sebességét, mert ugye az hálózati forgalmat generál a gép felől és úgy mutatja mint feltöltési sebesség. De ugyanezt mutatja a feladatkezelő is. [link]
-
Raymond
titán
válasz
LazaCCC #48499 üzenetére
Magasabb bitrate beallitasok mellett a latency is novekszik. Van alltalaban egy pont ahol egyszeruen feljebb ugrik mert a grafikus kartya es a halozati kapcsolat kombinacioja vagy siman csak a halozat nem birja. Tesztelni kell, az ODT Link Performance HUD mutatja (a zold vonal/szamok a bal felso grafikonon a transfer).
-
gulasoft
őstag
válasz
LazaCCC #48493 üzenetére
Ez fura:
Akár 1,5 Gb/s sebesség (1201 Mb/s az 5 GHz sávban és 300 Mb/s a 2,4 GHz sávban) (ez az ax10-es)
WiFi átvitel sebessége 2 976 Mb/s (amiből ha levonom ezt: A régebbi, 2,4 GHz-es sávban működő eszközök sebessége elérheti a 574 Mb/s-t.) Ez a huawei. Akkor is 2400Mb/s marad az 5G-nek még sem tud 200-at. Mondjuk egy téglafal mögött van.
Neked közvetlen rálátásod van? -
kiskuplung
őstag
válasz
LazaCCC #47550 üzenetére
A RE4-et akkor fogják akciózni, mint a Beat Sabert (soha). Szóval zsákold csak. Úgy tekinthetsz rá, mint a Quest 2 egyik system sellerjére, tényleg nagyon jól sikerült. Én kapásból 2x végigjátszottam, és utána még van ez a Mercenaries mód, ami kvázi végtelen, de én még nem néztem rá.
Ez lenne a helyes út szerintem a Q2 tartalommal való feltöltésének, de nem nagyon követik, sajnos. Kicsit gagyi a grafika, de a játékmenet az tényleg 10/10, és jól sikerült áttenni VR-ba.
-
fatal`
titán
válasz
LazaCCC #47549 üzenetére
Milyen routered van? Ajánlott egy dedikált router, csak a Questnek. Min. Wifi 5, de a latency miatt inkább Wifi 6 (AX).
Az Air Link bitrátáját tedd fix 150 megabitre, ha bírja, ezt a dashen tudod megtenni.
A default a dinamikus bitráta és eléggé lent tartja, úgyhogy egy tömörített paca tud lenni.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
LazaCCC #44922 üzenetére
Vannak maximalisták, azon belül is azok, aki elhiszik, hogy ez a standard szint.
Nem tudom mi változott itt egy-másfél év alatt, de nem hiszem, hogy annyi minden, hogy VR-hoz mindenkinek 3080 Ti-vel kellene szaladgálnia, miközben anno nekem tényleg elegendő volt egy 2060-as is.
-
kiskuplung
őstag
válasz
LazaCCC #44886 üzenetére
Oh igen, az Into the Radius, az ajánlós! Én is imádom! Szerintem egy jó példa arra, hogy milyen amikor egy játék szeretettel készül, és lelke van
És kenterbe veri VR implementáció tekintetében a nagy címeket is (igaz, nem is véletlenül ajánlják VR veteránoknak). Amikor először szedtem ki a konzerv tartalmát a késemmel, kicsit kinőtt a szőr mellkasomon
-
válasz
LazaCCC #44544 üzenetére
Nekem Q2-n a WD S&S az egyetlen olyan játék, aminél szívás van, ha kimegyek az Oculus menübe. Újra rányomva a SteamVR-ra, az történik, hogy indítani akar egy új WD példányt
Ez hibaüzenet nélkül sikerül is neki, csak éppen áll a töltőképernyőn. Aztán tök véletlenül észrevettem, hogy külön van a windows tálcán saját ikonka/taskja WD-nek, na oda nyomva már visszavált
-
LazaCCC
tag
válasz
LazaCCC #44539 üzenetére
Az egyik WD: Saint ans Sinners fagyási hibának meglett az oka. Állítólag az Aftershock megjelenésével benne maradt valami developer menü hivatkozás, ami WMR keybindings szerint pont a játék menü gombra került ... de mivel maga a dev menü nem létezik, beleáll a játék. Ezért le kell húzni hozzá egy custom gombkiosztást, amivel ez 'fixelni' lehet. Lehúztam egyet, így már működik, nem fagy le ha be akarom hozni a játék menüt.
Viszont az egyéb, általános elhasalás megmaradt ... volt tegnap, hogy töltőképernyőn hasalt el 2x-is ... érdekes, hogy a játék a háttérben megy tovább, csak a SteamVR döglik le, monitoron ott van a játék - ez azért is szerencsés, mert ugye ilyenkor ment, és jobban felb..na, ha elölről kellene kezdenem egy küldit emiatt ....
-
-
Magyarfarkas
tag
válasz
LazaCCC #43745 üzenetére
Azóta mióta van airlink és az autós-repülős setupot a házban oda rakom ahová akarom tudom mit jelent a kábelnélküliség...A Virtual Desktoppal régen ezt nem tudtam megtenni, mert wireless autós szim között gyakori volt a hirtelen ugrás és hát egy kanyarban bizony eléggé idegesítő tud lenni az hogy befagy a kép és már a gumifalban vagy...Airlinken már jó ideje nem volt ilyen, mióta egyre perfektebb lett és be tudtam végre rendezni a játékosszobát úgy hogy mindennek legyen helye és ne egy kupacon legyen minden! Én alapból hülyét kapnék már egy kábeles headsettől
-
kevike576
senior tag
válasz
LazaCCC #43718 üzenetére
Na most már én is kihúzom a tápdugaszt a G2 kábel elosztóból, ha nem használom, és megszűnik a led világítás is. Ha visszadugom egyből felismer mindent, HP logó is világít. Remélhetőleg így jó lesz, btw. sehol nem láttam említést, hogy mindig ki kellene húzni, ami elég furi, mert hiába nem kapcsol be, melegszik a szemüveg.
Még 1 hónap van a gariból, nem akarom, hogy rögtön utána szarjon be.. -
Magyarfarkas
tag
válasz
LazaCCC #43715 üzenetére
csak a szerepjátékba ne kóstolj bele....én egy órát próbáltam és muszáj volt abbahagynom ,mert láttam előre hogy időgyilkos lesz
Viszont haverokkal fix szerveren játszani és egy falvat vagy más egyebet építeni, felfedezni, hajókázni nagyon fun tud lenni! Legutóbb a Foresthez volt volt bérelt szerverünk ,de ott az a baj hogy nagyon kicsi a világ és újrakezdésénél minen ugyanaz...az nagyon epic tud lenni mikor végre felépíted a kis kuckódat, van kandallód, kaja a ládában, kint szépen csicseregnek a madarak, majd valaki beleordít a fejedbe hogy "BOCSIIIIII" MAJD EGY FA RÁDŐLVE A HÁZADRA SZÉTVER MINDENT....epic pillanatok ezek...
-
Magyarfarkas
tag
válasz
LazaCCC #43681 üzenetére
Valóban világbajnok headset, ha nem kell használni a követését...én gyakorlatilag idegbajt kaptam tőle vr shooter közben, mert nagyon nem szeretem ha valaminek rossz a követése! A gránátot nem tudod vele hátulról előre dobni, hanem alulról fölfelé, akkor valamilyen "szinten" működik
-
barcalaci84
őstag
válasz
LazaCCC #43676 üzenetére
amazon.fr , amazon.es , amazon.it
az alap európai ár 349 euro...ehhez még hozzájön az áfakülönbözet ( világbajnok magyar ÁFA miatt)
szállítással együtt kb 375 euro körül jön ki...
és kapsz egy 50 euros kupont amit amazonon tudsz felhasználniG2 volt nekem és gyorsan el is adtam
képminőségben sincs nagy különség ha a q2-n felcsavarod a felbontást + link sharpening
ui: és ha van külföldi ismerősöd akkor küldess vele FB-on egy referral linket és aktiválás után mindketten kaptok 30 dollár oculus store creditet
[link] -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
LazaCCC #38437 üzenetére
"az alaplapon a 2x2 USB3 külön-külön termék, az egyik Inteles a másik meg Etron."
Elég gyakori megoldás az, hogy különböző gyártójú USB kontrollerek vannak egy alaplapon, majdnem mindegyik lapra ez a jellemző.
Azt, meg hogy a Windows az update-ek sorozatával képes instabillá tenni a rendszert, már megszoktuk. Én többször is írtam a topikban, hogy nekem is volt, hogy segített a win reinstall CV1-es időkben. Mert valamikor valamilyen windows update folyamatosan félrement, régebbi alapverziós Win volt nekem USB stick-en és hiába tettem azzal újra, hibák ugyanúgy fennálltak hiszen egy régebbi alapverzióra pakolta rá a frissítéseket.
Ezt én úgy oldottam meg, hogy egy új USB stick-et készítettem, MS oldaláról letöltött új alapverziójú Win-nel.De még mindig nincs vége a VR cuminak, mert nemrég olyan Nvidia driverek voltak kinn, amivel a SteamVR játékok folyamatosan dadogtak (stuttering).
Valami 3 hónap után hajlandóak voltak ezt javítani és valóban javult minden, egy játékot kivéve: az Assetto Corsa-t. Az nálam valami csodálatos módon 20-30%-os GPU kihasználtságot mutat G2-vel teljes felbontási beállításon... És persze akad is mint állat, valamiért nem használja a GPU-mat normálisan. Kisértetiesen hasonló a probléma ahhoz ami régen volt a CV1-el de az minden játéknál előfordult nem csak ennél.Azt mondjuk nem értem, hogy a 2060 hogy megy 50%-os kihasználtságon egy G2 alatt. Teljes vagy fél felbontáson használod a G2-t?
-
LazaCCC
tag
válasz
LazaCCC #38377 üzenetére
Senkit nem érdekel, de azért megosztom, hogy sikerült meggyógyítani - egyelőre.
Sokat elszenvedtem vele, majd újraraktam az egész gépet. Így 8+ év után néztem, hogy ezen az alaplapon a 2x2 USB3 külön-külön termék, az egyik Inteles a másik meg Etron. Míg az előbbi valamiért elszállt az előző oprendszerem alatt, addig az Etronossal egyáltalán nem megy a G2. Most hogy újraraktam a gépet és újra megjelent az Inteles is, azzal működik, az Etronossal nem ... mindkettőt ugyanaz az MS-es USBXHCI driver hajtja. Érdekes.
Mindenesetre amúgy is kéne már upgradeljek, bár tökéletesen lehet játszani a G2-vel, nálam látszólag nem a 2060-as kártya a szűk keresztmetszet. Míg a vga 50%-on megy VR game közben, addig a core i5-3570K -m 80% körül, és van hogy játék után a windows ablakkezelő beragad és 30% helyett 60-70%-on kezd pörögni ... procit kellene már upgradelnem.
Azért ahogy játékok terén a konzol bizonyos szempontból 'kényelmesebb', addig úgy tűnik a VR esetében is a PC-s VR-ezés után visszatekintve a PS VR is a konzol életérzést nyújtja ... csak felteszed és játszol, mindig működik .... mondjuk azzal a különbséggel, hogy a G2 half res mód után is foshomály a PS VR, szóval nem igazán vágyom vissza játszani vele
-
LazaCCC
tag
válasz
LazaCCC #38373 üzenetére
Sikerült éjszaka még jobban elrontani, már az alap kommunikációra panaszkodik a windows. Pedig HwInfoban nézve feléled a headsetben lévő USB hub és pl az USB-s fülhallgató meg valami látszik a belső portján, de ennyi, kakukk.
Veszek ma valahol egy Pci-os USB3 kieget, ha azzal se megy újrahúzom az egész gépet.
-
Márton
nagyúr
válasz
LazaCCC #37639 üzenetére
"Beat Sabert próbáltam. Tű éles minden"
Hehe. Ez mondjuk pont az a játék, ahol messze nem a kockák élességét nézem miközben csapkodom, hanem a kard követése, a színvilág, a mélyfeketék és persze a basszus, ami átjárja a testem, na ez az, ami igazán hatásos BS-ben. Éés nagyrészt emiatt van még meg a CV1-em a Q2 mellett -
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
LazaCCC #35846 üzenetére
Mi az hogy nem támogatja, támogatnia kell
14 napos elállás mindenre vonatkozik.
Én személy szerint nem értem azokat akik megrendelték és visszamondták, épp emiatt. Legalább kipróbálhattátok volna személyesen is, ha meg nem jó, azután is vissza lehet küldeni. Vagy eladni, mert vannak akik meg szeretnék némi rossz hír ellenére is kipróbálni, amíg megérkezik akár jöhet egy durva javító patch is hozzá....
Mondjuk én se fogom kipróbálni, mert van aki átszeretné venni tőlem instant, de neki nem is kell várnia jövőig:
With the third delivery, which is expected to arrive on December 8th, we can serve the pre-orders up to and including 30.07. at 12:00 noon. This corresponds to 25% of our total volume. Pre-orderers from this period (July 15th, 10:01 PM to July 30th, 12:00 noon) can expect their HP Reverb G2 starting from December 10th.Tehát dec 12-17 között jön.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
LazaCCC #31975 üzenetére
Az eddigi review-k alapján minden szempontból jobban jársz egy G2-vel, mint egy Rift S-el. Jobb minőség, időtállóbb konstrukció, jobb kép. A követés lehet hangyányit gyengébb. De azt szerintem nem veszed észre, az Inside-out trackingből eredő hiányosságok szembetűnőbbek, de az jelen van Rift S-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest