- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz #79563158 #61122 üzenetére
Valóban. Bár elsőre azt gondoltam, hogy a Laby fórumtárs keveri az Alza-s elállási jogot az Amazon-ossal, de most, hogy rákerestem, legnagyobb meglepetésemre, az Alza-nál is 30 napos elállási jog van már Hát nem jó fejek?
A kényelmes és nyugodt vásárlás érdekében meghosszabbítottuk a törvényben előírt 14 napos elállási jogot 30 napra! -
a2d2
addikt
válasz #79563158 #60865 üzenetére
5 éve sajnos ez teljesen normális volt hogy elkérnek egy ilyen fél órás experience-ért 10 dolcsit. Szerencsére sokat fejlődtek azóta a játékok.
Mikor visszanézem hogy anno miket meg nem vettem azért verem a fejem a falba. De mondjuk nem volt ekkora dömping sem mint most és örültünk az ilyeneknek is.A tales from the galaxy's edge viszont egész jó volt. Főleg a fejvadász robotos rész
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Laby
őstag
válasz #79563158 #60628 üzenetére
Nem gondoltam volna hogy az Amazon ennyire kerülendő téma. Nagyon ritkán rendeltem onnan bármit is, azt hittem hogy Quest 3 beszerzésnek az a legfőbb helye még itthon is.
Visszaléptem a vásárlástól, elvileg még nem késő, de hamarosan kiderül.szerk.: ez tényleg szinte azonnal volt, ~2 perccel később már vissza is jött a zseton.
Most már inkább kérdezek előtte:
[link] [link] ezek ilyen szürke importos kerülendő weboldalak? Alzánál jóval drágább, azért az már fájóan drágább lenne, mint az amazon-os eredeti ár.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Mr.Csizmás
titán
válasz #79563158 #60494 üzenetére
mennyivel volt olcsóbb az olasz amazon mint a német? egy scribe-s pencil összetörve érkezett a németről, megreklamáltam, rögtön aznap feladtak egy cseredarabot, a ropit meg ingyen visszaküldhetem, csak május 16-ig kell feladni.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
t72killer
titán
válasz #79563158 #60448 üzenetére
Már a kameratechnológiánál kezdődik a probléma. Úgy 6-7éve kezdett érdekelni a dolog (telefonos gagyiVR, samu s7 telóval), akkoriban beindult pár érdekesség, gyártók pár kezdetleges kamerakoncepciót piacra dobtak igencsak húzós áron. Ami valamirevaló képet is adott, az a tucatnyi GoPro-ból összelegózott jókora focilabda.
Most itt állunk lassan évtizeddel később, a kamerák nagyrésze full eltűnt, egy két übergagyi 360fokos cucc van még ami 3D-t sem tud. Prosumer megoldás sincs (ugye aki fotózik vehet csilivili fullfrém milcet - natúr 2D fotózásra, mint 100évvel ezelőtt - jabocs, 100éve már ismerték a 3D-t legalább...)
De talán-talán így, hogy mega-nagy-nevek felkapták (meta, apple), talán nem jut a 3D mozi sorsára
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
a2d2
addikt
válasz #79563158 #60421 üzenetére
Én is így voltam vele hogy 90% PCVR-ról szép lassan átmentem a 90% natívra.
Ehhez mondjuk azt is meg kell említeni hogy régen a Quest 1-es időkben a natív játékok baromi drágán baromi gyengék voltak. Most már annyit akcióznak meg akkora játékdömping van hogy igazi "egész estés" minőségi játék vehető 10-20$-ért. Ahogy nézem megint pont akciós hét van, lehet behúzom már ezt a Brick Tales-t, azt sokan dícsérték.
Emlékszem itt ácsíngóztunk az OCULUS30 kuponokért meg ment a találgatás "hogy lehet hogy te már a másodikat kapod, én még nem kaptam, régen játszottál, vagy gyakran játszol, stbstb...".[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Mr.Csizmás
titán
válasz #79563158 #59765 üzenetére
ez érdekes hogy ilyen különbség van országgal, mert nekem random cuccra (okosóra) német amazonon indiai ügyintéző írt angolul, és kiállított visszaküldős ingyen cetlit 1-2 éve lehetett.
------------------------------
mondjuk az ECC-vel meg lehet fenyegetni őket addig is (amazont, metát) [link][ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kiskuplung
őstag
válasz #79563158 #59765 üzenetére
A Metával hiába levelezgettél, ezt szerintem mondtuk is, hogy felesleges, közvetlen az Amazonnal lehet csak érvényesíteni, amit akarsz. Amúgy igen, velük nekem is ez volt, hogy mindent is tudni akartak, de a végére csak azért se segítettek.
Sajnálom, hogy ilyen élményben van részed, gondolom, nem vigasztal, hogy ez kb a kivétel és nem a szabály.
Lazán kapcsolódik, hogy nekem tavaly volt egy elég komoly műtétem, és hát nyilván komplikációk léptek fel, a sebész azt mondta, hogy 100-ból ha 1-nél jön elő ez a probléma. Most ezek után nyilván nem fogom azt mondani, hogy ő egy rossz sebész, és nem ajánlom senkinek...
-
kiskuplung
őstag
válasz #79563158 #59618 üzenetére
Azért ajánlott, mert Magyarország nem támogatott ország és ennek ellenére hibátlan az ügyfélkezelés és a cserék intézése.
Ja, és mellesleg a legolcsóbban innen tudod beszerezni.A B verzió a jó kis magyar lehúzós boltok, ahol jó drágán rádsózzák ugyanazt, mit az Amazon is adna, aztán széttárják a kezüket/imádkozhatsz, hogy ha bármi baja van, akkor foglalkozzanak veled.
C verzió pedig a szürkeimporter mangafigura aki most látom megint előkerült, áldassék a neve, ahol jó kis magyaros ügyeskedéssel lehet Questhez jutni. Aztán ha baja van, akkor viheted az osztrák/német MediaMarktba ahol aztán széttárják a kezüket/imádkozhatsz, hogy ha bármi baja van, akkor foglalkozzanak veled.Hát ezért.
Gondolom kezelnek vagy 100 ezer ügyfelet naponta, ha annak felét le tudják kezelni az ilyen menüpontokon való végigkattintgatással, már megérte. Kattintgasd végig, és írd meg nekik, hogy mi a bajod. Ezúttal már úton lenne a cserekészüléked.
És ahogy Raymond írta, angolul írsz Marionak és angolul fog válaszolni. Ha nem, akkor emailt írsz angolul. Vagy felhívod őket angolul.
[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
válasz #79563158 #59611 üzenetére
De amit írtam az arra is jó, hogy megírd egy embernek, hogy mi bajod van (úgy látom kontroller hibád van), nem csak a kiszállítással kapcsolatban működik ez.
Nekem is így működött, amikor kiégett a kijelzőm. Ha visszaolvasnál esetleg, akkor nekem is volt egy köröm a Metával, de nálam még pluszban az volt a gond, hogy én még akkor vettem UK-ből amikor tagok voltak, utána kiléptek az EU-ból, és ennek ellenére flottul ment minden az Amazonnal, miután összefoglaltam egy embernek hogy mi bajom van..
Én továbbra is javaslom, hogy kattintgasd ezt végig, és meg lesz oldva a problémád. Nincs egy ismerős aki penge angol v. németben?
[ Szerkesztve ]
-
-
Márton
nagyúr
-
kiskuplung
őstag
válasz #79563158 #59606 üzenetére
Tegnap este kipróbáltam direkt miattad, mielőtt hülyeséget írok
Olaszról még sose rendeltem, de azt a Fai clic qui gombot kell megnyomni, erre feljön egy menü, ahol megint ki kell választani, hogy a Q3-mal kapcsolatban szeretnél segítséget kérni.
A következő lehetőségénél ezt kell választani, remélem látszanak a képek, ha nem akkor el tudom küldeni privátban.
Ezután két lehetőséged van, az alsó az ami neked kell (több segítségre van szükséged),
és a következő ablak már az amit írtam fenn, lehet választani visszahívást, emailt, vagy chatet.
szerk: hopp az kimaradt, hogy ez német Amazonon van, de átváltottam angolra, gondolom azt többen értik. Amúgy teljesen irreleváns a nyelv, az ügyfélszolgálatossal angolult cseteltem a múltkor is. Aki hívott anno, az is valami indiai volt
[ Szerkesztve ]
-
-
-
gulasoft
őstag
válasz #79563158 #58690 üzenetére
Ez egy teszt amibe mindent belepakoltak, felmérik a piacot lehet e ilyen áron leresnivalójuk, mi az amit a felhasználók használnak, kell e a 65. szenzor is bele.... Nem hiába nem jön az eu-ba, itt azért komolyabb szabályozás van mint az usa-ba. Nem is lehet ameriaki ap id nélkül használni.
[link]Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz #79563158 #58321 üzenetére
Na igen mondjuk nem árt elolvasni is azt amit linkelnek. Erre egyébként jópofa is. Amúgy tuti van olyan 3DS veterán akinek meg ez jelenti a mekkát.
#58322 Chiller A cikkben az is le van írva, hogy mi a legális útja a játék dump-ok előállításának ami egy teljesen legális út. A Citra pedig GPL licence alatt fut. Nem nagyon van miért perelni ezek alapján.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Crus
őstag
válasz #79563158 #58276 üzenetére
De meg ám. Egy Steam Deck is futtatja UE játékok tömegeit, csak nem mindegy milyen felbontás, milyen effektek, milyen textúra. Ezt valóban egyetlen éjszaka lenne összefésülni... gyak. pár paraméter. (Meg egy talán már készen is levő compiler.)
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
-
kiskuplung
őstag
válasz #79563158 #57529 üzenetére
Ezen mi nem egyértelmű?
(Mondjuk azóta már rájöttek, hogy azt kell másképp csinálni, hogy ne is engedje megnyomni a gombot, amíg nem nyújtod ki a karod )Másik magyar fórumon a srác kerek perec megmondta, hogy ő nem tud angolul és azt hitte azt írja, hogy legyen elég hely. Kíváncsi vagyok ezek után mit ért meg a játékból. "Követem a sárga pöttyöt, aztán megölök mindenkit akit ott találok,. Ha emiatt elbukom a küldetést, akkor
írok egy értékeléstnyomok egy egy csillagos értékelést."[ Szerkesztve ]
-
bali777
aktív tag
válasz #79563158 #56311 üzenetére
Nálam is van enyhe rázkódás néha, de én a memóriának tudtam be, mivel új helyszínnél fordul elő néha, az elején. Többi hiba nálam nem fordul elő. Mondjuk még csak kb. 10%-nál tartok a sztoriban.
A guggolás nekem is magasnak tűnik. Ülve játszom és bizony rendesen le kell tolni a kontrollert a földig, hogy felvegyem a patkányt
Maga a játék, környezet, grafika bejön, nem bántam meg, hogy megvettemMeta Quest 3
-
bali777
aktív tag
válasz #79563158 #56303 üzenetére
Köszönöm, közben megvettem, mert találtam 25%-os reflinket. Remélem kitart decemberig, mikor jön az Asgard 2. Nálam annyira nem tűnik bugosnak. Annyi, hogy játék előtt célszerű a Q3-at újraindítani, különben nekem sokszor kifagy, így viszont nem. Nálad hol jelentkeznek a hibák?
Más: sajnos a bal lencsében van egy pár pixelhiba, nem zavaróak, de így ünnepek után megy vissza a kicsike, cserére.
Nekem bejön a Q3, a FOV kielégítő. Nagyrészt mozizni használom, 2D/3D, elég jó élményt nyújt a Q2-höz képest. Nem bántam meg a váltást. A passthrough nem rossz, de nem vagyok elájulva tőle, lényegesen használhatóbb, mint a Q2-nél.
Ezek a szubjektív véleményeim[ Szerkesztve ]
Meta Quest 3
-
Sirandrish
legenda
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz #79563158 #56173 üzenetére
Hát én arról lemaradtam sajnos... Ilyenkor bezzeg gyors a kollégák keze.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
fatal`
titán
válasz #79563158 #56116 üzenetére
Quest 3-mal még nem próbáltam, de egy 10 000 mAh-s Alza Powebankom van velcrozva a Quest 2-re.
Tud PD-t és elvileg Qualcomm Quickchargeot is (ha jól tudom a Quest ezt is támogatja), majd ki kell próbálni, de még várok továbbra is a VR Optician lencsékre. Elvileg jövőhét végén kezdik el szállítani az előrendeléseket.
-
siva
aktív tag
Szai!
Én egy ilyent használok [link] egy 20.000 -el, elég nehéz volt a fejen.
Majdnem teljesen jó, csak kicsi bibi, hogy felül a pánt kicsit takarja a csatikat, de nem zavaróan, én a csatikat gumival rogzítettem még, ki tudott csúszni a nagy ugrabugrában
Volt nekem nyomtatott pántratehető, annál sokkal jobb -
BusinessGuy
őstag
Én egy 20ezres powerbankot használok zsebbe rakva ami 45w-ig tudja a töltést, azzal szinten marad a fejes mig le nem húzom. De váropm a BoboVr megoldását hátha kiadnak hozzá jobb akksikat mert sok a panasz főleg hogy két féle akksival szállitják amiből az egyik 13w a másik kevesebb, de egyik sem alkalmas a Q3 szinten tartására sőt vannak optimalizálatlan appok amik percek alatt elzabálják az akksikat...
-
kiskuplung
őstag
válasz #79563158 #54414 üzenetére
Kipróbáltam ma az ötletedet. Van egy Remote desktop nevű alkalmazás is a Q3-n, és egy VLC-vel lejátszott videó képét simán ki lehet rakni rá, mosogatás közben ezen néztem (volna) a D&D filmet Szerintem ez egészen elképesztő, tiszta sci-fi.
Csak azért van ott a "volna". mert a PC hangját nem vitte át a program, de gondolom ez csak beállítás és/vagy SW update kérdése.
Ami viszont remek lenne, ha lehetne a nézőpontba "tűzni" a képernyőt, és mondjuk folyamatosan ott lebegne ahova nézek- Jelenleg olyat tud csak hogy a mosogató fölé rakom és császkálhatok a konyhában, mindig ugyanott lebeg. Nagyon komolyÉs azt is látom, hogy a hand tracking-kel rá lehet nyomni a képernyőre, de én itt azt várnám, hogy egérmozgásként/kattintásként vigye át a gesztusaimat, és akkor tényleg érintőképernyőként működne a PC által közvetített monitor. Szerintem SW-ből ez is megoldható (mivel a VD is tudja, emlékeim szerint)
@a2d2: arra gondoltam, hogy ha nincs a fejeden a Q3 és elnézel erősen balra vagy jobbra úgy hogy csak a szemgolyódat mozgatod, akkor is beúszik a képbe az orrod középen. Legalábbis nekem igen, és ez lehet a nagy orrom miatt van Ez a "hiba" amit írsz csak annak a következménye, hogy gyakorlatilag megszűnt a sweet spot, és mivel nincs közvetlen a szemedre cuppantva a kijelző, kicsit mindig szögben fogsz a kijelzőre nézni, konkrétan a lencsetartót nézegeted, ezért ezzel az effekttel nem lehet mit kezdeni. Szóval szerintem ezt nem lehet hibaként felróni.
Az a fekete-fehér, éles kontrasztos képeken lévő bevilágosítás már sokkal idegesítőbb, szerintem még rosszabb, mint a god ray
-
Raymond
félisten
válasz #79563158 #55003 üzenetére
Igen, sajnos ez ilyen. USA-bol es egyenesen az Oculus-tol rendelt cuccot siman itt hagytak az ajto elott. Az egyiknel meg csak nem is csengettek, a masiknal igen de mire kinyitottam az ajtot mar csak a csomag volt ott, a futar nem. Ujabb EU-s szallitasoknal amiket Amazon-rol rendeltem pedig csak neked adjak oda. Ha azt akarod hogy a szomszed atvegye akkor konkret nevet kell megadni elore, nem lehet hogy "hagy annal aki ajtot nyit". Hivni pedig nem hivnak fel, pedig sok eve meg Irorszagban az UPS futar engem mindig felhivott, mindegy hogy haza vagy a meloba ment a csomag.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Apollyon
Korrektor
válasz #79563158 #54427 üzenetére
Általánosságban írtam, no offense, bocs ha úgy hangzott.) Csak arra reflektálam, hogy így is túl sok screen time megy egy átlagembernek egy egész napra (6-8 óra munkán kívül), és ez még ahhoz is hozzáadna, amikor épp szabadulna tőle.
Nekem is elég sok idő elmegy a napi taszkokkal, így van, hogy hetekig nincs semmi game, inkább melóban van időm fórumozni.))
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
"Siman el tudom kepzelni, hogy pl Quest 3-ban teregetek vagy valami hazimunkat vegzek es kozben megy valami Youtube video. "
Ez elég abszurd, inkább vegyél egy szárítógépet... Most komolyan, én is szeretek VR-ozni, de ennek is megvan a maga helye. Így is sokat zombul a neten a világ, folyamat leköti valami a figyelmét. 5-10 percig magára marad a gondolataival az ember és már egyből sikít az agy a dopaminfröccs után. Nem azt mondom, hogy bűn betolni valamit a háttérbe akármilyen meló közben, de valahol kell egy határt húzni, szerintem.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
BusinessGuy
őstag
Nyilván van aki várja de szvsz ez kb a kisebbség. Kíváncsi leszek az újdonság varázsa es pár pár órás mókát leszámítva mennyire mozgatja meg az embereket és a fejlesztőket. Mindenesetre engem mint gamert totálisan hidegen hagy és ha jönne fejes a passtrough nélkül de mondjuk oled kijelzővel ugyan ennyiért, kérdés nélkül azt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest