- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
Én jártam már rosszabbul is Amazonon, mikor szuper áron (-35%) vettem ott vadi új 2080-at (Amazon Store seller) még jó régen, aztán olyan 3 nap múlva jött egy mail, hogy elfogyott, visszautalják a pénzt.
Ez ilyen sajnos nagy értékű vásárlás, új regisztráció, ÁFA törvény egyebek miatt muszáj igazolnod a személyazonosságod. De ezen csak egyszer kell túlesni, utána baba lesz minden. Ha nem válaszolnak pingelni kell őket. Mint mindenhol, ott is dolgoznak emberek (robotok is) azok pedig olyanok, amilyet épp kifogsz.
-
a2d2
addikt
Csináltam szüneteben egy nagyon gyors próbát.
Pigasusra én is azt hittem ingyenes, szóval a DeoVR-t néztem gyorsan meg. Bekapcsoltam DLNA-t a szerveren, mert eddig csak SMB-t használtam.
- 3D film összerakható de 0 a térérzet (Skyboxnál nem volt ilyen problémám)
- Többi film is megy szépen
- Tetszik hogy egyetlen gombnyomással bárhova helyezhetem a képet (pl ágyon fekve plafon felé)
- hang nem volt nálam sehol!!!Ez a timewarp-os Pigasus-os frissítés arról fog szólni hogy kiszámol közbenső kockákat? Mint a turemotion meg hasonlók? Mert akkor engem asszem megvettek vele, nehezen viselem a gyári 24fps-t. Szóljatok ha kijött rá a frissítés és akkor teszek egy próbát majd vele.
-
a2d2
addikt
És barcalaci84.
Köszi, leszedem akkor valamelyiket. Melyik a jobb a Bigscreen vagy a DeoVR? Bigscreen-t néztem egyszer, azt tudom hogy rohadt sok helyet elfoglalt, de azt nem hogy tud hálózatról lejátszani.
Amúgy jó tesz az üzemidőnek ez a 0-ás brightness. Most toltam 1,5 óra Lone Echo-t és 47%-on tettem le a fejszettet. Ja és előtte pingpongoztam, nem is néztem hogy 100%-ra vissza tudta-e tölteni. -
Jinxb1rd
addikt
-
gulasoft
őstag
Ez nem nyugtatott meg, 0-ás számlát a kínai is kiállít, a vám kibontja megállapítja az értékét és megvámoltatja, kifizeted rá a 27% Áfát és másris 2*annyiba került mint itthon a nagykertől.
Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor minden kínai így küldené az árut, garanciális csere 0Ft-os számla!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest