- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kevike576 #65473 üzenetére
Már éppen ideje lenne egy új Index-nek!
Nézegetem ezt a HMD rajzot de kicsit furának tűnik rajta pár dolog. A bal oldali képen a hátsó (koponya) rögzítés tűnik nagyobbnak, a jobb oldali képen meg a HMD elülső váza kelt nagyobb hatást.
A bal oldali képen az a két AAA elemnek tűnő henger a HMD szárán sem nagyon értem mi lehet, mi célt szolgálhat.
HL 3... Hát a fene tudja...
Igazából aki vérfanja a HL-nek, az tudja, hogy a HL-ek kb mindig arról szóltak, hogy valami új technológia vezérelte a játékok készítését. Az Alyx-szal ezt már megkaptuk a Valve-tól. Én hamarabb számítanék egy új Portal játékra, vagy valami Alyx-hez hasonló rövidebb HL-re amit nem HL3-nak hívnak. HL Alyx EP1 vagy EP2. -
kevike576
senior tag
válasz
kevike576 #64577 üzenetére
Egy ilyen füles rakjanak rá a headset-re, és SIM-esek megőrülnek
[link] [link]
"There are electrodes in the headphones that apply a current toward your inner ear in different ways to recreate different feelings For example. They could make you feel drunk. Or as in the video: make your body strongly feel the urge to walk right instead of straight ahead" -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kevike576 #64199 üzenetére
Ezek a kuponok csak addig tartanak? Áhh de kár, azt gondoltam hosszabbtávú a dolog. Na sebaj, akkor majd utána ellenőrzöm és ha tényleg nem élnek már akkor majd törlöm.
Szóljatok ha találtok majd hasonlót. (Viszont saját refkódokat a ph fórum alapelvei szerint továbbra is tilos a fórumban megosztani!) -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
kevike576 #63994 üzenetére
Moderátori engedéllyel betettem a VoodooDe féle Meta akciós excelt az összefoglaló tetejére!
Ha jönnek új emberek nyugodtan utalhattok rá és nem kell mindig kitúrni a linket.
-
Raymond
titán
válasz
kevike576 #63802 üzenetére
"Ott lesz majd a gáz, ha a Q3 akksija döglik be 4-5 év múlva, mert akkor a kábel se fog segíteni."
Az Oculus Go meg mukodik ennyi ev utan is, pedig eleg sokat volt hasznalva. Az akku persze mar nem bir csak talan 1 orat meg siman videonezes kozben se. A masik problema ami elojott hogy nagyon melegszik, gondolom a hovezeto paszta mar kokemeny lehet. Fogasra forro elol, de mukodik, csak nyaron volt 1-2x olyan is hogy jott a system message hogy overheating.
-
0utsider
tag
válasz
kevike576 #63637 üzenetére
Még ha nem 3.1-es lenne az előlapi port, hanem 3.2 gen 2-es, szerintem akkor is érdemesebb lenne a hátlapi 3.2 gen 2x2-est használni.
1) Szabadon maradna más sűrűbben cserélendő eszköznek az előlapi.
2) A 3.2 gen 2x2-nek a sima 2-eshez képest dupla akkora az adatátviteli sebessége.Ez utóbbi alapvetően mindegy is lenne, mivel már a sima 2-es is felette van az 5 Gb/s-nek.
De én általában jobban szeretem, ha van tartalék a rendszerbe.(Most ne az alzás 480 Mb/s-es kábelemből induljunk ki. Amikor azt vettem, akkor törtem éppen a fejem rajta, hogy kábeles vagy wifis pc vr felé induljak el. Mivel a wifis felé mentem, így elég volt a szállított áram mennyiségét figyelembe vennem. Aztán' kipróbáltam a CP2077-nél, hogy a gépbe dugom és gond nélkül működött.
)
Egyébként nekem is ki van vezetve a belső 3.2 gen 2 előre.
Ennek ellenére a hátsó gen 2x2-t használom vr-ra.Viszont ha jól látom, a Power Delivery-t nálad sem jelzik külön (úgy mint nálam), hogy tudja e.
Azért ez nem egy elhanyagolható infó lenne szerintem.100 %-os fényerőn szerintem a feketék nagyon szürkék.
Még ha bírná a szemem, én akkor is visszavenném minimum 50 %-ra.Fogalmam sincs, hogy adtak e. Meg kellene nézni.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
kevike576 #63546 üzenetére
én vettem egy ilyet a biztonság kedvéért a router mellé, ha ne adja Isten de az nem vált volna be. 4x játszottam kábelen keresztül a quest töltőjét használva hozzá és nálam mind a 4 alkalommal 2.5- 3 óra szimulátorozás után ugyanannyit mutatott az akku mint amennyivel bekapcsoltam a questet.
-
0utsider
tag
válasz
kevike576 #63400 üzenetére
Nem is az a fura, hogy ilyen létezik.
Hanem az, hogy elgondolkodtam rajta, hogy hogyan lehetne hasonló tudású szerkezetet ehhez képest aprópénzből kivitelezni.
És meg lett a megoldás...(Csak kombinálni kell egy maszírozós fotel működisé elvét. Némi memória habot. Meg a tracking miatt odabigyeszteni az egész tetejére az egyik kontrollert.
szerk.: Bár mondjuk lehet jobb lenne a trackinget beépíteni és bluetooth-al vezérelni real time a folyamatot.)
-
KRoy19
őstag
válasz
kevike576 #62313 üzenetére
Ha előrendeled a headsetet, akkor ingyen van.
Ezek nagyon be vannak baszva.
Azon röhögtem még, hogy a design egy ultra modern headset-et sugall és közben meg minden téren 5-6 éves, elavult technológiákat pakoltak bele.
De legalább a név találó. Focus Vision, mert a fresnel lencse miatt csak akkor látsz valamit, ha középre nézel.
-
kiskuplung
őstag
válasz
kevike576 #61849 üzenetére
"A quest link felületen Kiírja a számítógépet, de not connected státusszal."
Na, szerintem ez baja amúgy, hogy valamiért egy régi kapcsolatra emlékszik, és ezt eltúrták a PC-s oldalon. Nem innék rá mérget, de ha eltávolítod a kapcsolatot, akkor nem kéne, hogy bármilyen PC-s is jelezzen ott a Quest Link alatt.
Az biztos, hogy úgy működik, ahogy írtam. Most megnéztem, és addig nem is engedi megnyomni a "Remove device" gombot, amíg az Airlink engedélyezett a Questen.
Szóval most megszüntettem az Airlinket és úgy nyomtam egy Remove device-t, de amint újra bekapcsoltam az Airlinket a Questen, azonnal párosodott a PC-s app-pal, szóval biztos, hogy van benne valami, ami alapján már megismerik egymást, szériaszám, vagy a régi PIN, mittudomén.
A VD megvétele jó választás volt, igazából én is belefáradtam ebbe a Linkelésbe. Van pár játék ami nem megy VD-vel, dehát az kb az 1%.
Egy csomó játék meg jobban is néz ki VD-vel valamiért, pl. pont a fent említett VTOL is. -
gulasoft
őstag
válasz
kevike576 #61849 üzenetére
A reinstall után újra tudod telepíteni a programokat, mert az accountodhoz van kötve nem az eszközhöz, de egyébként ilyenkor szokott kérni egy kódot ami meg valahol a fejszett settings részében van elrejtve, és ha azt oda megadod, akkor azt el szokta fogadni. Mivel az airlinket szinte minden páratlan számú frissítéssel elbaltázzák (a párossal meg rendbehozzák) az nagyon rapszódikus. A VD meg általában mindíg jó, úgyhogy nálam már legtöbször csak a vd fut, bár a múltkor meg annál szívtam mert a steames bridge crue nem látta a mikrofont, szóval nem eccerű az élet :-)
-
kerti008
aktív tag
válasz
kevike576 #61816 üzenetére
A vilag vegen lakok.... Az egyik szegenyebb keruletben volt 5 db, abbol vettem meg 1 db-ot. (mert ami mellett lakok ott eltunt reggelre) Es most nezem mar csak postaval lehet rendelni szeptember elejei szallitassal.
Ugy nez ki a Sony es a boltok nem hisznek az atuto sikerben...
A PSVR2 vs Quest3 kb olyan mint a Tnt vs Vodoo3. A TNT-nek szebb volt a kepe, 32 bites szinek, jottek az updetek sorban de a Vodoo3 meg mindennel kompatibilis volt es egyszeruen csak "mukodott".
Ami nagyon hianyzik az a hangszoro vagy bluetooth connection a fejhallgatohoz. (szeretem hallani amikor a felesegem mond valamit)
A Q3-at tudom hasznalni egesz nap akkumulatorrol, a controllerben aksit cserelek 20 mp alatt mikozben a vr2 controllert 2-3 orankent tolteni kell.
Viszont a fekete a PSVR2-ben az mindent meger.
Megyek tesztelni. -
-
izomman1
senior tag
válasz
kevike576 #61103 üzenetére
Valakinek már megjött Crystal light? valaki összevetette a Q3 al itt a fórumba? csúcs géppel l max good like felbontáshoz képest ( vagy kábeles használathoz képest ) a Crystal light kenterbe veri a Q3 at ég és föld a különbség így is? UEVR alatt is használható az eszköz egy 4080 vagy 4090 el vagy az Oculus szoftvare sokkal jobb sokkal jobb fps -t érsz el tehát hiába a magas panel felbontás a szoftver limitáció vissza fogja az élményt? Köszi
-
KRoy19
őstag
válasz
kevike576 #61103 üzenetére
Én visszamondtam a Pimax-nál az előrendelésemet, mert valami 1170 euró volt a végösszeg szállítással és adóval együtt.
Aztán végül megrendeltem a holland Unbound XR-tól, mert ott csak 1023 Euró lett a vége és őszintén szólva szívesebben fizetek ki egy európai cégnek ennyi pénzt.Így viszont Isten tudja, hogy mikor fogom megkapni. (Unbound XR veboldala szerint július, de szerintem az nem fog összejönni
)
-
Danecay
addikt
válasz
kevike576 #61071 üzenetére
Szerintem kiskuplung direktben VR-ra fejlesztett játékra gondolt, legyen az natív vagy PCVR.
-
kerti008
aktív tag
válasz
kevike576 #61066 üzenetére
Inkabb ugy fogalmaznek, hogy a modderek mentik meg a VR-t. A Half Life: Alyx ota igazan jo AA kategorias jatekot nem fejlesztettek. Az uj nagy teljesitmenyu videokartyak is nagyban hozzajarulnak a tuleleshez. A HLA elfutott egy Rtx2060-on de azt ketlem hogy az UEVR jatekoknak eleg lenne.
-
-
kevike576
senior tag
válasz
kevike576 #60390 üzenetére
https://twitter.com/bobovr_official/status/1711626513731469524
ennyi pénzért mondjuk leto*om
-
fatal`
titán
válasz
kevike576 #60339 üzenetére
Aztán mit toltak 2060-nal, Beat Sabert?
Meg a Pimaxnál azért kérdés, hogy mikor kezdik szállítani (még ebben az évtizedben?) és mekkora bughalom lesz a szoftvere. Egyébként ennyiért egészen jó ajánlat lenne szimulátorozni, csak nincs mivel meghajtani ekkora felbontást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Doctor Who (2005)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Napelem
- Google Pixel topik
- Micro Four Thirds
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged