- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
buek1967
tag
válasz
V.Stryker #43682 üzenetére
Jaj, pont ezért akarok K650-t venni, hogy az átkozott 0 és í felcserélődést megoldjam. Nem vagyok tapasztalt MAC-es, itthon van pár ócsó bill. Vezetékes Logi 120-al telep0tettem, nem volt gond. De egyszer csak felcserélődött, Volt már minden tipp: keyboardtype törlés, újraindítás, bill felismerésnél nem shift melletti gomb trükk, stb. Ezután előtúrtam egy régi Gigabyre rádiós billt. Minden töröl, felismertet, Hurrá. De a 0 és az í fel van cserélve. Szóval a K650 sem lenne megoldás?
-
vadkörte
addikt
válasz
V.Stryker #44638 üzenetére
Ha magyar nyelven használod a rendszert az AI nagy része (~90%) nem fog érinteni, ha angolul, akkor használhatod a csodás AI funkciókat. Az eddigi egyetlen számomra hasznos fejlesztés a Photos Clear eszköze.
Összességében nem vettem észre lassulást instabilitást és nem fektette meg a rendszert (M2). -
nondebr
újonc
válasz
V.Stryker #43682 üzenetére
Amikor új, nem Apple billentyűzetet dugsz a gépesre, feldob egy utasítás ablakot, hogy a bill. beazonosításához nyomd meg a baloldali SHIFT melletti billentyűt. Na, ekkor ne azt nyomd meg, hanem a felső numerikus billenytyűsor bal oldalán a NULLA billentyűt. Ekkor jól azonosítja, és a helyén lesz az 'Í' és a "0". Tapasztalat! Én egy Genius bill-lel jártam így.
-
-
titi12
aktív tag
válasz
V.Stryker #43553 üzenetére
A honlapján bőséges leírás van, egyébként tök egyszerű, mert nagyon jó cucc.
Legfeljebb 1–2 verzióval érdemes feljebb menni (tipikusan: amire szüksége van annak a szoftvernek, amit használni szeretnél), mint a hivatalosan támogatott, a későbbiekkel több probléma lehet.
Én általában több rendszerpartíciót használtam (használok), nehogy féltégla legyen a gépből. -
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
V.Stryker #34442 üzenetére
Közben Shift-alt-cmd -r-el felment a Mojave gond nélkül. Most frissítem Big Sur-ra , majd csinálok egy big sur pendrive-ot és csinálok egy clean install-t. Szerintetek?
Amúgy érdekesség. Ahogy felment a mojave, átdugtam a monitorra a kábelt a dvi hdmi átalakítóra és semmi. Áramtalanítottam a monitort, majd vissza és simán bejött a kép. Mégis mi a bánat van ?
-
Czo
addikt
válasz
V.Stryker #34435 üzenetére
Itt valami hazugsag van. A kis piros ablak azt irja, hogy a monitor nem tamogatja a 74kHz vizszintes es 60Hz fuggoleges frekvenciakat (ezen ketto szam ismereteben kiszamolhato, hogy a felbontas, amivel a gep probalkozik, az 1920x1200). Ha tenyleg ez a monitor tipusa, akkor elvileg ez az adatlapja, aminel kerek perec latszik, hogy ez a kombinacio, biztos, hogy tamogatott ebben a felbontasban. Monitort teljesen aramtalanit majd ujraprobalni? Illetve, kihuzhatod meg bedughatod az atalakitot ha van, hatha annak a resetelese is segit. Hogyan van osszekotve?
-
Czo
addikt
válasz
V.Stryker #34432 üzenetére
Yezus! Milyen megjelenito ez (marka/gyarto/tipus)? A felbontas nincs az nvramban tarolva, folosleges torolni. Ha uj monitorra dugod, akkor a monitor reportolta EDID alapjan kivalasztja a gep a legidealisabb felbontast. Kb 20 eve nem lattam olyan monitort, ami hazudik, de elotte elotte lehetett latni ilyet szep szammal. Mit csinal ha a jobbra balra gombot megnyomod?
-
válasz
V.Stryker #34423 üzenetére
Ha anayagi kereted engedi, akkor ahogy Czo kolléga mondja: érdemes az M1-es gépet venni.
8GB RAM elég otthoni felhasználásra (persze függ attól, hogy kinek mi az otthoni felhasználás). Ha 100+ megnyitott Tab Chrome böngészőben még beletartozik, akkor érdemesebb a nagyobbat vásárolni
SSD para: érdemes AppleCare vásárolni hozzá (tudom, ez így még több pénz) és nyugodtan lehet lenni 3 évre (illetve ha magánszemélyes a vásárlás, akkor nem is kell, csak arra kell figyelni, hogy hivatalos helyről 300+K értékben legyen vásárolva a gép).
-
Czo
addikt
válasz
V.Stryker #34421 üzenetére
En azt mondanam, hogy nem. Ha hozzateszel meg 20-25% penzt, megkapod az aktualis modellt, nem pedig egy tobb, mint 2 eves, mar kifutott termeket. Itt, az Applenal eveket vasarolsz, szinte biztos vagyok benne, hogy tamogatasi idoben, tobb van 20-25%-nal az M1-es modellben, mint ebben, a mar kifutott Inteles peldanyban.
-
r4z
nagyúr
-
cigam
titán
válasz
V.Stryker #29901 üzenetére
A hardwareaprón a 2011-es gépeket árulják ezen az áron.
Tuti elég a böngészésre, én egy Early 2008-as előtt ülök nap mint nap böngészve, levelezve, stb... -
koma106
senior tag
válasz
V.Stryker #11749 üzenetére
Xedos és Fr3eWar kollégák jól írják, és Te is olyan gépet linkeltél.
2.4GHz Intel Core 2 Duo alapmodellt nézd, az megy kb. 135-150k között
-
TheMarci
addikt
válasz
V.Stryker #11242 üzenetére
Tisztázzuk inkább, hogy melyik a fontosabb, a legolcsóbb, vagy a megbízható?
Tudod, mint a hirdetésben: 'gyorsan, olcsón, jól dolgozunk, de háromból csak kettőt választhatsz.'
Amúgy a magyar resellerek ugyanazon az áron dolgoznak, de tuti van rá 1 év gari + számla, ellenben a használt/behozott cuccokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged