Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ha magyar nyelven használod a rendszert az AI nagy része (~90%) nem fog érinteni, ha angolul, akkor használhatod a csodás AI funkciókat. Az eddigi egyetlen számomra hasznos fejlesztés a Photos Clear eszköze.
Összességében nem vettem észre lassulást instabilitást és nem fektette meg a rendszert (M2). -
-
nondebr
újonc
válasz
V.Stryker
üzenetére
Amikor új, nem Apple billentyűzetet dugsz a gépesre, feldob egy utasítás ablakot, hogy a bill. beazonosításához nyomd meg a baloldali SHIFT melletti billentyűt. Na, ekkor ne azt nyomd meg, hanem a felső numerikus billenytyűsor bal oldalán a NULLA billentyűt. Ekkor jól azonosítja, és a helyén lesz az 'Í' és a "0". Tapasztalat! Én egy Genius bill-lel jártam így.
-
-
titi12
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
A honlapján bőséges leírás van, egyébként tök egyszerű, mert nagyon jó cucc.
Legfeljebb 1–2 verzióval érdemes feljebb menni (tipikusan: amire szüksége van annak a szoftvernek, amit használni szeretnél), mint a hivatalosan támogatott, a későbbiekkel több probléma lehet.
Én általában több rendszerpartíciót használtam (használok), nehogy féltégla legyen a gépből.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Közben Shift-alt-cmd -r-el felment a Mojave gond nélkül. Most frissítem Big Sur-ra , majd csinálok egy big sur pendrive-ot és csinálok egy clean install-t. Szerintetek?
Amúgy érdekesség. Ahogy felment a mojave, átdugtam a monitorra a kábelt a dvi hdmi átalakítóra és semmi. Áramtalanítottam a monitort, majd vissza és simán bejött a kép. Mégis mi a bánat van ?
-
-
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Itt valami hazugsag van. A kis piros ablak azt irja, hogy a monitor nem tamogatja a 74kHz vizszintes es 60Hz fuggoleges frekvenciakat (ezen ketto szam ismereteben kiszamolhato, hogy a felbontas, amivel a gep probalkozik, az 1920x1200). Ha tenyleg ez a monitor tipusa, akkor elvileg ez az adatlapja, aminel kerek perec latszik, hogy ez a kombinacio, biztos, hogy tamogatott ebben a felbontasban. Monitort teljesen aramtalanit majd ujraprobalni? Illetve, kihuzhatod meg bedughatod az atalakitot ha van, hatha annak a resetelese is segit. Hogyan van osszekotve?
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Yezus! Milyen megjelenito ez (marka/gyarto/tipus)? A felbontas nincs az nvramban tarolva, folosleges torolni. Ha uj monitorra dugod, akkor a monitor reportolta EDID alapjan kivalasztja a gep a legidealisabb felbontast. Kb 20 eve nem lattam olyan monitort, ami hazudik, de elotte elotte lehetett latni ilyet szep szammal. Mit csinal ha a jobbra balra gombot megnyomod?
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ha anayagi kereted engedi, akkor ahogy Czo kolléga mondja: érdemes az M1-es gépet venni.
8GB RAM elég otthoni felhasználásra (persze függ attól, hogy kinek mi az otthoni felhasználás). Ha 100+ megnyitott Tab Chrome böngészőben még beletartozik, akkor érdemesebb a nagyobbat vásárolni

SSD para: érdemes AppleCare vásárolni hozzá (tudom, ez így még több pénz) és nyugodtan lehet lenni 3 évre (illetve ha magánszemélyes a vásárlás, akkor nem is kell, csak arra kell figyelni, hogy hivatalos helyről 300+K értékben legyen vásárolva a gép).
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
En azt mondanam, hogy nem. Ha hozzateszel meg 20-25% penzt, megkapod az aktualis modellt, nem pedig egy tobb, mint 2 eves, mar kifutott termeket. Itt, az Applenal eveket vasarolsz, szinte biztos vagyok benne, hogy tamogatasi idoben, tobb van 20-25%-nal az M1-es modellben, mint ebben, a mar kifutott Inteles peldanyban.
-
r4z
nagyúr
-
-
cigam
titán
válasz
V.Stryker
üzenetére
A hardwareaprón a 2011-es gépeket árulják ezen az áron.
Tuti elég a böngészésre, én egy Early 2008-as előtt ülök nap mint nap böngészve, levelezve, stb... -
koma106
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Xedos és Fr3eWar kollégák jól írják, és Te is olyan gépet linkeltél.
2.4GHz Intel Core 2 Duo alapmodellt nézd, az megy kb. 135-150k között
-
TheMarci
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Tisztázzuk inkább, hogy melyik a fontosabb, a legolcsóbb, vagy a megbízható?

Tudod, mint a hirdetésben: 'gyorsan, olcsón, jól dolgozunk, de háromból csak kettőt választhatsz.'
Amúgy a magyar resellerek ugyanazon az áron dolgoznak, de tuti van rá 1 év gari + számla, ellenben a használt/behozott cuccokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

TigerCat