- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
UX
tag
Nagyon köszönöm a segítséget!
A lakatot kellett kinyitni a módosításhoz.
Pár méterre oldalra van a képernyő, így elkerülte a figyelmem. És most már rohadtul ki is állt a nyakam.Nagyjából 15 évet öregedtem ezalatt a pár óra alatt, és nem tudom elmondani mennyire ideges vagyok. Kb. 15 oldal káromkodást tudnék most írni.
Rohadtul utálom ezt a fajta agressziót amit az apple művel. Nyilvánvalóan a rendszer képes kezelni az egérmutató egymilliárdszor gyorsabb sebességét is, de nekünk meg akarja mondani az a f.sz hogy Tim hogy ez is elég. Gondolom az apple moouse-al csodálatosan működik, csak ugye az megint csak az egyéni preferencia semmibevétele hogy csakis egy és egy darab egér létezik több millió, vagy talán több milliárd kéz méretéhez.Marha nagy szerencsénk van hogy nem ez az egy cég uralja a világot, mert akkor kijelzőből is kétféle méret létezne a világon, kesztyűből 1 méret természetesen, (amely mindenkinek jó), wc csészéből 1 és kerékpárból talán kettő.
Gyűlölöm az agressziót, ezért most megtaposnám Timet.
kb. 7 éve ugyanígy kezdtem az első ipademmel, úgyhogy lesznek még kirohanásaim. Az apple fanatikusok ne olvassák a hozzászólásaimat, a többiektől pedig előre is elnézést kérek.
Meg kell jegyeznem azonban hogy csípem az öreget. Amíg ő lesz a góré, nem aggódom az adatbiztonsággal kapcsolatban. Bírom a döntéseit, értem az üzletpolitikáját, főleg ipad vonalon, de ilyenkor azt kívánom neki hogy csak mokkáskanállal egye a levest egész életében.
-
Vasti74
senior tag
Helló!
Van még bestebb buy ;-)
Ha van Németországban vagy Ausztriában ismerősöd, akkor a szállítás is ingyenes. (Ha nincs, de mégis rámozdulnál, írj privátban ;-)
De ha PC-ről váltasz, nagyon nézz utána, hogy minden fut-e, amire szükséged van? Mert ez nem hogy nem Windows, de még csak nem is Intel proci, úgyhogy amiben csak lehet, eltér a "megszokottól"!
-
Pano
addikt
Edigital-nál most az alap m1-es mac mini 272.000 Ft.
Lehet eldőlt a 8 vs 16 GB kérdés. Ennyiért valószínűleg bestbuy. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest