Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
köszönöm, akkor amint megjött a cucc belövöm ezt a bootcamp-es win7-et

sima optikai kábellel ha összekötöm az 5.1-es Z5500-ös logi hangrendszert meg az imac-et menni fog minden szerintetek?
minidp-> hdmi átalakítóról tudtok ami hangot is visz? még ezek merültek fel bennem így hirtelen
ui: 2TB-s WD Mybook2 simán menni fog usb-vel ugye?
-
^Boss
őstag
Holnap belépek a klubba egy 27"-os 2.66-os i5-tel ellátott vadállattal. 2 hete van macbook prom (érthetően eléggé bejött), de azért nem vagyok még nagy spíler, 1-2 jótanács jól jönne (mint kezdőnek), hogy mire figyeljek, mit kerüljek, milyen progikat érdemes/kell használni a sok közül, szóval ami esetleg eszetekbe jut. ha van időtök, várom a reakciókat.
köszi, boss
u.i.: Első nagyobb kérdés: Dualboot, win7 + mac osx (kell 1-2 játékhoz, nomeg Visual Studiohoz a win). Hogyan valósítható meg?
-
_Blank_
senior tag
de talán.. a hátulja nagyon üt, tényleg gyönyörű az overall dizájn, de ha fekete lenne az eleje is az elrontaná az összképet szvsz, tuti nem merték volna meglépni az Apple-nél..
eddig úgy voltam vele hogy laptop kell és akkor az lesz az 1 fő gépem, ráakasztom a Dellre azt boldogság van + van egy hordozható gépem. de ez a mini elcsavarta a fejem.

-
_Blank_
senior tag
pár engedzsites unboxing kép az új miniről. nagyon need a cucc, remélem a vinyót is olyan könnyű lesz cserélni SSD-re mint a RAM-ot.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nálam is meglett az oka. Ugy néz ki ujra betölti a fontokat ilyenkor, vagy legalbbis ujr avégigszalad rajtuk, és "conflct"-ja volt valamelyikkel. Adtam neki egy kis időt, ezen elgondolkozott, nyomtam neki egy Move to Trasht aztán jóccakát. Mondjuk erre már csak a TimeMachine-os visszaállítás után jöttem rá

-
gabera
csendes tag
Sziasztok!
MacBook Prom-at rákötöttem egy Pana plazma tv HDMI bemenetére (mini display port-HDMI átalakítón keresztül), de nem teljes a siker.
A képernyő beállításoknál nem engedi kiválasztani (nem is jelenik meg) az 1280x800-as felbontást, pedig kiírja, hogy azt javasolja. Így más felbontában használva a tv-n lemarad a képernyő alja és teteje is.
Valakinek esetleg javaslat?
Csak 1600x900, 1280x960, stb. választható ki, de ezekkel nem jelenik meg a teljes kép a tv-n. -
rii
nagyúr
wow.... durca macsek ....
http://foodcourtlunch.com/wp-content/uploads/2007/12/cougar2.jpg
-
Nyugdíjas
nagyúr
BRÉKING
10.6.4 Available
-
Alex91
félisten
Megint bezartak a Store-t, mi jon meg?

-
Alex91
félisten
Azert en megvarom az iMac frissitest is, mert ha mindent megvesz az ember a Mini-hez nagyon draga lesz...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Fáj a szívem az uj mini miatt, mert gyönyörű,de amilyen barom vagyok a rendmániámmal, ezt is feldobnám az asztal alá, és ugysem látnám. A HDMi nekem meg olyan, hogy eddig is ment a DVi-ról a kép a tévére, a hangot meg ugysem a tévé csipogóin akarom hallgatni,de tény, hogy sokaknak elég hasznos dolog ez. De hogy gyönyörűek az biztos...

Külön nevetgélek rajta, hoyg az én monitorommal van "reklámozva" :

-
bmwk1200s
őstag
Ebben igazad van! Mennyi lehet a megfelelő ramokból 2-2GB? Meg utána el lehet adni a kivett 1-1 GB-os memkarit!
Ha ugyan ér valamit... 
Igen, abban is igazat adok, hogy modernebb processzorral hosszabb ideig kiszolgálna, mint a már megbecsült korban járó Core 2 Douval, de a jelenlegi asztali PC-mhez képest még így is fényévekkel jobb...
-
madgie
titán
válasz
bmwk1200s
üzenetére
Ööö, én nem nagyon vágom a mekket, így nem tudok válaszolni a kérdésedre.
Viszont proci-ügyben nekem jól jönne a HT adta plusz kakaó (két mag de négy szál), pár fotófeldolgozó kihasználja már a kettőnél több magos cuccokat is. Mindeg,y ez így konkrétan csodaszép, már csak az itthoni árától félek (bár az azért megnyugtató, hogy nagyon egyszerűen bővíthető benne a ram házilag, így elég a kisebbiket megvenni)
-
Alex91
félisten
Kell!
Ez qrva jol nez ki
!Mondjuk kicsit szelesebb, mint a regi...
-
bmwk1200s
őstag
10Wattot fogyaszt és már nem kell az a ronda külső táp sem...ez így teljesen rendben van...bár el tudom képzelni hogy a Karácsonyi nagy vásárlási lázra frissíti a processzorokat...addig meg szépen kiszórja raktárról a core 2 doukat, illetve felkészíti alaplapilag magát az új procikhoz, házhoz...
Már ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem.
Van nekem egy rádiós Genius egér+bill kombóm...usb vevő és akku töltő a gépbe dugva...ez menne a mac minivel is?
Mit kell tenni, hogy a billentyűzet kiosztás magyar legyen, de a mac-nek megfelelő gombok is működjenek? -
madgie
titán
válasz
bmwk1200s
üzenetére
Nekem pont DP-s a monitorom és HDMI-n meg mehetne a film ki a plazmára. Atyám, veszélyben a PC-m

Amúgy tényleg csodaszép így, Unibody-s alu testben, az SD olvasóért meg külön piros pont, nem kellene a kártyaolvasómat külön rádugdosni (pont SD megy a fényképezőmbe is). Ez így nagyon egyben van, bár ici-pici negatívum, hogy nem kapott egy i3-i5-szintű CPU-t. Gyorsabb is lenne, kevesebbet is fogyasztana.
-
bmwk1200s
őstag
És a csomag tartalma a HDMI to DVI adapter!

Istenem! Nekem most kell ilyen! 2,66GHz Core 2 Dou-val, 4GB rammal, elég a kisebb vinyó is...eszméletlen gyönyörű lett...
Komolyan mondom, a galériában lévő képek...amikor az alját mutatja...szebb az alja, mint néhány gép teteje...
-
bmwk1200s
őstag
-
doc
nagyúr
hol lehet kapni MBP-be (3,1) valo Superdrive-ot? nezegettem istyle, xms honlapot de vagy hulye vagyok, vagy nincs fent

esetleg 'kommersz' meghajto is jo, amit bele lehetne operalni? (gondolom a slot-in miatt nem tul sokretuek a lehetosegek) -
doc
nagyúr
no, testvereim az almaban...
talan meg emlekszik valaki, hogy a 'switch' utan a legnagyobb fajdalmam az volt, hogy a Linuxon megszokott ablakmozgatas/atmeretezes (ALT+egergomb) nem mukodik OSX-en
kerdeztem itt is hatha van megoldas, de sajna semmit
hat jelentem, hogy DE, igenis TUDJA az OSX!
tegnap (vagy fel ev OSX utan...) teljesen veletlenul jottem ra, hogy a CTRL+COMMAND megnyomasa ugyanugy viselkedik, mint Linuxon az ALT, vagyis szabadon, az ablakot barhol megfogva lehet mozgatni, illetve jobb gombbal atmeretezni
ekkora allleesesem nem volt meg almaval

-
doc
nagyúr
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

-
BloodyEddie
őstag
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki használja a Steamet és van kéznél egy Team Fortress 2-je? Ingyen fülest adnak holnapig

-
KAMELOT
titán
sziasztok!
Egy elég fura kérdéssel fordulok MAC gépek használóihoz!Kérdésem az lenne, hogy mennyit fogyasztanak ezek a gépek?
imac 21,5 és 27
Valamint a MacBook-ok típus szerint! Csak kíváncsiságból kérdezem meg! AZ én gépem fogyasztása a cuccok közt látható
Aki le tudja mérni a fogyasztását annak előre is köszönöm!
Eseteleges gagyi kérdésért előre elnézést kérek!
Köszönöm a megértéseteket!

-
Nyugdíjas
nagyúr
Nekem fent volt egy YouTube5 nevű extension is, az csinált sokszor ilyet. Nem kell az, csak simán átteszem HTML5-re a Tube-ot, ugyis ugy játszik le mindent amit tud. De ha ez neked nincs fent, akkor nemszótam

Ugy gondolom lehetnek ilyen nyavajái még ezeknek az extensionoknak igy az elején,de összességében én nagyon meg vagyok elégedve az 5-ös Safarival. -
norbx
aktív tag
en a 27 es mac ot egy magan szemelytel vettem.kulfoldrol hordjak be es 50 ezerrel olcsobban vettem mint a boltban.gari ugyan ugy ervenyes itthon is.
hozza teszem unios orszagbol nem usa -
cigam
titán
válasz
Palika71
üzenetére
Az ilyen nepperek nagy ívben kerülendők. Te hiszel a mesékben hogy nekik ennyivel olcsóbban adják? Szerinted a posta költséget, és a VÁM-ot, ÁFA-t ki fizeti?
Ha meg Budapesten van az átadás, miért €-ban vannak megadva az árak? Miért nincs 1etlen magyar kontakt se megadva?
A domain tulaj Amsterdamban(? csak egy postafiók van megadva) van, ott 1799€ egy ilyen konfig.
Az ilyen hírdetőkre még az adósságaimat se bíznám. -
Palika71
őstag
Sziasztok!
Az Alleban volt módom eltölteni egy kis időt, a 27" -os iMac társaságában.
Van ott egy 21.5" -os is, de az valahogy nem volt olyan lenyűgöző, mint a 27-es.
Lehet, hogy kellene vennem egy ilyet.
Még nem volt nem-windowsos gépem, és szerintem bejönne egy ilyen.Hosszú távra, napi 1-2 óra gépezéshez, otthonra szerintetek nem fárasztó egy 27" -os kijelzőt használni (kis játék, net, film)? Vagy a 21.5"-os jobb lenne?
Az erősebb proci+VGA-s gépek melegednek nagyon, vagy azok is csendben vannak?
Van esetleg tapasztalat az olyan webes eladókról, akik nagyon olcsón árulnak ilyet? Pl.: itt?
Hol érdemes ilyet venni?

-
doc
nagyúr
tolem senki nem kert ilyesmit, a repulon kitoltettek egy papirt, de azon csak a nagy erteku (valami 10 vagy 20e dollar felett) dolgokat kellett bevallani, es az is a kinti vamtisztnek szolt, nem a hazautazasra
hazafele meg Frankfurtban ill. Zurichben atmenve a 'shengeni' kapukon senkit nem erdekelt a taskamban levo ket notebook, Ferihegyen meg soha senki nem kerdezte meg hogy mit hoztam (gondolom ez mar csak abbol is adodik, hogy oda mar EU-n belulrol erkeztem) -
varsam
őstag
nekem volt kint ismerősöm, aki hozott be egy MBP-t (egy másik ismerősnek). Annyit csinált, mint ahogy te is írtad, hogy doboz eldob, a gépet pedig használta kicsit, mintha a sajátja lenne. Szóval ha megnézik, akkor lássák rajta h saját noti (pl más háttér, ikonok a desktopon stb..), mert ugye a saját notebookod az nem vámköteles.
(#5724) doc
Ez az adblock működik rendesen? -
cigam
titán
-
rii
nagyúr
köszönöm .... haver kapott hirelten szívrohamot, hogy msot vett egy 13-ast 303.000-ért és erre azt látta, hogy a 15 meg odakint ugyanennyi lett volna ... és a bar.nôje pont megy ki usa-ba ....
-
rii
nagyúr
bocs a laamaaz kérdésért ... de erre nem jön rá még a VAT vagy mi? Adó?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Találós kérdés:
Munkahelyi WIN7-es gép teljes jelerősség, hálózati jelszó, és SSID ismeretében miért harmadik próbálkozásra, és 10-15 perc után csatlakozik a hálózatra minden áldott nap?
-
cigam
titán
-
rii
nagyúr
haver most vett 13-as mac book pro-t ...
kérdezné, hogy hol kell a regiszztrálnia gépet ......
ill, hogy mennyi ideig kell elsô alkalommal a 220-on hagyni, hoyg formázza az akkut ... ha van ilyen ... :-/
-
baliii
senior tag
kösz, kipróbálom. Csak azért kéne, mert 1 monitoron lesz a 2 gép, és azon egy gombnyomással lehet váltani köztük, amire szükség is van. Amugy a magic mouse gondolom win alatt csak sima egérként funkcionál, nincs multitouch... bár van rengeteg win7es MT touchpad, szóval nem tudom mit gondoljak
működnek azok a funkciók? próbált már egyáltalán ilyesmit bárki is? 
MOD: közben látom, hogy csak nem hivatalos megoldás van rá -
baliii
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogyha veszek egy mac mini-t, és hozzá lenne mondjuk egy aluminium wireless keyboard meg egy magic mouse, akkor azokat tudnám BT-n keresztül használni a windows 7-et futtató gépemmel is vagy csak a mac-el?
Üdv! -
rii
nagyúr
a fekete macbook-okkal télleg'volt gond?
hogy pölö túl kényes volt a felületük?
-
rii
nagyúr
lehet túrbózni az egeret, ha lassúnak tlaája valaki a kurzor mozgását?
az elvárást magic mouse-val szemben támasztanánk :-/ -
rii
nagyúr
ma voltunk starking-ne kockulni mac-et ... hát a 27-es imax kijelzője nagyon csilli-villi ... szó szerint ... sőt .. már túlságosan s ... nem baj, hogy annyira fényes, hogy félig tükörként is funkcionál? Vagy én itélek elhamarkodottan?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Fogyjunk le!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- SSD kibeszélő
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Belépőszintű gamer pc-t keresek 150.000Ft-ig Dunaújvárosi átvétellel!
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha ugyan ér valamit... 

TigerCat