Hirdetés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Az az igazság, hogy én kb. WarcraftIII-at meg Red Alert2-t, némi LOTR-BFMEII-vel szoktam játszani max... Azokhoz elég. Mondjuk én 4GB RAM, 128GB SSD-vel vagyok.
Nézz meg mondjuk egy olyan noti tesztet amiben hasonló hardver van (pl. asszem minth a DELL XPS1340-ből adtunk volna el M9400-a konfigot), na kb. ugy fog teljesiteni. -
Zefír
őstag
Az a helyzet, hogymostanában rá áltam erre az apple dologra. DE leginkább az Apple minire, és azért is találtam ki a klaviatúra cserét is.
Mennyivel lenne gyengébb egy Mac mini mint a mostani gépem?
p35ös lap, E5200, 3gb ram hd4850 -
Zefír
őstag
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy apple klaviatúra mennyire kompatibilis windowsal? (win7)
A vezetékes kiadást venném amin vannak oldalt a számok is konkrétan. -
Stoto
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Jaja nagyon király

-
mutyi
senior tag
Köszönöm mindenki válaszát!
-
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
Külsőben van csak különbség a Mac book és a Mac book pro között? Úgy látom prociban,memóriában,grafikus vezérlőben nincs köztük különbség. Mivel tud akkor többet a pro a plusz 100 ezerért?
A másik kérdésem az lenne, hogy lehetséges a X Leopard mellé/helyett Windowst telepíteni a gépre? -
válasz
david->off
üzenetére
Az én értelmezésemben meg ilyen nem kérdezünk ezen a fórumon.
-
david->off
tag
bajban vagyok újfent...
próbálom telepíteni a photo shoppot, és ezzel a részével meg is lennék, viszont a telepítési utmutató következő utasításával nem boldogulok:- Run the crack.
- Drag and drop the Adobe Photoshop program from your Application folder into the Crack window.
Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy futtatnom kell a crack programot majd belevonszolom és beleejtem a az adobe photoshop programot az alkalmazások mappából a crack ablakba. Nah ezzel csak az a baj, hogy ha rákattintok a crack fájlra, nem történik semmi. Kérem valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
rii
nagyúr
van valami oka, hogy ne lássa a 2 TB-os HDD az OSX?
még a disk utility sem?
-
xedos
addikt
válasz
david->off
üzenetére
IGEN!
-
rii
nagyúr
hol lehet szerezni Universal ADB to USB Adapter-t?
-
válasz
david->off
üzenetére
Pedig ha már multitouch-képes touchpadod van, akkor az alma menü -> System Preferences -> Trackpad alatt be tudod pipálgatni, hogy melyik multitouch feature-öket szeretnéd bekapcsolni.
-
cigam
titán
válasz
david->off
üzenetére
Milyen géped van?
-
david->off
tag
köszönöm szépen a segítséget, de még tele vagyok kérdéssel... jártam a múlt héten egy macshopban. ott egy kedves hölgy előkapott egy macbook prot az asztal alól és mint egy 10 percben meismertetett a mac világával.... nos... OS X 10.6.2 van telepítve a gépemre, ez elvileg a snow leopard. viszont amit a hölgy mutatott tele volt olyan funkciókkal ami ezen nincs, vagy nem elérhető. pl ilyen a 3 ujjas lapozgatások, 4 ujjas programok közti lapozgatás, iphone-os kétujjas zoomolás... a tapipad beállításainál nem találtam ilyet.
-
szmmate
csendes tag
Sziasztok! Próbálta már valaki a Magic Mouse-t Windowson. (Nem Boot Campben)?
Szeretnék venni egyet, de nem akarom vakon megvenni 20E-ért. Innen:[link] letöltöttem hozzá egy drivert, amit a Boot Camp frissítésből loptak ki.
Előre köszönöm a segítséget. -
rii
nagyúr
újabb kérdést szeretnék intézni a nagytudáűsuakhoz ...
tud kezelni a macbook akár MIRRORként TV-t?
-
rii
nagyúr
hello
havercsaj venni akar macbook-ot hitelre ... hol lehetne megtekinteni, hogy mennyi a havi törlesztő ___kábé___?
tudotk ilyen boltot, ahol van áruhitel MAC-re?
a macbook és a macbook pro kijelzője közt van különbség?
-
válasz
david->off
üzenetére
Tedd be a telepítőDVD-t, indítsd újra a gépet úgy, hogy még az alma megjelenése előtt lenyomod a C-betűt, és nyomva tartod. Ezzel tudsz CD-ről bootolni. Aztán ha bejött annyira a telepítő, hogy a fenti menüsáv megjelenik, akkor a Utilites menüben ott lesz a Disk Utility, azzal lehet leformázni a vinyót telepítés előtt (Erase), majd oda felrakhatod a rendszert.
-
david->off
tag
Üdvözlet mindenkinek! Vadi új maces vagyok, pontosan 9 és fél órája...
Tele vagyok kérdéssel! Első és legfontosabb az lenne, hogy az előző tulaj nevén van az op rendszer, szóval minden szabolcsoz engem, holott dávidnak hívnak...
Szeretném újra telepíteni! meg tottál kinullázni a vincsesztert elötte. win telepítéskor ugye elöbb formázz a telepítő lemez a wincsesztert és utána telepíti csak fel a programot, itt hogy van ez? Minden nemü segítséget szivesen veszek. elöre is köszönöm! -
_Blank_
senior tag
-
Stoto
tag
Ha már témánál vagyunk: Van egy alu macbookom minidisplay portal. A megfelelő átalakítóval, meg tudom azt csinálni hogy egy külső monitor legyen az elsődleges display és a macbook kijelzője pedig a másodlagos?
Esetleg lehet úgy használni, hogy közben a macbook le van csukva?
-
xedos
addikt
1db:
# Mini DisplayPort output port with support for DVI, VGA, and dual-link DVI (adapters sold separately). 27-inch models also support input from external DisplayPort sources (adapters sold separately).
# Support for extended desktop and video mirroring modes
# Simultaneously supports full native resolution on the built-in display and up to a 30-inch display (2560 by 1600 pixels) on an external display -
rii
nagyúr
az imac hány külső monitort tud kezelni?
-
arcok
csendes tag
Sziasztok,
Mostanában váltottam windows-ról és még kicsit nehezen igazodok ki az osx-es programkínálatban. Legnagyobb gondom a pdf nyomtatással van, amit napi szinten kellene használnom. Egyszerűbb dokumentumokat gond nélkül kezel a beépített pdf nyomtató, de a számomra legfontosabb archicad tervekkel már nem boldogul. Ez a jelenség windows-on is ismert volt számomra, ott is csak kevés program birkózott meg megfelelő minőségben, sebességgel ezzel a feladattal. Ott végül az amyuni pdf converter (xp-n) illetve a CutePdf writer vált be. Keresgéltem, de nem találtam egyelőre megfelelő alternatívát osx-re. Tudnátok esetleg ajánlani?
Előre is kösz! -
rii
nagyúr
-
BLOODSHOT
senior tag
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Na most ez az a klasszikus helyzet amibe a sok "pénztelen" (nem bántásból írom) ember bele esik.
Inkább megveszel egy 6éves konstrukciójú gépet, amivel a csak a szívás lesz, semmi örömöd nem lesz benne. Lassu mint az állat. Korszerűtlen. Semmi nem fog elmenni rajta, de legalább nem olyan drága...

Inkább akkor ne vegyél semmit és gyüjts még vagy add el amid van pc,laptop és vegyél egy macbookot. Bár attól sem kell csodákat várni, de legalább használható.
-
xedos
addikt
-
cellpeti
nagyúr
üdv!
PowerBook G4 vagy iBook G4 érdemes venni. Csak ez a 2 lehetőség van,ebből melyiket érdemes és miért?
Ezeken fut a Windows virtuális gépen(hátha kell majd),illetve futnak rajta a mostani MacBook lévő programok?
-
rii
nagyúr
ha feltelepítek egy OS-t, mindent bekonfigolok, meg minden progot felteszek, belökök, ahogy az jó, akkor hogy lehet erről mentést készíteni?
-
tlac
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
iBook G4-et érdemes venni?
-
BLOODSHOT
senior tag
Tud esetleg valaki valami összehasonlító tesztet az iMac 27 i5 és i7 chipekkel szeretel gépek között Photoshop és Aperture alatt?

-
rii
nagyúr
ha a paragon partition magnaer 10 profe. azt mondja, hogy tudja az
APPLE HFS+ -t, akkor az a : Mac OS Extended (Journaled)
-
rii
nagyúr
MSNezik valaki MAC-en?
(én k. keveset)de a MAC-es MSN hol tároilja az áltlam betett smiley-okat ?
-
rii
nagyúr
.cdr-t hogy lehet kiírni DVD-re?
6 gigás?
toast nem ismeri fel.
másik:
win alá nem tudok programot, ami OSX-es partíciót is ismer

-
Takhanto
őstag
Roxio 10-el lehet mountolni, thx.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Olyan embert/embereket keresek,akik programoznak Mac-en C/C++/C# és Java-ban!
Ha van ilyen kérem jelezze!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- Raidon GR3630-SB3 2-Bay 3.5-inch SATA RAID Storage Adattároló , 1x2TB HDDvel
- 2 db új dobozos 450Gb HDD - 3,5" SAS szerverhez
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval nem holnap sajna 

próbálom telepíteni a photo shoppot, és ezzel a részével meg is lennék, viszont a telepítési utmutató következő utasításával nem boldogulok:

Tele vagyok kérdéssel! Első és legfontosabb az lenne, hogy az előző tulaj nevén van az op rendszer, szóval minden szabolcsoz engem, holott dávidnak hívnak...
Szeretném újra telepíteni! meg tottál kinullázni a vincsesztert elötte. win telepítéskor ugye elöbb formázz a telepítő lemez a wincsesztert és utána telepíti csak fel a programot, itt hogy van ez? Minden nemü segítséget szivesen veszek. elöre is köszönöm!

TigerCat